05-25-2024, 07:42 PM
כמה חבל שאין מספיק קליטה בעזה לראות משחקי כדורגל
|
|
|
05-25-2024, 07:42 PM
כמה חבל שאין מספיק קליטה בעזה לראות משחקי כדורגל
05-26-2024, 11:26 AM
אז.. קצת כדורגל?
1. גביע למנצ'סטר, והפעם לא בצד הכחול הייתי בדרבי החיפאי, ככה שלא ראיתי את הדרבי של מנצ'סטר. סביר להניח שאם הייתי יושב לראות את המשחק הייתי מתרגש, לא כי זה הגביע, אלא כי זה לנצח סוף סוף את סיטי במעמד שכזה. יונייטד היא לא קבוצה שצריכה לשאוף לזכייה בגביע האנגלי, אבל הפכה להיות כזאת בשנים האחרונות. אז אחלה, יש גביע, זה נחמד קצת להתנתק ולפחות לסיים את העונה הנוראית הזאת בטעם מתוק, אבל הקבוצה הזאת עדיין צריכה ניקוי מהיסוד. שני הכובשים שהם בכלל מתחת לגיל 20 הם בין נקודות האור הבודדות בעונה. האמירה של טאן האח בסוף המשחק הצחיקה אותי בטירוף, איזה ניתוק מוחלט לסיטואציה. 2. חיפה... אדומה? נגעלתי מלרשום את זה, אבל נראה שהצבע האדום חגג אתמול ולא רק בוומבלי. משחק נוראי של מכבי. נוראי. רואים שהראש של רוב השחקנים כבר סיים את העונה ממזמן. אז אין אליפות העונה, אבל איפה התשוקה לסיים את העונה כמו שצריך? איפה התשוקה לפאקינג דרבי? תודה למסאי דגו שנכנס לנעליים הכי קשות בארץ ולמרות זאת דאג להשתיק פיות כל כך הרבה פעמים. שיהיה בהצלחה בהמשך, מחכים לבכר. 3. הדובדבן שבקצפת מבחינתי, הרגע היפה של אתמול: ![]() תמונה אייקונית. רגע אייקוני. כבר כתבנו עליו כאן לא מזמן, אבל לראות את טוני קרוס מוחלף בדקה ה-87 ומקבל את הסטנדינג אוביישן הראוי לו - פשוט מדהים ומרגש. אין עין שיכולה להשאר יבשה כשרואים אותו יורד לספסל ומחבק את הבת שלו שפורצת בבכי לרקע מחיאות הכפיים מכל האצטדיון. איזה שחקן מדהים.. גאון כדורגל. כמה הייפ לגמר הצ'מפיונס בשבת. אה ו... ב"ש שוב מקבלת רביעייה והפעם לא מחיפה או ת"א, אלא סכנין.. חה. ![]()
05-26-2024, 01:32 PM
(05-26-2024, 01:20 PM)Sexy devil כתב: אזעקות תל אביב ומרכז הארץ יופי ככה אולי יעלו עצימות ברפיח ונפרק אותם כבר. כנראה הם בלחץ ומשגרים מה שיש להם כל עוד הם יכולים, נקווה שתכף נגמור אותם. ![]()
05-26-2024, 01:35 PM
(05-26-2024, 01:32 PM)Jon_M0xley כתב: יופי ככה אולי יעלו עצימות ברפיח ונפרק אותם כבר. לא ירו למרכז הארץ מלא זמן אני גר בלוד פה שקט יחסית
05-26-2024, 01:40 PM
(05-26-2024, 01:35 PM)Sexy devil כתב: לא ירו למרכז הארץ מלא זמן אני גר בלוד פה שקט יחסית לדעתי זה מראה שהזונות החמאסניקים בלחץ, עכשיו הם ינסו לשגר כמה שאפשר עד שצהל יגיע למי שנשאר שם. ![]()
05-26-2024, 01:46 PM
(05-26-2024, 11:26 AM)Breakker כתב: אז.. קצת כדורגל? יאלה כדורגל יש תחושה שדורטומנד מנצחת את ריאל . איפה אתה רואה את ביתר ירושלים עונה הבאה לדעתי פלייאוף עליון
05-26-2024, 01:49 PM
(05-26-2024, 01:40 PM)Jon_M0xley כתב: לדעתי זה מראה שהזונות החמאסניקים בלחץ, עכשיו הם ינסו לשגר כמה שאפשר עד שצהל יגיע למי שנשאר שם. שמע לא נעים לומר רוב החטופים לא בחיים. אתמול חמאס פרסם סרטון שחטפו חייל כמובן שזה פייק והסרטון שקרי. יש לנו ממשלה בדיחה
05-26-2024, 02:02 PM
אני כמובן אוהד בארסה ולא מחבב את טוני קרוס, אבל אי אפשר שלא להעריך את הקריירה האדירה שהוא רשם וההישגים הבלתי נתפסים שהוא היה שותף להם. אחד ממניעי הכדור היעילים בהיסטוריה של המשחק, מצד אחד הוא משחק בצורה מאוד אלגנטית ומצד שני הוא גם יודע להיות קשוח ולעשות עבודה שחורה כשצריך. הוא לא ייזכר בגלל מספרים, אבל אין ספק שהוא היה בורג משמעותי בריאל מדריד ההיסטורית שעומדת לפני גביע אלופות חמישי ב-9 שנים (ו-6 ב-11 שנה האחרונות, אני לא כותב כי קרוס לא היה שותף לאותה זכייה. בכל מקרה זה עדיין סופר מרשים).
אני גם מעריך את זה שהוא בחר לפרוש בשיא, במדי ריאל מדריד בגיל 34. הוא בכיף יכל ללכת לשחק בקטאר או סעודיה ולעשות עשרות מיליוני יורו בעונה, לא פשוט לוותר על זה בשביל לפרוש במועדון גדול. למעשה קרוס שיחק בקריירה רק בבאיירן מינכן ובריאל מדריד (טוב, עם עונת השאלה בלברקוזן בגיל 19), הרוב המוחלט של הזמן כשחקן הרכב. כשמחברים את זה עם ההישגים של הקבוצות אפשר להבין איזה סוג של קריירה הייתה לו.
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|