05-24-2024, 10:44 AM
קודי רודס אדיר והריין שלו מצוין עד עכשיו.
![[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]](https://i.ibb.co/cbsd1Yk/f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif)
|
תגיד את האמת
|
|
05-24-2024, 02:09 PM
(05-24-2024, 10:44 AM)Jon_M0xley כתב: בנתיים הוא המתאבק הכי אובר ברוסטר, כל כניסה שלו הקהל מתפוצץ. למה שהוא יעשה טרן? באם באם ינסה לענות בצורה אובייקטיבית. קודי הוא חציל. אתה יכול ממש לאהוב אותו (לדוגמה - הדעה של שלך ושל לידור השני). אתה יכול ממש לא לאהוב אותו (לדוגמה, קארוסי והבחור שהפעם לשם שינוי הוא צודק) (אייי באם באם נפסל). אבל אין מה לנסות להשתיק קולות שלא אוהבים אותו, כמו שאין מה להשתיק את החברה שטועים (פסילה שנייה, עוד פעם ובאם באם בחוץ). בסוף - זאת ההתפלגות שקוראת בכל פעם שדוחפים פייס בגרון, וזה לגמרי בסדר. זה קרה עם ריינס, זה קרה עם סינה וזה יקרה בעתיד עם סטארקס. ועל כן - בהחלט יש לשמר את הריין שלו וזאת עבודה מאוד קשה. כי הפוטנציאל של קודי לרוץ בתקופה ארוכה ולהיות אובר הוא גבוה, אבל לחלוטין ישנה אפשרות של שחזור התקופה האחרונה שלו בברנד המדמם.
05-24-2024, 02:13 PM
(05-24-2024, 02:09 PM)Bam Bam Bigelow כתב: באם באם ינסה לענות בצורה אובייקטיבית. לא מנסה להשתיק, רק אמרתי עובדה שרואים כל שבוע כשקודי נכנס לאולם. הקהל מפוצץ שם. ביום שזה יתחיל להגמר אני בעד היל קודי כי לדעתי יש לו יותר פוטנציאל להתפתח כדמות של האמריקן נייטמר מאשר להיות פייס אבל כרגע זה עובד אז סבבה. ![]()
05-25-2024, 04:44 PM
קשה לי עם ה'דוחפים לגרון' כשאני נזכר שקודי במקור וויתר על המקום שלו ברסלמניה רק כדי שהקהל יתרעם ויחזיר אותו בכוח.
אני לא רוצה להשתיק קולות שאומרים שקודי משעמם, אבל אני חושב שהקונטרה ההכרחית היא - הקרב המדהים שלו עם סטיילס והעובדה שהוא רק התחיל.
05-25-2024, 07:57 PM
בינינו, ריינים של פייסים זה דבר די משעמם. המצב הטבעי הוא היל בטופ ופייס רודף. תחזרו אחורה עשור ויותר, כמעט בכל תחילת ריין של פייס שזכה באליפות היו ביקורות דומות. גם בריין האחרון של רולינס. הטוויסט בדרך כלל מגיע כשאותו אלוף נאלץ להתמודד לראשונה מול מתאבק אובר אחר, ואז זה יכול להכניס קצת טלטלה לדמות שלו.
![]()
05-26-2024, 12:43 AM
(05-25-2024, 07:57 PM)RoeeHardy כתב: בינינו, ריינים של פייסים זה דבר די משעמם. המצב הטבעי הוא היל בטופ ופייס רודף. תחזרו אחורה עשור ויותר, כמעט בכל תחילת ריין של פייס שזכה באליפות היו ביקורות דומות. גם בריין האחרון של רולינס. הטוויסט בדרך כלל מגיע כשאותו אלוף נאלץ להתמודד לראשונה מול מתאבק אובר אחר, ואז זה יכול להכניס קצת טלטלה לדמות שלו. במיוחד שהאלוף הפייס מתחיל לזיין את המוח שהוא פייטינג צ'מפיון וזורק קרבות אליפות בכל מקום. אין לי תלונות לריין של רולינס כי הוא זהב כל רגע שלו במסך. ![]()
05-26-2024, 10:33 PM
(05-25-2024, 04:44 PM)SwitchBlade כתב: קשה לי עם ה'דוחפים לגרון' כשאני נזכר שקודי במקור וויתר על המקום שלו ברסלמניה רק כדי שהקהל יתרעם ויחזיר אותו בכוח. אני כבר הסברתי כ"הדוחפים לגרון" זה הזכייה השנייה ברויאל... ואני מבטיח ומוכן לשים על זה כסף שלכל מי שהיה זוכה ברויאל ראמבל מהשמות הגדולים האחרים הקהל היה מתהפך לטובתו מול רוק שבא לגנוב ספוט כי יש לו תפקיד גדול שמגדיל לו את האגו המאוד קטן שיש לו (מי שלא הבין זאת ציניות) בכל מקרה קודי נדחף לגרון לפני הויתור על הקרב מול ריינס וזהו... הוא לא מעניין בשיט ואם לא הראמבל השני הוא נשכח עד רסלמניה לאיזה קרב על אליפות מידקארד כי רולינס היה אמור להיות מול פאנק או מקנטייר (למרות שבטח היו שמים אותו במקום את מקנטייר)
05-27-2024, 06:18 AM
(05-26-2024, 10:33 PM)תנולהיותאורח כתב: אני כבר הסברתי כ"הדוחפים לגרון" זה הזכייה השנייה ברויאל... ואני מבטיח ומוכן לשים על זה כסף שלכל מי שהיה זוכה ברויאל ראמבל מהשמות הגדולים האחרים הקהל היה מתהפך לטובתו מול רוק שבא לגנוב ספוט כי יש לו תפקיד גדול שמגדיל לו את האגו המאוד קטן שיש לו (מי שלא הבין זאת ציניות) מצטער אבל זה פשוט לא נכון, כל שם אחר שהוא לא קודי זוכה בראמבל ואף אחד לא היה מתהפך על דה רוק בשבילו, הם פשוט היו בוחרים להילחם ברולינס ואף אחד מהקהל לא היה עושה בלגאן. ניצחון בראמבל ממש לא מבטיח לבן אדם להיות אובר עם הקהל קח לדוגמא את רומן ריינס. אני כן מסכים איתך שהזכייה בראמבל של קודי גרמה לקהל להיות יותר מאחוריו בסיטואציה הזו אבל מאמין שגם בלעדיה היינו שומעים הרבה באקלש על זה שקודי שוב זז לצד במקום לסיים את הסיפור שלו.
05-27-2024, 03:17 PM
(05-25-2024, 07:57 PM)RoeeHardy כתב: בינינו, ריינים של פייסים זה דבר די משעמם. המצב הטבעי הוא היל בטופ ופייס רודף. תחזרו אחורה עשור ויותר, כמעט בכל תחילת ריין של פייס שזכה באליפות היו ביקורות דומות. גם בריין האחרון של רולינס. הטוויסט בדרך כלל מגיע כשאותו אלוף נאלץ להתמודד לראשונה מול מתאבק אובר אחר, ואז זה יכול להכניס קצת טלטלה לדמות שלו. סינה היה פייס וכל ריין שלו לא היה משעמם
05-27-2024, 04:35 PM
![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|