04-19-2024, 03:03 PM
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
04-19-2024, 03:03 PM
04-19-2024, 03:58 PM
מד דעתכם על הפינישר של קודי? לדעתי זה שהגענו למצב שהוא צריך לעשות אותו כמה פעמים רצוף בשביל לנצח זה די מוריד וחייבים לשנות את זה. לדעתי זה נראה לא טוב שאלוף ראשי בסדר גודל של קודי שאמור להוביל את הארגון, צריך לבצע את הפינישר שלו 3 פעמים לפני שהוא מצמיד מישהו. זה נראה לא אמין. מה דעתכם?
04-19-2024, 04:12 PM
(04-19-2024, 03:58 PM)Yovel כתב: מד דעתכם על הפינישר של קודי? לדעתי זה שהגענו למצב שהוא צריך לעשות אותו כמה פעמים רצוף בשביל לנצח זה די מוריד וחייבים לשנות את זה. לדעתי זה נראה לא טוב שאלוף ראשי בסדר גודל של קודי שאמור להוביל את הארגון, צריך לבצע את הפינישר שלו 3 פעמים לפני שהוא מצמיד מישהו. זה נראה לא אמין. מה דעתכם? זה תלוי ביריב והמעמד של הקרב. מתי ראינו את ריינס מנצח קרב אחרי ספיר אחד ? את רולינס מנצח קרב אחרי סטומפ אחד ? מקנטייר אחרי קליימור אחד ? אפילו זיין משחרר איזה 2-3 הלובה קיק לפני שמנצח יריב גדול. אני חושב שבתקופה האחרונה(לא זוכר זמן מדויק, אבל הרבה זמן) זה מקרה דיי נדיר לראות קרבות גדולים שמסתיימים בפינישר אחד. בכללי אני חושב שהקרוס רודס פינישר מעולה, לא הייתי משנה אותו. ![]() (04-19-2024, 04:12 PM)lidoradir כתב: זה תלוי ביריב והמעמד של הקרב. אני מבין מה אתה אומר, אני אישית מעדיף את זה כשקרבות נגמרים ע"י פינישר ולא רצף של כמה אחד אחרי השני כי לדעתי זה קצת מקטין מהפינישר שאני צריך לראות אותו ברצף כמה פעמים. כשזה קרה קרב של חצי שעה וריינס נותן בו 5-6 ספירים, הגיוני לי שאולי את השביעי היריב לא ישרוד וזה לא מקטין מכל הספירים שהיו קודם לכן. קרוס רודס פינישר קטלני כמו כל הדוגמאות שהזכרת, רק שאני אוהב שזה בא בפעם אחת כל פעם ולא סדרה של כמה תרגילים אחד אחרי השני
04-19-2024, 06:43 PM
לדעתי צריך להשתמש לרוב בפינישר אחד, גג שניים.
ואז ממש ממש פעם ב.. להשתמש ביותר שזה יראה גדול ומיוחד והפינישר של קודי חרא טהור היה נחמד אם הוא היה משתמש בסופרקיק או משהו
04-19-2024, 07:27 PM
על עניין הפינישרים - תחשבו על משוואה כזאת. ריינס הוא כמה רמות מעל מתאבק "רגיל מהרוסטר". כדי לנצח מתאבק רגיל, קודי יכול להסתפק בפינישר אחד (במקרים חריגים גם מהלכים פחות משמעותיים). עם זאת, ריינס לדוגמא הוא לא "רגיל", הוא במעמד גבוה יותר כי הוא יותר "חזק", ככה שצריך "לעבוד" יותר קשה כדי לנצח אותו. ריאל מדריד תתקשה מול מנצ'סטר סיטי, אבל תדרוס את צפרירים חולון אפילו כשהשיטה והדרך היא אותו דבר.
![]()
04-19-2024, 09:00 PM
(04-19-2024, 06:43 PM)m0tti כתב: לדעתי צריך להשתמש לרוב בפינישר אחד, גג שניים. מה מיוחד בסופרקיק?
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|