04-07-2024, 01:52 PM
ריינס ממש התחטב אני לא זוכר מתי ראו לו אי פעם את שרירי הבטן, רק חבל שהלילה הוא הולך להפסיד לבלופר הזה קודי.
|
תוצאות | WrestleMania 40 - לילה 1
|
|
04-07-2024, 01:52 PM
ריינס ממש התחטב אני לא זוכר מתי ראו לו אי פעם את שרירי הבטן, רק חבל שהלילה הוא הולך להפסיד לבלופר הזה קודי.
04-07-2024, 02:32 PM
ציטוט:סנטוס אסקובר ודומיניק מיסטריו (ע' LDF) נגד אנדראדה וריי מיסטריו (ע' LWO)ריי הצמיד את סנטוס ולא את אנדראדה. ![]() The impossible is possible, all you gotta do is make it so
04-07-2024, 05:05 PM
(04-07-2024, 01:52 PM)hbk כתב: ריינס ממש התחטב אני לא זוכר מתי ראו לו אי פעם את שרירי הבטן, רק חבל שהלילה הוא הולך להפסיד לבלופר הזה קודי. קודי לא חם כמו אחרי שהוא חזר היו צריכים לתת לו את האליפות כבר אז אבל בלופר הוא לא ריינס זה הבלוף הכי גדול. B+ פלייר שפשוט קיבל כל דבר אפשרי מ2014 ועדיין חוץ מ״על הנייר״ לא מתקרב בכלום למתאבקים הגדולים בהסטוריה.
04-07-2024, 05:38 PM
(04-07-2024, 05:05 PM)m0tti כתב: קודי לא חם כמו אחרי שהוא חזר אני יכול להסכים איתך שהוא פשוט קיבל הזדמנות אחרי הזדמנות, אני יכול להסכים איתך שלא היה שלב שהרימו ידיים לגביו והוא היה צריך להוכיח את עצמו כדי להרוויח את הטופ בחזרה. אבל להגיד שהוא בלוף? זה בעצם להודות אני לא עוקב אחרי העלילה אלא רק רואה את הקרבות (וגם אז הקרבות שלו די מרשימים). הבן אדם מספר סיפור רצוף של 4 שנים כמעט (הכי ארוך בהיסטוריה בענף שסיפור של 3 חודשים נחשב מריחה אם הוא רק ברמה של סיפור טוב) והפרק האחרון בסיפור השאיר את כל עולם הרסלינג עם שלולית ריר בריצפה. הבן אדם לקח את כל מה ששונאים בו עשה היל טרן אמר להם אני מספר לכם סיפור תרצו תקשיבו לא רוצים תעזבו. אחרי 4 שנים הוא עדיין מספר את הסיפור ולא רק שאף אחד לא עזב עוד ועוד אנשים מצטרפים כדי להקשיב. זה הריין הכי גדול בהיסטוריה ואין משהו שמתקרב בכלל או כנראה יתקרב בעתיד כדי להשוות את זה למשהו. איך הוא אמר במסיבת העיתונאים?! יש מתאבקים שאתם סוגדים להם שהפיק שלהם לא ארוך כמו הריין הנוכחי שלי ואתם עדיין סוגדים להם אני הוא הGOAT ואין בכלל דיון בנושא, האמת? קשה להתווכח עם הטיעון הזה.
04-07-2024, 06:19 PM
(04-07-2024, 05:05 PM)m0tti כתב: קודי לא חם כמו אחרי שהוא חזר ריינס היה הדבר המעניין היחיד בwwe בשנים האחרונות, החזיק את הארגון על הכתפיים שלו.
04-07-2024, 06:22 PM
(04-07-2024, 05:38 PM)gilam כתב: אני יכול להסכים איתך שהוא פשוט קיבל הזדמנות אחרי הזדמנות, אני יכול להסכים איתך שלא היה שלב שהרימו ידיים לגביו סינה,טייקר,טריפל h,רנדי,לסנר,מייקלס,אוסטין,רוק,אנגל,אדג׳ הוא לא מגרד את הביצה של המתאבקים האלה. וזה לא משנה כמה זמן כל אחד היה בפיק או מה אורך הריין שנתנו לו יותר מזה אני אגיד לך הוא גם פחות טוב מרולינס. הוא פשוט קיבל הרבה הרבה יותר זה הכל לגבי הענין אם אני רואה את העלילה אני בערך ב2016 או טיפה אחרי הפסקתי לראות באופן רצוף והרבה מאוד זמן גם לא ראיתי כמעט בכלל נטו כי הבנתי שהם לא ירדו מהטאלנט הבינוני הזה ושהולכים לדחוף לי אותו לגרון עשור שלם עכשיו הוא אמר ״לתת לקודי הבלופר לנצח אותו״ קודי היה פאקינג סטארדסט והלך. היה חלק מהקמה של ארגון נוסף וחזר כוכב לא כמו ריינס שאחרי פוש בלתי פוסק אתם מודים לו שהוא התחיל לתפקד קצת אחרי 6-7 שנים
04-07-2024, 06:37 PM
(04-07-2024, 06:22 PM)m0tti כתב: סינה,טייקר,טריפל h,רנדי,לסנר,מייקלס,אוסטין,רוק,אנגל,אדג׳להגיד לתפקד קצת על הריין הכי גדול בהיסטוריה. וסינה לא קיבל הכול ? וטייקר לא קיבל סטריק יחודיי? וטריפל לא קפץ קצת למיין אבנט כי הוא הבן זוג של ? ורני אורטון עם המשפחה שלו? לסנר לא קיבל הכול? זה לא העניין מה קיבלת , זה העניין איך אתה מספר את הסיפור של מה שקיבלת אבל אתה סתם תקוע בעבר ושומר חסדי נעורים למתאבקים מסוימים. ממליץ לך לצפות בתקצירים על 244p ולהתפרק על העבר.
04-07-2024, 06:47 PM
(04-07-2024, 06:22 PM)m0tti כתב: סינה,טייקר,טריפל h,רנדי,לסנר,מייקלס,אוסטין,רוק,אנגל,אדג׳ וואו כמה חיכיתי לקרוא תגובה כזו, הייתי בטוח שאני היחיד שחושב ככה. קודם כל ריינס - דחפו אותו בגרון מהתחלה סתם, בלי סיבה. לא הייתה לזה הצדקה, לא היה רלוונטי לתת לו לנצח את טייקר והאמת, כשהתחילה הקורונה והוא נעלם זו הייתה הקלה. חזר היל עם סטוריליין טוב וכאילו בנו אותו אחרת לגמריי אבל עדיין דחפו אותו בגרון רק שהפעם זה כאילו היה מוצדק. הוא לא באמת סוחב את הארגון כמו שנתנו לו לסחוב בלי לתת הזדמנויות לאחרים ועוד באמצע לנצח את סינה נקי. די נו אבל עם כל זה, הכל היה נסבל עד השנה האחרונה. איך הוא יכול לסחוב את החברה אם הוא לא נמצא?? אם הוא לא מסוגל לנצח קרב אחד בלי התערבות? איך הוא צוחק על רולינס כשאף פעם לא ניצח אותו ברגע מכריע? הריין שלו היה צריך להסתיים לפני שנה ולתת לקודי שהיה בעליה מטורפת להוביל. היה צריך להחזיר את האליפות הראשית להיות נוכחת, לא אכפת לי מהאוניברסלית, אבל אליפות WWE שפשוט נעלמה! בחיים לא אשכח את מייקלס זוכה במניה 12 נגד ברט אחרי שעה ותוספת זמן, לחגורה הזו מגיע הרבה יותר מחופשה של 3 חודשים. היינו מקבלים מניה הרבה יותר טובה אם היו בונים את רוק-ריינס במשך כמה חודשים כשריינס מנסה לחזור לטופ ורוק מתחרה איתו על זה. היינו מקבלים ג׳ימי נגד ג׳יי טוב והיו נותנים לסולו לנצח את גונתר במקום במחבל הדביל הזה. ההוכחה הכי טובה לזה שריינס הוא לא ברמה של הגדולים - תראו אותו ליד הרוק, אלוף 3 וחצי שנים שנראה קטן. סינה לפחות היה נראה באותו גודל.
04-07-2024, 07:24 PM
(04-07-2024, 06:22 PM)m0tti כתב: סינה,טייקר,טריפל h,רנדי,לסנר,מייקלס,אוסטין,רוק,אנגל,אדג׳ סינה: תקליט חוזר אצלו קבר כל מתאבק (נשמע לי כמו בכיינות) וקיבל כל הזדמנות בדיוק כמו ריינס. טייקר: היה בלתי נגיע מבחינת השפעה שלו בחדר ההלבשה. מייקלס: אחד האנשים הכי רעילים בחדר ההלבשה סיפורי הזוועה עליו כמעט לא אמינים לא הסכים בכלל להיכנס לזירה עם אנשים שהם לא חברים שלו בטח שלא להפיל להם את האליפות ואחראי על לזרוק את ברט ארט אחד הגדולים בהיסטוריה בזירה מהWWE. טריפל H: כל ריין שלו הרגיש למי שראה את אותה תקופה שהיה מישהו ראוי ממנו להחזיק ורק בגלל הזוגיות שלו קיבל תארים וככה הלאה על כל המתאבקים. לגבי קודי קל להגיד היה סטארדאסט עזב וחזר כוכב. אבל אתה שוכח מעל 200 יום אלוף הזוגות בתקופה שחודש וחצי הייתה הישג. אתה שוכח את לגאסי ומיין איבנט אחרי מיין איבנט צמוד לרנדי. הוא קיבל לא מעז הזדמנויות ואמר בעצמו הוא חשב שיכולות זירה זה הדבר היחיד שחשוב ולא השקיע בשום דבר אחר וככה זה גם נראה בזמנו. החזרה של ריינס כהיל הייתה הפעם הראשונה שעמד על הרגליים האחוריות ואמר עושים את זה כמו שאני רוצה או שאני עוזב. השאר היסטוריה. כן ההתחלה הייתה בלתי נסבלת אבל להשליך את זה על הדמות שאנחנו רואים היום? זה ילדותיות אחי. והאליפות של הWWE בסטטוס כל כך אגדי כרגע שהארגון בבעיה איך לשמור את זה עם רודס וגם הוא אם הריין יהיה ארוך מספיק מספר ההופעות שלו יקטן כדי לא לשרוף אותו מול הקהל. לגבי רולינס? אנחנו מדברים על אותו אחד שלא הצליח בריין הנוכחי לגרום לאליפות העולם במשקל כבד להיראות חשובה יותר מהבין יבשתית של גונתר? אותו אחד שקיבל כל מה שביקש כולל לבת הזוג שלו ברמה שהיום עוד פחדו שיזרקו את ריין הנשים הכי טוב בהיסטוריה בשביל קידום ספר שלה? הדבר הכי טוב שיכול לגרום לחגורה של רולינס היום היא לעבור לדרו ולו לעשות היל טרן.
04-07-2024, 08:11 PM
המיין איוונט היה מעולה(וממש ארוך), היו מספר רגעים שבהם הייתי בטוח שנגמר כמו הרגע שריינס נתן ספיר לרוק. לא חשבתי שיתנו לרוק וריינס לנצח כאן, כי בגלל הבלאדליין רולס לכולם ברור שקודי מנצח מחר, אחרת מה הטעם. ריינס אגב נראה מעולה, הוא לא היה כזה חטוב לאחרונה, ואני לא זוכר מתי ראו לו את הקוביות ככה.
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|