Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 42 43 44 45 46 129 הבא »

תוצאות | WrestleMania 40 - לילה 1

עמודים (6): « הקודם 1 2 3 4 5 6 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WrestleMania 40 - לילה 1
StavHen מנותק
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,484
אשכולות: 40
Likes Given: 802
הצטרף בתאריך: Feb 2021
04-07-2024, 10:47 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-07-2024, 12:43 PM על ידי StavHen.)
תודה על התוצאות מלך!

הכניסה של ריפלי >>> כל הערב.

סתם ערב מטורף האמת היא, לא כ"כ מבין על מה התלוננו , ראיתי את כל השידור קצת אחרי

נקודות אור:

* הכניסה של ריפלי.. כי כאילו תראו למעלה , וואו צמרמורות.
* הקרב של האוסוס - לא הרסלינג הכי משובח אבל כל הסיפור , והכניסה , וכל המאורע עצמו היה וואו אחד גדול נדבקתי למסך.
* ריפלי מנצחת!! איזה כיף, כ"כ לא רציתי שבקי לינץ' תנצח כי היא עכשיו עם הספר שלה וצריך לקדם את זה, זיבי שלי , רק מאמי.
* הקרב של רומן,רולינס,רוקי,רודס, או בקיצור רררר, קרב מעולה, התעלו על כל הציפיות שלי. כיף לראות את זה .
* קרב הזוגות, היה טוב באופן מפתיע , איזה כיף איזה ספוטים של דאן ובייט, ניצחון מפתיע של ת'אורי ווולר.
* זה בנפרד , אבל המכירה המוגזמת של רוקי לספיר של ריינס, זהב

נקודות חושך :

* סמי זין מנצח, הפלסטינאי הסורי הזבאלק הזה מנצח.
* קרב השלשות של הנשים, לא קידם את TA ולא את הפייסיות
* סמי זיין ניצח, סליחה זה חזק ממני
* ההתערבות של שחקני הפוטבול בקרב של LWO נגד Legado Del Fantasma ועוד נקודות חושך בונוס, דומיניק מפסיד שוב במניה שוב לריי, למה?!
* הלוגו של הפריים באמצע הזירה ושאר הפרסומות המוגזמות, אוי זה כ"כ מכוער,כן הכניס המון כסף לחברה אני בטוח אבל זה מגעיל זה מוזיל ממש, אפילו במאיין איוונט, מסכי הזירה עם פרסומת

לסיכום ערב ראשון של מניה:
8 כוכבים מתוך 10
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב
The following 2 users Like StavHen's post:
  • Asaf, Hard2Reach
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,106
אשכולות: 46
Likes Given: 656
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-07-2024, 10:49 AM
סיכום לילה 1 של רסלמניה 40 :

בסיכום כללי - אם אני מסתכל על כל הלילה עד המיין איוונט אז לא בושה להגיד שדיי איכזב, גם הקהל היה רדום וגם רוב הקרבות היו מתחת לציפיות, הקרב סולם היה תענוג והמיין איוונט היה אחד הטובים בהיסטוריה של רסלמניה

ציון כללי ללילה הזה - 8.5/10, בעיקר בעיקר בגלל המיין איוונט

קרבות בנות - לא מתייחס כי אני לא אוהב ובקושי רואה

קרב סולם - היה פשוט אש, אר טרות אגדה והיה תענוג לראות אותו בקרב, הקטע שהוא עשה את המהלך של סינה ושהוא שוב פעם חשב שזה קרב זוגות ואז הכניע היה פשוט אדיר, אי אפשר לא לאהוב אותו.
מלא ספוטים טובים לאורך כל הקרב, שולחנות נשברו, סולם נשבר, מתאבקים קפצו אחד על השני מהסולם - כל מה שאתה מצפה שיהיה בקרב סולם ברמה גבוהה
נותן לקרב הזה 10/10, עלה על הציפיות שלי

ג׳ימי נגד ג׳יי - האכזבה של העשור מבחינתי ואני לא מגזים.
אחד הקרבות הכי גרועים שראיתי ברסלמניה בשנים האחרונות, חוץ מסופר קיקס לא היה כלום ושום דבר בקרב הזה.
לדעתי בושה גדולה שעם כל הסטוריליין המדהים הזה שנבנה סביבם לאורך השנים פשוט זרקו הכל לפח עם קרב מביך לרסלמניה, מעבר לזה שזה היה מתחת לציפיות גם הקרב עצמו היה מתחת לכל ביקורת, אני חושב שאם זה היה קרב של תוכנית שבועית אפילו הייתי מתאכזב
ציון - 2/10, וזה לא 1/10 רק בגלל שלפחות בחירת המנצחת הייתה טובה לדעתי

ריי ואנדראדה נגד דומיניק וסנטוס - עוד קרב שדיי איכזב, לא היה שום דבר מיוחד ולדעתי עשו לא מעט טעויות בבניית הקרב
אין לי מה להרחיב הרבה כי הוא פשוט לא היה כזה מעניין ודיי mid
3.5/10, לא יותר מזה

סמי נגד גונתר - הקרב עצמו היה לא רע בכלל אבל גם לא טוב מאוד, כמובן שהתאכזבתי בטירוף שהמחבל ניצח אבל אם אני מסתכל על הקרב עצמו אז הוא באמת היה נחמד, בואו נגיד שלא ציפיתי ליותר מזה אז אין לי הרבה תלונות חוץ מבחירת המנצחת כמובן
הציון - 7.5/10

מיין איוונט, ועכשיו אני קצת אחפור :
וואו וואו וואו וואו וואו וואו ווואו
סינימה סינימה סינימה סינימה
זהב זהב זהב זהב זהב זהב זהב

איזה מייין איוונט קיבלנו, 40+ דקות של תענוג מההתחלה ועד הסוף

קודם כל אני אגיד שזה עלה על הציפיות שלי בהמון, לא דמיינתי שהקרב יהיה כזה ארוך וכל כך טוב למרות ההייפ המטורף שהיה

דה רוק היה נפלא והשתיק הרבה הייטרים שחשבו שהוא לא בכושר, ריינס היה מפלצת והאמת שקודי היה גם נראה מעולה והוכיח גם לי שהוא מסוגל להיות ברמה הזאת. רולינס היה הכי פחות טוב משלושתם לדעתי אבל גם הוא היה נפלא

היו כל כך הרבה קיקאאוטים משוגעים, ואהבתי שהקרב התחיל ברגוע ואז זה הפך לקרב ללא חוקים והלכו עד הקהל ואז חזרו לזירה, זה הפך את הקרב להרבה יותר מעניין ומעבר לרק קרב זוגות רגיל ומאוס

הקיקאאוט של רוק וריינס אחריי הפדגרי מרולינס וקודי היה חולני, נפלתי לברכיים מרוב שהייתי בשוק
לדעתי אחד מהקקיאאוטים הגדולים בהיסטוריה של הWWE, לא בושה להגיד את זה

ואז פאקינג קודי עושה רוק בוטום לדה רוק על השולחן וריינס נותן ספיר פסיכי לרולינס על הברקייד, זה היה רגע פסיכיייי

הסיום היה מדהים, אהבתי שריינס נתן לרוק את הכבוד לסיים את קודי עם רוק בוטום ופיפלז אלבוו

היה ממש מרגש לראות את דה רוק שוב בזירה, בתור אחד שראה בלייב את הקרבות שלו מול סינה לפניי יותר מעשור, לא דמיינתי שאראה מתישהו עוד קרב ברמה מאוד גבוהה מרוק מתישהו

ציון לקרב - 1000/10
אחד מהמיין איוונטים הכי טובים בהיסטוריית הרסלמניה, קלללללללל
הגב
The following 1 user Likes Cenation's post:
  • karusi
חפש
הגב
BlackMarkHenry מנותק
Rookie
*
תגובות: 79
אשכולות: 0
Likes Given: 0
הצטרף בתאריך: Apr 2023
04-07-2024, 10:57 AM
טוב אחרי שהתעוררתי והצלחתי לגבש דעה יותר ניטרלית, ערב ראשון די בינוני למניה הזאת.

ריה ובקי נתנו קרב ממש טוב, עם זאת הרגיש מעט כאילו אין כימיה בין שתיהן. ריה בין המתאבקות הטובות בביזנס, גברים ונשים כאחד, היא בכל זאת סחבה את הקרב נהדר ועשתה באמת עבודה נהדרת.

הסולם היה מהנה, אבל מבחינת איכות קרב לא היה בו יותר מידי. היו בו ספוטים מצחיקים וספוטים מטורפים כאחד, אבל לא היה רמת רסלינג גבוה אלא נטו קרב לכיף. מה שמאוד נחמד זה שלפחות אשכרה נתנו לזוכים הנכונים לקחת את האליפויות, דבר שלא ציפיתי לו בכלל. הייתי שמח אם DIY היו לוקחים את אחת מהאליפויות, אבל מבחינת סיפור אין יותר מתאימים משני הזוגות שזכו.

שלושת הקרבות הבאים היו בינוניים עד גרועים, שהגרוע מביניהם הוא הקרב של האוסוס. לא היה בו שום דבר, לא מבחינת רסלינג ולא מבחינת סטוריטלינג, נורא הרגיש כאילו האוסוס שכחו שהם יודעים לעשות מעבר לסופרקיקס. אכזבה גדולה מאוד משניים שיודעים לתת שואו שהם רוצים. הנקודת אור היחידה מבין כל האמצע הבינוני הזה היא שהציגו את ג'ייד קרגיל כמו שצריך עם ספוט נכון מאוד ברסלמניה, מאוד שמקווה שמפה והלאה יבנו אותה גם כמו שצריך.

עכשיו נהיה ניטרליים לרגע, עם כל השנאה לבן אדם, הקרב בין גונת'ר לסמי זאין הוא MOTN והזכייה של זאין נעשתה בצורה נהדרת. עשו את הסיפור האנדרדוג באמת בצורה טובה, כמובן גם את היוהרה של גונת'ר שבסוף עלתה לו בתואר. גונת'ר השמיד את זאין לאורך רוב הקרב ועשה עבודה מצוינת בלהישאר אובר ולהמשיך להיראות דומיננטי למרות התבוסה, מאוד מקווה לקרב חוזר ביניהם בצרפת ואולי עם סטיפולציה מעניינת (2 מתוך 3?). ושוב פעם עם כל השנאה לבן אדם, לראות אותו מוציא מהארסנל שלו את ה-Brainbustaaaaah ברסלמניה היה רגע מארק אפ רציני.

המיין איוונט מחולק לדעתי לשניים: החצי שעה הראשונה, והרבע שעה שהגיע לאחר מכן. החצי שעה הראשונה הייתה מבולגנת ודי משעממת, עם כמה שהקרב הפך לברול ללא חוקים, הסטיירדאונים והקצב האיטי של החלק הראשון של הקרב די כמעט שלחה אותי לישון. יכלו בקלות לקצץ ברבע שעה, אפילו עשרים דקות מהקרב הזה, לחתוך קצת מהסטיירדאונים של ה-5 דקות בהתחלת הקרב ולתת לקרב לזרום יותר. מצד שני, הרבע שעה האחרונה הייתה ספוטפסט ופינישרפסט פסיכי שמאוד נהניתי ממנו. מאוד שמח על ההחלטה הנכונה של לתת לרוקי ולריינס לנצח, לא אהבתי שלילה לפני קודי מוצמד. שתי נקודות מרכזיות מאוד מהקרב זה הכושר שרוקי נראה בו, שלמרות שהיה לו חלק די מועט בקרב לעומת השלושה האחרים, הוא היה נראה בכושר הרבה יותר טוב ממה שהיה לפני עשור שהוא התאבק בפעם הקודמת. הנקודה השנייה היא סת' פריקינג רולינס שסחב את הקרב על הכתפיים שלו ונתן תצוגה פסיכית לאורכה, הוורקר הכי טוב בחברה בלי שום תחרות, יודע בוודאות שהוא ומקנטייר הולכים לגנוב את ההצגה בלילה השני ומקווה שלמרות שיאבד את האליפות, ימשיך לקבל את מה שמגיע לו.
הגב

•
חפש
הגב
StavHen מנותק
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,484
אשכולות: 40
Likes Given: 802
הצטרף בתאריך: Feb 2021
04-07-2024, 11:10 AM
[Image: 0__0661262aa86b42.jpg]
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב

•
חפש
הגב
Liorton מנותק
עובדות
תגובות: 1,857
אשכולות: 1
Likes Given: 1,323
04-07-2024, 11:19 AM
אירוע שנפתח טוב מאוד, המשיך בינוני עד רדום ונגמר הכי טוב שאפשר.

ריה פשוט מעולה בכל דבר שהיא עושה והיא נתנה עוד קרב נהדר. בעיניי הכניסה הכי טובה של הערב.

הסולם היה טוב, אבל היו כמה בוצ'ים שהפריעו. בסופו של דבר האנשים הנכונים בשני הבראנדים ניצחו ואני שמח שסוף סוף פיצלו את האליפויות.

משם הערב הדרדר. מיסטיריוז לא הצליח לעניין ולא הרגיש קרב של מנייה.

ג'ימי- ג'יי אכזבת הערב. זה התחיל מבנייה גרועה, וראבק 2 אחים שלראשונה נלחמים אחד בשני, AI יוציא לך בנייה יותר טובה לפיוד כזה. אבל הקרב עצמו היה ברמת הבנייה. שום דבר מיוחד, שום ספוט זכור. 0 הרגשה שהקרב הזה הוא חלק מהסיפור המרכזי של המנייה הזאת. מאכזב.

ג'ייד לא אכזב כי לא באתי עם ציפיות, אבל קיבל את האורך הראוי. ההייפ סביב ג'ייד ייגמר מתישהו. היא חייבת להראות יותר ביצועים, גם בזירה וגם מחוץ לה.

גונת'ר נתן קרב מושלם, אבל לא זכור לי מתי ראיתי ממנו קרב לא מושלם. אני אעזוב את הדעות על זיין אבל גם הסיום היה מבוצ'בצ וגם לא יעזור, זיין הוא לא האדם המתאים לסיים ריין כזה אגדי. הוא לא התאים כשזה היה ריינס, הוא גם לא מתאים כשזה גונת'ר. מקווה שגייבל יתהפך עליו בקרוב.

ואז הגיע הקרב המרכזי. 10/10. פשוט מושלם מההתחלה ועד הסוף. כניסה פסיכית של דה רוק. כל הקרב סיפר את הסיפור באופן מושלם, התחיל במבטים מושלמים ולאט יחסית, הגביר קצב. דה רוק צועק על השופט שלא ייספור כי אחרת הוא מפוטר. השופט היה חסר אונים לאורך כל הקרב. למעשה הפכו את הקרב הזה ללא חוקים עם חוקים. זה מעולה. למרות שהתוצאה הייתה צפויה, היו כמה קיקאואוטים מטורפים. בעיקר כשריינס ורוק הוצמדו ביחד. גם הייתי בטוח שהם הולכים להפסיד. באותו זמן שרוק מקבל רוק בוטום על השולחן ריינס נותן ספייר לרולינס. זה היה מטורף. אחד הקרבות מנייה הכי טובים שהיו בשנים האחרונות.

הייפ לערב השני.
הגב

•
חפש
הגב
DDJ מנותק
Low-Card
תגובות: 907
Likes Given: 35
הצטרף בתאריך: Apr 2021
04-07-2024, 12:12 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-07-2024, 12:15 PM על ידי DDJ.)
לילה ראשון מטורף, משאיר טעם לעוד

ריה - בקי
שמח מאוד שריה שמרה כאן, בדומה לרומן ריינס, היא מרגישה מעל כל מחלקת הנשים כרגע.
בקי נתנה כמה קאונטרים טובים אך מכרה גרוע, היה נראה שהיא לא בפוקוס ברוב הקרב,
ריה סחבה את הקרב והיה אופנר מצוין

לגבי הכניסה של ריה - האמת שלא כ"כ אהבתי, היה נראה פריקי מדי,
והצרחות לא השתלבו טוב עם השיר כניסה שהתנגן, שהיה קצת בגרסה אחרת.
מעדיף את הגרסה הרגילה שלה

סולם זוגות
MOTN, קרב הערב
פשוט וואו, הDDT של גארגנו על השולחן וגם הבאמפ שמקדונה לקח היו פשוט אדירים,
טרות' היה מבדר כהרגלו והקהל היה מטורף עליו
שמח שהחליטו לפצל את האליפות, בכל זאת הייתי מעדיף שלפחות אחת מהם יום הדין ישמרו,
טרות' ומיז קיבלו את הרגע שלהם, מקווה שפריסט ובאלור יחזירו את האליפות אליהם בבאקלש

מקסיקנים זוגות

דילגתי, נשמע שלא ממש פספסתי משהו
אנדראדה מעניין לי את התחת

ג'יי - ג'ימי
הבנייה לקרב הייתה מפוספסת, הקרב היה פשוט חרא
לפחות הפרומו היה טוב.
ג'יי אמנם מצליח לסחוף את הקהל, אך אני חושב שכולנו מביאים שהוא לא באמת "מאיין איבנט" ג'יי אוסו
ולשניהם אין יותר מדי מה למכור בקרבות יחידים חוץ מבעיטות.
גם הסיום הרגיש מפוספס, אכזבת הערב ללא ספק

דמג' קונטרול - ביאנקות
האמת נהנתי, ג'ייד קארגיל נראית מיליון דולר,
דקוטה קאי גם נראת מיליון דולר מזווית אחרת
שמח שג'ייד קיבלה את הרגע שלה. צריך ללחוץ חזק על הדוושה - ריה VS ג'ייד בסאמרסלאם

סמי - גאנתר
שניהם נתנו קרב נהדר, במיוחד גאנתר שסוף סוף יטוס אל המאיין איבנט
חבל שסמי ניצח כאן, עזבו רגע את הדעות שלו בצד, הוא לא עושה לי את זה כמתאבק, אף פעם לא עשה לי את זה,
והוא הפסיק לרגש ולעניין אי שם ב-2017, למעט כמה הבלחות עם הבלודליין.

רוק ריינס - קודי רולינס

ענק ענק ענק

ההתחלה הייתה קצת מעיקה, אבל זה היה מובן,
רק לראות את ריינס ורוק בזירה ביחד, זה מדהים
אני כן חושב שקודי הראה לגמרי שהוא ברמה, עזבו רגע מימדי גוף, זה לא שנות ה-90 כאן
הוא מרגש, הוא סוחף את הקהל, הוא מצוין בזירה
האמת אני שמח שלא היה כאן התערבויות, לא היה צריך
סחטיין לכולם על ההופעה, אחרי הספיר של ריינס לרוק נשבע שחשבתי שזה הולך להיגמר,
רוק היה אחלה, הנוכחות שלו פשוט מדהימה, נשארתי צמא לעוד
רוק הצמיד את רודס, בלודליין רולס למחר - הייפ מטורף

ועם כל מה שאמרתי על רודס, לא רוצה כרגע שהריין של ריינס ייגמר.
יש לי תחושה חזקה שמחר איכשהוא - רודס מסיים את הסיפור

היה פשוט ענק עם כל מה שמסביב, וכל מי שטוען שלא פשוט חמוץ שכנראה לא יהנה מהעסק הזה יותר לא משנה מה יתנו לו.
הגב
The following 1 user Likes DDJ's post:
  • Codycutter
חפש
הגב
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
תגובות: 1,197
Likes Given: 90
04-07-2024, 12:20 PM
אופנר נהדר. ריה תמיד הכי זורחת בבמות הגדולות ביותר, כאן לא היה סיפור שונה.
ג'וב נקי של בקי כמו שצריך, מבחינתי ריה יכולה להחזיק באליפות לעוד שנה-שנתיים עד שהם ירגישו בנוח לתת לג'ייד את האליפות. כרגע אף אחת לא מתקרבת אליה, גם לא מתאבקות היסטוריות כמו בקי וביילי.

המפיק של קרב הסולם צריך לקבל העלאה. היו כ"כ הרבה מתאבקים בזירה שבהתחלה לא הצלחתי לזהות מי זה מי.
קרבות כאלו הם בדר"כ תאונת דרכים שאי אפשר לצפות בה, גם כאן זה היה תאונת דרכים אבל מהסוג המבדר. איכשהו כן הצליחו לעשות סדר בבלאגן (עד כמה שאפשר) והיה קרב מצוין.
לפצל את האליפויות זה הצעד הנכון, הייתי רוצה ש-DIY יהיו אחד מהאלופים החדשים אבל כנראה זה יגיע בקרוב כי אני לא רואה את אוסום טרות' או וולר ות'יאורי מחזיקים באליפויות יותר מדי.

קרב זוגות חביב. הרבה פליפי שיט, הרבה דייבים, סיום מפתיע כי נראה לי כולנו ציפינו להיל טרן של קרליטו אבל בפעם הראשונה בקריירה כנראה שריי לא יוצא שה תמים.
אחרי 3 קרבות בקצב גבוה היה קשה להגיע בהייפ לאוסו-אוסו. לא אזכור יותר מדי מהקרב חוץ מהסוף, לפחות היה ניצחון דומינניטי לג'יי בלי בולשיט. מקווה שזה הסוף לתקופה הקרובה בין ג'יי לבלודליין, ראינו בפיוד עם גונת'ר שהוא יכול להיות מתאבק סינגלס משמעותי.

זיין-גונת'ר... קרב מדהים, ודרך מושלמת לחתום את אחד מהריינים הכי טובים שראיתי ב20 ומשהו שנים שאני צופה ברסלינג.
לא יודע אם זאת הפעם הראשונה שסמי משתמש בבריינבאסטר בWWE או שהוא כבר השתמש בזה נגד אואנס/מתישהו בNXT אבל וואו איזה רגע, שובר השוויון האולטימטיבי. אואנס וזיין תמיד יודעים איך "להחזיר" למי שעקב אחריהם מתחילת הקריירה עם רגעים כאלו.
הופתעתי לגלות אחרי הקרב שזה היה "רק" 15:30 דקות. הרגיש מלא ומספק כמו מיינאיבנט של 40 דקות. שניהם גאוני רסלינג, כל אחד בתחומו, והיה לי ברור שזאת הולכת להיות קלאסיקה. MOTN.

המיינאיבנט הפתיע אותי מאוד. ציפיתי לקרב יחסית קצר שבמקרה הטוב יהיה כמו קרב הזוגות של רוק במניה 20, במקרה הרע קרב הזוגות של רוק עם סינה נגד אוסום טרות'.
בסוף יצא שזה לחלוטין הגיע לרמה שדרושה ממיינאיבנט של רסלמניה. אישית יש לי אלרגיה רצינית לקרבות של 35+ דקות אבל כאן הזמן טס.
לראות את רוק בזירה זה כמו לראות את בריאן קרנסטון בשובר שורות או ג'יימס גנדולפיני בסופרנוס, הוא נולד בשביל זה ואין בן אדם ביקום שיכול לעשות את התפקיד הזה יותר טוב ממנו. מדהים לראות מפלצת שרירים כמוהו בגיל 51 זז כמו שהוא זז אחרי 11 שנים שלא היה לו קרב אמיתי.
כולי תקווה שהסוף משאיר פתח לרוק-קודי בעתיד, ובטח שמתישהו נקבל ריינס-רוק. אבל אשמח גם לראות רוק-אומוס או רוק-סנטינו מארלה, העיקר לראות את רוקי כמה שיותר.
המיינאיבנט של הלילה השני הולך להיות כאוטי בטירוף עם הגימיק של חוקי בלודליין. נשאר רק לקוות שזה לא יהיה בלאגן מוגזם מדי ושידעו לתת את הסוף הנכון. הריין ההיסטורי של גונת'ר הסתיים בצורה מושלמת, גם לריינס מגיע סיום כזה.

היה אירוע מעולה וכיפי שמכין את הקרקע לקראת אחד מהאירועים הגדולים בשנים האחרונות. לא יכול לחכות
[Image: afseByC.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,828
אשכולות: 59
Likes Given: 4,474
04-07-2024, 12:33 PM
אוקיי לרוב אני מברך ספוילרים אבל הפעם גללתי עד לתגובה מבלי לראות את התוצאות כי אני אשכרה רוצה לחוות את האירוע הזה במלואו.

עד כה ידוע לי מיז אלוף זוגות וריפלי מנצחת, לא נזק גדול במיוחד. ממש מחכה להיום כבר להשלים את זה.
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
אמיגוס מנותק
Rookie
*
תגובות: 19
אשכולות: 1
Likes Given: 1
הצטרף בתאריך: Nov 2023
04-07-2024, 12:46 PM
(04-07-2024, 08:36 AM)אמיגוס כתב:  שבוע טוב לכולם!
תודה על התוצאות, יש לי אפשרות לראות את הקרבות?

לא יודע עם מותר לי להקפיץ במידה ולא מצטער, מישהו יכול חעזורלימולהגיד לי איך רני גם יכול לראות?
תודה?
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,408
אשכולות: 20
Likes Given: 332
04-07-2024, 01:21 PM
הבנתי שפאנק עקץ את אוספריי על... הקעקוע שעשה לוומבלי. שמעתם את זה נכון, CM פאנק יורד על מתאבק שעשה קעקוע שמתייחס לתשוקה שלו להאבקות.
סטוג
[Image: Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (6): « הקודם 1 2 3 4 5 6 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-06-2026, 04:23 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר