04-06-2024, 01:03 AM
אין מצב שרומן שומר אה 

|
האירוע הבא | WWE WrestleMania 40
|
|
04-06-2024, 01:03 AM
אין מצב שרומן שומר אה
![]()
04-06-2024, 05:00 AM
רסלמניה הלילה, צמרמורות
האמת אני מתרגש ומחכה בטירוף, הרבה זמן לא הייתי בציפייה ככה לאירוע בWWE הצליחו לעשות פה משהו באמת מטורף ומיוחד, אני בשיא ההייפ מקווה שיש פה עוד כמה חברים שנשארים ערים לאורך כל האירוע וידברו פה
04-06-2024, 05:22 AM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-06-2024, 05:50 AM על ידי TheFallenAngel.)
כמה שאין סיכוי
יהיה ענק אם פירסט יפדה על קודי תחשבו כמה לא צפוי זה יהיה
ראיתי קונספירציה שאולי רוקי בלבואה יבוא לעזור לקודי רודס בקרב מול ריינס
בגלל שזה בפילדלפיה וזה מתאים לרוקי ובגלל שהיו שמועות שWWE פנו לסטאלונה במטרה לשתף אותו ברסלמניה בדרך מסוימת עוד סיבה הגיונית זה העובדה שקודי האנדרדוג שצריך לסיים את הסיפור שלו בדיוק כמו שהיה ברוקי, בסרט הראשון הוא הפסיד בקרב על האליפות ובסרט השני שהוא עדיין אנדרדוג ואחריי כל הסיפור והדרך המטורפת שהוא עבר הוא מצליח לנצח בקרב החוזר וזוכה באליפות שזה ממש דומה לסיפור עם קודי ומתחבר פה לעניין האנדרדוג והדמיון הקל שיש בין הסיפורים עם שני הקרבות אם איכשהו זה יקרה אני אאבד את זה סופית, זה יכול להיות חולני בטח ובטח בגלל שזה בפילדלפיה
רואה עכשיו את היימן בהיכל התהילה. ההתעלמות שלהם מלסנר, גם בווידאו לפני, פשוט מדהימה. אשכרה ניתן לחשוב שהיימן הוא זה ששבר את הסטרייק. כל מי שהיימן אי פעם היה מנג'ר שלו הוזכר חוץ מלסנר. מזל שהיימן לא שכח אותו
04-06-2024, 01:07 PM
מה קרה שדרגון לי הוחלף באנדראדה
04-06-2024, 01:10 PM
(04-06-2024, 01:07 PM)TheFallenAngel כתב: מה קרה שדרגון לי הוחלף באנדראדה משהו תקף את דרגון לי בסמאק האחרון(אולי קרליטו), אנדרדה התהפך על דומיניק וסנטוס והציל את ריי. ![]()
04-06-2024, 01:16 PM
(04-06-2024, 10:33 AM)Orton כתב: רואה עכשיו את היימן בהיכל התהילה. ההתעלמות שלהם מלסנר, גם בווידאו לפני, פשוט מדהימה. אשכרה ניתן לחשוב שהיימן הוא זה ששבר את הסטרייק. כל מי שהיימן אי פעם היה מנג'ר שלו הוזכר חוץ מלסנר. מזל שהיימן לא שכח אותו חבל שלמרות שהחליפו את ההנהלה עדיין נשאר כמה ביזיונות מפעם להתעלם ככה ממתאבק ברגעים כאלה פשוט הזוי
04-06-2024, 02:46 PM
אחרי מניה אני בכיף רואה פיוד בין לוגאן פול לגונת'ר. לוגאן פול מזהם את הזירה עם הלוגו של פריים ולפי גונת'ר הזירה היא קדושה ואסור לגעת בה. שניהם אלופים מקבילים וגונת'ר יכול לקחת את פול לקרב מודרני מדהים.
הרסתם.
![]() הכל.
04-06-2024, 02:48 PM
הדבר הכי קשה בהימורים היה לבחור בין רולינס למקנטייר.
באמת אין לי מושג מי ינצח, חשבתי מה יכול להיות עפו לי מלא אופציות: 1. רולינס בא שבור מהקרב זוגות ומקנטייר מנצח נקי, הרי רולינס אמר שיש סיכונים שחייב לקחת. 2. אותו דבר כמו 1 רק שרולינס זוכה. 3. מקנטייר מנצח אחרי שהבלאדליין עוזרים לו. 4. רולינס שומר אבל אז רוק מגיע עם סולו והם מחסלים את רולינס ופריסט פודה. 5. מקנטייר זוכה, פאנק מגיע ותוקף אותו אחרי הקרב ואז פריסט זוכה(מקנטייר הרס לפאנק את חלום המאיין איבנט, פאנק הרס למקנטייר את הריין אליפות). באמת שאין לי מושג מה יקרה שם. ..................... ג'ימי וג'יי: פיוד שעל פניו חיכינו לו וחשבנו שנקבל סינמה כמו שג'יי אוהב אבללללללל 0 בנייה, 0 יחס, 0 הכל. הם סומכים על העבר הבאמת עשיר שלהם, אבל במקום לתת לנו פה סגמנטים של קרב גדול הם קיבלו סגמנט אחד שבו ג'יי אמר שהוא מתגעגע... בעעע פיוד מעפן. הסרטון הייפ יהיה אדיר אבל עדיין מבאס ה"בנייה" שקיבלנו פה. גם פה אני מפחד שיעשו מקרה מאט הארדי, יתנו לג'ימי את הניצחון הראשון ואז לג'יי את ה2 השניים. נקווה שג'יי ינצח ויעזבו אותנו עם הפיוד הזה. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|