04-03-2024, 07:43 PM
חייב ללכת למדרגות + פסל של רוקי
כל האיזור שם יפה מאוד באופן כללי, סופר ממליץ!
|
חדשה מרעישה | I HAVE TO FINISH THE STORY
|
|
04-03-2024, 07:43 PM
חייב ללכת למדרגות + פסל של רוקי
04-03-2024, 10:49 PM
(04-03-2024, 09:01 PM)DvirTal כתב: תהנה!! 102R (04-03-2024, 09:18 PM)karusi כתב: כמה עלה התענוג אם אתה מזמין חצי שנה מראש כמו בנאדם נורמלי - 15 אלף ואפילו פחות. אם אתה כמוני ומחכה לרגע האחרון(סגרתי יום אחרי שרוק הוכרז רשמית להתאבק) - 20 אלף. (04-03-2024, 09:46 PM)Jon_M0xley כתב: תגיד אתה הולך גם לסטאנד אנד דליבר? קל, עכשיו מתחיל פוסט חדש ומפרט. ![]() תבכו
04-03-2024, 11:29 PM
![]() היה לי הרבה תוכנית ודברים שרציתי לראות היום כמו פעמון החירות, המדרגות והפסל של רוקי כמו שהוזכר פה ועוד... אבל גאד דאמ המזג אוויר בפילדלפיה פסיכי... גשם בלי הפסקה, אשכרה לא הפסיק לשנייה אחת מהבוקר + סופות ורוחות. קשוח מאוד. ומטרייה לא באמת עוזרת. לפי התחזית מיום שישי זה ירגע ככה שאנחנו אמורים להיות מסודרים ברסלמניה. לא ידעתי עד כמה קר פה, הבאתי דברים חמים וזה לא מספיק. אז קודם על הבוקר אתם יודעים איך זה עובד, עוגת לימון + משקה תותים קוקס בסטארבקס. משם לפרימארק והלכתי ישירות לקנות מעיל ענק ומחמם ועוד כמה דברים קטנים. ![]() מרכז פילדלפיה כבר מוכן ומקושט לכבוד רסלמניה, פוסטרים של מתאבקים בכל מקום. פוסטר ענקי של קרב הזוגות המרכזי נמצא במרכז בניין העיריה של פילדלפיה. ![]() ![]() כמובן שאי אפשר להיות בחול ולא לאכול קבוע ב-5 guys. ההמבורגר הכי טוב שיש, לא להתווכח. ![]() ![]() ^ WWE WORLD, מתחם האקסס הענקי של WWE לכבוד רסלמניה, נמצא 7-8 דקות הליכה מהמלון שלי. המתחם נפתח מחר והוא יהיה פתוח מיום חמישי עד שני. שם כבר תתחיל החגיגה כמי שאומרים, עשרות אלפי אנשים קנו לזה כרטיסים. בכל יום יהיו שם מתאבקים שאפשר להצטלם איתם, מתאבקים שאפשר לקבל מהם רק חתימות + ישדרו משם תוכניות של WWE כמו הבאמפ, התוכנית של פט מקאפי, טקס פרסי הסלאמיז ועוד. מי שרוצה לראות את רשימת המתאבקים שיהיו בכל יום ועוד מידע : https://www.fanaticsevents.com/wwe?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw_LOwBhBFEiwAmSEQARo5DgnfeHb_0ufloy_Vl612G6gI2TuEvPsaONSSR_1Qsbe-GcLUHBoCFVsQAvD_BwE WWE כמומן מחלבה עצומה של כספ, יש מתאבקים VIP שכדי לפגוש אותם צריך לשלם 200 דולר כמו קודי, רולינס, רנדי וכו. (בלינק מופיע הכל). המתאבק היחידי שהייתי מוציא 200 דולר בשבילו זה רנדי אורטון... וכמובן שרנדי אורטון יהיה שם ביום שבת שזה היום שאני לא אהיה ב-WWE WORLD בגלל שאני באירוע של NXT + רסלמניה לילה 1. הלוז שלי : יום שישי - מסיבת עיתונאים של רסלמניה, סמאקדאון והיכל התהילה. יום שבת - סטאנד & דליבר(12 בבוקר !) ורסלמניה לילה 1. יום ראשון - רסלמניה לילה 2. יום שני - הראו שאחרי רסלמניה. כמובן שממחר(חמישי) ועד שני(בלי שבת) אני אהיה ב-WWE WORLD. נראה לי שעברתי על הכל, לא לדאוג עד סוף הטיול אתם תקבלו את התמונות של פעמון החירות והמדרגות של רוקי
![]() תבכו
The following 6 users Like lidoradir's post:
• Breakker, Cenation, DarkArts, Hard2Reach, NoamRR, WhoIsYourHero
04-03-2024, 11:36 PM
(04-03-2024, 11:06 PM)Cenation כתב: 20 אלף רק הכרטיסים לאירוע עצמו? או הכל כולל הכל? הכל כולל הכל. כמה שאתה סוגר יותר מוקדם = פחות כספ. ![]() תבכו
04-03-2024, 11:44 PM
ווואוווווו מטורף אחייייי
תהנה חוויה של פעם בחיים ונפלת על חתיכת רסלמניה מטורפת |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|