Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 111 112 113 114 115 ... 128 הבא »

חדשות| האימונים של CM פאנק, הסטטוס של בריי וויאט, מקס קאסטר מושעה ועוד

עמודים (3): 1 2 3 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
חדשות| האימונים של CM פאנק, הסטטוס של בריי וויאט, מקס קאסטר מושעה ועוד
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
הצטרף בתאריך: Jan 2021
08-11-2021, 03:03 AM
[Image: 6c7b69859c811c95d38c019b7a4b97e89033edf8.gifv]

- נשמע שחלודה לא תהיה בעיה גדולה עבור CM פאנק עם החזרה הפוטנציאלית שלו לזירה בקרוב.
השמועות כרגע אומרות שCM פאנק יעשה את חזרו לרסלינג בAEW בחודש הקרוב, אך פאנק כבר נכנס לזירה השנה כשצילם את התפקיד שלו לסדרה "Heels" ביחד עם סטיבן אמל. 
שון רוס סאפ מדווח שהוא שמע שפאנק קיבל המון מחמאות על העבודה שעשה באימוני הרסלינג שקדמו לסדרה ביחד עם השחקנים הפחות מנוסים וגם במהלך הצילומים עצמם. 
SRS מציין שלמתאבקים וחברי הקאסט שעבדו עם פאנק על התוכנית בחצי השנה האחרונה היו רק דברים חיוביים להגיד על העבודה שלו בזירה. מקור אחד ציין שפאנק נראה בריא לגמרי ביחס לאיך שהוא נראה לקראת סיום הראן שלו בWWE ב2013-2014. מקור נוסף ציין שכושר הזירה של פאנק הפתיע אותו מאוד והוא תוהה אם פאנק עשה אימונים פרטיים בזירה לפני שהוא התחיל לעבוד על התוכנית. מקור שלישי אמר שפאנק עבד בזירה כאילו הוא מעולם לא עזב את הביזנס.

- השחרור של בריי וויאט מWWE תפס המון אנשים בהפתעה והוביל להמון שמועות בנוגע לגורמים שהובילו לכך.
שון רוס סאפ מדווח שמקורות מקורבים לבריי וויאט אישרו לו שההעדרות של וויאט לאחר רסלמניה לא הייתה קשורה בשום צורה לבעיות נפשיות ושהוא כשיר ב100 אחוז להתאבק כרגע. 
וויאט לקח הפסקה לטובת עניין משפחתי כלשהו בחודש מאי ומאז היה עסוק בפיתוח הדמות שלו מבחינת קריאטיב והכנות לחזרה שלו למסך. החזרה של וויאט הייתה מתוכננת במקור לתוכנית של ראו השבוע - ב9/8. 

- AEW הכריזו על קרב זוגות של האקליימד נגד האנטר נוט ורוזריה גרילו לתוכנית של דארק, אך זמן קצר לאחר מכן הקרב הוסר מהפרסומים לתוכנית, מה שהוביל לספקולציות שהשינוי קרה בעקבות התקרית עם מקס קאסטר בשבוע שעבר.
קאסטר הסיר כל אזכור לAEW ולאקליימד מחשבון הטוויטר שלו ולא צייץ שום דבר מאז ה3/8.
לפי דיווחים של שון רוס סאפ ורינגסייד ניוז - קאסטר עדיין נמצא תחת חוזה בAEW, אך נכון לעכשיו הוא מושעה. לפי הדיווח של רינגסייד ניוז, משך ההשעיה של מקס קאסטר יהיה חודשיים במהלכם הוא יצטרך לעבור סדנה של אימוני רגישות, בדומה לעונש שהוטל על סמי גווארה בשנה שעברה. 

- בראיון לסוני ספורטס, מאט רידל דיבר על אינטרקציה שהייתה בינו לבין ביל גולדברג מאחורי הקלעים בתוכנית של ראו בה גולדברג עשה את חזרתו למסך לאחרונה. רידל מאמין שההיט שהיה בינו לבין גולדברג בעבר כבר לא קיים:
Matt Riddle כתב:"הייתה לי אינטרקציה עם גולדברג. הוא לא הברו שלי, אני מבין את זה. הוא לא אהב שקראתי לו 'ברו' והמשכתי לעשות את זה, אני לא הכי טוב בלהקשיב. אחרי זה דיברתי איתו אחרי הקרב, היה לנו חוסר הסכמה. אני חושב שהוא מאמין, וזה עבד בשבילו, שכל מה שצריך בשביל להיות הכי טוב ברסלינג זה שני מהלכים, ויש לו את הספיר והג'קהאמר. הפילוסופיה שלי היא שאתה צריך להיות טוב בהכל. אתה צריך לדבר, אתה צריך ללכת, אתה צריך לעשות גראפלינג, אתה צריך לזרוק אנשים - אתה צריך להיות מסוגל לעשות הכל. אנחנו לא מסכימים על זה. ביל גולדברג מאוד מבדר, אני לא יכול לקחת את זה ממנו. ראיתי אותו לפני שהוא אתגר את בובי לאשלי. הוא הגיע לגורילה ואני הייתי שם ביחד עם דמיאן פריסט, הוא אמר היי לכולם ואז ניגש אליי ונתן לי מבט. הוא עשה פרצוף ואז אמר 'היי, ברכותיי ילד'. חשבתי לעצמי 'הו, גולדברג דיי נחמד' אז נתתי לו לחיצת יד קטנה והוא יצא ואתגר את בובי לאשלי. כשהוא חזר דרך הגורילה שוב אמרתי לו 'היי גולדברג, עבודה טובה' והוא נתן לי פיסט באמפ ואמר 'כל מה שאני צריך זה שני מהלכים' וחשבתי לעצמי 'עדיין יש לו את זה'."

- בעדכון האחרון לסיטואציית אדם קול - לפי דיווח של רינגסייד ניוז, מקור עם המון וותק בצוות הקריאטיב אמר להם ש"מעריצים לא צריכים לפתח תקוות" בנוגע לתוכניות פוטנציאליות לאדם קול במידה והוא יחליט להישאר בחברה. 

- לפי האינסיידר, רידיק מוס שהושבת עם פציעת ברך בחודש ספטמבר, היה מאחורי הקלעים בראו השבוע. 

- לפי רינגסייד ניוז, אין סיבה מיוחדת לכך שטוני סטורם החמיצה את שתי התוכניות האחרונות של סמאקדאון. WWE פשוט בחרו שלא להשתמש בה למרות שהיא נוכחת וכשירה להתאבק.

- בחדשות חיוביות - חברת מאסקד רפובליק, שהם בעיקר חברת מרצ'נדייז שעובדים לרוב עם לוצ'אדורים, אך גם מריצים מופעים עצמאיים תחת השם "אקספו לוצ'ה" (כנס שנערך פעם בשנה למשך כמה ימים ומכיל מספר מופעי רסלינג שונים) פרסמו שהם עזרו ל50 מתאבקים לקבל ויזה אמריקאית שתאפשר להם לעבוד בארגונים אמריקאיים. הדיל מאפשר לכל המתאבקים לעבוד בכל ארגון שיבחרו, כל עוד הם יהיו זמינים לשבוע אחד בשנה בשביל אקספו לוצ'ה. 
רשימת המתאבקים כוללת שלושה מתאבקים יפניים - גרייט סאסקה, אולטימו דרגון וטאג'ירי, אך רובה מורכבת ממתאבקים מקסיקניים מוכרים יותר ופחות.
בין המתאבקים המקסיקניים ניתן למצוא את סופר קרייזי, פסיכוסיס, פסייכו קלאון, LA פארק, ארו סטאר ודראגו. 
מתאבק אחד שכבר ניצל את הויזה החדשה שלו הוא ארז (Arez) שחתם על חוזה של מספר שנים עם MLW.

- במידה ותהיתם מה עלה בגורלו של ג'ימי האבוק, שלא התאבק מאז חודש יוני 2020 ושוחרר מAEW לאחר האשמות שעלו כנגדו בפרשת Speaking Out - האבוק חזר מאז לגור בבריטניה ושמר על פרופיל נמוך ברשתות החברתיות, אך השבוע עלתה תמונה עדכנית שלו שחושפת שהאבוק עובד כרגע כשליח בחברת DPD. כרגע לא ידוע אם האבוק פרש סופית מרסלינג.
[Image: jimmy-havoc-current-min-2.jpg]
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,736
אשכולות: 9
Likes Given: 3,904
08-11-2021, 03:17 AM
(08-11-2021, 03:03 AM)EVIL Rainmaker כתב:  - במידה ותהיתם מה עלה בגורלו של ג'ימי האבוק, שלא התאבק מאז חודש יוני 2020 ושוחרר מAEW לאחר האשמות שעלו כנגדו בפרשת Speaking Out - האבוק חזר מאז לגור בבריטניה ושמר על פרופיל נמוך ברשתות החברתיות, אך השבוע עלתה תמונה עדכנית שלו שחושפת שהאבוק עובד כרגע כשליח בחברת DPD. כרגע לא ידוע אם האבוק פרש סופית מרסלינג.
[Image: jimmy-havoc-current-min-2.jpg]

פאק, זה אחרי שנה??

הגב

•
חפש
הגב
RVD מנותק
One Of a Kind
תגובות: 685
אשכולות: 8
Likes Given: 74
הצטרף בתאריך: Feb 2021
08-11-2021, 06:04 AM
תודה רבה על ההפצצת חדשות בזמן האחרון.

כנראה שפאנק כבר היה בתהליכים מזמן וידע שהוא צריך לחזור לכושר חוץ מהסדרה שעשה.

לא רואה את ברי וויאט בחברה אחרת כרגע חוץ מ AEW , אבל לא מאמין שישאר עם דמות דומה ל"פינד" אלא יותר לברי וויט של NXT ויצתרף לדארק אורדר.
[Image: 625140151.png]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,240
אשכולות: 119
Likes Given: 1,036
08-11-2021, 06:16 AM
ידעתי שפאנק יחזור בכושר טוב, פעם bitw תמיד bitw.
מחכה לראות מה מתפתח איתו ועם בראיין.
התוכנית עם סטפן אמל יצאה כבר? ואם כן יש אותה בסדרות או נטפליקס?

מחכה לוואייט לראות מה הוא יעשה עם החופש קריאטיב שיש לו.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
ANYS מנותק
Day One Ish
תגובות: 1,159
אשכולות: 14
Likes Given: 713
08-11-2021, 07:39 AM
איך רידיק מוס עוד לא שוחרר?
[Image: 1202735-3-15.jpg]
The impossible is possible, all you gotta do is make it so
הגב

•
חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
אשכולות: 0
Likes Given: 445
08-11-2021, 08:40 AM
אני צריך לסמוך על הדושבג יס מן מסביב לפאנק עכשיו??
[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב

•
אתר חפש
הגב
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
תגובות: 1,196
Likes Given: 90
08-11-2021, 10:33 AM
"סדנת אימוני רגישות".
כרגיל האמריקאים ממשיכים להיות האנשים הכי מגוחכים בעולם.

לגבי טוני קהאן, הוא ממשיך לחפור את הקבר של עצמו. זה התחיל עם העונש הפתטי לסמי גווארה על בדיחה שהוא זרק בפודקאסט נידח לפני כמה שנים.
שימשיך לנסות לרצות אנשים מתוסכלים וממורמרים ששונאים את עצמם. אוטוטו אותם עלוקות יגיעו גם להיסטוריה השנויה במחלוקת של קני עם צ'ייסן ראנס (או איך שלא קוראים לפדופיל ההוא) ואם יחפרו מספיק עמוק בטוויטר/פייסבוק של הבאקס בטח ימצאו דעות רפובליקניות קיצוניות. ואז נראה איך הוא יתמודד עם זה מול ה-EVP שלו.
זרקו את קאסטר מתחת לגלגלים. לא אופתע אם יבקש לעזוב, אני הייתי עושה את זה. מגעיל ובעיקר עלוב.
[Image: afseByC.gif]
הגב
The following 1 user Likes WhoIsYourHero's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,372
אשכולות: 76
Likes Given: 1,285
08-11-2021, 11:17 AM
אני רק שאלה, מי זה קאסטר ומה קרה איתו שבוע שעבר?

עריכה: עכשיו נפל לי, זה ההוא עם הקטע ראפ?
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,736
אשכולות: 9
Likes Given: 3,904
08-11-2021, 11:23 AM
(08-11-2021, 11:17 AM)RoeeHardy כתב:  אני רק שאלה, מי זה קאסטר ומה קרה איתו שבוע שעבר?

עריכה: עכשיו נפל לי, זה ההוא עם הקטע ראפ?

כן, זה ההוא עם הראפ.

הגב

•
חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
Likes Given: 445
08-11-2021, 12:06 PM
(08-11-2021, 10:33 AM)WhoIsYourHero כתב:  "סדנת אימוני רגישות".
כרגיל האמריקאים ממשיכים להיות האנשים הכי מגוחכים בעולם.

לגבי טוני קהאן, הוא ממשיך לחפור את הקבר של עצמו. זה התחיל עם העונש הפתטי לסמי גווארה על בדיחה שהוא זרק בפודקאסט נידח לפני כמה שנים.
שימשיך לנסות לרצות אנשים מתוסכלים וממורמרים ששונאים את עצמם. אוטוטו אותם עלוקות יגיעו גם להיסטוריה השנויה במחלוקת של קני עם צ'ייסן ראנס (או איך שלא קוראים לפדופיל ההוא) ואם יחפרו מספיק עמוק בטוויטר/פייסבוק של הבאקס בטח ימצאו דעות רפובליקניות קיצוניות. ואז נראה איך הוא יתמודד עם זה מול ה-EVP שלו.
זרקו את קאסטר מתחת לגלגלים. לא אופתע אם יבקש לעזוב, אני הייתי עושה את זה. מגעיל ובעיקר עלוב.
"טוני קאהן ממשיך לחפור את הקבר של עצמו"
[Image: 2f7.jpg]

[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב

•
אתר חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): 1 2 3 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-27-2026, 04:34 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר