03-14-2024, 12:54 AM
למה זה כל כך ברור שיהיה ריאל-אתלטיקו…
גם בארסה-באיירן זה מתבקש
ובדוק סיטי יקבלו את דורטמונד
גם בארסה-באיירן זה מתבקש
ובדוק סיטי יקבלו את דורטמונד
![[Image: Untitled.png]](https://i.ibb.co/WykhFYx/Untitled.png)
|
Off topic - כל מה שלא היאבקות
|
|
03-14-2024, 12:54 AM
למה זה כל כך ברור שיהיה ריאל-אתלטיקו…
גם בארסה-באיירן זה מתבקש ובדוק סיטי יקבלו את דורטמונד ![]()
03-14-2024, 02:19 AM
אני מבסוט מעל ומעבר שבארסה ברבע, ברור לי שברוב המשחקים אנחנו אנדרדוג. המשחקים היחידים שבארסה לא אנדרדוג בהם יהיו נגד דורטמונד ואתלטיקו, ששם זה 50-50.
אני מן הסתם רוצה את דורטמונד. לא העפלה בטוחה, אבל לחלוטין עדיף על שאר האופציות. הסיוטים יהיו נגד באיירן, סיטי או ריאל. שלושתן יותר איכותיות, אני מרגיש שנגד ריאל יש יותר סיכוי להעפיל בגלל שמדובר בקלאסיקו וקלאסיקו זה כמו דרבי, אבל יהיה משפיל להיות מודח נגדם. סיטי ובאיירן יכתשו אותנו, יש פער איכותי גדול מדי. סיטי זה בכלל סיוט, אני מרגיש שביום טוב הם תוקעים לנו חמישייה במחצית והולכים לנוח מחצית שנייה. כל משחק יהיה פגז כמו שלידור אמר, כשהקבוצה הכי חלשה היא דורטמונד זה אומר הכל. ריאל-באיירן מצטלב עם סיטי-ארסנל בארסה-דורטמונד מצטלב עם פאריס-אתלטיקו זאת ההגרלה שאני רוצה ולא אקבל. ההגרלה לדעתי (לא שאפשר לחזות את זה מן הסתם, אבל אני סתם אוהב לזרוק אופציות רנדומליות): ריאל-פאריס מצטלב עם באיירן-אתלטיקו בארסה-ארסנל מצטלב עם סיטי-דורטמונד
הולך להיות אחלה רבע גמר, שבעה מועדונים גדולים ופריז אחת. העובדה שיכול להיות סיטי-ריאל/ארסנל או ריאל-באיירן/ארסנל זה באנגרים שאני רוצה לראות, וכמובן שארצה שסיטי תנצח.
מקווה שזו תהיה ההגרלה: ריאל-באיירן בארסה-דורטמונד פריז-אתלטיקו סיטי-ארסנל
03-14-2024, 11:18 PM
ארץ נהדרת לקחו את השיר של קן מברבי והלבישו אותו על גנץ. אין מה לעשות, זה השיר הכי מוצלח מהסרט ולא הקשקוש שזכה.
היתה לארץ נהדרת גם בדיחה שהעלתה לי חיוך גדול על הפנים באחד הפרקים. אני לא זוכר מה היה ההקשר, אבל ביבי אמר: שתים שלוש ש-קר
03-14-2024, 11:27 PM
(03-13-2024, 10:17 PM)Coquina Clutch כתב: ג'ף הדמות האהובה עליי בסדרה, קח את זה איך שאתה רוצה. ![]() אני מניח שאתה צודק - מערכת היחסית של טרוי ועבד היא קצת שטחית במובנים מסוימים, בזמן שג'ף קולט את הניואנסים של עבד הרבה יותר במדויק מטרוי שבעצמו הוא פחות בוגר, כמובן.
03-15-2024, 12:09 AM
מכבי ת"א כדורגל. אין מילים.
03-15-2024, 12:19 AM
(03-14-2024, 12:54 AM)RoeeHardy כתב: למה זה כל כך ברור שיהיה ריאל-אתלטיקו… בארסה- סיטי ריאל- ארסנל אתלטיקו- באיירן פריז- דורטמונד ![]()
03-15-2024, 03:33 AM
טוב לפחות זה קרה עם השכנים מיוון ולא עם קבוצה מאנגליה עם כל הדגלי פלסטין ביציעים .
03-15-2024, 09:03 AM
הימור מוקדם:
בארסה - ארסנל דורטמונד - ריאל באיירן - פסז׳ אתלטיקו - סיטי |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|