03-05-2024, 04:32 PM
שלום לכולם,
מישהו יודע להגיד למה בריט בייקר לא מופיעה בAEW? ומתי היא צפוייה לחזור? אם בכלל
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
03-05-2024, 04:32 PM
שלום לכולם,
03-05-2024, 10:08 PM
Sammy Guevara was recently suspended by AEW in relation to his match with Jeff Hardy
During the match, Jeff Hardy sustained an injury, and concussion protocol was not followed, which resulted in Sammy Guevara hitting his finisher on Hardy, which shouldn’t have happened. סמי גווארה הושעה על ידי AEW אחרי מה שהיה נגד ג'ף הארדי. ![]()
03-05-2024, 10:29 PM
אשמח לדעת למה אנשים מעדיפים כרגע את פאנק על קודי. לדעתי קודי כרגע ברמה הרבה יותר גבוהה מפאנק מבחינת יכולות זירה (על המיק אני לא משווה בכלל כי אני לא מרגיש שקודי מוכר את הפרומואים אמין וטוב כמו פאנק ועוד לא דיברתי על ה"what do you wanna talk about" שהוא שואל כל שבוע ולדעתי די קרינג'). כשאני מסתכל על טוטאל פקייאג' של מתאבק אני נותן משקל גדול יותר ליכולות זירה כי זה הדבר שאני זוכר ליותר זמן ופאנק לצערי לא במקום שהוא היה בריין הקודם שלו בWWE ולא קרוב לזה וראיתי גם קרבות שלו בAEW בזמנו.
בקיצור, אני מעוניין לדעת למה אנשים מעדיפים את פאנק על קודי כרגע
03-05-2024, 10:34 PM
(03-05-2024, 10:29 PM)Yovel כתב: אשמח לדעת למה אנשים מעדיפים כרגע את פאנק על קודי. לדעתי קודי כרגע ברמה הרבה יותר גבוהה מפאנק מבחינת יכולות זירה (על המיק אני לא משווה בכלל כי אני לא מרגיש שקודי מוכר את הפרומואים אמין וטוב כמו פאנק ועוד לא דיברתי על ה"what do you wanna talk about" שהוא שואל כל שבוע ולדעתי די קרינג'). כשאני מסתכל על טוטאל פקייאג' של מתאבק אני נותן משקל גדול יותר ליכולות זירה כי זה הדבר שאני זוכר ליותר זמן ופאנק לצערי לא במקום שהוא היה בריין הקודם שלו בWWE ולא קרוב לזה וראיתי גם קרבות שלו בAEW בזמנו. אף אחד לא העדיף. כולם היו בעד רולינס נגד פאנק וקודי נגד ריינס. ![]()
03-06-2024, 02:15 PM
ספוילר מתכנית ה52 שנה לNJPW בלבן:
ג'ק פרי הצטרף לHouse Of Torture אחרי שהם עזרו לו לנצח בסיבוב הראשון של הNJC את שוטה אומינו.
03-06-2024, 02:36 PM
(03-05-2024, 10:29 PM)Yovel כתב: אשמח לדעת למה אנשים מעדיפים כרגע את פאנק על קודי. לדעתי קודי כרגע ברמה הרבה יותר גבוהה מפאנק מבחינת יכולות זירה (על המיק אני לא משווה בכלל כי אני לא מרגיש שקודי מוכר את הפרומואים אמין וטוב כמו פאנק ועוד לא דיברתי על ה"what do you wanna talk about" שהוא שואל כל שבוע ולדעתי די קרינג'). כשאני מסתכל על טוטאל פקייאג' של מתאבק אני נותן משקל גדול יותר ליכולות זירה כי זה הדבר שאני זוכר ליותר זמן ופאנק לצערי לא במקום שהוא היה בריין הקודם שלו בWWE ולא קרוב לזה וראיתי גם קרבות שלו בAEW בזמנו. לא יודע, בעיניי קודי בזירה הוא לא וואו. הוא טוב ושם זה נגמר. פאנק היה פעם טוב בזירה ועכשיו הוא סביר אבל בשאר הדברים - דמות, מיק׳, הבעות ויכולות משחק - פאנק לוקח את קודי בהליכה. מבחינתי אני ״נותן דירוג״ לכל אחד מהיכולות ורואה מה הסכום שהטאלנט מגיע אליו - זה כמה הוא טוב כטוטאל פאקאג׳. אם קודי היה מתאבק כמו אנגל או שפאנק היה על המיק׳ כמו רולינס זה היה צמוד בעיניי, אבל קודי 1-2 רמות מעל פאנק בזירה ופאנק 10 רמות מעליו בדברים אחרים. ומעבר לזה וכנראה שרק בעיניי - פאנק מרגיש לי כמו המתאבק הכי אותנטי שיש כשקודי מרגיש לי הכי מתועש ומלאכותי שיש. ![]()
03-06-2024, 03:31 PM
(03-06-2024, 02:36 PM)NovemberMan כתב: לא יודע, בעיניי קודי בזירה הוא לא וואו. הוא טוב ושם זה נגמר. אני מסכים איתך לגבי יכולות מיק ולהיכנס לדמות כמו שכתבתי למעלה, לגבי היכולות זירה אני חושב שבForm הנוכחי של פאנק לקודי יש יתרון טיפה גדול יותר ממה שאתה מתאר. אני יכול להבין למה אתה מגדיר כיותר טוטאל פאקייג' למרות שאני סובר ההיפך, ביכולות מיק ומשחק קודי לא קרוב אליו
03-06-2024, 03:44 PM
פאנק שלפני 10 שנים חד משמעית היה חם ומתאים יותר מקודי
פאנק של היום לקרב מול ריינס או רוק? MEH
03-06-2024, 04:49 PM
(03-06-2024, 03:44 PM)DDJ כתב: פאנק שלפני 10 שנים חד משמעית היה חם ומתאים יותר מקודי שמע, בגדול קל להגיד meh על מישהו שלא עשה כלום בחברה שהוא רק חזר אליה ונפצע. ב-AEW היה לו את פיוד השנה מול MJF וכל מי שהוא עבד מולו הרגיש גדול יותר. ![]() (03-06-2024, 04:49 PM)NovemberMan כתב: שמע, בגדול קל להגיד meh על מישהו שלא עשה כלום בחברה שהוא רק חזר אליה ונפצע. אבל כשאתה מגיע ל-wwe או חוזר אליה, אתה צריך להוכיח את עצמך מחדש, זה גם התנהגות כללית של הארגון שמוחקת את מה שהמתאבק עשה מחוץ לארגון, אולי חוץ ממקרים בודדים כמו עם סטיילס לדוגמא חוץ מהופעה בינונית בזירה של 10 דקות ופציעה בעקבותיה, נראות כללית לא טובה (שקיות בעיניים, מתחיל להקריח, מזדקן) ופרומואים טובים אך די מתלקקים, לא באמת התרשמתי לזרוק אותו למים העמוקים מול ריינס ודה רוק? בשבוע של החזרה שלו הייתי קונה את זה, שבועיים אחר כך כשראיתי את הסחורה, פחות. קודי חם כבר שנה+ ונמצא בשיא שלו, באותה נקודה שפאנק היה ב11-12 הוא ורולינס צריכים להיות בספוט הזה, ללא ספק לדעתי, פאנק צריך להוכיח את עצמו מחדש אפילו בשביל להחזיק אליפות ראשית לאורך זמן |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|