Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 42 43 44 45 46 ... 129 הבא »

האירוע הבא | WWE WrestleMania 40

עמודים (82): « הקודם 1 ... 7 8 9 10 11 ... 82 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
האירוע הבא | WWE WrestleMania 40
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
02-06-2024, 07:09 PM
(02-06-2024, 07:07 PM)DarkArts כתב:  אני די בטוח שאוגוגו היה אמור לצאת יותר חזק ולגיטימי אחרי הקרב הזה, אבל הוא פשוט נעלם.

אל תשכח מי הבוקר.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,828
אשכולות: 59
Likes Given: 4,474
הצטרף בתאריך: Jan 2021
02-06-2024, 08:03 PM
(02-06-2024, 06:34 PM)Roger כתב:  כל נקודה נשמעת יותר חלשה מהקודמת גיא. אתה יודע בדיוק למה התכוונתי. פוליטיקה של פרו-רסלינג. של מאחורי הקלעים. טריפל H היה כזה, הוגאן היה כזה, דה רוק עדיין כזה ביג-טיים, יאנג באקס הם כאלה. קודי רודס לא דרך על אף טאלנט כדי לקדם את עצמו.
זה שהוא עזב את AEW אחרי כל הדברים שהוא אמר על WWE וכל הטרייבליזם שהוא עודד זה ממש לא פוליטיקה, זה ביזנס וזה עבודה. להזכירך אחרי התקרית עם פאנק, קני אומגה והיאנג באקס בדקו את האופציה לעשות גיחה ל-WWE. כל ה"ערכים" האלה של האנטי-WWE שהם דחפו זה היה ביזנס בלבד כדי להציג את AEW כאלטרנטיבה מרדנית שמדברת לקהל שנמאס לו מהבולשיט הרגיל של WWE. שוב, אם הוא לא היה עובר מ-AEW אחרי שהוא האדם הכי שנוא שם ושום דבר שהוא עושה לא עובד והוא מקבל פחות כסף ממה שהוא חושב שהוא צריך לקבל (יאמלל אותו בעתיד), יכול להיות שהוא לא היה יוצא "פוליטיקאי", אבל הוא כן היה יוצא ממש טיפש.

אתה מציג את העובדה שהוא היה האדם המאוס ביותר בAEW כאילו זה משהו שנחת לו על הראש.
קודי הביא את זה על עצמו - הוא קבר את מלאכי בלאק ואת ברודי לי, שנאלץ להחזיק את אליפות הTNT כדי לשמור מקום לקודי בזמן שהוא הלך לצלם ריאליטי שלו, של ברנדי ושל הכלב שלהם למשך חודש. 
הוא הקים פרויקט צד משל עצמו - הנייטמר פאקטורי/פמילי/קולקטיב והחליט לקדם טאלנט שהוא רואה לנכון ולדחוף את הקודי-וורס לתוך AEW, מבלי שיש להם הצדקה עלילתית לכך. 

למעשה, קודי חטף מהקהל של AEW בגלל פוליטיקה.
בואו לא נתבלבל - רוק הוא מניאק הרבה יותר גדול מקודי, אבל קודי הוא לא בדיוק אדם פשוט, תמים ונקי. זה שרוק עכשיו לוקח משהו מהותי מקודי ומהקהל לא מנקה את הדברים שקודי עשה בעבר. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
תגובות: 2,286
אשכולות: 0
Likes Given: 228
הצטרף בתאריך: Nov 2023
02-06-2024, 08:04 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-06-2024, 08:05 PM על ידי תנולהיותאורח.)
חברים הכל חלק מהתסריט הבא:

קודי הולך מול רולינס וזוכה באליפות.
ריינס הולך מול רוק, מנצח והופך לראש השבט של כל המשפחה הפעם.

יום אחרי רסלמניה קודי יוצא לזירה ואומר עכשיו אני אקרע את ריינס ואסיים את הסיפור שלי... ומזמין את ריינס לקרב לאיחוד האליפויות.
הקרב יהיה בקראון ג'ול או באירוע הגדול הבא מארבעת הגדולים.

והנה קודי מנצח וכל העולם שמח כמו הכבשים שכולם יהיו.
אבל רגע, טריפל H יוצר החוצה ואומר שהניצחון של קודי לא היה חוקי ויש לחדש את הקרב.
ריינס מנצח וכל העולם מתפוצץ מעצבים ושובר את השיא להחזקה באליפות לעוד 10 שנים.

AND THAT IS THE TRUTH
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,457
אשכולות: 1,840
Likes Given: 5,022
02-06-2024, 08:17 PM
(02-06-2024, 08:04 PM)תנולהיותאורח כתב:  חברים הכל חלק מהתסריט הבא:

קודי הולך מול רולינס וזוכה באליפות.
ריינס הולך מול רוק, מנצח והופך לראש השבט של כל המשפחה הפעם.

יום אחרי רסלמניה קודי יוצא לזירה ואומר עכשיו אני אקרע את ריינס ואסיים את הסיפור שלי... ומזמין את ריינס לקרב לאיחוד האליפויות.
הקרב יהיה בקראון ג'ול או באירוע הגדול הבא מארבעת הגדולים.

והנה קודי מנצח וכל העולם שמח כמו הכבשים שכולם יהיו.
אבל רגע, טריפל H יוצר החוצה ואומר שהניצחון של קודי לא היה חוקי ויש לחדש את הקרב.
ריינס מנצח וכל העולם מתפוצץ מעצבים ושובר את השיא להחזקה באליפות לעוד 10 שנים.

AND THAT IS THE TRUTH

הו בייבי.

[Image: 2222222222222222.gif]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
02-06-2024, 08:19 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-06-2024, 08:31 PM על ידי Roger.)
(02-06-2024, 08:03 PM)SwitchBlade כתב:  אתה מציג את העובדה שהוא היה האדם המאוס ביותר בAEW כאילו זה משהו שנחת לו על הראש.
קודי הביא את זה על עצמו - הוא קבר את מלאכי בלאק ואת ברודי לי, שנאלץ להחזיק את אליפות הTNT כדי לשמור מקום לקודי בזמן שהוא הלך לצלם ריאליטי שלו, של ברנדי ושל הכלב שלהם למשך חודש. 
הוא הקים פרויקט צד משל עצמו - הנייטמר פאקטורי/פמילי/קולקטיב והחליט לקדם טאלנט שהוא רואה לנכון ולדחוף את הקודי-וורס לתוך AEW, מבלי שיש להם הצדקה עלילתית לכך. 

בואו לא נתבלבל - רוק הוא מניאק הרבה יותר גדול מקודי, אבל קודי הוא לא בדיוק אדם פשוט, תמים ונקי. זה שרוק עכשיו לוקח משהו מהותי מקודי ומהקהל לא מנקה את הדברים שקודי עשה בעבר. 

מלאכי בלאק ניצח את קודי בקרב הראשון שלהם תוך 5 דקות. זה פחות או יותר הפרק הראשון של AEW שראיתי. אני אציג את זה כמו שאתה אוהב:

לנצח מישהו =! לקבור אותו.

מה אתה מצפה? שזה שהוא EVP אז הוא היה מפסיד את כל הקרבות שלו נקי לכל אחד כי חס וחלילה הוא יתפס כ"פוליטיקאי"? זה בחיים לא היה קורה והוא היה אחד הכוכבים הראשיים והמקימים של החברה. אם הוא רואה לנכון לדחוף טאלנט מסוים, מה פוליטי בזה? אתה אומר את זה כאילו זה היה בוודאות על חשבון טאלנטים אחרים שיותר מגיע להם. מאיפה לך?!
אני יכול גם לפי ההגיון הזה לטעון שקני אומגה הוא סופר-פוליטיקאי. הייתה לו שנה את האליפות והוא "קבר" מלא טאלנטים שמגיע להם. למה הוא לא וקודי כן?

קודי לא פוליטיקאי. יאנג באקס הרבהההההה יותר פוליטיקאים ממנו. יאנג באקס ומעגל האוננות שלהם אשכרה עשו מהלך מלוכלך כי מישהו אחר עקף אותם בעניין בו ובאובריות שלו. קודי מעולם לא עשה דבר כזה. אתה גם יכול להסתכל על השנתיים האחרונות. המעמד של קודי ב-WWE הרבה פחות ממה שהיה ב-AEW, אבל הוא עדיין הכוכב השני/שלישי הכי גדול בחברה והוא לא עשה שום דבר שאפילו 1000 פליפים מנטליים לא יהפכו ל"פוליטי".
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מחובר
He is Him
תגובות: 11,269
אשכולות: 119
Likes Given: 1,038
02-07-2024, 12:27 AM
(02-06-2024, 06:30 PM)lidoradir כתב:  [Image: 20240202-WM-XL-KICKOFF-Social-16x9-523e4...d4881e.jpg]

כל הדרכים מובילות ללאס וגאס, מי שראה ראו... יצאנו משם בלי תשובות.
במשך כל התוכנית קידמו בלי הפסקה את האירוע בלאס וגאס, הכריזו על כך ששם נדע את הקרבות המרכזיים לרסלמניה.

אז אחרי ראו... מה אתם חושבים שיהיה ביום חמישי ? רוק-ריינס, רולינס-קודי ? או שהסיפור ישתנה...

הם יכולים עדיין לתקן את זה, זה עוד לא מאוחר.
רוק יכול להכריז שהוא ההוסט של מניה, הוא יכול לאתגר את ריינס למניה הבאה עם או בלי אליפות והוא יכול גם להיות השופט בקרב כדי שלמור על הקרב נקי מהבלאדליין.
קודי יכול לחתוך בפרומו פייסי שיתקבל בפופ ענק שהוא בוחר בריינס וזהו ואז פייסאוף כשרוקי באמצע.

אם הם הולכים שוב נגד הזרם כבר יהיה מסובך יותר לתקן, ואני לא יודע אם באמת יהיה פה סיפור דניאל בראיין מוצלח.

[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מחובר
He is Him
תגובות: 11,269
אשכולות: 119
Likes Given: 1,038
02-07-2024, 12:36 AM
(02-06-2024, 08:03 PM)SwitchBlade כתב:  אתה מציג את העובדה שהוא היה האדם המאוס ביותר בAEW כאילו זה משהו שנחת לו על הראש.

היי שלום, לצערי אתה טועה פה.
קודי נתן לבלאק לנצח ב2 קרבות הראשונים שלהם.
קודי הפסיד לברודי בסקוואש שכולם היו בהלם שזה באמת קרה, ברודי באותו רגע היה בטופ שלו בחברה.

קודי אכן הקים שם קודי וורס כזה אבל זה לא שונה מאליט וורס שהייתה שם במקביל. אדם פייג' אומגה והבאקס היו הכוכבים הראשיים וקודי היה בצד מתעסק עם החברה שלו. הוא קידם את דארבי אלן בקרבות בניהם וגם את גאוורה וMJF. 
הטעות של קודי זה שהוא לא היה מוכן להיל טרן ונשאר פייס והלך נגד הזרם. זאת הטעות שלו, הקהל רצה לשנוא אותו אבל הוא רצה שיאהבו אותו.

לא זכור לי שקודי עשה מהלכי כח, לא לקח ספוט שלא מגיע לו אלא הפוך הוא גרם למתאבק צעיר ולא מוכר כמו פרידמן לגרום לו להפסיד ולא לאתגר לאליפות הראשית בכלל. הוא לא נדחף בכח לקרבות ודרס מתאבקים, הוא לא עצר פושים של אחרים בגלל שהם לא באו לו טוב בעין או מאיימים לו על הפופולריות.

רוג'ר צודק, הוא עשה החלטה לעזוב את AEW, הרי היחסים שלו עם האליט היו בריצפה כבר והקהל לא קיבל את קודי כמו שקודי רצה. קודי עזב והלך לWWE שזה לא מעשה פוליטי ולא כלום זאת הבחירה שהוא עשה.
קודי הגיע בדיוק עם אותה הדמות, אותו השיר, אותו הגיר, אותו קודי שקיבלנו בAEW והפלא ופלו הוא ה-פייס של האירגון. קודי עכשיו ממש בחודש זה מגשים את החלום שלו להיות הפייס האהוב כמו שרצה בAEW אבל לא הצליח.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 1 user Likes Jon_M0xley's post:
  • Roger
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,457
אשכולות: 1,840
Likes Given: 5,022
02-07-2024, 12:52 AM
(02-07-2024, 12:27 AM)Jon_M0xley כתב:  הם יכולים עדיין לתקן את זה, זה עוד לא מאוחר.
רוק יכול להכריז שהוא ההוסט של מניה, הוא יכול לאתגר את ריינס למניה הבאה עם או בלי אליפות והוא יכול גם להיות השופט בקרב כדי שלמור על הקרב נקי מהבלאדליין.
קודי יכול לחתוך בפרומו פייסי שיתקבל בפופ ענק שהוא בוחר בריינס וזהו ואז פייסאוף כשרוקי באמצע.

אם הם הולכים שוב נגד הזרם כבר יהיה מסובך יותר לתקן, ואני לא יודע אם באמת יהיה פה סיפור דניאל בראיין מוצלח.

אני לא יכול לחכות כבר לחמישי בלילה.
זאת תיהיה מסיבת העיתונאים הכי נצפית שלהם אי פעם בטח.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
02-07-2024, 08:23 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-07-2024, 08:25 AM על ידי Bam Bam Bigelow.)
היי שלום,
רק רוצה להזכיר לכם שלהיות פוליטיקאי זה לא בינארי, זה לא כן או לא. להיות פוליטיקאי זה לא רק להיות הרוק, יאנג באקס או ביבי.
להיות פוליטיקאי זה להיות FTR לדוגמה, שנצמדו לפאנק. להיות פוליטיקאי זה לתרום לכל נפגע בכל אסון, ולדאוג שזה יצולם ויפורסם.
וואלק, כל אחד מאיתנו, אם הוא רוצה להתקדם בחיים המקצועיים צריך להיות פוליטיקאי. לדעת מי האנשים החזקים במשרד/במקצוע, למי להתחבר, איך לייחצן, באילו כנסים להיות…

עכשיו, להפסיד בסקווש לא הופך אותך ללא פוליטיקאי.
להיות פחות פוליטיקאי מהיאנג באקס לא הופך אותך ללא פוליטיקאי.
להיות פחות פוליטיקאי ממעגל האוננות… וול.. מעגל אוננות נשמע לי כמו מעגל לא פוליטי אבל באם באם מעולם לא התנסה בחוויה הזאת.

קודי הוא פוליטיקאי. והוא טוב. טוב מאוד.
הוא יודע לזהות הזדמנויות, הוא יודע למכור סיפורים, הוא יודע לנצל את הכלים העומדים לרשותו והוא עושה את זה מצויין. בAEW לקראת הסוף הוא נהיה מאוס (אליפות TNT, אשתו וכו׳), במעבר לWWE הוא שיחק נהדר וניצל את היותו המתאבק הראשון שעשה את המעבר.
בשנתיים שלו הוא היה סוס עבודה, זה נכון. הוא גם דאג שנדע את זה.
הוא פייס אולטימטיבי, זה נכון. הוא דאג תמיד להשאר ככה, גם אם זה על חשבון זה שמולו.
הוא לא הוציא אף אחד אובר. תרעננו את הזכרון של באם באם. אני אשמח.
העובדה שרולינס היה בטים קודי, ולא קודי בטים רולינס, היא אחת מהדברים שגרם למעמד של החגורה להיות נמוך.
וואלק - אפילו המבט הנוגה למצלמה בעת החיבוק עם הרוק היה וואחד מהלך.

אז לעניינינו, הוא פוליטיקאי חברים. הוא טוב. הוא מאוד טוב. אבל שאתה שוחה עם הכרישים….
[Image: giphy.gif]
הגב
The following 2 users Like Bam Bam Bigelow's post:
  • GuyN98, KB24
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
02-07-2024, 10:56 AM
קודי פוליטיקאי וחלק גדול מהריין שלו ב-AEW היה פוליטיקה, הקהל התהפך עליו בגלל פוליטיקה, הוא נשאר טופ פייס מאוס שמקבל X פאק היט בגלל פוליטיקה, ההחלטה שלו לעבור ל-WWE הייתה מובנת ומקובלת ולגיטימית.
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב
The following 1 user Likes NovemberMan's post:
  • karusi
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (82): « הקודם 1 ... 7 8 9 10 11 ... 82 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-05-2026, 07:19 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר