Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1979): « הקודם 1 ... 850 851 852 853 854 ... 1979 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#8,511
01-29-2024, 11:49 PM
(01-29-2024, 11:45 PM)Jon_M0xley כתב:  וואלה ריגשת.
אני מת להביא כלב אבל מה שמונע ממני לעשות את זה זה ממש הפוסט הזה, רגע הפרידה. להפרד ממשהו שרק אוהב אותך, מחכה לך, ישן לידך, מסתובב לידך. קשה.
אגב איך קראו לו?

תהיה חזק Heart

רגע הפרידה הוא רגע קשה, אבל במקרה של עומר מדובר על כ14 שנים של חוויות טובות, ברור שהפרידה תהיה כואבת, כמו כל פרידה (בטח למי מפה שיצא נגיד לאבד חברים או "סתם" אנשים שהכיר במלחמה) אבל זה ממש שווה את הרגעים הטובים יחד.
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,291
#8,512
01-30-2024, 12:05 AM
(01-29-2024, 11:30 PM)Adam Cole כתב:  סיפור רקע קטן:

את הכלב הבאנו בגיל שנה וחצי בערך, אחרי שהוא היה באומנה דרך עמותה בצפון.
מאולף 100%, עושה צרכים אך ורק בחוץ, מסתדר עם כלבים ואנשים, ככה שהאמת לא עברתי את השלב של לטפל בגור מ-0.
פינצ'ר מעורב עם גזע שעד היום אני לא יודע מה הוא. שמנמן וקטן, אנרגטי והיפראקטיבי בקטע קיצוני. פצצת אנרגיה. אה, וגרגרן חבל על הזמן. 

ביום הראשון שהוא הגיע אלינו הביתה, הוא לא מצא את עצמו, הלוך-חזור כל הלילה להבין מה זה המקום המוזר הזה שהוא בא אליו, עד שהוא התעייף והלך לישון.
3 טיולים ביום קבוע - בוקר, צהריים, ערב. לפעמים אפילו 4 טיולים. תמיד הוא היה מקדים אותי, רץ קדימה כמו סוס, לא משנה אורך הרצועה, הוא שט קדימה ומנסה כל הזמן לחקור דברים חדשים - דשא, מדרכה, כלב/ה מהשכונה וכל מה שנמצא לידו בערך.
עם הזמן הוא כמובן התאקלם כבר לבית ולמשפחה, הייתה לו תמיד את הפינה שלו, אבל מרוב האהבה הייתי מעלה אותו לא מעט פעמים למיטה ונותן לו לישון שם. זה הגיע למצב שהוא לא שואל אותי אפילו ופשוט מזנק לי על המיטה, או מחכה לי שם כשאני חוזר הביתה. זה היה כיף ונעים עד ש3/4 ארון שלי היה מפוצץ בשערות שלו על הבגדים ואז החלטתי לשים לזה סוף. הייתה לו את הפינה הקבועה שלו, מיטה של מלך.

הוא אחראי על לא מעט רגעים מצחיקים במהלך החיים. אסור היה להסתובב עם מאכל כלשהו ביד חשופה כלפי מטה, כי אחרי 2 שניות היא כבר לא הייתה ביד, אלא בפה שלו. אחרי כל טיול, הוא היה חוטף פלפה כלשהי ומ-0 ל-100 היה מתחיל לרוץ כמו מטורף בכל הבית במשך דקות. כלב יחסית שמנמן אבל היה מטפס קומות בבניין כמו צ'יטה. מאיפה הכוחות?

עם הזמן הוא כמובן התבגר, הזדקן, שערות לבנות, כבר לא שומע טוב, לא רואה טוב, הטיולים איטיים מאוד ורואים עליו שהוא בשלבי סיום הקריירה.
לפני שנתיים הייתי בארה"ב, ובזמן הזה הוא היה מטופל אצל חבר שגם לו יש כלב. בזמן השהות שלי בארה"ב, התגלתה לכלב בעיה כלשהי באוזן, שגרמה כמעט לכל הצד שלו להיות משותק - הוא היה הולך עם הראש מוטה הצידה, צורח מכאבים, בקושי הולך, בקושי מצליח לאכול.
כולם אמרו לי - זהו, הוא מבוגר, מספיק, תן לו למות בשקט ללא כאבים. הבנתי על מה הם מדברים, אבל לא ויתרתי לו. חזרתי מארה"ב וישר וטרינר, כמה טיפולים קטנים, תזונה חדשה, ואחרי חודש - הכלב כמו חדש. אמנם כבר מבוגר ומראה תסמינים של הזדקנות, אבל חד משמעית חזר לעצמו ולפצצת אנרגיה שהוא.
אף אחד מהמשפחה והחברים לא הבין איך זה קרה ואיך הכלב אשכרה חזר לעצמו אחרי שהיה נראה רגל וחצי בקבר.

השבוע האחרון היה השיא.
הוא פשוט קם יום אחד, סוחב רגליים, בקושי מצליח ללכת, וראיתי על הרגליים שלו שמשהו מוזר, משהו לא תקין הפעם.
במהלך כל היום הוא פשוט מסתובב סביב עצמו במעגלים, מנסה להכנס למיטה ולהגיע לתנוחה של השינה, אבל לא מצליח. הוא לא מצליח לשבת או להכנס לתנוחה של השינה. סיבובים והליכה סביב עצמו במשך כל היום, עד שהגיע שעת לילה מאוחרת. 2-3 בלילה, אני כבר לא יודע מה לעשות ואיך לגרום לו ללכת לישון, הרמתי אותו עליי, ממש עליי, נשכבתי על ספה ופשוט הנחתי אותו עליי כשהראש שלו על הרגל שלי. רק ככה הוא הצליח להרדם.
כל הלילה אני לא ישנתי, רק ליטפתי אותו והבנתי שפה זה באמת נגמר. 
בבוקר שאחרי לקחתי אותו לוטרינר, כשכל הדרך לשם אני לא מפסיק לחשוב: "אולי אני טועה?", "אולי גם הפעם אני אצליח להחזיר אותו לעצמו?", אבל הבנתי שגם אם הוא יחזור לעצמו, מה שכנראה לא יקרה, זה כבר ברמת הסבל והוא לא באמת יכול לחיות ככה.
הגענו לוטרינר. הכל קרה מאוד מהר. זריקת טשטוש, הכלב מתחיל להתמסטל, להקיא..... ואחרי 10 דקות הוא נפל. נרדם, עדיין נושם.
ואז הגיעה הזריקה. הפעם לא טשטוש, אלא אחת שתשים סוף לחיים שלו, ובעיקר לסבל שלו.
הייתי שם, ראיתי הכל, רציתי להיות איתו ברגע האחרון שלו ולהפרד ממנו כמו שצריך. להסתכל עליו בכל שנייה, ללטף, לבכות.

זה היה כואב, בטירוף, לא ידעתי איך ממשיכים משם. איך אומרים? "זר לא יבין זאת"? מי שאין לו כלב, כנראה לא יצליח להבין ולהכיל את גודל הכאב.
והכאב האמיתי מגיע כשחוזרים הביתה, לבית ריק. אין אף אחד שמקבל אותך וקופץ עליך, אין לך את הטיולים הקבועים ביום, שגם אם לפעמים הרגישו נורא מעיקים ותקועים כי אתה ממהר, פתאום אתה מעריך אותם ואת ה15-20 דק' שהיית מקדיש לו. אין לחזור הביתה בשעות הלילה אחרי יציאה ולהיות בשקט כדי שהוא לא יתעורר, אין יותר לשים לו אוכל ומים, אין יותר לזרוק לו כמה נשנושים מהצד, אין. נגמר. 
לקח לי כמה ימים לזרוק את המיטה, השמיכות, הקערות וכל מה שבנוסף, אבל השארתי דבר אחד וזה את הקולר והרצועה שלו. נכון שאפשר לפתח תמונות וכו', אבל אני רוצה שיהיה איתי משהו פיזי ממנו, לנצח.
אני מנסה להתנחם בעובדה שהוא פשוט לא סובל יותר. זה הדבר היחיד שמצליח להרגיע אותי.

15 שנים של אושר ושל לב טהור.
לא סתם אומרים על כלב שהוא כולו-לב. החיה הכי נאמנה שיש.
בשבילנו הם חלק מהחיים שלנו, אבל בשבילם אנחנו כל החיים שלהם.

[Image: f186d3facd7c01f2c61e60968564c2cb.png]

תעשו לעצמכם טובה ותאמצו כלב הביתה.

ואם איכשהו הגעתם לפה וקראתם הכל, אז באמת תודה, סתם הייתי צריך קצת לפרוק את הכל.

חיבוק ענק Heart
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,125
אשכולות: 1,863
Likes Given: 5,129
#8,513
01-30-2024, 12:33 AM
כן. אני יודע שהתגעגעתם לפוסטים כאלה :

[Image: 1.jpg] [Image: GEnj-ZG0-Xs-AACh-Dl.jpg]

שוחררו פוסטרים לסרטים החדשים :
ריקי סטאניקי - סרט קומדיה בכיכובם של זאק אפרון וג'ון סינה, הסרט יעלה באמאזון פרמיים ב-7 במרץ.
שומר הברים - סרט פעולה בכיכובו של ג'ייק ג'ילנהול שמגלם לוחם MMA לשעבר, ג'ילנהול צילם כמה סצנות לסרט במהלך UFC 285 בשנה שעברה, גם קונור מקגרגור הולך לשחק בסרט, הסרט יעלה באמאזון פריים ב-21 במרץ.

------------------------

מחר(שלישי) בסטרימינג :

[Image: 9.jpg]

הכוורון - בכיכובו של ג'ייסון סטיית'אם, הסרט רק הגיע לקולנוע בחמישי האחרון וכבר מחר אנחנו מקבלים אותו בטורנטים.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,125
אשכולות: 1,863
Likes Given: 5,129
#8,514
01-30-2024, 12:48 AM
[Image: 8uW0VwP4VXILCW9gNG9TwB3e5JpuCgmkPXTK0rph.jpg]

יום הקולנוע הישראלי חוזר ב-7.2, כל הסרטים ב-10 ש"ח, למנויי הפיס ב-5 ש"ח.

[Image: Screenshot-1.png]
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,899
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#8,515
01-30-2024, 02:35 AM
(01-29-2024, 11:30 PM)Adam Cole כתב:  סיפור רקע קטן:

הקהילה הירוקה בפורום תומכת בעומרקול Heart

שלא תדע צער אח. לחבר טוב גם בדיוק נפטר הכלב אחרי 13 שנה, יצא לי לחוות את השוק וההלם על החבר. הוא גם החבר המארח של הישיבות אז היינו רואים את הכלב די הרבה, יורדים איתו לטייל, צוחקים עליו כשהוא מנסה להריח תחת של כלבים אחרים. זה תחושה כאילו משהו חסר, הנביחות שלו כשדופקים בדלת לדוגמה, הנביחה המרגיזה שלו כשהוא רוצה שנפתח לו את הדלת או נוציא אותו מהחדר.

המשפחה שלו מיד אימצה כלב חדש שאחר כך התברר שהוא למעשה כלבה, אנרגטית בטירוף. זה לא אותו דבר, אבל מקל על הכאב. בסוף זה עובר.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,899
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#8,516
01-30-2024, 03:21 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-30-2024, 03:28 AM על ידי master of doom.)
זה הזמן לסקר את גמר אליפות אוסטרליה שנבלע קצת בין הראמבל (ובצדק).

יאניק סינר עושה היסטוריה וזוכה לראשונה בקריירה בטורניר גראנד סלאם אחרי מהפך גדול על דניל מדבדב, שהוביל כבר ביתרון 2 מערכות.

לא היה גמר ספקטקולרי צריך להגיד כמו שהמהפך כביכול מספר. כלומר היו ראלים טובים, אבל כל אחת מהמערכות כשלעצמה לא הייתה מספיק מעניינת, כשסינר שובר פעמיים כדי לנצח את שתי המערכות הראשונות שהוא זכה בהן, כשהשבירות הללו היו היחידות בכל המערכה. למעשה, חוץ מהמערכה הראשונה שאותה מדבדב ניצח 6-3 עם 2 שבירות, בכל מערכה הייתה שבירה אחת שהכריעה את גורל המערכה. בכל מקרה, ניצחון זה ניצחון וזה הושג עם אופי אדיר בגמר הגראנד סלאם הראשון של האיטלקי הצעיר, ריספקט.

ולמרות זאת, אני אתחיל עם המפסיד. מדבדב הוא אחד השחקנים האהובים עליי בסבב, הוא אישיות קורעת מצחוק וסופר כנה, גם על המגרש וגם מחוצה לו. לפני שנתיים אחרי הגמר נגד נדאל באוסטרליה שבו הוא גם איבד יתרון 2 מערכות בדרך להפסד, כשהקהל כולו יוצא נגדו ומעודד את השור, הוא סיפר שמשהו בו השתנה. הוא אמר משהו בסגנון "אני כבר לא הילד שחולם להצליח, אני הולך לשחק בשביל הפרנסה שלי והכיף שלי, אבל אני כבר לא חולם". המשפט עצמו לא הכי מובן אבל הרעיון ברור, משהו בו נשבר אחרי שהקהל שמח לאידו בכל נקודה שהוא הפסיד, כשהוא מרגיש שזה לא מגיע לו וזה לאורך טורניר כמעט שלם. זאת לא הפעם הראשונה שהקהל יוצא נגד מדבדב, גם בארה"ב 2019 היה לו תאקל עם הקהל והוא התנצל בפניהם אחרי הגמר מול רפא, וגם בארה"ב 2021 הקהל היה להוט לראות את ג'וקוביץ' רושם זכייה בכל ארבעת טורנירי הגראנד סלאם ועודד את ג'וקוביץ' בצורה מוחלטת, כולל שריקות בוז חריגות מאוד לפני הגשות של מדבדב. מדבדב הוא קוטר לא קטן, הוא גם מתסיס מדי פעם את הקהל, אבל היחס הזה לא מגיע לו ולמרות שאני מאוד אוהב את סינר, רציתי שמדבדב יסגור מעגל באוסטרליה, יניף את הגביע ויקיים את מה שרפא אמר לו אחרי אותו משחק עצום ב-2022 "אין לי ספק שאתה תזכה בטורניר הזה לפחות פעמיים". במקום זה, הדבר ההפוך קרה, ומשומקום.

סינר לא הראה עליונות במערכות השלישית והרביעית שבהן הוא זכה. הוא שיחק יותר טוב מבמערכות הקודמות, אבל היה מאוד שיוויוני. סינר פשוט ניצל את העובדה שהוא הגיש ראשון, שמר על ההגשות שלו עד מצב של 5-4 ושם שבר את מדבדב, כדי לקחת את המערכה בלי שלרוסי יש דרך להגיב. זה לא "אסור" או "רמאות" אבל זה פשוט לתת למערכה לחמוק מבין האצבעות מצד מדבדב, וזה קרה פעמיים ברצף. במערכה החמישית מדבדב כבר נשבר מנטלית, ראו על הפנים שלו שהוא לא שם. סינר שבר יחסית מהר ועלה ל5-2 ומשם זכה גם במשחק אחרי משחקונים די קצרים ולא מותחים.

אז מדבדב הופך לראשון בהיסטוריה שמפסיד בשני גמרי גראנד סלאם אחרי יתרון 2 מערכות. הוא לא סוגר את הסיפור שלו עם הקהל באוסטרליה ויורד למאזן שלילי של 5-1 בגמרי גראנד סלאם, כולם על המשטח הקשה שהוא כל כך אוהב. אני מקווה שלא יקרה לו מה שקרה אחרי אותו משחק מול רפא ב-2022, הוא סבל מנסיגה ביכולת שהגיעה לשיאה ביציאה מהטופ 10 אחרי אוסטרליה 2023. מקווה שנראה אותו זוכה באינדיאן וולס/מיאמי וחוזר לקצב, זה טוב לסבב שיש שחקנים כמוהו.

ולכל צד עצוב בספורט יש צד שמח. יאניק סינר מנצח את ג'וקוביץ' ואת מדבדב באוסטרליה וזוכה בגראנד סלאם הראשון של השנה, הוא נמצא בתקופה מטורפת כבר כמה חודשים טובים, מספק טניס פשוט אדיר, והמספרים שלו חולניים. מאז טורניר בייג'ין שנערך באוקטובר הוא ניצח את מדבדב 4 פעמים ברצף, ניצח את ג'וקוביץ' 3 פעמים מתוך 4 משחקים כולל בחצי גמר אוסטרליה, משהו שאף אחד לא עשה מעולם, ולקינוח עוד ניצחון על אלקרז ו-2 ניצחונות על רובלב המדורג 5. הוא בכושר מדהים, הכושר הכי טוב בקריירה שלו והכושר הכי טוב בעולם. העוצמה שלו בחבטות, כיסוי המגרש, הדיוק, החדות בפעולות, כל אלמנט במשחק שלו עלה רמה בחודשים האחרונים ועכשיו הוא מספק דיבידנדים לצוות שלו שעשה עבודה נהדרת. יאניק סינר הוא חווית צפייה והוא רק בן 22, אני צופה עתיד ורוד לטניס כל עוד הוא ואלקרז לא ייפצעו, יש להם פוטנציאל ליריבות של 30-40 משחקים אם לא יותר.

ברמת הדירוג - 6 הראשונים בדירוג נותרו במקומם, אם כי נרשמו תזוזות ובטורנירים הקרובים יכולים להירשם שינויים, הפערים מאוד הצטמצמו. ג'וקוביץ' איבד 1200 נקודות אחרי ההפסד לסינר בחצי גמר אוסטרליה כשהוא היה האלוף המכהן, ואלקרז המדורג שני לעומתו צבר 400 נקודות בזכות עלייתו לרבע הגמר אחרי שבשנה שעברה לא השתתף בטורניר בכלל, והפער ביניהם הוא 600 נקודות בלבד. למרות זאת אני לא צופה שאלקרז יעבור את ג'וקוביץ' בקרוב כי לו הרבה נקודות להגן עליהן בתקופה הקרובה, כשג'וקוביץ' בקושי שיחק בה וכמובן לא שיחק בטורנירי המאסטרס בארה"ב.

עוד שחקן שיש לו הרבה נקודות להגן עליהן הוא... מדבדב, שזכה בשנה שעברה ברוטרדם, דוחא ודובאי בנוסף לזכייה נהדרת במיאמי (עם ניצחון ב-2 מערכות בגמר מול.... יאניק סינר). מדבדב נהנה גם מעונת חימר איכותית באופן בלתי רגיל, ככה שיש לו המון נקודות להגן עליהן. הוא ממוקם כרגע 1100 נקודות מתחת לנולה ו-500 מתחת לאלקרז. באוסטרליה כמובן הוא הרוויח כמות בלתי מבוטלת של נקודות בזכות ההעפלה לגמר, אחרי שבשנה שעברה הוא הודח בסיבוב השלישי. לגבי יאניק סינר הזוכה הגדול, הוא נשאר במקום הרביעי למרות הזכייה אבל מתקדם עד למרחק 450 נקודות ממדבדב, ומגדיל את הפער שלו מאנדריי רובלב המדורג 5 ל-3300 נקודות. אפשר לומר שזה משקף את המרחק בין הטופ 4 לשאר השחקנים בסבב. סינר גם נהנה מריצה לא רעה בתקופה הזאת בשנה שעברה אם כי הוא לא זכה באף תואר מלבד טורניר מונפלייה ע"ס 250 נקודות.

מתחת לטופ 4 במרחק אדיר, סטפנוס ציציפאס איבד את הנקודות שהוא הרוויח בשנה שעברה בזכות ההעפלה לגמר אוסטרליה אחרי ההדחה בשמינית הגמר מול פריץ ולכן היווני נופל 3 מקומות למקום ה-10. מי שנהנו מן ההפקר הם פריץ עצמו, שבזכות ההעפלה לרבע הגמר טיפס מהמקום ה-12 למקום ה-9, הוברט הורקאץ' שעלה למקום ה-8 אחרי הופעה מכובדת לכשלעצמו שהסתיימה בהפסד ב-5 מערכות למדבדב ברבע הגמר, וגם הולגר רונה שעלה למקום ה-7 למרות שהוא בכלל הודח בסיבוב השני אחרי שבשנה שעברה הודח בשמינית הגמר. ת'אמת אין לי מושג מה רונה עושה שם, הוא כבר תקופה ארוכה משחק טניס של מקום 20 בדירוג במקרה הטוב. רוב הנקודות שלו מוחזקות בעונה החימר שבה הוא הצליח מאוד בשנה שעברה, אבל מעבר לזה הוא כבר תקופה ארוכה לא מספק את הסחורה.

עכשיו יתקיימו כל מיני טורנירים קטנים כמו דובאי ודוחא, אלקרז כנראה ילך שוב לריו לשחק על החימר, כשהטורניר הגדול הבא הוא אינדיאן וולס, טורניר מאסטרס 1000 שצפוי להתחיל בתחילת מרץ. ג'וקוביץ' צפוי לחזור לארה"ב ולשחק בטורניר לראשונה מאז 2019, אלקרז יגיע להגן על התואר, סינר ירצה לנקום באלקרז על ההדחה בחצי הגמר בשנה שעברה ומדבדב ירצה לנקום באלקרז על ההפסד בגמר בשנה שעברה. יהיה חם.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • lidoradir
חפש
הגב
Rollins מנותק
I want to play a game
תגובות: 442
אשכולות: 1
Likes Given: 183
#8,517
01-31-2024, 12:11 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-31-2024, 12:16 AM על ידי Rollins.)
מכבי נגדי ריאל ביורוליג
מבאס, כל כך קרוב לניצחון על ריאל בחוץ. לתת 101 נקודות זה יפה אבל שום פעם עם ההגנה הרכה סופגים 106 נקודות במשחק. מבאס לחשוב שה3 טכניות שמכבי קיבלו אולי עלו במשחק הזה.
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#8,518
01-31-2024, 08:39 AM
(01-29-2024, 10:27 AM)RoeeHardy כתב:  אז אתמול נקבעו המתמודדות בסופרבול, קנזס סיטי צ׳יפס נגד סן פרנסיסקו 49׳נרס, ועל כך נאמר, כשעבר והווה נפגשים.

קצת רקע כללי למי שמתעניין ופחות עוקב:
קנזס סיטי צ׳יפס היא האלופה המכהנת, ובאופן כללי הקבוצה הטובה בליגה, בעיקר בזכות כוכב העל שלה, הקוורטרבק פטריק מהומס. זו תהיה כאמור הופעה שנייה ברציפות של הצ׳יפס בסופרבול, ורביעית(!) בסך הכל ב-5 השנים האחרונות, כולל 5 הגעות רצופות לגמר האליפות האזורית. פסיכי לחלוטין. המאזן שלהם בסופרבול עומד בינתיים על שני ניצחונות והפסד.

סן פרנסיסקו 49׳נרס היא אחת הקבוצות המעוטרות בליגה. יש לה 5 זכיות בסופרבול, רובן בשנות ה-80, אך האחרונה הייתה לפני כמעט 30 שנה. בשנים האחרונות הניינרס הם קבוצה של כמעט. בשתי העונות הקודמות הם הגיעו לגמר האליפות האזורית, והפסידו. השנה הם חוזרים לסופרבול לראשונה מזה 4 שנים, כשבפעם הקודמת הם הפסידו ל……קנזס סיטי.

לפירוט עמוק וספציפי יותר על הקבוצות העונה אני מזמין את באם באם להרחיב, כי אני לא ראיתי פוטבול מספטמבר…

הסופרבול עצמו יערך בלילה שבין ה-11 ל-12 בפברואר, ב-Allegiant Stadium בלאס וגאס, שם התקיים סאמרסלאם 2021.

הולך להיות משחק משוגע. אמנם לא הגמר שקיויתי אליו (הייתי בעד דטרויט) אבל זה פשוט הולך להיות מאצ׳אפ מטורף. כמו שרועי כתב, זה בדיוק הסופרבול מלפני 4 שנים, ברבע האחרון סאן פרנסיסקו הובילו ב10 נקודות אבל קאמבק מדהים של מהומס פתח את רצף הסופרבולים המטורף.
אז קנזס סיטי היו הקבוצה הצעירה והנה עוברות 4 שנים ונראה שמתפתחת פה שושלת חדשה, בליגה שכמעט ולא ניתן לפתח בה שושלות.

פוטבול הוא קודם כל משחק טקטי, ובשתי הקבוצות עומדים שניים מהמוחות ההתקפיים הגדולים היום. אנדי ריד, המאמן של קנזס ידוע ביכולת שלו לבוא עם תוכנית משחק של 25-30 מהלכים מוכנים מראש. מה זה אומר? שהוא יכול לשחק על אותו מבנה התקפי ובכל פעם לעשות משהו שונה כדי לתסכל את ההגנה. קל לעשות את זה שיש לך את מהומס, הקוטרבק הכי טוב היום ואם ימשיך בקצב הזה - אחד הגדולים בכל הזמנים. מהומס נעזר בטרביס קלסי, אחד משני הטייטאנדס הטובים בליגה (מייד נגיע לשני). טייטאנדס זה בדרך כלל מפלצות, שחקנים שיכולים לתפקד גם בתור מגנים על הקוטרבק אבל ברגע הנכון הוא יכול לתפקד כתופס, וקלסי לרוב הוא המטרה המועדפת.
שאנהן, המאמן של סאן פרנסיסקו מחזיק בהתקפה יותר ורסטילית. יש לו את מקפרי, הרץ האחורי הכי טוב כיום. יכול לתפקד גם כרץ וגם כתופס. חוץ ממנו יש יחידת תופסים מוכשרת (תראו את שתי התפיסות של ברנדון איוק) ויחד עם קיטל (הטייט אנד השני הכי טוב בליגה) הוא מנהל התקפה עם המון תנועות לפני תחילת המהלך שנועדו לבלבל את ההגנה.על ההתקפה מנצח ברוק פרודי, מר לא-רלוונטי, הבחירה האחרונה בדראפט, שהפך להיות אחד הקוטרבקים הטובים בליגה. סינדרלה. סיפור שאמריקה מאוד אוהבת לספר.

אז מה יהיה?
באם באם מהמר על קנזס. לקנזס יש טובה יותר, מאמן הגנתי מבריק, וחוליה אחורית שיכולה לשתק את התקפת המסירה של הניינרס. בנוסף - שנאהן נוטה להחנק במשחקים גדולים (הפסיד בשני סופרבולים שהוביל בהם ב10 נקודות ו25 נקודות…).

מה אתם צריכים לעשות?
לשים כסף על הניינרס. אתם יודעים מה שווים ההימורים של באם באם.
תמיד הייתי קרינג', כן כן
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,110
אשכולות: 223
Likes Given: 1,415
#8,519
01-31-2024, 09:15 AM
(01-31-2024, 08:39 AM)Bam Bam Bigelow כתב:  פוטבול

התחלתי לצפות בחודשיים האחרונים את האמת בין היתר בגללך ורעי אבל בעיקר בגלל לחץ מהחברים מבית.
אימצתי לעצמי את הרייבנס כי חיפשתי קבוצה מהחוף המזרחי שאוכל לעקוב אחריה גם בפלייאוף והמשחק שלהם פשוט היה הכי יפה לעין מאלו שיצא לי לראות+סימפתיה שנשארה לי לבולטימור מהסמויה.
אז סופרבול קצת מבאס מבחינתי כי כל צד מרגיש לי שמייצג את ציר הרשע ואין לי איזה אנדרדוג לתמוך בו לפחות אבל כנראה זה באמת הגמר המתבקש ונקבל משחק ברמה הגבוהה ביותר.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 1 user Likes orgibor's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#8,520
01-31-2024, 12:23 PM
(01-31-2024, 09:15 AM)orgibor כתב:  התחלתי לצפות בחודשיים האחרונים את האמת בין היתר בגללך ורעי אבל בעיקר בגלל לחץ מהחברים מבית.
אימצתי לעצמי את הרייבנס כי חיפשתי קבוצה מהחוף המזרחי שאוכל לעקוב אחריה גם בפלייאוף והמשחק שלהם פשוט היה הכי יפה לעין מאלו שיצא לי לראות+סימפתיה שנשארה לי לבולטימור מהסמויה.
אז סופרבול קצת מבאס מבחינתי כי כל צד מרגיש לי שמייצג את ציר הרשע ואין לי איזה אנדרדוג לתמוך בו לפחות אבל כנראה זה באמת הגמר המתבקש ונקבל משחק ברמה הגבוהה ביותר.

ברוך הבא! מכאן אין דרך חזרה... שאר הענפים יתחילו לשעמם אותך...

מבחינתי בולטימור הם ציר הרשע, עוד מהתקופה של ריי לואיס, אבל הם בהחלט בחירה טובה בתור קבוצה לאהוד אותה. אל תהיי מבואס, לפחות אתה לא אוהד של הסיהוקס, תזכור שתמיד יכל להיות גרוע יותר.
אבל אתם במקום טוב, ההגנה שלכם מאוד מאוד טובה, לאמר חזר לעצמו העונה ופלאוורס על אף השטויות שלו הולך להיות ענק.
השאלה היחידה היא איך פותרים את הבעיות משמעת... הרייבנס הזכירו לי את הסיהוקס בעונות שלג׳נד אוף בום התפרקו - המון המון בעיות משמעת, המון המון שחקנים בעייתים.

לגבי הסופרבול - אני עדיין זוכר את הצ׳יפס בתור הקבוצה המצוקמצת שמסיימת עונה ב2-14 ככה שעדיין לא פיתחתי אליהם שנאה, כנ״ל לגבי אנדי ריד שהוא פשוט המאמן הכי סימפטי שיש.
אני רוצה להגיד שאני אהיה בעד סן פרנסיקו כי אני ממש רוצה שפרדי יביא לומברדי, אבל אני יודע שברגע האמת אני לא אהיה מסוגל להיות בעדם Smile
תמיד הייתי קרינג', כן כן
הגב
The following 1 user Likes Bam Bam Bigelow's post:
  • orgibor
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1979): « הקודם 1 ... 850 851 852 853 854 ... 1979 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-22-2026, 03:52 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר