01-27-2024, 09:35 PM
![[Image: 61272c614dca8f92.gif]](https://i.ibb.co/5WYswFGf/61272c614dca8f92.gif)
|
Off topic - כל מה שלא היאבקות
|
|
01-27-2024, 09:59 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-27-2024, 10:02 PM על ידי The Tribal FISH.)
(01-27-2024, 09:35 PM)lidoradir כתב: לקח לי יומיים והתגובה הזאת להבין מה זה אומר ארבע אימוגים. ויש לי לענות לך
![]()
01-27-2024, 11:08 PM
(01-26-2024, 07:33 PM)Jon_M0xley כתב: קלופ הודיע שהוא יעזוב את ליברפול בסוף העונה. גם צ'אבי הודיע שהוא עוזב את בארסה בסוף העונה. ![]()
01-28-2024, 01:22 AM
(01-27-2024, 02:57 PM)wwehof כתב: ממתין לשאר הנתונים. מעניין אם עוד 10 שנים ניתן יהיה לעבוד בשבת. בינתיים אתייחס למה שרשמת. אתה אמרת לא להשוות למדינות אחרות בעולם ואחכ ביקשת נתונים לפני ההפרדה ואחריה ואחרי שעשיתי את זה אתה שוב בא עם הטענה שאני מתפזר בטיעונים שלי כי תגובה קודמת דיברתי על מדינות אחרות והפעם אני מדבר ההיסטוריה שלנו (כפי שביקשת). אני מצטער חברי היקר, מה שאתה עושה פה זה נקרא בריונות רק בשביל להוכיח את הטענות המרמור שלך כלפי המדינה שלנו תוך כדי שאתה מתעלם משאלות עעל הדברים שאתה מתלונן עליהם, התעלמות מוחלטת של נתונים ואי הבאת נתונים ניגדיים אלא רק טענות שמבוססות על פרשנות אישית. זה לא ראוי וזה לא מכבד את שנינו פה.
01-28-2024, 01:29 AM
(01-27-2024, 11:08 PM)The Tribal FISH כתב: גם צ'אבי הודיע שהוא עוזב את בארסה בסוף העונה. עונה שניה מוצלחת מדי שגרמה לציפיות לעלות באופן מטאורי. אבל חשוב לזכור שהקבוצה לא השקיעה כסף על רכש הקיץ אלא רק העברות חופשיות והשאלות (למעט 3 מיליון עבור רומאו שלא מתאים). הקבוצה סובלת מהמון חוסר מזל מבחינת פציעות - גאבי, פדרי, בלאדה, טר שטגן. עזיבה של שחקן שכן פרח תחת צ׳אבי - דמבלה. אבל לא רק הוא- העזיבות של בוסטקס ואלבה השפיעו יותר ממה שחשבו. לבנדובסקי בכושר רע מאד. פליקס לא יציב. ההגנה לא יציבה בכלל. שנה של חוסר מזל אבל אני לא חושב שזה אשמת צ׳אבי.
01-28-2024, 01:49 AM
ואם כבר מדברים על עזיבה של מאמני כדורגל…
בשעה טובה בורחה למה! כתור אוהד הפועל שרגיל לראות את הקבוצה בלואו קארד כמעט עשור, אני שמח לראות את ההתנהלות השונה סביב המועדון. כמו ההדלפות מחדר ההלבשה ירדה דרסטית, אין שום חשיפה לתקשורת לגבי רכש עד שהמועדון עצמו מכריז רשמית, ככה זה קרה עם כל השחקנים הזרים ובגזרת המאמן. לעולם לא נדע איך מיסטר ולאקניס היה בונה את הפועל תא קדימה אבל את הבסיס היה לראות ולצערנו המציאות הנוראית הרסה הכל. בורחה למה מונה כברירת מחדל אבל בסופו של דבר מדובר בבחור בן 32 שעבד במחלקות נוער פה ושם ואימן קבוצת חובבנים, אני חושב שהמינוי שלו כן היה יכול לעבוד אם היו שמים לצידו עוזר עם ניסיון רב מאד כתור מאמן ראשי שבא להיות לצידו ללא שום אגו, אפשר לראות את זה במכבי תל אביב שזה עובד טוב בסופו של דבר. אבל בסופו של דבר התוצאות מדברות- שלושה ניצחונות מתוך 14 משחקים! הקהל של הפועל מפגין ובצדק, נתנו למאמן ימי חסד מעל ומעבר. הגיע הזמן לחישוב מסלול מחדש. אופיר חיים הוא אופציה מעניינת ביותר בזכות היותו מאמן נוער לשעבר בקבוצה וכמובן ההיסטוריה שעשה בנבחרות הצעירות, הוא מתאים לפרופיל שהם רוצים שהוא לשחק עם צעירים, לעזור להם להשתפר ולהתפתח ביחד עם הקבוצה ולבסוף למכור. מקווה שחן סול יעשה את ההחלטה הנכונה.
01-28-2024, 02:41 AM
(01-28-2024, 01:22 AM)Asaf כתב: אתה אמרת לא להשוות למדינות אחרות בעולם ואחכ ביקשת נתונים לפני ההפרדה ואחריה ואחרי שעשיתי את זה אתה שוב בא עם הטענה שאני מתפזר בטיעונים שלי כי תגובה קודמת דיברתי על מדינות אחרות והפעם אני מדבר ההיסטוריה שלנו (כפי שביקשת). בריונות אהה? יש גם מילה למה שאתה עושה, אבל עזוב. אני מרגיש שהדיון הזה הולך למקומות לא טובים, אז אני אביא את הנתונים וכאן נסיים את הדיון. אאחל לך כל טוב וניפרד כידידים. ביקשתי שתראה לי שההפרטות שנתניהו עשה הועילו למשק. איך מכאן הגעת למה קורה בחו"ל? איך הגעת לשנות ה-70? הוא היה ראש ממשלה בשנות ה-70? כאן אתה יכול לראות נתוני צמיחה רלוונטיים: https://www.taubcenter.org.il/research/%D7%9E%D7%92%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%97%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%A7/ אני לא רואה שההפרטה גרמה לעליה בצמיחה ביחס למה שהיה לפני. ופה פחות או יותר הוכחתי שההפרטה של נתניהו לא הגבירה את הצמיחה. ------------- בכל זאת גם אתייחס לנתונים אחרים שהבאת כאן והם לא רלונטיים לדיון. לדוגמה התוצר שהבאת ותוצר לנפש כשאתה מתעלם לחלוטין מהמחירים בכל מדינה. בוא נסתכל על זה ביחד עם רמת המחירים: https://www.google.com/url?q=https://fs.knesset.gov.il/globaldocs/MMM/32cc800a-0db6-ea11-8116-00155d0af32a/2_32cc800a-0db6-ea11-8116-00155d0af32a_11_17914.pdf&sa=U&ved=2ahUKEwjZ8InD5_6DAxV69wIHHZObCDkQFnoECAoQAg&usg=AOvVaw1MqCwARdr4nhXkYuj851O6 תסתכל בעמוד 3 איפה שרשום תוצר לנפש ppp. התוצר לנפש במדינות ה-OECD גבוה מישראל ב-10.5 אחוז. לא כל כך מרשים, אהה? אם תסתכל עוד קצת באותו עמוד, אתה תראה שזה למרות שיש שם שורה שמדברת על השכלה גבוהה. אני לא מכיר את הנתון הזה, אבל שם רשום שבישראל יש 50.2 אחוז ביחס ל-38 אחוז במדינות ה-oecd ובכל זאת התוצר לנפש כאן נמוך יותר. מה אני אגיד, אתה צודק, המצב דבש ביחס לעולם: https://finance.walla.co.il/item/3622800 ------------- כשמפזרים קצת את הרעש של הנתונים שרשמת, המצב לא נראה כל כך טוב ביחס למדינות אחרות. אתה מוזמן גם לבדוק את מצב החינוך והבריאות בהשוואה למדינות ה-oecd אם תרצה, אבל אני מיציתי.
הסתכלתי קצת על איזה סרטים צפויים לצאת ב-2024, כמה שמות מעניינים שקפצו כמו:
שר הטבעות חיות הפלא יש סוף סוף דיבורים רציניים על שעת שיא 4 הזיה, אבל יוצא סרט חדש של השוטר מבברלי הילס ראיתי את השם של אלאדין אבל לא יודע על מה יהיה הסרט (יצא בשנים האחרונות סרט של אלאדין עם נעומי סקוט) סרט חדש של ספיידרמן סרט של קארטה קיד יש שני דברים מעניינים - יש דיבורים על סדרה (לא סרט) של הארי שיהיה שייך למקס (מקס שידרו את האיחוד לרגל 20 שנה, נדמה לי שזאת היתה הפקה שלהם). קיבלתי גם ממישהו קישור לאיזה טרלייר שקשור להארי פוטר והילד במקולל. אני לא יודע כמה זה אמיתי.
01-29-2024, 10:27 AM
אז אתמול נקבעו המתמודדות בסופרבול, קנזס סיטי צ׳יפס נגד סן פרנסיסקו 49׳נרס, ועל כך נאמר, כשעבר והווה נפגשים.
קצת רקע כללי למי שמתעניין ופחות עוקב: קנזס סיטי צ׳יפס היא האלופה המכהנת, ובאופן כללי הקבוצה הטובה בליגה, בעיקר בזכות כוכב העל שלה, הקוורטרבק פטריק מהומס. זו תהיה כאמור הופעה שנייה ברציפות של הצ׳יפס בסופרבול, ורביעית(!) בסך הכל ב-5 השנים האחרונות, כולל 5 הגעות רצופות לגמר האליפות האזורית. פסיכי לחלוטין. המאזן שלהם בסופרבול עומד בינתיים על שני ניצחונות והפסד. סן פרנסיסקו 49׳נרס היא אחת הקבוצות המעוטרות בליגה. יש לה 5 זכיות בסופרבול, רובן בשנות ה-80, אך האחרונה הייתה לפני כמעט 30 שנה. בשנים האחרונות הניינרס הם קבוצה של כמעט. בשתי העונות הקודמות הם הגיעו לגמר האליפות האזורית, והפסידו. השנה הם חוזרים לסופרבול לראשונה מזה 4 שנים, כשבפעם הקודמת הם הפסידו ל……קנזס סיטי. לפירוט עמוק וספציפי יותר על הקבוצות העונה אני מזמין את באם באם להרחיב, כי אני לא ראיתי פוטבול מספטמבר… הסופרבול עצמו יערך בלילה שבין ה-11 ל-12 בפברואר, ב-Allegiant Stadium בלאס וגאס, שם התקיים סאמרסלאם 2021. ![]()
01-29-2024, 02:06 PM
(01-29-2024, 10:27 AM)RoeeHardy כתב: אז אתמול נקבעו המתמודדות בסופרבול, קנזס סיטי צ׳יפס נגד סן פרנסיסקו 49׳נרס, ועל כך נאמר, כשעבר והווה נפגשים. במקום לקשקש אולי תפרסם את המידע החשוב ביותר ? מי הולך להופיע במחצית ? ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|