Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 332 333 334 335 336 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,760
אשכולות: 11
Likes Given: 1,725
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#3,331
01-24-2024, 01:00 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-24-2024, 01:01 PM על ידי karusi.)
לא יכולתם לשמור תא כל הוויכוחים האלו לרויאל ראמבל של WIL?

WWE היו גרועים לפני AEW.
התחרות שיפרה אותם, אבל גם היפנים, האינדיז, TNA, WCW ועוד הרבה דברים.

לדעתי הדבר העיקרי ששינה כאן זה שינו המושכות בWWE בשילוב WWE שפחדו להפסיד את החוזים של המתאבקים הגדולים
הסיבה הכי גדולה שAEW היא כשלון זה רוסטר יותר מידי גדול וחסר כיוון.
אין טעם לראות את המוצר
[Image: a9jUJz0.png]
הגב
The following 1 user Likes karusi's post:
  • KB24
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,112
אשכולות: 1,863
Likes Given: 5,126
#3,332
01-24-2024, 01:08 PM
(01-24-2024, 11:37 AM)NovemberMan כתב:  איזה מהציטוטים?

הסיבה למעבר של NXT.
אתה מכיר אותי כל כך הרבה שנים, אני לא באמת נעלב אח.

(01-24-2024, 01:00 PM)karusi כתב:  WWE היו גרועים לפני AEW.

לא.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
#3,333
01-24-2024, 01:27 PM
(01-24-2024, 01:08 PM)lidoradir כתב:  הסיבה למעבר של NXT.
אתה מכיר אותי כל כך הרבה שנים, אני לא באמת נעלב אח.
לא.
אותם אשכולות "היייט" ו"כמה המוצר גרוע" שיש עכשיו בAEW היו אז בWWE.
למרות שאני ממש נהניתי מהפינד למעט הבוקינג -_-
והיו כמה דברים טובים. בריאן האלוף האקולוגי היה אנדרייטד.
אבל סה"כ היה זוועה, אותו סיפור של AEW עכשיו
הגב

•
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
#3,334
01-24-2024, 01:31 PM
שמע לידור אני מבין שאתה אוהב את המוצר של ה-WWE וגם אהבת אותו אולי בכל תקופה שצפית.
אבל אתה לא יכול להתכחש לזה שרק פה בפורום יש לך חלק גדול מאוד שכבר ויתר על החברה / אהב את החברה אבל לא היה משקיע זמן בלראות את התכניות השבועיות (אני חלק מהם).

זה לא שעכשיו הם ״קצת״ יותר טובים, השינוי הזה קרה בצורה דרמטית וקיצונית.
אם הפורום לא מייצג - באזור 2019 ה-WWE לא היו קרובים לאפשר לך מצב שבו אתה כל שבוע מפרסם עוד שבירת שיא ועוד סלאאוט ועוד שבירת שיא ועוד סלאאוט.
הרייטינג מטפס, כל השיאים נשברים, המורל מאחורי הקלעים בשמיים, האמון בחברה כחברה אולי מעולם לא היה גבוה יותר.
התהליך של השינוי התחיל באזור 2020 והגיע לנקודת המפנה ב-2021, בנקודה החזקה ביותר של AEW.
איך אמר בחור חכם איזה פעם או פעמיים? המספרים לא משקרים.

ואם זה היה מקרי, אירוע אחד חד פעמי הייתי אומר שזה צירוף מקרים, אבל יש יותר מדי דוגמאות.
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב
The following 2 users Like NovemberMan's post:
  • karusi, NoamRR
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
#3,335
01-24-2024, 10:58 PM
(01-24-2024, 01:31 PM)NovemberMan כתב:  התהליך של השינוי התחיל באזור 2020 והגיע לנקודת המפנה ב-2021, בנקודה החזקה ביותר של AEW.

סורי אבל פה אתה מזייף קצת. המוצר של WWE ב-2020, 2021 והמחצית הראשונה של 2022 היה Dogshit. בנקודה הכי חזקה של AEW, מתי שאני התחלתי לראות שזה ספטמבר 2021 ליתר דיוק, גם אז המוצר של WWE היה סופר Dogshit. התקופה הזאת כל כך Forgettable ואפילו כשאני רוצה עכשיו לתת דוגמא אני מתקשה לזכור מה היה שם. זה מעיד על כמה לא אטרקטיבי, משעמם ועם 0 סיבות לעקוב היה המוצר של WWE באותה תקופה.

אם אתה מתכחש לזה שהשינוי של WWE קרה בעקבות חילופי הבוקרים אז אני לא יודע מה להגיד לך. השינוי הזה קרה משטריפל H נכנס לתפקיד ואף אחד לא יכול להוכיח אחרת. אתה בעצמך אפילו אמרת שהשינוי הזה היה חד מידי, אז 1+1, זה בגלל שמי שמקבל את כל ההחלטות לגבי התוכנית הלך ונכנס במקומו מישהו עם פילוסופיה מאוד שונה.
מי שמנסה לתפור שם איכשהו את AEW פשוט חי בסרט. אני מסכים שכש-AEW התחילו אז ל-WWE היה אכפת, אפילו מאוד, אבל עברו 5 שנים, הם הבינו שיש להם עסק עם מעריץ אינטרנט מלצריסט עם 0 כישורים יצירתיים או חברתיים ועם יותר כסף ממה שיש להם שרוצה לחיות את החלום ולעשות פנטזי בוקינג במציאות. ב-5 שנים האלה WWE הבינו ש-AEW לא באמת מהווים איום. הם כן "המתחרה" אבל הם ה-Challenger Brand - הם האלטרנטיבה למעריצים שהם יותר הארדקור. זה מה שזה. אין בזה שום דבר רע ואני נהנתי מהדברים הטובים של AEW בתקופה שהתחלתי לראות ובפיוד בין פאנק ל-MJF כמו שלא נהנתי שנים על גבי שנים מרסלינג. אבל זה לא אומר עכשיו שגם אם מצאתי מסעדת המבורגרים עם ההמבורגר הכי משובח וטעים וטבעי בעולם אני אחשוב שהם יכולים להתחרות במקדונלדס.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
#3,336
01-24-2024, 11:53 PM
אם אתם רוצים את נקודת המפנה האמיתית בWWE, שאפשר לציין זמן ומקום, אז זאת:

Vince McMahon כתב:בגיל 77, הגיע הזמן שלי לפרוש.
תודה לכם, הWWE יוניברס.
אז, עכשיו ולתמיד ביחד.

ועכשיו למשהו טיפה יותר מורחב: המוצר הכי טוב שהיה ברסלינג מאז 2010 לפחות (אין לי כוח להשוות ליותר מוקדם) היה NXT עם גראגנו, צ'אמפה, קול, אואנס, סמי (טפיי), באלור, ג'ו, ביילי, בקי, סשה ועוד מתאבקים מעולים שתחת בוקר מעולה הוציאו את המיטב. וגם כשהמתאבקים האלה עזבו והיה צריך לרענן עם רוסטר שונה לגמרי, כשהוא היה בשליטה המוצר תמיד היה טוב. ומנגד, ראינו שהבוקר של הרוסטר הראשי בין 2019-2022 לא היה במיטבו מכל הבחינות, וזה פגע במוצר שקיבלנו ממנו. טריפל אייץ' הוא הבוקר של המאה, Change me mind.
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב
The following 2 users Like Mad King's post:
  • karusi, Roger
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
#3,337
01-25-2024, 12:34 PM
(01-24-2024, 10:58 PM)Roger כתב:  מי שמנסה לתפור שם איכשהו את AEW פשוט חי בסרט. אני מסכים שכש-AEW התחילו אז ל-WWE היה אכפת, אפילו מאוד, אבל עברו 5 שנים, הם הבינו שיש להם עסק עם מעריץ אינטרנט מלצריסט עם 0 כישורים יצירתיים או חברתיים ועם יותר כסף ממה שיש להם שרוצה לחיות את החלום ולעשות פנטזי בוקינג במציאות. ב-5 שנים האלה WWE הבינו ש-AEW לא באמת מהווים איום. הם כן "המתחרה" אבל הם ה-Challenger Brand - הם האלטרנטיבה למעריצים שהם יותר הארדקור. זה מה שזה. אין בזה שום דבר רע ואני נהנתי מהדברים הטובים של AEW בתקופה שהתחלתי לראות ובפיוד בין פאנק ל-MJF כמו שלא נהנתי שנים על גבי שנים מרסלינג. אבל זה לא אומר עכשיו שגם אם מצאתי מסעדת המבורגרים עם ההמבורגר הכי משובח וטעים וטבעי בעולם אני אחשוב שהם יכולים להתחרות במקדונלדס.

אף אחד לא חושב שהמבורגר טעים יכול להתחרות במקדונלדס, אבל אם פותחים עכשיו שייק שאק ובמקדונלדס יתחלף מנכ״ל שיעלה את הרמה פי מאה, אחרי שבמשך יותר מעשור ההמבורגר שלהם היה זבל עופות, זה לא יהיה קשור לדעתך?
ברור שטריפל H קשור לשינוי הזה שקרה וברור שהוא חלק מאוד (מאוד) גדול ואי אפשר להוציא אותו מהמשוואה, אבל להוציא את התחרות הכי גדולה של ה-WWE מאז הניינטיז מהמשוואה זה עיוורון באותה מידה.

אתה אומר ״עברו 5 שנים וה-WWE הבינו XYZ״ ואני לא אתווכח על זה אבל השינוי לא קרה עכשיו, 5 שנים אחרי ההקמה של AEW.
מצטער, לא משנה מה תגידו, יש יותר מדי דוגמאות מהעבר של-WWE אכפת מאוד ממה שקורה עם המתחרים שלהם, גם אם הם הרבה יותר קטנים.
זה קרה עם NWA, זה קרה עם ECW, זה קרה עם WCW, זה קרה עם TNA, זה קרה עם האינדיז בארה״ב, זה קרה עם האינדיז באירופה, וכן, זה קרה עם AEW. ברור.
איך אפשר להגיד שלא אכפת להם כשכל הגישה של המוצר השתנתה, כשהם התחילו להילחם על חידושי חוזים במקום לשחרר מתאבקים ואייג׳נטים על ימין ועל שמאל, כשהם החתימו מתאבק שהעבר שלו ב-WWE כל כך נשכח ועל בסיס העבר שלו ב-AEW החזירו אותו ברסלמניה כהפתעה עם השיר והמיתוג שלו משם וציפו לפופ המטורף כי ידעו כמה הסטארפאוור שלו גבוה.
איך אפשר להגיד שלא אכפת להם ושזה לא משפיע? בחייאת.
זה שקוף ולא משנה כמה הייטרים של AEW יקחו להם את הקרדיט, הם שינו את הביזנס וכן גם ובמיוחד את ה-WWE.

ועכשיו בכנות, הלוואי שטוני יוציא את הראש מהתחת ושישנה את המוצר שלו בעקבות השינוי של ה-WWE.
אתם מוטרגים כאילו אני יורד על ה-WWE אבל מה שהם עשו זה מה שמצופה מחברה רצינית וזה החלום של כולנו שטוני יעשה את אותו השינוי.
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב
The following 2 users Like NovemberMan's post:
  • Bam Bam Bigelow, NoamRR
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
#3,338
01-25-2024, 01:48 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-25-2024, 01:50 PM על ידי karusi.)
(01-24-2024, 10:58 PM)Roger כתב:  אבל זה לא אומר עכשיו שגם אם מצאתי מסעדת המבורגרים עם ההמבורגר הכי משובח וטעים וטבעי בעולם אני אחשוב שהם יכולים להתחרות במקדונלדס.
-_-
רוג'ר אני בבית מכין המבורגר יותר טוב ממקדולנדס. זה לא כזה קשה.... מקדונלדס לא רמה בכלל.
ספציפית היום הכנתי המבורגר יותר טעים משל מקדולנדס. חתכתי את כל הירקות, הוספתי תבלינים בכל שלב שונה בבישול ויצא עסיסי וטעים. אכלתי יותר מידי והבטן שלי כואבת Sad ידעתי שהייתי צריך לעצור אבל המשכתי -_-

תקנה בקצביה טובה מוכרים קילו המבורגרים מוכנים טריים ב60 ש"ח עם התבלינים והבצל והכל.
שים בנינג'ה וקיבלת המבורגר יותר טוב ממקדונלדס במינימום השקעה (tefal optigrill או george foreman יותר טובים לבשר אבל הנינג'ה מתאים לעוד הרבה סוגים)
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
#3,339
01-25-2024, 04:03 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-25-2024, 06:03 PM על ידי Roger.)
(01-25-2024, 12:34 PM)NovemberMan כתב:  אף אחד לא חושב שהמבורגר טעים יכול להתחרות במקדונלדס, אבל אם פותחים עכשיו שייק שאק ובמקדונלדס יתחלף מנכ״ל שיעלה את הרמה פי מאה, אחרי שבמשך יותר מעשור ההמבורגר שלהם היה זבל עופות, זה לא יהיה קשור לדעתך?
ברור שטריפל H קשור לשינוי הזה שקרה וברור שהוא חלק מאוד (מאוד) גדול ואי אפשר להוציא אותו מהמשוואה, אבל להוציא את התחרות הכי גדולה של ה-WWE מאז הניינטיז מהמשוואה זה עיוורון באותה מידה.

אתה אומר ״עברו 5 שנים וה-WWE הבינו XYZ״ ואני לא אתווכח על זה אבל השינוי לא קרה עכשיו, 5 שנים אחרי ההקמה של AEW.
מצטער, לא משנה מה תגידו, יש יותר מדי דוגמאות מהעבר של-WWE אכפת מאוד ממה שקורה עם המתחרים שלהם, גם אם הם הרבה יותר קטנים.
זה קרה עם NWA, זה קרה עם ECW, זה קרה עם WCW, זה קרה עם TNA, זה קרה עם האינדיז בארה״ב, זה קרה עם האינדיז באירופה, וכן, זה קרה עם AEW. ברור.
איך אפשר להגיד שלא אכפת להם כשכל הגישה של המוצר השתנתה, כשהם התחילו להילחם על חידושי חוזים במקום לשחרר מתאבקים ואייג׳נטים על ימין ועל שמאל, כשהם החתימו מתאבק שהעבר שלו ב-WWE כל כך נשכח ועל בסיס העבר שלו ב-AEW החזירו אותו ברסלמניה כהפתעה עם השיר והמיתוג שלו משם וציפו לפופ המטורף כי ידעו כמה הסטארפאוור שלו גבוה.
איך אפשר להגיד שלא אכפת להם ושזה לא משפיע? בחייאת.
זה שקוף ולא משנה כמה הייטרים של AEW יקחו להם את הקרדיט, הם שינו את הביזנס וכן גם ובמיוחד את ה-WWE.

ועכשיו בכנות, הלוואי שטוני יוציא את הראש מהתחת ושישנה את המוצר שלו בעקבות השינוי של ה-WWE.
אתם מוטרגים כאילו אני יורד על ה-WWE אבל מה שהם עשו זה מה שמצופה מחברה רצינית וזה החלום של כולנו שטוני יעשה את אותו השינוי.

אתה לגמרי מתעלם מהעובדות וממה שקרה ומשליך את זה יותר על דוגמאות עבר כלליות מאשר מה שקורה עכשיו בפועל. שוב, תסתכל על פרקים של ראו מ-2022 מלפני שטריפל H שנכנס לתפקיד ותראה תוכנית שהיא לא רק פארודיה על פרו-רסלינג אלא הייתי אומר אפילו פארודיה על ספורטס-אנטרנטיינמנט. חוץ מקודי-סת' לא היה שלך שם פאקינג כלום והכל היה מאוד מאוד Skippable.
זה מצחיק כי אתה אומר את הדבר העיקרי כאילו הוא המשני וההיפך. ממש מצחיק להגיד שברור שטריפל H חלק גדול מאוד מהמשוואה כאילו זו איזו תרומה משנית כזאת. איך זה נשמע לך הגיוני?! היה מישהו לפניו שקיבל את כל ההחלטות וכל הבוקינג וקבע כל קרב וכל פיפס קטן בתוכנית. המישהו הזה הלך, ובא מישהו חדש שחושב (אפשר להגיד) כמעט 180 מעלות הפוך מהישן. תשאל את מי שאתה רוצה (חוץ ממך כנראה) והם יגידו לך שהשינוי הגדול נעשה מתי שטריפל H נכנס לתפקיד. אם לחלק את העוגה, 95% יושב על טריפל H, 5% על גורמים חיצוניים וביניהם AEW.
כשאתה אומר חידושי חוזים וכאלה זה היה ב-2019, ושוב, עבור 5 שנים מאז. הם לא בתקופה שהם היו ב-2019 וממש ממש לא בתקופה שהם היו ב-2021 והעניין ב-AEW ירד בצורה סופר דרסטית (אבל וומבליייייי). מן הסתם במצב הזה ל-WWE לא יהיה אכפת מהם כי למה שיהיה? אם אתה טריפל H עכשיו ושובר שיאים בכל מקום אפשרי, באמת יהיה אכפת לך מ"מתחרה" שמביא לתוכנית שבועית עשירית מהקהל שאתה מביא ושהכוכבים הכי גדולים שהיו לו או חתומים אצלך עכשיו או יחתמו אצלך בעתיד, יהיה לך אכפת? וסבבה, נניח שאכפת לו. כמה אכפת לו? הוא יכנס לטנק וינסה לפלוש לפרק של דיינמייט?
לא נראה לי. אם אכפת להם, אז אכפת להם ברמת הלהטריל את טוני קהאן הטיפש בטוויטר ולא מעבר. אתה גם מזכיר את החידושי חוזים (שקרו לפני 5 שנים). למה שלא תזכיר את זה שבתקופה הכי חזקה של AEW, ספטמבר 2021, שכביכול לפי מה שאתה אומר WWE היו הכי אמורים לפחד, הם החליטו לשחרר את איזה 80 מתאבקים שחלק מאוד גדול מהם סיים ב-AEW?! איך זה מתיישב? וינס אמר "פאק הארגון הזה הופך למעצמה שאני לא יודע איך אני אשרוד נגדה. בוא נראה מה נעשה..... אני יודע! בוא נשחרר את כל המתאבקים שמתאימים כמו כפפה ליד לארגון הזה ויתן להם ים כלים ויד חופשית לעלות את הביזנס שלהם ולחסל אותי". הגיוני?!

ולא, אני לא מוטרג מזה, אתה אולי כן. כל פעם שאיכשהו מנסים להוריד מהערך של AEW לגבי משהו אתה כותב מגילות בחזרה כאילו אתה טוני בטוויטר, למה? לי אין בעיה להוריד ערימות של חרא על AEW (לא יודע אם שמת לב) וערימות של חרא גם של WWE. הטרייבליזם המארקי בין שתי החברות זה דבר מאוד מטומטם בעיניי. פשוט ב-2021 שנכנסתי לפורום והתחלתי לראות AEW, כמו שאמרתי, המוצר של WWE היה Dogshit וממש ממש בקושי עקבתי אחריו. AEW יותר עניינו אותי כי זה היה חדש ומרענן עם המון באז והמון אפשרויות. כן, ב-2021 ובמחצית הראשונה של 2022, במיוחד בזמן הפיוד בין MJF לפאנק, AEW היו פי 100 יותר טובים, בסדר? זה לא אומר שהם היו מושלמים ולא היה מלא מקום לביקורת. זה שאתה פי 100 יותר טוב ממשהו שהוא הכי גרוע שיכול להיות לא אומר שאתה מושלם ואפילו לא אומר שאתה בעצמך גם יכול להיות גרוע לפעמים.
זה דיי מצחיק בטיעון שלך, שאתה אומר שאתה מקווה שטוני יעשה את אותו התהליך שעשו ב-WWE. למה זה? לפי ההיגיון שלך אתה צריך לקוות שלמשל ש-TNA יעלו ויתחרו ב-AEW על המקום שלהם, כי זה מה שגרם לשינוי הגדול ב-WWE, לא?
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,899
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#3,340
01-25-2024, 04:59 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-25-2024, 05:01 PM על ידי master of doom.)
בנוגע לנקודה היבשה של הזמנים, אני מסכים עם רוג'ר. ב-2021 סמאקדאון הייתה מצוינת בערך עד סאמרסלאם כשהבלאדליין סחבו אותה, ראו הייתה פח זבל של תכנית בצורה קיצונית. מי שיחזור לתוצאות של אז יראה שלא הפסקתי לחרבן עליהם, וזה המשיך לאורך 2022 בערך עד רסלמניה. אני לא זוכר במדויק מתי טריפל H הפך לבוקר הראשי אבל אני מסמן את העלייה באיכות המוצר בתחילת האנגל של סמי זיין והבלאדליין, אולי קצת אחרי. ב-CATC כבר היה מוצר בעלייה אחרי פיודים של קודי ורידל עם רולינס, גונת'ר ושיימוס, וזה המשיך עם האנגל של דומיניק ויום הדין וכו'.

כלומר השינוי המשמעותי של ה-WWE התחיל באמצע 2022. לפני כן היה מדובר במוצר עם מתאבקים איכותיים וסיפורים משעממים, כשגם האנגל של הבלאדליין נתקע עם הפיוד המסריח של ריינס עם לסנר. אני זוקף את השינוי הזה יותר לטריפל H ופחות ללחץ מ-AEW.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 332 333 334 335 336 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-20-2026, 11:04 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר