01-23-2024, 04:44 PM
(01-23-2024, 04:12 PM)lidoradir כתב:
הצטרפת לרשימה חביבי
מעריך את ההשקעה כמובן
חד משמעית רשלנות מהצד שלי

הכוונות טובות מבטיח

אולי הכוכבים יסתדרו ואיכשהו אספיק לפרסם תוצאות של סמאק לפנייך? ?
![[Image: 555.png]](https://i.ibb.co/2NJ2FdY/555.png)
KEEP CHASING YOUR DREAMS
|
תוצאות | WWE Monday Night RAW 22.1.2024
|
|
01-23-2024, 04:44 PM
(01-23-2024, 04:12 PM)lidoradir כתב: חד משמעית רשלנות מהצד שלי ![]() הכוונות טובות מבטיח ![]() אולי הכוכבים יסתדרו ואיכשהו אספיק לפרסם תוצאות של סמאק לפנייך? ? ![]() KEEP CHASING YOUR DREAMS
01-23-2024, 05:12 PM
אחלה פרק של ראו, שמח שלא סיימו בסגמנט של כולם בזירה מעיפים אחד את השני מעל החבל העליון.
הפרומו של פאנק וקודי היה טוב אבל פחות ממה שציפיתי. לפרומואים של פאנק ב-AEW היה יותר משקל כי באמת נכנסו שם עד הסוף, אפילו יותר מדי. כאן אני מרגיש ההפך - פאנק (ומי שמולו) לא נכנסים מספיק. האווירה? מחשמלת. הסטארפאוור? גבוה. הנוכחות? בשמיים. התוכן? meh. היו לשניהם כל כך הרבה דברים להגיד ולדבר עליהם, זה אולי לא נכון לפני הראמבל אבל אפשר היה לעשות הרבה יותר ולהשאיר עוד המון לעתיד. התוכן והטענות שלהם אחד כלפי השני היו די שטחיים יחסית לפאקינג CM פאנק מול קודי רודס בזירה אחד על אחד. הרגשתי את אותו דבר בדיוק על רולינס. עד עכשיו מרגיש לי שהריצה של פאנק היא טיזר אחד גדול ואני מקווה שירימו איתו הילוך בקרוב מאוד. ![]()
גונת'ר דפק על דלת הכניסה לליגה של הגדולים, או או אני יכול לראות את זה, רק שלא יפסיד לקופי את האליפות עם כל האהבה לג'מייקני
פאנק - רודס, היה טוב, אבל כמו אחרים ציפיתי להרבה יותר, פריסט - טרוט', פשוט טוב מדי. תמונה אייקונית:
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate ![]()
01-23-2024, 09:03 PM
אחלה רוא ציון של 8 מתוך 10 בעיניי זו תכנית הרסלינג השבועית הכי טובה כרגע.
קיבלנו המון פרומואים נפלאים קודי-פאנק וגונתר- רולינס אלה קרבות שחייבים לקרות ב2024. אני הייתי רוצה שגותנר ימשיך להחזיק את האליפות עד אחרי מניה וכמובן יצמיד את לסנר במניה ואירוע שתיים אחרי יפסיד את האליפות בקרב משולש או מרובה משתתפים כמובן מבלי להיצמד ומפה אני בונה את אימפריום לאליפות זוגות כי הם מתאבקים פנטסטיים ופקשן שיכול להיות ברמה מאוד גבוהה ב wwe וכמובן נותן לגונתר לקחת את האליפות מפנאק בסמרסלם/קודי בתקווה שהם ינצחו את הקרבות שלהם במניה. מקווה ש diy ייקח את אליפות הזוגות מיום הדין ויפצלו אותם יש המון זוגות ושלשות בסמקדאון תן להם אליפות לא מבין את הקטע מחלקת הזוגות ב wwe בין הטובות מכל הזמנים בקשר לריפלי הייתי רוצה לראות אותה עם יותר הגנות על התואר בדרך לרסלמיניה בראו לפחות פעמיים שלוש ובצ'אמבר נגד ניה.
01-23-2024, 10:00 PM
אחלה תוכנית של ראו, ממש נהנתי לראות.
- זה שלא לקחו לרולינס את האליפות זה סימן טוב שהוא כן אמור להחלים בזמן, ואני ממש שמח שזה המצב כי זאת המניה שהוא חיכה לה כל השנים. הרגע הזה שהוא דיבר ואז גונת'ר יצא היה הולייייי שיטטטטט ורק רציתי לראות את הפרצוף של גיא כזה קורה כי הוא התפלל לזה מלא זמן. גונת'ר ורולינס עם פרומו שהם מכבדים אחד את השני, גונת'ר לדעתי יצא טיפה פחדן כשהוא אמר עכשיו כשאתה פצוע אני יכול להגיד לך מה אני חושב עלייך בפנים... לא לעניין אבל בסדר. גונת'ר אומר 'הוא בא אחרי רולינס והפציעות אחרי שיזכה בראמבל היה טוב. - זוגות: אחלה קרב, היה כאילו הם ממש שונאים אחד את השני. מקווה שאימפריום יתחילו לקבל שיפור בבוקינג ויהיו יותר רציניים כי בNXT הם הביאו קרבות משוגעים. הסוף היה כאוטי כמו שצריך ולא הייתי מתנגד לאיזה קרב זוגות עם סטיפיולציה כמו טורנדו טאג. -לא יודע לא מתחבר לאייבי נייל, נראה שהיא חושבת יותר מידי על המהלכים קדימה. מזלה של מרקסין שהיא נראית טוב. - למה בקי צריכה לצבוע לכתום מכוער כזה. כמובן שהרצתי איך שהגוש זבל טפייי יצאה. - מיז נגד טום וניק היה מעולה, הקהל היה בתוך זה והיה אחלה. דום עם ניצחון ככה ששמרו על מיז, בגדול דום צריך להשתפר בדברים הקטנים אבל הוא בסדר. - אייבר נגד גייבל: הולייייי מוליייי זה היה משוגע, רציתי שיקבלו עוד זמן למה הם הביאו פה אחלה קרב. חשבתי שגייבל ינצח וממש הופתעתי שבסוף לא וכמו גייבל גם אני לא הבנתי מה וולהאלה באה ואז טאק נגמר הסיפור. אייבר וגייבל הביאו פה אחלה של הופעה חשבתי כמה פעמים שהקרב נגמר, גם אחרי האנקל לוק השני וגם אחרי שהוא נתן לו סופלקס מהטופ רופ ואז עלה למונזולט חחחחחח פאק תפסו אותי לא מוכן. - לא יודע למה אנשים מתלוננים, קיבלנו פה טעימה קטנה על קצה המזלג בין קודי לפאנק. היה פה הרגשה גדולה של 2 שמות גדולים בחברה, עומדים פנים אל פנים. תפקידם היה לקדם את הראמבל ואוהוווו איך שהם הצליחו. אני מאוד מאוד נהנתי מפרומו הזה וחושב שזה היה מספיק לכרגע ולא צריך לשרוף דברים עכשיו על ראמבל במקום שנה הבאה כשפאנק ילך מול קודי למאיין אבנט של מניה. פאנק נותן טיעונים ואומר שהוא יותר אמריקן דרים מקודי היה מכה שחשבתי שקודי לא יצא כי לא חשבתי שהם יזרקו את הפייפ בומב פה אבל קודי השתמש בזה ירד על פאנק ואמר שהוא יותר CM פאנק מפאנק היה ענק. לדעתי הם יכנסו לזה יותר לעומק כשהם יהיו בפיוד אבל קודי נתן פרומו כזה בAEW לפני שעזב. הפייסאוף בסוף היה ענק. - מאיין איבנט: כל הבנייה הייתה מדהימה כל התוכנית, הסרטון הייפ, הפרומואים שהביאו הייפ לקרב. הקרב עצמו לא היה באנגר כמו שחשבתי וחבל, הוא התחיל מעע כזה ואז לקראת הסוף תפס תאוצה אבל ציפיתי למשהו יותר טוב לאור הקרבות המעולים שהיו לאורך התוכנית. שמרו על פריסט עם טרוט' וזה בסדר מבחינתי. הייפ לראמבל. תוכנית אחת 2 פייסאופים ענקיים: ![]()
![]()
01-23-2024, 10:15 PM
(01-23-2024, 10:00 PM)Jon_M0xley כתב: - מיז נגד טום וניק היה מעולה, הקהל היה בתוך זה והיה אחלה. דום עם ניצחון ככה ששמרו על מיז, בגדול דום צריך להשתפר בדברים הקטנים אבל הוא בסדר.
![]() תבכו
01-23-2024, 10:44 PM
תוכנית נהדרת.
מבחינת הרסלינג קיבלנו קרבות TV מצוינים של אייבר-גייבל וגם מיז-דומיניק הפתיעו לטובה. מגיע לאייבר פוש רציני אחרי רסלמניה, הוא פנטסטי בחודשים האחרונים. אם יהיה קרב סולם עם הרבה משתתפים ברסלמניה הוא צריך להיות שם. המיינאיבנט היה לא רע אבל הרגיש כמו הקרבות שהגיעו אחרי הוגאן-רוק ומייקלס-טייקר, הראש של כולם היה במה שראינו סגמנט לפני כן. מבחינת הפרומואים... בשבועות האחרונים אנחנו מקבלים הצצה למה שבקלות היו יכול להיות המיינאיבנטים של רסלמניה. גונת'ר-רולינס, פאנק-דרו, אורטון-ריינס, פאנק-רולינס, פאנק-קודי, מקנטייר-רולינס, כמות האופציות שהאנטר יצר בחודשים האחרונים היא עצומה. בפרומו של קודי ופאנק כל מה שהיה צריך זה להישען אחורה וליהנות. הם התחילו עם הרבה כבוד הדדי, סיימו עם סטיירדאון אש, 0 אזכורים לAEW ופרומו ענק. כרגיל פאנק גורם למי שאיתו בזירה להרים את הרמה. איזו החתמה ענקית של האנטר וזה עוד לפני הקרב הראשון שלו. הייפ לא נורמלי לקרב הראמבל גברים. לפני כמה חודשים ראיתי את הראמבל של 2017 ובכניסות האחרונות היה רצף (לא לפי סדר) של גולדברג-טייקר-לסנר-ריינס וזה הרגיש עצום. עכשיו הסטארפאוור הוא כפול ואפילו פי 3. כל הכוכבים מגיעים עם אג'נדה לקרב, אצל כולם ה-stakes בשמיים, לא יכול לחכות ![]()
01-23-2024, 11:04 PM
זה באוויר... מתחילים להרגיש את הדרך לרסלמניה... תוכנית מצוינת של ראו, דעות :
- סגמנט גדול של סת' רולינס וגונת'ר, כואב לראות את רולינס עושה את דרכו ככה לזירה והקהל לא מפסיק לשיר את השיר שלו ולעודד אותו, הסגמנטים האלה שמתאבקים צריכים לדבר על העתיד שלהם תמיד מפחידים אותי. רולינס כמובן היה מושלם פה, שהוא אמר שבמידה והוא יעבור ניתוח הוא יהיה בחוץ ל 3-4 חודשים קצת חששתי. גונת'ר יוצא החוצה... פייסאוף של רולינס וגונת'ר היה ענק, זה מה שקורה שמרחיקים מתאבקים אחד מהשני ומצליחים לשמור על שניהם ברמה הכי גבוהה שיש... זה פשוט מרגיש ענק. זה חתיכת פיוד עתידי, הקרבות שלהם יהיו מטורפים. גונת'ר לא הגיע במוד חיסול ואז רולינס אמר שהוא לא מקשיב לרופאים שלו... הקהל נתן פופים גדולים ואני נרגעתי, רולינס יעשה הכל כדי להיות ברסלמניה, התוכניות ממשיכות כרגיל. מזל. - הניו דיי נגד אימפיריום היה טוב, וואלה אנחנו מקבלים מהם יופי של פיוד, הם שונאים אחד את השני, הם רוצים לחסל אחד את השני והם יעשו הכל בשביל זה. הברול אחרי הקרב היה נהדר והספוט על השולחנות מהציוד הטכני היה חזק ביותר, קיבלו בצדק צ'אנטים של 'הולי שיט'. - אייבי נייל נגד ולהאלה לא היה טוב... השנה היא 2024... למה אני צריך לראות קרב של ולהאלה ? למה בכללי צריך את ולהאלה ? היא כל כך גרועה. הדבר החיובי שאני לוקח מהקרב הזה זה שאייבי נייל ניצחה והפינישר הזה בולדוג מהטופ רופ ממש מתאים לה. - זאת הייתה תוכנית גדולה וכל הסגמנטים היו כאלה... הראשון היה של רולינס וגונת'ר, השני היה שייך לנשים. ניה ג'קס, בקי לינץ' וביילי עשו עבודה מצוינת בקידום ראמבל הנשים, כל אחת והמטרות שלה. הברול לסיום גם היה ממש טוב. - דומיניק מיסטריו נגד מיז היה קרב נהדר, הקהל היה חם פה וממש פעיל. באלור קיבל הוראה מריפלי להראות אכזריות, הוא נקנק את מיז פעמיים כאשר השופט לא ראה, דום דום ניצל את זה וניצח את מיז אחרי 619 ופרוג ספלאש. אני אישית אוהב את השיר החדש של DIY אבל קשה מאוד לקהל לתת להם את הפופים ברגע שהוא נשמע... רק אחר כך הם קיבלו. הייפ ל-DIY נגד יום הדין על אליפות הזוגות. - אייבאר נגד צ'אד גייבל היה קרב מעולה, הו בייבי איזה קרב הם נתנו לנו, היה לכולנו ברור שאנחנו הולכים לקבל מהם בנגר, הם לא איכזבו. תקשיבו לקהל יאללה... איך הם נשאבו לתוך הקרב הזה. אייבאר ממשיך להוכיח שהוא מתאבק סינגלס פנטסטי, צ'אד גייבל ממשיך להוכיח שהוא זהב. הסופלקס שנתן לו היה מטורף, ואז היה עוד אחד שהוא השתחרר מהטופ רופ וזה בכלל היה מושלם. ספוט מפחיד בסוף הקרב שאייבאר הפיל את גייבל על הראש אבל לא נראה שקרה לו משהו... אייבאר משיג ניצחון גדול. - קודי רודס ו-CM פאנק אחד מול השני בזירה של ה-WWE... הולי שיט. אנחנו בחודש ינואר וכבר יש לנו את אחד הסגמנטים הגדולים של 2024. יש רק מילה אחת לתאר את מה שראינו פה... סינמה. מהשנייה הראשונה שהשיר של קודי נשמע, ההפרעה של פאנק, הכניסה של פאנק לזירה והלחיצת יד, הפייסאוף המטורף והתגובות העוצמתיות של הקהל. הפרומו הזה היה מדהים, התחיל באהלן אהלן כולנו חברים... ולאט לאט אנחנו רואים מול העיניים שלנו איך לוקחים את הפרומו הזה לשלב הבא... היו פה כמה וכמה עקיצות חזקות אבל אני אתייחס להייליט וזה כמובן שפאנק אמר לקודי שהוא יותר החלום האמריקאי ממנו ובתגובה קודי ענה לו שהוא יותר CM פאנק ממנו אחרי שהזכיר מה הוא עשה בדברים שפאנק אמר בזמנו בפייפ בומב... באמת שאי אפשר היה להוריד את העיניים מהם... הסתכלתי על הקהל כמה וכמה פעמים וכולם היו פשוט מהופנטים, זה היה מאסט סי TV, אי אפשר היה למצמץ. והסוף בכלל... הם הכניסו עוד יותר הייפ פסיכי לראמבל, כל אחד והסיפור שלו... והסטיירדאון בסוף....... הולי שיט......... $$$$$$$$$$$$$ - שוב שיינה בייזלר וזואי סטארק מקבלות ספוט קשה והפעם זה אחרי סגמנט הענקים של קודי ופאנק. אני כן מבסוט על כך שאליפות זוגות הנשים של ה-WWE מקבלת ספוטלייט קבוע לאחרונה גם בראו וגם בסמאקדאון, כן... הקרבות אומנם קצרים וזה משהו שצריכים טיפה לשנות... אבל לפחות יש להן זמן מסך... פעם גם זה לא היה. הסיום של הקרב היה מגניב איך זואי הרימה את קנדיס מהרולאפ ישר ל Z-360. דמג' קונטרול מחסלות את האלופות... מעניין... נראה מה יהיה בסמאקדאון. - דמיאן פריסט נגד דרו מקנטייר היה קרב מרכזי טוב מאוד, יכלו לתת יותר זה אני מסכים אבל בסך הכל היה סבבה, נהניתי. היה לי ברור שלא הולך להיות פה סוף נקי. ר' טרות' ממשיך להיות זהב, כל כך מצחיק הבחור הזה. אשכרה אמר לפריסט מוקדם יותר בתוכנית שהוא ידבר איתו יותר מאוחר... ואז הוא מפריע לו בקרב המרכזי, מת. מקנטייר משיג את הניצחון, פריסט עדיין נשמר חזק. עשו את העבודה כמו שצריך. הייפ ענק לראמבל בשבת. וכבר יש לנו הייפ גדול לראו הבא... הכינו לנו חתיכת קארד. ![]() תבכו
01-23-2024, 11:06 PM
כיף לראות שבשונה משנה שעברה שידעת בוודאות מי הולך לקחת את הראמבל
השנה יש באמת מלא אופציות ריאליות, זה יכול להיות פאנק, קודי, גונת'ר, אפילו מקנטייר אפשרי עם ההופעות שלו לאחרונה כיף גדול, נותן אשכרה התלבטות אם שווה לראות את זה בלייב בלילה, אבל לשרוף אחר כך יום עבודה שלם בעייפות מטורפת
01-23-2024, 11:13 PM
בנייה מושלמת לקרב הראמבל. לא מביש מיין איבנט של מניה.
שנים (והרבה) שלא קיבלנו בילדאפ אמיתי לקרב הראמבל הראמבל עצמו. הwwe הסתמכו על כך שזה קרב שפשוט כולם אוהבים ואין צורך בבילדאפ יצירתי, אבל סופסוף הוא קיבל את הכבוד הראוי לו. הייפ. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|