01-23-2024, 10:31 AM
(01-22-2024, 11:02 PM)StavHen כתב: אני מאמין שאני אומר את זה
AEW לא צריכים להיות..
בכללי, מיצינו.
בלי AEW לא היה לך את קודי ופאנק עכשיו בWWE.
![[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]](https://i.ibb.co/9mGFFFCT/VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-com-video-to-gif-converter.gif)
|
תגיד את האמת
|
|
01-23-2024, 10:31 AM
(01-22-2024, 11:02 PM)StavHen כתב: אני מאמין שאני אומר את זה בלי AEW לא היה לך את קודי ופאנק עכשיו בWWE. ![]()
01-23-2024, 10:46 AM
עזבו את פאנק ואת קודי, זוכרים את המוצר של ה-WWE כשהם רק הקימו את AEW?
בינתיים זו התרומה הכי גדולה שלהם לביזנס כמו ש-WCW היו אחראיים לאטיטוד ארה. תודה טוני, עשית את שלך, עכשיו תתפטר ותעביר את המושכות. ![]()
01-23-2024, 11:15 AM
הפתרון הכי טוב לדיון של קודי/רוק במאניה זה שרנדי אורטון יזכה באליפות בראמבל
גם רומן לא חייב לאכול את הפין גם יהיה את הקרב הנדיר של רוק ורומן עם המוןן פוטנציאל מבחינת סטוריליין וגם קודי יסיים את הסיפור מול יריב שגם יש לו היסטוריה איתו אני מבין שכולם רוצים שהסיפור של קודי יסתיים בניצחון נקי על ריינס במאניה, אבל אי אפשר לקבל הכל. לא לקבל את הרגע הזה, זה מחיר שאני מוכן לשלם כדי לקבל את דה רוק נגד ריינס בלי לפגוע יותר מדי בקודי לעשות גם את קודי - ריינס וגם את דה רוק - ריינס במאניה מרגיש לי פתרון פחות טוב. כי אז פאנק לא יקבל את המיין איוונט שהוא כל כך רצה והגיע לו
01-23-2024, 12:40 PM
בזכות AEW חזרתי לעקוב כמו שצריך אחרי ה-WWE.
בזכות AEW המוצר של ה-WWE שוב מרגש אותי. בזכות AEW אני שוב נהנה מרסלינג. תודה AEW, תודה טוני קהאן. תודה פרופשנל רסלינג.
![]()
אני זוכר את המצב שהיה ב-2019.
הפיוד המזעזע של וויאט ורולינס עם אותו סיום הזוי. אליפויות הסינגלס היו חסרות ערך. WILD CARDS RULE ההזוי לגמרי. הקבירה של רוסב. מחזור קרבות שבוע אחרי שבוע. הריינים הגרועים של קופי ורולינס שכנראה היו מהריינים הכי גרועים של אלופים ראשיים בכל הזמנים. כל הקרבות TWO OUT OF THREE כל יומיים. אליפות זוגות עם מתאבקים רנדומליים. בובי לאשלי עם לאנה. בובי לאשלי עושה פוזות. הקבירה של אמברוס כולל היל טרן גרוע עם המסיכה. פיודים הזויים. זאת גם הייתה תקופה שכל אחד אחרי שסיים חוזה היה שופך כמה רע הסביבת עבודה עם וינס. לסיכום: זה נכון AEW ירדו באיכות שלהם במהלך השנה האחרונה אבל מה שגרם לכל השינוי זה איך שHHH שינה את הכל שם. מה שגרם לנו לחזור ולתת אמון במוצר זה נטו האיכות והעקביות ביחד עם סביבת עבודה אחרת ש- HHH מנהיג עכשיו.
01-23-2024, 05:07 PM
(01-23-2024, 12:40 PM)lidoradir כתב: בזכות AEW חזרתי לעקוב כמו שצריך אחרי ה-WWE. ״לליגה הגדולה לא אכפת מ-ECW, לא בגלל זה הם אימצו כל רעיון משם ויצרו את האטיטוד ארה״ ״לליגה הגדולה לא אכפת מ-WCW, לא בגלל זה הם שינו את האופי של המוצר, את קהל היעד ואת רוב הרוסטר״ ״לליגה הגדולה לא אכפת מהאינדיז, לא בגלל זה הם חרשו את השוק שלהם באירופה והחתימו כל דבר שזז״ ״לליגה הגדולה לא אכפת מ-TNA, הם סתם הרגישו ששון מייקלס וברט הארט צריכים לסגור מעגל״ ״לליגה הגדולה לא אכפת מ-AEW, לטריפל H סתם היה חוג ברביעי בערב אז החליט להזיז את NXT״ ״לליגה הגדולה לא אכפת מ-AEW, כל המוצר השתנה מקצה לקצה בזמן הזה כי וינס נתפס״ אפילו אנשי ה-WWE בראיונות לא מסכימים עם הטענה שלך אבל שמת גיף של טוני אז אתה כנראה צודק. וזה גיף שסתם מנסה ליצור פה איזה מחנה AEW בפורום שאף אחד כרגע לא הולך להשתייך אליו אז הוא קצת מפספס. לפעמים כשמישהו מסתכל על מקום אחד במאה אחוז מהזמן הוא לא רואה את התמונה הגדולה. ![]()
01-23-2024, 06:24 PM
חייב להגיד שיש קסם לויכוחים בין לידור לעומרי. הייתי רוצה שהם יתווכחו על משהו בסגנון WWE מול האינדיז ושאר הארגונים, עומרי יכתוב תגובה ענקית, מפורטת ומנומקת באורך האשכול שלו של סמי וקווין ולידור פשוט יענה לו "לדעתך" או "נל"ל".
@לידור שתדע שלאט לאט גם הנל"ל מתחיל לתפוס בטלגרם, אעדכן אם זה יתפתח. כרגע אני בדמות ההו בייבי וההצלחה מסחררת.
01-23-2024, 06:54 PM
(01-23-2024, 05:07 PM)NovemberMan כתב: ״לליגה הגדולה לא אכפת מ-AEW, לטריפל H סתם היה חוג ברביעי בערב אז החליט להזיז את NXT״ אנחנו עדיין משחקים על התירוץ הזה ? למרות שדווח כל כך הרבה פעמים שהוא לא נכון. (03-03-2021, 06:07 PM)lidoradir כתב: NHL כנראה עוברים לשירות של פיקוק או לרשת USA - משחקי הוקי זה משהו גדול בימי רביעי בארה"ב, זאת הסיבה האמיתית ש-NXT כנראה תזוז ליום שלישי. NXT לא החליפו יום בגלל AEW כמובן. וכן... ל-WWE לא אכפת מ-AEW, אף פעם לא היה אכפת להם, אף פעם לא הייתה תחרות, אף פעם לא תיהיה תחרות. והמוצר של ה-WWE היה פנטסטי גם בשנים עברו, כמו שאפשר לקרוא בדעות שלי שרשמתי שבוע אחרי שבוע במשך שנים על גבי שנים. טריפל כמובן שינה הרבה דברים לטובה והפך את המוצר למטורף עוד יותר. ![]()
01-23-2024, 10:45 PM
(01-23-2024, 11:15 AM)Shanash כתב: הפתרון הכי טוב לדיון של קודי/רוק במאניה זה שרנדי אורטון יזכה באליפות בראמבל האמת הייתי מת שר די יהיה אלוף פעם נוספת אבל אין מצב שזה יקרה ככה. Wwe פשוט לא אמיצים מספיק. ![]() KEEP CHASING YOUR DREAMS
01-24-2024, 11:37 AM
(01-23-2024, 06:54 PM)lidoradir כתב: אנחנו עדיין משחקים על התירוץ הזה ? למרות שדווח כל כך הרבה פעמים שהוא לא נכון. איזה מהציטוטים? יש שם שניים שונים ששניהם כנראה מאוד נכונים. אני בספק שמתוך 6 דוגמאות שונות (כשרובן מבוססות מאוד וחלק סתם מבוססות) כל ה-6 הן טיימינג מקרי ומושלם. ל-WWE אכפת מאוד מה קורה מחוץ לאקוסיסטם שלהם. לא יודע למה אתה נעלב, היה מעליב אם לא היה אכפת להם והם לא היו מתייחסים להכל. הסיבה שהם שרדו כמו שהם שרדו והפכו לגדולים כמו שהם הפכו היא הדינמיות שלהם כשהעולם מסביבם משתנה, לפעמים כשעולם הפרו רסלינג משתנה. (01-23-2024, 06:54 PM)lidoradir כתב: וכן... ל-WWE לא אכפת מ-AEW, אף פעם לא היה אכפת להם, אף פעם לא הייתה תחרות, אף פעם לא תיהיה תחרות. תחרות ≠ רייטינג קרוב. דעה חיובית של לידור אדיר על תכנית של ה-WWE ≠ התכנית של ה-WWE באמת טובה בהכרח. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|