Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 48 49 50 51 52 ... 128 הבא »

דיון | WWE - סיכום שנת 2023

עמודים (3): 1 2 3 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
דיון | WWE - סיכום שנת 2023
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,133
אשכולות: 1,829
Likes Given: 4,953
הצטרף בתאריך: Jan 2021
12-29-2023, 09:39 PM
[Image: Be-Funky-collage.jpg]
[Image: Be-Funky-collage-1.jpg]
--

סיכום שנת 2023

מתאבק השנה :

מתאבקת השנה :

קבוצת השנה(טאג או סטייבל) :

הכי טוב בזירה :

הכי טוב על המיקרופון :

קרב השנה של הגברים :

קרב השנה של הנשים :

אירוע השנה :

פרומו/סגמנט השנה :

פריצת השנה :

פיוד השנה :

קאמבק השנה :

רגע השנה :

התוכנית של השנה(ראו/נקסטי/סמאקדאון) :

* מי שרוצה יכול להרחיב את הבחירות שלו בתוצאות לפי דירוגים, טופ קרבות, אירועים, רגעים וכו'.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,806
אשכולות: 59
Likes Given: 4,448
12-29-2023, 10:56 PM
טוב, אשכולות סיכום השנה זו חגיגה שלמה, הגיע הזמן להתחיל - נשארו עוד שני אשכולות לפתוח ועוד 4 תגובות להגיב.

מתאבק השנה : סת' רולינס. 

יש כמה שמות שמופיעים סביב הטייטל הזה של 'מתאבק השנה בWWE', חלקם היו חמים לתקופה מסוימת (דרו, קודי), חלקם עדיין נמצאים באיזו מגמת עלייה עם פוטנציאל לא ממומש (וולטר, כרמלו הייז), חלקם נחמדים אבל סתמיים (אל איי נייט), וחלקם ממש בשיא אבל עדיין לא מיין איבנטרים (דומיניק).
סת' הוא היחיד בעיניי שהצליח אשכרה לסחוב את הארגון על הגב שלו, אקטיבית, במשך שנה שלמה, ועדיין להישאר בועט ורלוונטי בדצמבר 2023. 

ההכתרה שלו לאלוף העולם, הניצחון הענק ברסלמניה, היריבויות בפרופיל גבוה, העובדה שהוא השם הראשון שמגיע לעבוד עם כל טאלנט מעל לקאליבר מסוים, והעובדה שהוא האלוף הראשי שאשכרה נמצא בתכניות - הסטטיסטיקה מדברת על סת' רולינס, וזו השנה שלו בWWE. אני חושב שמכולם, סת' היה המתאבק שהצליח להביא אותי לראות ראו הכי הרבה פעמים ב2023, וזו השנה שלו.

דרך אגב - שני השמות שהכי בלטו אצלי אחריו היו דרו מקנטייר ו-דומיניק מסטיריו.

מתאבקת השנה : ריה ריפלי.

כאילו, איך אפשר שלא?
היא ודומיניק הם שני האנשים המגניבים ביותר בWWE. 
הריין שלה בפני עצמו מאוד צולע, אבל העבודה שלה בJD שמה אותה רמות מעל לכל שאר המתאבקות.

השמות הנוספים שבלטו בעיניי היו קורה ג'ייד, ממש לא רוקסן פרז, וגם ממש לא שארלוט פלייר. 

קבוצת השנה(טאג או סטייבל) : JD.

רלוונטים, מגניבים, כימיה טובה מאוד, סוחבים עלילות, וגם כשהם על אש קטנה הם בתוך העניינים.
הבלאדליין התפרקו והייתה להם שנה לא מעניינת, דווקא JD הצליחו לסחוב המון מהסצנות בWWE - טאג, יחידים, נשים ומיין איבנט, JD היו בהכל.

הכי טוב בזירה : וולטר.

עדיין חושב שהוא צריך קצת להתפתח מבחינת דמות אם הוא רוצה ריין על אליפות עולם, אבל ללא ספק נותן קרבות מצוינים. 
כנראה הייתי מחליף אותו בדרגונוב אם באמת הייתי צופה בNXT. 

הכי טוב על המיקרופון : פאנק.

הוא חזר, לא? אז מותר לשים אותו איפה שהוא שייך.
לא היו פרומואים מדהימים בWWE השנה. בדצמבר היה אחד מעולה של מקנטייר, אבל חוץ מזה פאנק הספיק להגיע וכבר לקטוף את הפרס שלבוש עליו.

קרב השנה של הגברים : אני ממש ממש לא הולך לשים כאן את מיין איבנט רסלמניה 1, כי אני ישראלי לפני הכל ואני מסרב לתמוך במי שאני לא רוצה להתייחס אליו או לומר את שמו. 
נלך על ריינס/סולו מול האוסוס בסאמרסלאם (?), הקרב בו ריינס הוצמד.
ללא ספק MOTY בWWE ורגע מספק וענק מול ריינס, עם הניצחון ההזוי של האנדרדוג. 

קרב השנה של הנשים : 

אירוע השנה : מניח שסאמרסלאם. לWWE היו המון אירועים טובים השנה. 

פרומו/סגמנט השנה : אין משהו שממש תפס אותי. סת'/מקנטייר היה מצוין, באמת מעולה. אולי אערוך את התגובה הזו בחלק הזה. 

פריצת השנה : דומיניק מסטיריו. 

מיותר לציין, המתאבק שהפתיע את כולנו והפך להיות כוכב ענק פתאום, משום מקום. עבודה יוצאת מן הכלל. 

פיוד השנה : רולינס/באלור. 

כן, בחירה מוזרה, אני יודע. לדעתי, למרות הכל, הנרטיב של באלור המריר מול סת' שלקח לו ורץ עם המומנטום היה נרטיב ממש מוצלח. בנוסף, אני מנסה להימנע מלתת קרדיט לריינס על 2023. 

קאמבק השנה : פאנק חח.
עשור שלם הוא לא התאבק, אפילו לא קרב אחד. 

רגע השנה : פאנק חוזר בSVS. 
רגע שחיכינו לו עשור, אין דרך להביס את הרגע הזה. לקח לי לראות את זה פעמיים כדי לעכל שזה אשכרה קרה. 

התוכנית של השנה(ראו/נקסטי/סמאקדאון) : ראו.
מקנטייר, פאנק, סת', JD. הכל עבד חלק השנה בראו. היה להם אלוף ראשי שסחב אותם, את וולטר שהיה מדהים, כמעט 0 בעיות.

שנה מדהימה לWWE, ללא ספק. 
טוני קאהן - תאכל חצץ. 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב
The following 3 users Like SwitchBlade's post:
  • Asaf, Bam Bam Bigelow, Hard2Reach
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,736
אשכולות: 9
Likes Given: 3,904
12-29-2023, 10:59 PM
(12-29-2023, 10:56 PM)SwitchBlade כתב:  נלך על ריינס/סולו מול האוסוס בסאמרסלאם (?)

MITB, סאמרסלאם זה היה ג'יי נגד רומן בטרייבל קומבאט.

הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,241
אשכולות: 119
Likes Given: 1,036
12-30-2023, 12:50 AM
גיא הקרב של זיין ואואנס נגד האוסוס לא היה כזה טוב כמו שחשבנו שיהיה. נניח התלהבתי יותר מריפלי נגד שארלוט מאשר הזוגות(ואני אחד שתמך שהם יקבלו את המאיין איבנט). זכור לי שראיתי את הקרב ותוך כדי אני חושב לעצמי מתי הקרב הזה כבר יכנס לרגע הזה שאתה נשאב פנימה... חוץ מהסוף שזיין נותן לג'יי 3 הלובה קיק שהזכיר את מייקלס פלייר לא זכור באמת כלום.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Sexy devil מנותק
Main-Event
תגובות: 5,717
אשכולות: 4
Likes Given: 22
הצטרף בתאריך: Nov 2023
12-30-2023, 03:10 AM
אגיד מי שעשו את השנה רולינס הבלודליין אוואנס וזיין יום הדין אכזבת השנה מקנטייר אוסטין תיורי בובי לאשלי ביילי
[Image: 88a72b94252f4706a43937c9921a5292.gif]
הגב
The following 1 user Likes Sexy devil's post:
  • Yalibenzeev7
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 908
אשכולות: 2
Likes Given: 2,184
הצטרף בתאריך: Jul 2021
12-30-2023, 03:21 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-30-2023, 01:12 PM על ידי Asaf.)
שנה אדירה לwwe ללא ספק בכלל!

מתאבק השנה : אני אלך מפתיע על ג׳י אוסו, כל הסטוריליין הבלודליין עם המחבל, שתי הקרבות הכי טובים של השנה ב WM, MITB רשומים עליו מהתחלה ועד הסוף. היה במאיין איבנט בכל ה-ppv הגדולים, היחיד שהצמיד את ראש השבט, אובר בטירוף עם הקהל. הוא לא צריך את ג׳ימי, הוא כבר כוכב שעומד בזכות עצמו. אין ספק שזאת הייתה השני של ג׳יי.

מתאבקת השנה : אין תחרות בכלל לגבי ריה ריפלי, המובילה של הסטייבל הכי דומיננטי, מכסחת המון מתאבקים, בלתי מעורערת כתור אלופה ראשית.

קבוצת השנה(טאג או סטייבל) : JD, כמו שנאמר- שלטו ומילאו בהצלחה כל איזור בתוכנית של ראו, מאוחדים מאד אבל במקביל כל אחד מהם שומר על אינדיבידואליות מסוימת עם ריצת סינגלס משלו (לפחות לתקופות מסוימות) וללא ספק שהיה פה המון איזון והם סטייבל אייקוני.

הכי טוב בזירה : כמובן שזה וולטר בלי צורך להרחיב אבל אני רוצה להזכיר גם את לוגאן פול, הבן אדם ברגע שדורך בזירה הוא עושה דברים שמתאבקי פרו רסלינג לא מצליחים לעשות בצורה טובה כמו שהוא עושה. כל קרב שלו בצבע.
מתאבק נוסף שאציין הוא איליה דראגונוב שבכל קרב שלו אפשר להרגיש את הסיפור וזה פשוט מדהים.

הכי טוב על המיקרופון : פאנק לוקח את זה כי הבן אדם פשוט עילוי, אבל אם לא החזרה של פאנק אני נותן את זה לנייט שפשוט כבש את הקהל ולקח את עצמו קדימה עד למאיין איבנט בזכות יכולת הציק שלו, לכולם כבר יש פנטזי בוקינג של קרב פרומואים שלו עם אגדתות אחרות, מגיע גם קרדיט לקודי שהיה הקול בפיוד עם לסנר, הוכיח שהוא הפייס שמנחה את השואו.

קרב השנה של הגברים : ביחידים אני בוחר לוגאן פול - ריקושט, ואילו בזוגות הקרב ב- MITB .

קרב השנה של הנשים : אני לא צופה הרבה בנשים אבל ממה שכן צפיתי : ריפלי - שארלוט

אירוע השנה : בעיניי ההגדרה של אירוע השנה זה ההייפ שהוא עושה לעתיד קדימה, שכולם מסוקרנים ומדברים ויוצר באזז להמשך, והאירוע הזה היה SVS , כולנו זוכרים את הטירוף שהלך פה בפורום, האשכול תוצאות היה פעיל בטירוף וכולם הכתירו באופן רשמי את הנצחון של HHH על טוני, וזה לא היה רק בגלל ההחתמה של פאנק. זה הכל התווסף לו על ערימות של מגמה חיובית שנמשכה במשך שנה והתפוצצה בעוצמה באירוע הזה- עם חזרות שעוררו המון נוסטלגיה ופרפרים.
לסאמרסלם לא היה את אותו אפקט למרות שכתור אירוע נטו הוא היה יכול להיות אירוע השנה לולא המאיין איבנט ההזוי.

פרומו/סגמנט השנה : אני לוקח את פאנק/רולינס, לקחתי כל מילה שיצא להם מהפה ונהנתי, זה היה פשוט מרתק ואמיתי.
אוסיף לציין את הפרומו של נייט לזכרו של וויאט, את הפרומו של סינה כשהוא מדבר על זה שלא ניצח סינגלס כבר שנים,

פריצת השנה : דומניק מיסטריו ממתאבק ירוק משעמם להיל שפשוט כיף לשרוק לו בוז ומקבל ספוטים גדולים, ללא ספק נתן את הפריצה הגדולה. ממש מאחוריו אני אוסיף את טריק ויליאמס שפשוט הפך להיות הדמות הכי אובר בNXT והוא עומד להיות כוכב.

פיוד השנה : אמשיך עם גיא ואני עומד לגמרי מאחורי באלור/רולינס, זה היה פיוד שהתקיים בו המון הגיון, הוא בוצע ברמה המאד גבוהה, מהפרומואים ועד הברולים. מה שהופך פיוד לפיוד מעניין זה שמרוב שהוא נבנה טוב אז לא כולם יכולים להמר לגבי המנצח, וזה גם מה שהלך פה בפורום שהרבה אמרו שלא יופתעו אם באלור לוקח, למרות שזה היה רק תחילת הריין של רולינס. עבודה מצוינת של שניהם ובמיוחד של באלור.

קאמבק השנה : אחרי עשור זה פשוט קרה BITW IS BACK!

רגע השנה : רגע ההצמדה של רומן ב- MITB היה רגע פשוט עוצמתי

התוכנית של השנה(ראו/נקסטי/סמאקדאון) : ראו ללא ספק, שמרו על יציבות והם היו הלב הפועם בזמן שריינס היה עושה חופשות בטן גב בסאמקדאון.
הגב
The following 1 user Likes Asaf's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
12-30-2023, 08:17 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-30-2023, 08:19 AM על ידי karusi.)
רגע השנה שלי - טוני קהאן זוכה בקרב ומונף ע"י מתאבקי WWE

[Image: a49tqu1.png]
[Image: a9jUJz0.png]
הגב
The following 3 users Like karusi's post:
  • Asaf, KB24, NoamRR
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
12-30-2023, 08:28 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-30-2023, 01:49 PM על ידי Bam Bam Bigelow.)
מתאבק השנה :
L.A.K.
ולפני שאתם קמים, תתיישבו ותקשיבו שנייה. רומן ריינס הוא פרי יצירתו של וינס. אם ב2015 הוא היה מחליט ללכת על רולינס או זיגלר, לא היה הבדל. קודי אותו דבר. אם מג׳ף/וורדלו/ סרפנטינו היו עושים את המעבר ראשונים, הם היו מקבלים את הספוט. זאת אומרת אלא מתאבקים שמראש הרצפה שלהם גבוהה, בזכותם אבל גם בזכות הסיטואציה. רולינס התחיל טוב, אבל אלרי הנאום המרגש על האליפות הפך לשחקן משני.
נשארנו עם שלושה: דרו, דומיניק ולאק.
לאק פרץ השנה כל תקרת זכוכית, הוא טוב בזירה, הוא טוב על המיק, והוא עדיין רותח למרות שלא יודעים מה לעשות איתו בבוקינג.

מתאבקת השנה :
ג׳וליה.
למרות שגם ריפלי הייתה סבבה השנה.

קבוצת השנה(טאג או סטייבל) :
JD, שסובלים מהבעיה של לאק. אין להם תוכניות כל כך.

הכי טוב בזירה : דניאלסון. אבל מה זה עוזר לו?

הכי טוב על המיקרופון :
פאנק.

קרב השנה: ריפלי-שארלוט. שמגיע מגיע

אירוע השנה : סדרת ההשרדות

פרומו/סגמנט השנה : אפקט האחרונות - אבל פאנק רולינס

פריצת השנה : ג׳וליה הארט.
אבל גם דומיניק מיסטריו ממשיך להיות היל נהדר, למרות בוקינג נוראי.

פיוד השנה : ג׳יי-בלאדליים

קאמבק השנה : ניקיטה ליונס. :
רגע השנה :
רגע השנה יהיה שפאנק ישאב את המיין אבנט של רסלמניה ממתאבק צעיר ומבטיח. האירוניה מתה.

תוכנית השנה : נקסטי.

עריכה:
לא הבהרתי מספיק כמה NXT היו טובים השנה. מלבד ריפלי, היחידה שנתנה פייט לג׳וליה זאת טיפאני. דראגונוב נותן פייט ענק לתואר ״הכי טוב בזירה״ ובזמן שטריפל H מת מפחד להחליף אליפויות, מייקלס חוגג על זה וקיבלנו 3 אלופים סופר לגיטימיים, כל אחד מהם נתן שנה מעולה.
צייס יו הם סטייבל נהדר, אלפא אקדמי פרחו במעט זמן שהיה להם. סדרת ההשרדות הייתה סבבה רק בגלל החזרה של פאנק. אבל בתכלס, כל האירועים של NXT היו פשוט מעולים. כמעט כל הקרבות היו ברמה מאוד גבוהה ותמיד המין אבנט היה מותח ואיכותי.

ברמה האישית, בשנה האחרונה הפסקתי להתעניין בAEW. הרגשתי שהמוצר מזלזל בי. אבל WWE עדיין לא התשובה בשבילי. ראו זה ארוך וסמאק זה צפוי.
מצאתי את התשובה בנקסטי. ארגון פיתוח או לא ארגון פיתוח, זה ארגון שכל החברה בו באים לעבוד. תמיד.
[Image: giphy.gif]
הגב
The following 1 user Likes Bam Bam Bigelow's post:
  • Asaf
חפש
הגב
HeartBreakKid מנותק
Joober
**
תגובות: 370
אשכולות: 1
Likes Given: 91
הצטרף בתאריך: Jan 2022
12-30-2023, 12:48 PM
מתאבק השנה : רולינס, חד משמעית. מחזיק את הארגון על גבו בשנה האחרונה ונשאר רלוונטי בכל רגע.

מתאבקת השנה : אני אוהב את ריפליי והיא מדהימה ודומיננטית בJD אבל קשה לי לבחור בה כשהקרב היחיד שאני זוכר מהריין שלה הוא הקרב נגד שארלוט שבו היא זכתה באליפות. אני אתן את זה דווקא לבקי לינץ׳ שהייתה רחוקה מתמונת האליפות, ירדה לnxt כדי לקדם מתאבקות צעירות ותמיד שם כשצריך אותה.

קבוצת השנה(טאג או סטייבל) : JD. רוב 2023 סבב סביבם. הם היו האקט הכי חם וכל אחד מחברי הסטייבל התקדם משמעותית השנה. הם כל סבלו מבוקינג רע קצת (לדעתי באלור יכל לזכות באליפות בסאמרסלאם או פריסט היה צריך לפדות כבר).

הכי טוב בזירה : גונת׳ר, חד משמעית.

הכי טוב על המיקרופון : אני לא אבחר בפאנק שעשה 2 פרומואים בקושי. קשה לחשוב על מישהו ספציפי שהיה הכי טוב. מיס כרגיל יודע לתת את העבודה על המיקרופון.

קרב השנה של הגברים : אוסוס נגד סולו וריינס

קרב השנה של הנשים : ריפליי- שארלוט

אירוע השנה : סאמרסלאם עם אפסט גדול להפסד של ג׳יי.

פרומו/סגמנט השנה : פה אני אפרגן לפאנק ואבחר בסגמנט שלו עם רולינס. גם מקנטייר רולינס היה חזק.

פריצת השנה : LAK. תותח על. חבל שאין לו לאן להתקדם עם כל הסטארפאוור שיש כרגע בחברה. חייב לזכות באליפות ארה״ב ברסלמניה.

פיוד השנה : בארלור - רולינס

קאמבק השנה : פאנק

רגע השנה : ג׳יי מצמיד את ריינס

התוכנית של השנה(ראו/נקסטי/סמאקדאון) :ראו
[Image: fc6d540a8a03150c010f17a7d845c23d.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,493
אשכולות: 71
Likes Given: 2,456
12-30-2023, 07:37 PM
מתאבקת השנה : ריה ריפלי בהפרש גדול מכל השאר

קבוצת השנה(טאג או סטייבל) : JD בעיקר עם דגש על ריה ודומיניק. שילוב שפשוט עובד מצויין ודחף את שניהם קדימה.

הכי טוב על המיקרופון : פאנק. גם עשור אחרי הוא הכי טוב על המיקרופון.

קרב השנה של הגברים : ג'ימי וג'יי נגד סולו וריינס

קרב השנה של הנשים : ריה נגד שארלוט

אירוע השנה : MITB 

פרומו/סגמנט השנה : אני חייב להכניס אותו איפשהו, בריי וייאט - מה שהוא הספיק לעשות וכל מה ששאר המתאבקים האחרים עשו לזכרו. אבידה גדולה מאוד שלקח לי הרבה זמן להתגבר עליה.

פריצת השנה : דומיניק שהולך ומשתפר מרגע לרגע

פיוד השנה : הבלאדליין - פיוד מושלם עד סאמרסלאם

קאמבק השנה : קטגוריה שפשוט צועקת פאנק

רגע השנה : החזרה של פאנק וההצמדה של ריינס

התוכנית של השנה(ראו/נקסטי/סמאקדאון) : סמאקדאון

מתאבק השנה + הכי טוב בזירה : אני באמת לא יודע לענות על זה, המוצר טוב ומעניין, מתאבקים כן מקבלים כיוון אבל עדיין משהו חסר לי.
אולי זאת תקופת ההמתנה של שנה שלמה מרסלמניה עד רסלמניה שחלק לא קטן מהזמן זה פילר שפוגע בהם.
[Image: bhNK8.gif]

לינקיית AEW:
https://wrestling-il.com/showthread.php?tid=3554&pid=197639#pid197639
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): 1 2 3 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-27-2026, 10:20 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר