12-22-2023, 09:29 AM
הייתה הצעה בעבר לקיים את ליגת האלופות במתכונת דומה לNFL ממש חבל שלא יצא לפועל.
תמיד הייתי קרינג', כן כן
|
Off topic - כל מה שלא היאבקות
|
|
12-22-2023, 09:29 AM
הייתה הצעה בעבר לקיים את ליגת האלופות במתכונת דומה לNFL ממש חבל שלא יצא לפועל.
תמיד הייתי קרינג', כן כן
12-22-2023, 01:04 PM
(12-21-2023, 06:00 PM)Triple T כתב: בינתיים אני רואה שיש התנגדות להרבה קבוצות באירופה לזה לא מבין למה לגעת, גם לא כזה הבנתי מה הם רוצים לעשות שם. ![]()
12-22-2023, 01:59 PM
(12-22-2023, 01:04 PM)Jon_M0xley כתב: לא מבין למה לגעת, גם לא כזה הבנתי מה הם רוצים לעשות שם. קשה להסביר אבל תקרא על זה באתר ספורט 5 הסבירו שם טוב, השורה התחתונה של השינוי זה להוסיף עוד משחקים בפרופיל גבוה וכן גם עוד 4-6 משחקים לכל קבוצה מה שיגביר את העומס על השחקנים שקורעים רצועה צולבת על ימין ועל שמאל, אני לא רואה איך הסופרליג תוריד את כמות העומס.
12-22-2023, 02:41 PM
(12-22-2023, 01:59 PM)Asaf כתב: קשה להסביר אבל תקרא על זה באתר ספורט 5 הסבירו שם טוב, השורה התחתונה של השינוי זה להוסיף עוד משחקים בפרופיל גבוה וכן גם עוד 4-6 משחקים לכל קבוצה מה שיגביר את העומס על השחקנים שקורעים רצועה צולבת על ימין ועל שמאל, אני לא רואה איך הסופרליג תוריד את כמות העומס. אם אני מבין נכון, הרעיון הוא דווקא להפחית את כמות המשחקים (נדמה לי שקבוצה שזוכה בליגת האלופות תשחק 15 משחקים אם אני זוכר נכון). אם אני מבין נכון - הרעיון שכל קבוצה תשחק 7 משחקים בתוך הבית שלה, רק עם קבוצות בדרך העליון. המקומות הראשונים עולים לפלייאוף של משחק 1 קובע. אם הם באמת יצליחו זה יהיה נצחון גדול לכדורגל. אין גוף ששונא כדורגל כמו פיפא ואופא.
תמיד הייתי קרינג', כן כן
12-22-2023, 02:45 PM
(12-22-2023, 01:04 PM)Jon_M0xley כתב: לא מבין למה לגעת, גם לא כזה הבנתי מה הם רוצים לעשות שם. המצב כרגע הוא בליגת האלופות לא משחקות הקבוצות הטובות ביותר, אלא כל מיני קבוצות דרג ג׳ וד׳. בכל פעם שאופ״א הרחיבה את ליגת האלופות זה היה ע״מ שקבוצות מליגות גרועות (AKA ישראל למשל, אבל לא רק) יוכלו להגיע למפעל הזה, לקבל מהכסף, וכך הנשיא באותו זמן זכה לעוד קולות ועוד קדנציה (זה למשל הסיבה שהיורו, טורניר מעולה של 16 נבחרות הולך ודועך). אז אם בשנות ה90 כבר בבתים היה לך משחקים ומתח, היום הקבוצות יכולות לשחק 8 משחקים על פרש, והמשחקים האלה, חוץ מזה שהם לא ספורטיבים ולא מעניינים, מוסיפים לשחיקה של השחקנים. הבעייה השנייה היא ״ההפתעות״ בגדול אנחנו אוהבים הפתעות, אבל אנחנו רוצים לראות ביירן מול ברסה, ריאל מול מנצ׳סטר, סיטי מול יובנטוס וכו׳ וכו׳. לא פעם שקבוצה כזאת מודחת אנחנו מפספסים משחק חשוב. עכשיו תחשוב על ליגה, שבה בכל עונה אתה תקבל כמעט את כל הקומבינציות האלה... זה מדהים. זה מוריד לך את המשחקים הלא חשובים והופך כל משחק למשמעותי. אם הם יצליחו להרים את זה - שאפו
תמיד הייתי קרינג', כן כן
12-22-2023, 03:29 PM
(12-22-2023, 02:45 PM)Bam Bam Bigelow כתב: המצב כרגע הוא בליגת האלופות לא משחקות הקבוצות הטובות ביותר, אלא כל מיני קבוצות דרג ג׳ וד׳. זהו שהכל טוב ויפה, עד שזה מגיע במקביל למפעלים של אופ״א ולא במקום. זה רק תוספת משחקים, וכל עוד הליגות והקבוצות לא זורמות איתם אין באמת סיכוי לדבר כזה לעבוד. חוץ מזה, איך ייקבעו הקבוצות המשחקות עדיין לא נמסר… ככה שזה נחמד לומר שיהיו 64 קבוצות שיתפרסו על 3 ליגות, אבל בפועל כרגע רק 2 קבוצות (אפילו אם הייתם סופרים את זה כליגות זה לא היה מספיק) שאישרו שהן זורמות עם המפעל.
12-22-2023, 03:37 PM
(12-22-2023, 02:45 PM)Bam Bam Bigelow כתב: המצב כרגע הוא בליגת האלופות לא משחקות הקבוצות הטובות ביותר, אלא כל מיני קבוצות דרג ג׳ וד׳. זה חלק מהתחרות שגם הקבוצות הקטנות משתתפות. האמנם לא כל עונה יש לנו סנסציית אפואל ניקוסיה אבל הנה גם העונה הקטנות גלאטסראיי וקופנהגן העיפו את יונייטד שהשם שלה הולך לפניה אבל מבחינה תחרותית לא היתה טובה מספיק. זה כל הנקודה בספורט- התחרותיות. אם זה היה הולך לפי מותג אז ג׳ף הארדי היה מאיין איבנט שוב.
12-22-2023, 03:47 PM
(12-22-2023, 03:37 PM)Asaf כתב: זה חלק מהתחרות שגם הקבוצות הקטנות משתתפות. אתה צודק. אבל אין באמת תחרותיות בכדורגל. לא בתוך הליגות ולא בין הליגות. אין ברירה מללכת לאחד מהשניים - תקרת שכר או סופר ליגה. כי כרגע יש לך ה-מ-ו-ן משחקים לכל קבוצה, שמתוכם יהיו במקרה הטוב 10 צמודים/חשובים. לא חבל? זה רע גם לקבוצות וגם לאוהדים.
תמיד הייתי קרינג', כן כן
12-22-2023, 04:08 PM
לדעתי צריך אחרי הבתים לעשות משחק אחד ולא בית חוץ. כמו שהיה בקורונה כל סיבוב ⅛, ¼, ½ זה משחק אחד מי שמנצחת עולה. מוסיף יותר אקשן ומתח במקום שיהיה משחק אחד ואז גומלין שלפעמים זה 2 משחקים משעממים או קבוצה שניצחה 4-0 משחק ראשון ואתה יודע כבר שהסיכוי למהפך קלוש.
ככה אתה מוסיף יותר אקשן ומתח וחוסך לשחקנים דק משחק שלא יפצעו. ![]()
12-22-2023, 06:17 PM
(12-22-2023, 03:47 PM)Bam Bam Bigelow כתב: אתה צודק. דווקא אני חולק עליך מהסיבה הפשוטה שכמות הכישרון שצומח בכדורגל גודל יותר מכמות הביקוש שבקבוצות גדולות, זה יוביל לזליגה של שחקנים בפרופיל גבוה יחסית לקבוצות אמצע טבלה בליגות הבכירות ולאו דווקא הקבוצות הבכירות משום שכל המשבצות תפוסות. אנחנו מתחילים לראות את התוצאה כבר העונה וזה יימשך: אסטון וילה במאבק האליפות באנגליה ג׳רונה במאבק האליפות בספרד באייר לברקוזן מקום ראשון בגרמניה בולוניה במאבק על ליגת האלופות באיטליה זה התוצאה של התחרותיות והרמה תעלה עוד ועוד. לגבי הסוף של עומס המשחקים אני מסכים ואני חושב שצריך למצוא לזה פיתרון שונה. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|