12-18-2023, 11:10 PM
הקרב האחרון של בראיין אמור להיות נגד דרגונוב באיזה מניה אחת בעתיד(לא אתנגד גם שהם יקבלו מאיין איבנט).
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)
|
|
|
12-18-2023, 11:10 PM
הקרב האחרון של בראיין אמור להיות נגד דרגונוב באיזה מניה אחת בעתיד(לא אתנגד גם שהם יקבלו מאיין איבנט).
![]()
אחד מהקורבנות של הבוקינג הרע ב-AEW זה סמי גווארה, דווקא אחד מהטאלנטים החזקים שהיה להם להציע ועוד תוצרת בית.
נשים בצד את זה שלדעתי אותו היל טרן היה צריך להגיע בכלל מג'ריקו ולא מגווארה שהקהל היה לצידו תקופה וזה פשוט סתם יצא מאולץ, מאותו שלב זה היה צריך להיות אחד מהסיפורים האלו שנכתבים מעצמם. גווארה רוצה לצאת מהצל של ג'ריקו שהיה איתו מדי וואן ולהרוויח סוף סוף את המומנט שלו. פרומו על שניהם בשביל הבילדאפ, אולי אפילו ראיונות של כל אחד, וקרב אחד בPPV שיסגור את הסיפור כשסמי מנצח את זה "שגידל" אותו מהיום הראשון. במקום זה? ניסו לדחוף לשם כל מיני אנשים ויצרו שם סלט אחד גדול. בסופו של דבר במקום לקבל את הספוט שלו גווארה שוב נבלע לעוד גרופ הפעם בצילו של דון קאליס ומשם פשוט נעלם. לא הבנתי את הקטע של לטזז אותו מקבוצה לקבוצה במקום פשוט לתת לו את הבמה. לא באמת יודע מה קורה איתו עכשיו אבל הבוקינג שהוא מקבל הייתי שמח לראות אותו בNXT. נראה ששם ידעו יותר מה לעשות איתו.
12-19-2023, 10:37 PM
(12-19-2023, 10:14 PM)Cofindrop כתב: אחד מהקורבנות של הבוקינג הרע ב-AEW זה סמי גווארה, דווקא אחד מהטאלנטים החזקים שהיה להם להציע ועוד תוצרת בית. סמי גווארה היה אמור להיות מתאבק ש-AEW דוחפים אותו קדימה, הם נתנו לו להיות בקרב הראשון אי פעם של דינמייט נגד קודי. סמי הוא טאלנט בעייתי, אם זה התקרית עם הכיסא לראש למאט הארדי, התקרית שלו באימפקט, הקטטה עם אדי קינגסטון או אפילו הרומן עם טאי קונטי, כל אלה בוודאות פגעו בתדמית שלו ובפוש שלו קדימה. אני חושב שהוא וג'ריקו היו צריכים לתת ראן בתור אלופי הזוגות של הארגון לכמה חודשים וברגע שהם מפסידים את התואר סמי מתהפך על ג'ריקו ומנצח אותו בקרב 1 על 1. לצערו הוא נשאב לבוקינג שג'ריקו מכתיב שבו כמובן הוא צריך להוציא את ג'ריקו אובר, ובמהלך הפיוד הוא גם נפצע ובגלל זה הוא לא מופיע בזמן האחרון. כמו שכתבת אני לא אתפלא בכלל אם הוא יגיע בעתיד ל-NXT אבל הוא יהיה חייב לטפל בבעיות אישיות שלו לפני זה. ![]()
12-20-2023, 08:13 AM
יש אדם אחד שסאמי יכול לבוא בטענות אליו, וזה הוא עצמו.
הפער החזק בין מג׳ף ודרבי (על אף שגם הוא עומד בצילו של סטינג) לילד ג׳ונגל וסאמי זה נטו האישיות והמנטליות.
תמיד הייתי קרינג', כן כן
01-19-2024, 06:18 PM
מקפיץ כדי לעשות קצת כבוד ללקסי נייר שהיא המראיינת מספר 1 ברסלינג היום.
היא פשוט יודעת להתאים את הגישה ואת השאלות שלה לגימיק של המתאבק שמולה והופכת את העבודה של אותם מתאבקים להרבה יותר קלה וחלקה. הנה כמה דוגמאות רק מהשבועיים האחרונים: המעורבות שלה בפיוד של דלטון קאסל וג'וני TV - יחד עם בילי סטארקז - עם ניילה רוז - וזה לא רלוונטי רק ל-ROH, אפשר לראות את זה גם בקוליז'ן וראמפייג' בפרקים שהיא מופיעה בהם וכבר הספיקה לרקום כימיה מיוחדת עם בסט פרינדס, ווילו נייטינגייל, ריקי סטארקס שכבר צחק על המתח בין לקסי לביג ביל המאורסים ועוד המון אחרים, כשהראיון צריך להיות רציני וישיר היא עושה גם את זה אבל איפה שאפשר לעגל פינות כדי לתת כתף לטאלנטים שצריכים את זה היא תמיד נרתמת לעזור. ![]()
01-20-2024, 05:23 PM
(01-19-2024, 06:18 PM)orgibor כתב: מקפיץ כדי לעשות קצת כבוד ללקסי נייר שהיא המראיינת מספר 1 ברסלינג היום. מדהים כמה שטאצ'ים קטנים יכולים להיות משמעותיים. ![]()
01-21-2024, 12:46 AM
אני מאוד אוהב ומעריך את ברט הארט.
אבל הוא ללא ספק אחד הבכיינים הגדולים שיש.. ![]()
01-22-2024, 11:00 PM
אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל AEW צריכים להיות קצת יותר Sports Entertainment.....
01-22-2024, 11:02 PM
(01-22-2024, 11:00 PM)matan55 כתב: אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל AEW צריכים להיות קצת יותר Sports Entertainment..... אני מאמין שאני אומר את זה AEW לא צריכים להיות.. בכללי, מיצינו. Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|