12-13-2023, 07:11 PM
![[Image: 20231211_NXT_ThorpeDijak_FC_Tonight--c86...d7d880.jpg]](https://www.wwe.com/f/styles/wwe_16_9_s/public/all/2023/12/20231211_NXT_ThorpeDijak_FC_Tonight--c8634c20ca77aabb5d39ced997d7d880.jpg)
טריק ויליאמס וכרמלו הייז מגיעים לאולם, מגיעים לראיין את טריק והוא נשאל לגבי דדליין, טריק עונה שהוא מרגיש טוב, מרגיש כמו כסף, כרמלו הייז נכנס לאולם, טריק ממשיך להתראיין לגבי הניצחון שלו בקרב איירון סורבייבר צ'אלנג' ועל זה שהוא המאתגר הבא לאיליה דרגונוב.
משודר וידאו פאקאג' על האירוע דדליין.
כרמלו הייז פצוע מאחורי הקלעים, שופטים מגיעים לבדוק אותו, טריק ויליאמס מגיע ושואל מה קרה, טריק מתעצבן ושואל מי עשה את זה, הוא אומר שיש לכרמלו הייז קרב בסמאקדאון הקרוב.
קורה ג'ייד בזירה, היא אומרת שעברו 4 חודשים קשים וארוכים... לא בשבילה, בשביל הקהל. היא אומרת שהיא יודעת כמה קשה היה לקהל בלעדיה. היא אומרת שהכל בסדר כי היא חזרה וזה מה שכולם רצו, קורה אומרת שקודם לא אהבו אותה ועכשיו כן... היא אומרת שהיא הזכירה לכולם בדדליין שלא משנה כמה מחלקת הנשים של NXT עמוקה... הכל יותר טוב כאשר היא בסביבה. קורה מדברת על קרב איירון סורבייבר צ'אלנג' ואומרת שזה היה חתיכת קרב אך בסופו של דבר לא דיברו על אף אחת מהן... כולן דיברו על החזרה שלה כאשר היא עמדה שם והחזיקה את אליפות הנשים של NXT.
אלופת הנשים של NXT ליירה ואלקיריה יוצאת החוצה, ליירה אומרת לה שהיא קפצה עליה מאחורה, היא אומרת ששום דבר לא השתנה ושהיא עדיין מנסה קיצורי דרך. ליירה אומרת לקורה שדברים השתנו, היא השתנתה, היא לא אותה אחת שהיא התעסקה איתה, היא אלופת הנשים של NXT ולא אכפת לה איזה דור היא חושבת שזה... לא אכפת לה מה היא חושבת שמגיע לה... היא לא יכולה לעשות כלום... בלייר דבנפורט יוצאת החוצה, דבנפורט מדברת על הניצחון שלה בקרב איירון סורבייבר צ'אלנג', דבנפורט מזכירה לליירה שהזמן מתקתק ושהיא תהפוך לאלופת הנשים החדשה של NXT ב-New Year's Evil, ליירה עונה לה שהיא לא תיקח את האליפות ממנה. ניקיטה ליונס יוצאת החוצה, היא אומרת לדבנפורט שהיא לא שכחה מה עשתה לה... דבנפורט נותנת לניקיטה אגרוף, מתפתח ברול קצר בזירה, ליירה וניקיטה מעיפות את דבנפורט וקורה החוצה.
![[Image: 1.jpg]](https://i.ibb.co/C2NbqX3/1.jpg)
קלי קינקייד מראיינת מאחורי הקלעים את אלוף צפון אמריקה החדש דרגון לי, דרגון לי אומר שהחלום שלו התגשם על ידי הלוצ'דור הכי גדול בכל הזמנים ריי מיסטריו, הוא אומר שהוא זכה באליפות הראשונה שלו ב-WWE וזה מדהים, הוא אומר שלא הייתה לו הזדמנות לעשות זאת אם ווס לי לא היה נפצע. דרגון לי פונה לווס לי ואומר שיש לו את הכבוד שלו, הוא מאחל לו החלמה מהירה. דרגון לי אומר שהוא יגן על האליפות הזאת כמו ווס לי, כמה שיותר. דרגון לי אומר שהוא יגן על אליפות צפון אמריקה הערב באתגר פתוח.
ג'וש בריגס, ברוקס ג'נסן ופאלון הנלי ניצחו את מטה פור, טיפאני סטראטון ראתה את הקרב מאחורי הקלעים, לקראת סוף הקרב טיפאני סטראטון יצאה החוצה ותקפה את פאלון הנלי, השניים נכנסו לברול אל מאחורי הקלעים. ג'וש בריגס הצמיד את נועם דר לניצחון אחרי לריאט.
![[Image: 2.jpg]](https://i.ibb.co/HTZYd08/2.jpg)
כרמלו הייז נבדק על ידי רופא מאחורי הקלעים, טריק ויליאמס אומר שלא הגיוני שזה קורה, הוא מבקש מהרופא עדכון, הרופא אומר שהכל בסדר והוא כשיר. טריק שמח בשביל הייז שהוא יוכל להופיע בסמאקדאון. טריק שואל את הייז אם הוא יודע מי תקף אותו, הייז עונה שלא אך הוא מכיר מישהו שהכה אותו ככה בעבר. טריק שואל מי זה, הייז עונה שהוא יגיד לו אחר כך.
מציגים את המתאבקים של טורניר הפריצה, לקסיס קינג מגיע ותוקף את טריי ברהיל בעזרת כיסא.
![[Image: 3.jpg]](https://i.ibb.co/Q870y0L/3.jpg)
טורניר הפריצה של הגברים - סיבוב ראשון
אובה פמי ניצח את מיילס בורן, אובה פמי הצמיד את בורן לניצחון אחרי פאוורבומב.
![[Image: 4.jpg]](https://i.ibb.co/4Sw1d2d/4.jpg)
אלופת הנשים של NXT ליירה ואלקיריה בלוקר רום, ניקיטה ליונס מופיעה, השניים מדברות על הקרב שלהן הערב נגד קורה ג'ייד ובלייר דבנפורט. ליירה מדברת על היריבות הבאות שלה : בלייר דבנפורט בעוד 3 שבועות ב-New Year's Evil, לולה וייס שמשחקת עם החוזה שלה וקורה ג'ייד שעשתה את החזרה שלה. ניקיטה מדברת על איך דבנפורט פצעה אותה לכמעט שנה, ליירה לוקחת בקבוק מים מהלוקר רום שלה, היא רואה שם תמונה שלה ושל בקי לינץ' רק שבמקום הפרצוף של בקי לינץ' מופיעה טייטום פקסלי.
קלי קינקייד מראיינת מאחורי הקלעים את טיפאני סטראטון, היא אומרת שנמאס לה מפאלון הנלי, היא אומרת שבגלל הזבל הזאת היא הפסידה בדדליין, טיפאני אומרת שפאלון לא מתקרבת לסטאר פאוור שלה. היא אומרת שהיא תראה לה לאן היא שייכת.
אתגר פתוח על אליפות צפון אמריקה
דרגון לי ניצח את טיילר בייט ושמר על אליפות צפון אמריקה, דרגון לי הצמיד את בייט לניצחון אחרי אופריישן דרגון.
![[Image: 5.jpg]](https://i.ibb.co/DwhGLKs/5.jpg)
ג'וש בריגס וברוקס ג'נסן מדברים מאחורי הקלעים, פאלון הנלי מגיעה ואומרת להם שהיא לא התכוונה להשאיר אותם לבד ותמיד שהיא רואה מישהי בלונדינית היא רואה אדום. בריגס אומר שהוא צריך להיות הבא בתור לקרב על גביע המסורת אחרי שהוא הצמיד את נועם דר. ג'נסן אומר לבריגס שזה לא הסגנון שלו... הוא יותר בחור של נוקאוט וזה קרב של כמה סיבובים. בריגס אומר שהוא צריך להמשיך את המומנטום ולחשוב מחוץ לקופסא.
לקסיס קינג ואווה מחוץ למשרד של שון מייקלס, קינג מדבר על התקיפה שלו מוקדם יותר על טריי ברהיל, קינג אומר שבטח מייקלס עצבני, אווה אומרת לו שעדיף לו לא להכנס לשם, אווה אומרת לקינג שכולם בטורניר רוצים חתיכה ממנו. קינג אומר לאווה שהוא גורם לרגעים ב-NXT, אווה אומרת לקינג שהוא יחליף את טריי ברהיל בטורניר הפריצה של הגברים.
אדי ת'ורפ ניצח את דייג'אק בפסילה, השניים התחילו לריב לפני שהקרב התחיל, ת'ורפ העיף את דייג'אק למדרגות וגרם לו לדמם. השניים נכנסו לזירה והשופט צילצל בפעמון, פחות מדקה בתור הקרב ודייג'אק מעיף את ת'ורפ על הטרן באקל שנשבר לגמרי. דייג'אק מכה את ת'ורפ בעזרת הטרן באקל והשופט פוסל את הקרב, דייג'אק ממשיך לחסל אותו עד שמגיעים שופטים להפריד אותו. דייג'אק חוזר שוב ומחסל אותו.
![[Image: 6.jpg]](https://i.ibb.co/cLvByTD/6.jpg)
צ'ייס U - התלמידים מדברים על כמות הכסף שהם הצליחו לאסוף וזה כמה מאות דולרים. דוק הדסון אומר שזה כלום, אנדרה צ'ייס אומר שזאת רק ההתחלה ושהוא יטפל בזה. צ'ייס רוצה לדבר על דרכים אחרות להשיג כסף, ת'יאה הייל אומרת לג'ייסי ג'יין שהוא הבא בתור, ג'יין שואלת אותה אם היא רוצה לראות את הקרב שלו מהקהל, ת'יאה עונה שכן והן הולכות. סקריפטס מגיע ואומר לצ'ייס שיש לו הצעה בשבילו, הוא נותן לו מזוודה ופתק.
בלייר דבנפורט וקורה ג'ייד בלוקר רום, דבנפורט אומרת לקורה שהיא גנבה לה את הרגע בשבת, קורה עונה שליירה עשתה זאת כאשר הפריעה לה במהלך המשפט שלה. קורה אומרת שאם ליירה לא הייתה מפריע לה היא לא הייתה תוקפת אותה, היא רצתה לוודא שיש לה את הרגע שלה. דבנפורט אומרת לקורה שמתי שהיא תקבל את הקרב שלה... זה לא יהיה נגד ליירה, זה יהיה מולה.
טורניר הפריצה של הגברים - סיבוב ראשון
ריילי אוסבורן ניצח את קיאנו קארבר, ת'יאה הייל וג'ייסי ג'יין יושבות בצ'ייס U סקשן וצופות בקרב. ריילי הצמיד את קיאנו לניצחון אחרי SSP.
אלוף צפון אמריקה דרגון לי הולך מאחורי הקלעים, ניגשים אליו דרו גולאק, דמון קמפ, צ'ארלי דמפסי ומיילס בורן. דרגון לי שואל אותם מה הם רוצים, הם מרגיעים אותו, גולאק שואל אותו אם מה שהוא עושה בשביל ווס לי יהיה כל שבוע או חד פעמי. דרגון לי עונה שכל שבוע, גולאק אומר שהם מסכימים לפגוש אותו בשבוע הבא. דרגון לי שואל מי מהם, גולאק עונה שגם הוא יגלה בשבוע הבא.
ריילי אוסבורן הולך מאחורי הקלעים, ת'יאה הייל רוצה להתחיל איתו, ג'ייסי ג'יין דוחפת אותה לדבר איתו. אוסבורון אומר לה שהוא מעריך את זה שהיא הגיעה לראות את הקרב שלו. ת'יאה מנסה להתחיל איתו ושואלת אותו שאלות מביכות. אוסבורן הולך להתקלח ואומר לה שהם יפגשו בשיעור מאוחר יותר.
קיאנה ג'יימס ואיזי דיים מופיעות, קיאנה אומרת שהוא חמוד... ג'ייסי אומרת לה לא להתחיל. איזי דיים יורדת על ת'יאה הייל... היא אומרת לה שהיא ילדה.
קורה ג'ייד ובלייר דבנפורט ניצחו את אלופת הנשים של NXT ליירה ואלקיריה וניקיטה ליונס, במהלך הקרב טייטום פקסלי מופיעה בקהל וצופה בליירה. לקראת סוף הקרב דבנפורט בועטת בניקיטה שיוצאת מהזירה, קורה נותנת לדבנפורט טאג. ליירה מנסה רולאפ על דבנפורט, דבנפורט מעיפה את ליירה על קורה, דבנפורט נותנת לליירה ני סטרייק, ניקיטה מוציאה את דבנפורט בזירה ובועטת בה, קורה ג'ייד מצמידה את ליירה לניצחון. אחרי הקרב ניקיטה בודקת את ליירה, טייטום פקסלי נכנסת לזירה ומעיפה את ניקיטה החוצה, פקסלי זוחלת לעבר ליירה ומחבקת אותה.
![[Image: 8.jpg]](https://i.ibb.co/2qcsy4k/8.jpg)
האנק וטנק מאחורי הקלעים, הם מדברים על הקרב שלהם בשבוע הבא נגד גאלוס, הם רוצים להרוויח את המקום שלהם בשולחן. גאלוס מופיעים, גאלוס יורדים עליהם, האנק וטנק אומרים שיש להם יותר לב מהם ביחד, ג'ו קופי אומר שהוא לא יתערב בקרב בשבוע הבא ושיבטחו בו. ג'ו גייסי מופיע משום מקום ואומר לגאלוס שהם נראים רציניים.
מוכרז לשבוע הבא :
- קיאנה ג'יימס ואיזי דיים נגד ת'יאה הייל וג'ייסי ג'יין.
- טיפאני סטראטון נגד פאלון הנלי.
- טורניר הפריצה של הגברים, סיבוב ראשון : לקסיס קינג נגד דיון לנקוס.
- טורניר הפריצה של הגברים, סיבוב ראשון : טאביון הייטס נגד דיון לוקה קרוספינו.
- קרב על אליפות צפון אמריקה : מתאבק מ-NQCC נגד דרגון לי.
טריק ויליאמס יוצא החוצה, טריק אומר שדדליין היה סרט, הוא יצא מהקרב בתור האיירון סורבייבר. טריק אומר שבדרך כלל הוא מדבר על היריבים שלו אך לא הערב, הוא מכבד אותם והם נתנו בנגר בשבת. טריק אומר שתיהיה תוכנית פרסים ל-NXT בסוף השנה והקרב שלהם יהיה מועמד שם. טריק אומר שהוא טריק קרי, טריק מגריידי, מייק טריק, טריק ג'יימס ביץ'. טריק מדבר על New Year's Evil ואומר שהוא מדמיין את האיש הכי קשוח ב-NXT נגד המתאבק הכי חם ב-NXT. אלוף NXT איליה דרגונוב יוצא החוצה, דרגונוב אומר שלפני כמה חודשים הם עמדו בזירה הזאת והוא הודה לו על כך שהוא דחף אותו לרמה אחרת. דרגונוב אמר לו שהוא מעריך את האומץ שלו ושהוא גאה בו. דרגונוב אומר שהוא לא יכל לראות את הקרב בשידור חי כי הוא התכונן לקרב שלו. דרגונוב אומר שאחר כך הוא השלים את הקרב איירון סורבייבר צ'אלנג' כאשר טריק השיג ניצחון כמה שניות לפני הסוף. דרגונוב אומר לטריק שיש לו מומנטום שכמעט לא ראו לפניו. דרגונוב אומר לטריק : Whoop That Trick. הוא אומר לטריק שהוא הדיבור בכל ה-WWE, הם לוחצים ידיים. דרגונוב אומר שהוא מכבד אותו אבל ב-New Year's Evil זה יסתיים. טריק אומר לדרגונוב שאם הוא היה מסתכל לו בעיניים ואומר לו את זה לפני כמה חודשים הוא היה מתנהג רגיל והיא תוהה אם הוא יכול לפגוש אותו. טריק אומר שעכשיו הוא לא הבחור שמנסה להראות מה הוא שווה... הוא ה-בחור עכשיו, הוא הדיבור, הוא טריק ויליאמס, הוא הגבר ב-NXT. טריק אומר שבעוד 3 שבועות הוא ינצח את ההכי טוב שיש ל-NXT להציע והוא יהיה אלוף NXT החדש. דרגונוב אומר לטריק שהוא אוהב אותו אך הוא סבל יותר מדי כדי להפוך לאלוף NXT, סבל הרבה כדי להישאר אלוף NXT והוא מצטער אך הוא יעשה כל מה שצריך כדי להישאר אלוף NXT. כרמלו הייז יוצא החוצה, הייז מתנצל בפני טריק שהוא מפריע לו אבל הוא לא יכול לחכות עוד, טריק אומר לו שזה לא הזמן. הייז אומר שצריך לטפל במה שאמר לו מוקדם יותר, הוא אומר שבמשך חודשיים הקהל אומר את השם שלו וזה יסתיים עכשיו. הייז אומר שהוא יודע מי תקף אותו כי זה אותו אחד שתקף אותו מוקדם יותר. דרגונוב אומר לטריק שהוא יראה אותו ב-New Year's Evil והולך. הייז אומר לדרגונוב שלא ילך... הייז אומר לדרגונוב שהוא תקף אותו. הייז אומר לטריק שזה הגיוני, הוא תקף אותם. דרגונוב שואל אותו על מה הוא מדבר, הוא אומר שהוא לא קשור לזה. הייז שואל מי מרוויח הכי הרבה בניסיון להפריד אותם. הייז אומר שהוא חיבר את כל החלקים, הייז אומר לטריק שזה שהוא עזר לו ב-GAB... הייז אומר שדרגונוב יודע שאם הוא היה צריך לפגוש מישהו מהם... הוא היה צריך לפגוש את שניהם והוא לא רצה לקחת את הסיכון. דרגונוב אומר להייז שהוא יודע שהוא שחצן אך לא ידע שהוא גם הוזה. הייז אומר לדרגונוב שהוא יותר מחושב מאיך שהוא נראה, הייז אומר לדרגונוב שהוא ידע שאם הוא יפריד אותם ואז יתקוף את טריק כולם יאשימו אותו. הייז אומר לטריק שהוא היה צריך לנצח אותו בהלוואין האבוק אך הוא יצא להסיח את דעתו... זאת הייתה התוכנית שלו. הייז אומר שהוא יודע שהוא יעשה הכל כדי לשמור על אליפות NXT אך דרגונוב התעלה עליו. דרגונוב אומר להייז שהוא לא תקף אותו... אם בכלל תקפו אותו. טריק אומר לדרגונוב שלא יגיד לו שהוא אמר את זה עכשיו... דרגונוב אומר לטריק להסתכל לו בעיניים ושהוא לא תקף אותו, הוא אומר לו שידבר עם חבר שלו. הייז אומר שהוא וטריק בסדר עכשיו והוא לא יכול לעשות כלום, הייז אומר שדרגונוב צריך להרגיש מזה שלוקחים משהו ממנו כמו שהם הרגישו. הייז אומר לדרגונוב שאליפות NXT לא מגיעה לו כמו שמגיעה לטריק. טריק מנסה לקחת את אליפות NXT מדרגונוב, השניים מושכים אותה כל אחד מהצד שלו, טריק מנסה להתערב, דרגונוב משחרר את האחיזה והייז מעיף את האליפות לפרצוף של טריק. דרגונוב לוקח את האליפות בחזרה. הקהל נותן צ'אנטים של 'הייז אשם'.
![[Image: 61272c614dca8f92.gif]](https://i.ibb.co/5WYswFGf/61272c614dca8f92.gif)

![[Image: IMG-20260403-103903.jpg]](https://i.postimg.cc/3xWc50J3/IMG-20260403-103903.jpg)