Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 113 114 115 116 117 ... 130 הבא »

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 30.7.2021

עמודים (3): 1 2 3 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 30.7.2021
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,001
אשכולות: 1,860
Likes Given: 5,109
הצטרף בתאריך: Jan 2021
07-31-2021, 02:28 PM
[Image: 20210730_SDMatchPrev_RomanFinn_FC_Ton--c...1d0fcd.jpg]

ג'ון סינה פותח את התוכנית, סינה אומר שהערב ריינס ובאלור חותמים על החוזה לקרב בסאמרסלאם, סינה אומר שזה מוכיח את הנקודה שלו שרומן ריינס גרוע, סינה אומר שרומן הוא ילד פחדן, סינה אומר שרומן ריינס רוצה שהוא ישתנה בגלל שזה מה שהוא צריך לעשות, ריינס צריך להשתנות כל שנתיים אחרת הקהל יפסיק להתעניין בו כי הם לא מאמינים בו, וזה בגלל שריינס לא מאמין בעצמו, בליב דאט. סינה אומר שריינס הוא מוצר שהחברה לא רוצה שיכשל, סינה אומר לריינס שהוא היה מביך אותו בסאמרסלאם והוא יודע את זה, סינה אומר שריינס לא דחה אותו בגלל שהוא איך שהוא נראה, הוא מפחד להלחם נגדו בגלל איך שהוא יגרום לו להראות.
בארון קורבין יוצא החוצה, סינה אומר לקורבין שהוא נראה... קורבין עונה נוראי והוא יודע זאת. קורבין אומר לסינה שהוא מיואש והחיים שלו מתפרקים, קורבין מבקש מסינה שיעזור לו, סינה מוציא שטר מהכיס ונותן לו, קורבין אומר לסינה שהוא עשיר ובסרטי הוליווד, הוא מבקש ממנו שיכניס אותו ליחידת המתאבדים, סינה לא מסכים, קורבין אומר לסינה שהוא אנוכי והוא הוליוודט סלאוט, סינה נותן לקורבין AA ולוקח את השטר בחזרה.

ריי מיסטריו לצד דומיניק ניצח את ג'ימי אוסו לצד ג'יי, ריי ניסה לתת 619 לג'ימי שתפס אותו, ריי הצמיד את ג'ימי ברולאפ כאשר הפעם דומיניק זה שעוזר לו ומניח את הרגליים עליו.

אלופת הנשים של סמאקדאון ביאנקה בלאייר יוצאת לזירה, קיילה ברקסטון מראיינת אותה והן מדברות על כך שביאנקה מחזיקה באליפות הנשים של סמאקדאון 110 ימים, כרמלה יוצאת החוצה ומתרצת את ההפסד בפטסיבל בגלל האורות, זלינה וגה יוצאת לזירה ואומרת לכרמלה שהיא כבר פעמיים הפסידה לביאנקה, זלינה רוצה לאתגר את ביאנקה, ביאנקה מסכימה, כרמלה וזלינה וגה תוקפות את ביאנקה, סשה בנקס עושה את החזרה שלה, סשה נכנסת לזירה ותוקפת את כרמלה וזלינה וגה, היא מעיפה אותן מהזירה, סשה בנקס מחבקת את ביאנקה בלאייר והשניים חוגגות בזירה.

קרב על אליפות 24/7
רג'ינלד ניצח בפסילה את צ'אד גייבל ושמר על אליפות 24/7, אוטיס נכנס לקראת סוף הקרב ותקף את רג'ינלד, אוטיס מעיף את רג'ינלד מעבר לחבלים אך רג'ינלד נוחת כמו שצריך.

סוניה דוויל ואדם פירס מאחורי הקלעים, הם מכריזים את הקרב המרכזי הערב : סשה בנקס וביאנקה בלאייר נגד כרמלה וזלינה וגה.

חתימת חוזה בין רומן ריינס ופין באלור - פין באלור נכנס ראשון, רומן ריינס נכנס שני ומתיישב בראש השולחן, הקהל נותן צ'אנטים של סינה וריינס עונה שכבר ראינו את מר. מיסיונרי הלילה, ריינס מנסה לחמם את פין באלור על מה שסינה אמר מוקדם יותר, ריינס אומר לבאלור שהוא ראוי לאתגר אותו והוא ראוי לקבל את הקריעה בסאמרסלאם, ריינס אומר לבאלור שבמידה והוא יחתום על החוזה הוא יפרק אותו ויחזיר אותו ל-NXT, ריינס חותם על החוזה, באלור אומר שזה יהיה העונג שלו לחזור ל-NXT בתור האלוף האוניברסאלי, באלור מתכונן לחתום על החוזה ובארון קורבין תוקף אותו, קורבין מעיף את באלור מחוץ לזירה ואז מעבר לברקייד, קורבין מתכונן לחתום על החוזה אך ג'ון סינה יוצא החוצה, ג'ון סינה תוקף את קורבין ומעיף אותו החוצה, ג'ון סינה חותם על החוזה והולך, ריינס והיימן בהלם.

מאחורי הקלעים פול היימן מתלוננן בפני אדם פירס וסוניה דוויל על מה שסינה עשה, הם מודיעים פול היימן שזה רשמי וריינס יצטרך להגן על האליפות האוניברסאלית נגד ג'ון סינה בסאמרסלאם.

ביג אי, סזארו וקינג נקאמורה ניצחו את אפולו קרוז, דולף זיגלר ורוברט רוד, נקאמורה הצמיד את אפולו קרוז לניצחון אחרי קינשאסה.

אדג' יוצא לזירה, יוצאים לפרסומות, חוזרים מפרסומות וסת' רולינס נמצא בזירה, משדרים את מה שהיה במהלך הפרסומות, סת' רולינס מחסל את אדג', הוא תוקף אותו במהלך הכניסה שלו, מעיף אותו על הברקייד, בועט בו באיזור של הסטייג', לוקח את המצלמה מהצלם ומעיף אותה על הפנים של אדג', רולינס אומר לקהל שיהיה בשקט ויקשיב לו, רולינס אומר שאדג' רק לוקח ממנו דברים ונמאס לו, רולינס מראה על המסך את כל מה שהיה בשבועות האחרונים, רולינס אומר שכל עוד הוא לא אלוף אוניברסאלי, גם אדג' לא.

מוכרז לשבוע הבא :
- בארון קורבין נגד פין באלור.

ביאנקה בלאייר וסשה בנקס ניצחו את כרמלה וזליה וגה, סשה בנקס הכניעה את כרמלה, אחרי הקרב סשה בנקס וביאנקה בלאייר חוגגות את הניצחון, סשה בנקס מהתפכת על ביאנקה בלאייר ומחסל אותה, סשה בנקס מרימה את אליפות הנשים של סמאקדאון.
[Image: 20210730_SD_FinalPhoto--3807f746ba8e3b22...68086d.jpg]
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • avramdogs100
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,892
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
07-31-2021, 04:08 PM
התכנית הייתה טובה, שנות אור מראו, אבל אחת החלשות של סמאק לאחרונה. סבלה קצת מבוקינג פחות טוב לדעתי.

סינה נתן כרגיל פרומו מצוין, התוספת של קורבין הייתה טובה ועזרה להתערבות שלו בהמשך התכנית להרגיש יותר אותנטית, אהבתי את ההתייחסות שלו להשוואה של ריינס בינו לבין התנוחה המיסיונרית (ועוד יותר את העקיצה של ריינס בחתימת חוזים).

מיסטיריו-אוסו היה בסדר, לא מחדש משהו.

החזרה של סשה הייתה הדבר שהכי פחות אהבתי בתכנית. ההתהפכות הייתה צפויה מקילומטרים וזה גרם לכל מה שקרה לפניה להרגיש כמו פילר. העדפתי שתחזור רגיל, כמו הוטרן שהיא שלא צריכה להתאמץ בשביל לקבל את הטייטל שוט תוך כדי שהיא מפנה את הזבל החוצה (זלינה וכרמלה הפעם. זוכרים את ליב מורגן אגב? שניצחה את שתיהן לפני MITB...). מה גם שלא מתתי על הלוק שלה, היה עדיף כבר השיער הכחול ירוק המוזר הזה וזהו. זה לא שאין צד חיובי, ביאנקה-סשה בסאמרסלאם הולך להיות קרב ענק, הרבה יותר מעניין מהזבל שראו תביא לנו (אלא אם בקי תחזור מהחופשה שלה).

הסגמנט חתימת חוזים היה טוב, ההתערבות של קורבין הוסברה, ריינס היה טוב על המיק כרגיל. אני כן רציתי לראות את ריינס נגד באלור וחשבתי שהכוונה היא לקיים ביניהם קרב בסמאק בקרוב ולא בסאמרסלאם, אבל לא נורא. עם כמה שמגיע לבאלור קרב כזה, זה לא הזמן ולא המקום. הוא כן יצטרך לקבל את הספוט שלו, אם לא החזרה של סינה אולי גם בסאמרסלאם הוא יכל לקבל את המקום (אני צריך גם לתת קרדיט לחזרה שלו ל-NXT, היא העלתה את הערך שלו פלאים וממידקארדר חסר כיוון הוא נראה היום כמאתגר לגיטימי לאליפות), אבל עכשיו זה בעייתי. אולי אחרי סאמרסלאם, אחרי שהוא יפרק את קורבין... אני כן בעד לדחות את ריינס ורולינס בחודש כדי שהפיוד יהיה פחות נמרח ויוכל להסתיים בראמבל.

בקרב על האליפות 24/7 הייתי קצת סטייק. בהתחלה חשבתי שלאוטיס מגיע ספוט קצת יותר רציני מהאליפות הזאת, אבל כשחשבתי על זה יותר לעומק זאת כן יכולה להיות מקפצה בשבילו אם הוא יחזיק באליפות בדומיננטיות (הראשון שבאמת עושה את זה), ויפרק את כל המתאבקים חסרי האמינות בסמאק. אחר כך הבנתי שגייבל קיבל את הקרב, וכל הדבר הזה הפך להיות חסר ערך. האמת קשה לי למצוא כרגע משהו טוב בשביל אוטיס, אולי להכניס אותו לתמונת ה-IC של אפולו, אבל דבר אחד בטוח - זה הרבה יותר טוב מאוטיס של 2020, וזה מהנה לצפייה.

הקרב 3 על 3 לא מעניין, חסר תכלית.

רולינס-אדג' קיבל מעט ספוטלייט היום, נראה שלא באמת חשבו לעומק על איך לקדם את הפיוד הזה ופשוט אמרו לרולינס לפרק את אדג' ואז לדבר טיפה בזירה. הפלאשבק שהוקרן בטייטנטרון מסביר הכל, אבל האמת שאף אחד לא היה צריך את זה. מעט רולינס ומעט אדג' זה לא טוב, מקווה שבתכנית הבאה יתנו להם יותר מקום.

קרב זוגות נשים כמו שאמרתי היה פילר בשבילי. הקרב עצמו היה בינוני, התוצאה צפויה מקילומטרים כולל ההתהפכות של סשה. ביאנקה-סשה בסאמרסלאם זה הכיוון וזה יהיה מעולה.

סה"כ פרק טוב, ירידה מהשבועות האחרונים. תע"ה.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 919
אשכולות: 2
Likes Given: 2,217
הצטרף בתאריך: Jul 2021
07-31-2021, 04:27 PM
הקטע שסינה לקח את החוזה של באלור וחתם במקומו היה זלזול בהגיון של הצופה בעיניי.
הרי ריינס סירב לאתגר של סינה והסכים לאתגר של באלור, הדרך שהם החזירו את סינה לתמונה לא הייתה עם הגיון.
מקווה שעכשיו ריינס יירד על סינה בהמשך הפיוד שלהם על כך שהוא חטף מבאלור את הספוט שלו כפי שהוא עשה למלא מתאבקים אחרים בחברה במשך השנים (דוגמת מיסטריו), יכול להיות חריף מאד.
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,892
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
07-31-2021, 04:32 PM
(07-31-2021, 04:27 PM)Asaf כתב:  הקטע שסינה לקח את החוזה של באלור וחתם במקומו היה זלזול בהגיון של הצופה בעיניי.
הרי ריינס סירב לאתגר של סינה והסכים לאתגר של באלור, הדרך שהם החזירו את סינה לתמונה לא הייתה עם הגיון.
מקווה שעכשיו ריינס יירד על סינה בהמשך הפיוד שלהם על כך שהוא חטף מבאלור את הספוט שלו כפי שהוא עשה למלא מתאבקים אחרים בחברה במשך השנים (דוגמת מיסטריו), יכול להיות חריף מאד.
לא מסכים איתך כי זה נתון להחלטה של ההנהלה. ריינס נתן אישור לא רשמי, מה שסינה חתם עליו כן רשמי ופירס וסוניה כן נתנו לזה אור ירוק. זה כן מרגיש טיפשי קצת כי אתה אומר לעצמך שמי שרוצה לעצמו קרב אליפות יכול פשוט לתקוף את הN1C ולקחת לו את המקום, אבל הפעם אני סולח להם.

ואם הם יעשו את מה שכתבת בפסקה השנייה זה יהיה שווה את זה. אני גם מאמין שבאלור יקבל את הטייטל מאץ' שלו בסוף, פשוט לא עכשיו.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • Asaf
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,242
אשכולות: 0
Likes Given: 286
הצטרף בתאריך: Apr 2021
07-31-2021, 04:40 PM
פרומו של סינה- הרצתי. כמו שאומר ריינס, אותו טימטום כבר 15 שנה.

אז עכשיו כל אחד יכול לחתום על חוזה שמיועד למישהו אחר? רמת הזלזול בצופים כל פעם נשברת מחדש.
[Image: hqdefault.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
Breakker מנותק
A bonafide badass
תגובות: 2,379
אשכולות: 92
Likes Given: 1,257
07-31-2021, 04:54 PM
זאת הייתה תוכנית טובה, אבל כמו שנאמר פה, הרגיש שהפעם היא הייתה קצת יותר רגועה ממה שאנחנו רגילים לקבל מסמאקדאון. אני כמובן לא מתלונן על זה, אי אפשר לצפות שכל תוכנית תהיה טובה יותר מהקודמת.

הפרומו של סינה היה בסדר לא כי התוכן שלו באמת היה טוב, אלא כי זה פשוט ג'ון סינה שיודע להעביר פרומו. עדיין לא עפתי כי אני פחות אוהב את הצד הזה של סינה. קורבין היה קטע נחמד שכמובן הוסיף לגימיק החדש שלו.

50/50 בוקינג בפיוד של האוסוס והמיסטריוס, זה לא מפריע לי, אבל כן הייתי רוצה שהפיוד הזה יגמר וכל טאג ימשיך הלאה. אני חושב שמיצינו.

כל מה שקרה בחזרה של סשה בנקס אמנם היה צפוי, אבל זה לרגע לא הוריד מההתרגשות.
היא יצאה החוצה לפופ אדיר, עשתה את שלה, ולמרות שהטרן שלה היה כתוב על הזירה הוא בוצע מעולה. הצלחנו להנות קצת מסשה בנקס הישנה, הפייס, ועל הדרך קיבלנו את מה שטוב לביזנס - היל סשה בנקס נגד ביאנקה בלאייר.
אני רק מקווה שהם לא יצאו בהכרזה אוטומטית של "סשה נגד ביאנקה בסאמרסלאם" סתם כי היא התהפכה עליה, אלא שסשה תרוויח את הספוט הזה.

אני אהבתי את אדג'-רולינס.
כמו שכבר אמרנו, הפרק הזה הרגיש כמו נקודת רגיעה, אבל האם התקיפה של רולינס והפרומו שלו קידמו את העלילה של הפיוד בניהם? ללא ספק כן.
התקיפה הייתה מעולה, הפרומו היה גם כן מעולה. רולינס-אדג' זה כנראה הקרב שאני הכי מחכה לו בסאמרסלאם. 

חתימת החוזה היה הסגמנט שגרם לי לרתוח מעצבים. אם יש משהו שנקרא זלזול באינטליגנציה של הצופים - זה בדיוק זה.
באלור, קורבין וסינה נלחמים על העט והחוזה כמו ילדים קטנים שנלחמים על צעצוע, והאחרון שמצליח להחזיק בו ולהוציא אותו מהאריזה - הוא הזוכה בצעצוע. זה היה נראה פשוט רע.
אין בעיה עם זה שבאלור לא באמת יתמודד נגד ריינס בסאמרסלאם, אף אחד לא באמת חשב שזה יקרה, אבל.. ככה? הרי השם של פין באלור נמצא על החוזה, אז מה בדיוק מונע מכל מתאבק לצאת רגע לפני שX חותם על חוזה, לתקוף אותו ולחתום במקומו?
למרות העצבים בגוף באותו רגע, קיוויתי שאולי לסוניה דוויל ואדם פירס יהיה הסבר טוב שיוציא אותם מזה, אבל כמובן שהתשובה שלהם הייתה טיפשית בדיוק כמו כל מה שקרה שם. מצטער, לא קונה את הבולשיט הזה. 
מכל העניין הזה הכי כאב לי על באלור. לא רק שהקהל נותן צ'אנטים של סינה בזמן שזה הרגע של באלור לדבר, הוא גם צריך להתמודד נגד קורבין כשרק דקה לפני הוא היה אמור לפגוש את ריינס בקרב על האליפות הראשית. אני כל כך לא אתפלא אם יאכילו אותו לקורבין...
הלוואי ונראה את ריינס מחסל את סינה בסאמרסלאם, ומיד לאחר מכן באלור יגיע ויקפוץ על סינה עם הCDG. 
[Image: main-large.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Mr.kross מנותק
The Last Needle Mover
תגובות: 786
Likes Given: 12
07-31-2021, 05:21 PM
עוד פרק ענק של סמאקדון

פרומו פתיחה מעולה של סינה כרגיל תמיד יודע להפציץ הקטע עם קורבין היה טוב

קרב טוב של ריי וג'ימי יאללה אחריי הסאמרסלאם נגמור עם המסטריוס

באמת שאפו ענק לאוטיס הוא פשוט הפך למפלצת באמת שאפו רג'י ענק מה שהוא יכול לעשות באמת מדהים

סשה בנקס חוזרת מעולה וההיל טרן ראו את זה מקילומטרים

אגב עם משהו מכיר איזה מידיקארד עלוב נו פשוט נעלם לי השם שלו נו ג'ינגי כזה עם בגדי צבא אני חושב שהוא מסוריה והוא אומר שהוא מקנדה

הסגמנט חוזים היה ענק ואכלנו יפה את הקטע שכולנו חשבנו שפין באלור הולך ישר לטופ ווינס מקמהן נתן לכולנו כאפה לפנים ואמר לנו לקום מהחלום כל הקטע הזה היה מעולה עם קורבין שתקף את פין וסינה שתקף את קורבין וחתם על החוזה הפרצוף של היימן שסינה לקח את האט היה ענק

קרב 6 אנשים היה סבבה ומהיר

סת' רולינס עם תקיפה מעולה על אדג' נקמה מהשבוע שעבר הפיוד הזה כרגיל כמו שחשבתי מעולה

אני רוצה להגיד דבר אחד באמת מי שמחליט לתת לבנות כבר שבועים גם בראו וגם בסמאקדון מה הוא מטומטם דיי מתי יבינו שזה לא עובד גם ראו הקרוב יהיה מאיין איבנט בנות דיי חלאס כמו שאמרתי מקודם ראו את זה מקילומטרים את ההיל טרן של סשה בנקס ויכולנו לשמוע את זה על מייקל קול כמה ידוע זה היה באמת הבחור שמחליט על זה שהבנות סוגרות את התוכנית כנראה לא מבין את מצב הרייטינג
LET ME IN
הגב

•
חפש
הגב
jonjones מנותק
Rookie
*
תגובות: 5
Likes Given: 3
הצטרף בתאריך: Jul 2021
07-31-2021, 05:57 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-10-2021, 07:32 PM על ידי jonjones.)
אני כבר כמעט עשור עוד משהייתי ילד קטן בכיתה ג מסתכל בפורום (בקודם רוב הזמן מן הסתם) בתקופות שעקבתי אחרי המוצר הרבה עליות וירדות היו בwwe אבל כמעט אף פעם לא הגבתי אני חושב שיש כמה כמוני

סתם פתאום אני בנוסטלגיה אז רציתי להגיד חחח ותודה לכל האלה שפרסמו חדשות ורשמו את הדעות שלהם כל השנים... אל עליון סלביק ג'רוס אתם אגדות ויש עוד מלא

מה שהבנתי בזמן הקורונה זה שהקהל הוא הכוכב האמיתי של התוכנית ולא המתאבקים עצמם ווואלה wrestling בלי קהל זה משעמעם הפסקתי לראות

עכשייו שהקהל חזר האיכות חזרה חבל שערוץ הספורט המזדיינים האלה פתאום שמים ufc וwwe ב57 במקום 58 מסרטונים שראיתי ריינס ורלינס זהב סינה נחמד המהפך שריינס עשה בשנתיים האחרונות מברוק הוא מפוצץ בכריזמה הוא יודע מה עושה כניסה מפחידה לוק מפחיד
הגב

•
חפש
הגב
avramdogs100 מנותק
נחמד
**
תגובות: 320
Likes Given: 587
הצטרף בתאריך: Feb 2021
07-31-2021, 06:30 PM
פרק טוב
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,001
אשכולות: 1,860
Likes Given: 5,109
07-31-2021, 10:22 PM
(07-31-2021, 05:57 PM)jonjones כתב:  אני כבר כמעט עשור עוד משהייתי ילד קטן בכיתה ג מסתכל בפורום (בקודם רוב הזמן מן הסתם) בתקופות שעקבתי אחרי המוצר הרבה עליות וירדות היו בwwe אבל כמעט אף פעם לא הגבתי אני חושב שיש כמה כמוני

סתם פתאום אני בנוסטלגיה אז רציתי להגיד חחח ותודה לכל האלה שפרסמו חדשות ורשמו את הדעות שלהם כל השנים... אל עליון סלביק ג'רוס אתם אגדות ויש עוד מלא

מה שהבנתי בזמן הקורונה זה שהקהל הוא הכוכב האמיתי של התוכנית ולא המתאבקים עצמם ווואלה wrestling בלי קהל זה נראה מטומטם ומשעמעם הפסקתי לראות

עכשייו שהקהל חזר האיכות חזרה חבל שערוץ הספורט המזדיינים האלה פתאום שמים ufc וwwe ב57 במקום 58 מסרטונים שראיתי ריינס ורלינס זהב סינה נחמד המהפך שריינס עשה בשנתיים האחרונות מברוק הוא מפוצץ בכריזמה הוא יודע מה עושה כניסה מפחידה לוק מפחיד

יש הרבה כמוך.
כיף לשמוע מילים כאלה, ברוך הבא לפורום ומוזמן להיות פעיל.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • jonjones
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): 1 2 3 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-11-2026, 11:34 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר