11-10-2023, 03:48 PM
![[Image: 20231027_EC24_Tickets_16x9_date--1c91f86...1be191.jpg]](https://www.wwe.com/f/styles/wwe_16_9_s/public/all/2023/10/20231027_EC24_Tickets_16x9_date--1c91f86f8c1e67ffd08b82c7711be191.jpg)
45 אלף כרטיסים נמכרו עד עכשיו במכירה המוקדמת לאלימיניישן צ'יימבר שיערך בפרת', אוסטרליה ב-24 בפברואר.
![[Image: 61272c614dca8f92.gif]](https://i.ibb.co/5WYswFGf/61272c614dca8f92.gif)
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
11-10-2023, 03:48 PM
![]() 45 אלף כרטיסים נמכרו עד עכשיו במכירה המוקדמת לאלימיניישן צ'יימבר שיערך בפרת', אוסטרליה ב-24 בפברואר. ![]() (11-10-2023, 12:35 PM)wwehof כתב: כל פעם שאתה רושם את מה שרשם ג'ריקו, זה עושה לי חשק לחזור לתחזית של אהרון ורועי הארדי מאוקטובר/נובמבר מהדיון בחירות. זה כל כך מצחיק לראות כמה הם פיספסו. במחשבה שניה, אולי זה עצוב לראות בכמה הם פיספסו. אני עוד ב-2019 רשמתי שארגון שמנוהל כמו ארגון אוהדים, שמנוהל ע"י כמה מתאבקים שלכל אחד מהם יש אגו, כשמעל כולם ניצב אדם שמה שמפריד בינו לבין מלצר במקדונלדס פקיסטן זה כמות הכסף של אבא שלו, לא יכול להסתדר לאורך זמן. אני כן אתן חסד לשנה הראשונה של AEW, שהם באמת שיחקו אותה גם בעלילה מסודרת וגם בקרבות טובים, עם הזדמנויות טובות לכשרונות שלא הכרנו. הקורונה הרסה מומנטום לשני הארגונים, רק של-WWE היה את הניסיון איך לצאת ממצבים כאלה, ולAEW לא היה, וזה המשיך כמובן עם קבלת החלטות הרסנית של אובר-בוקינג, תוכנית לא מאורגנת ומלאה בכאוס, ועם פליטת זבל מי שפכים שנשפכו מהארגון המתחרה שלהם, שרק סמארקים טרחנים חושבים שהם שווים משהו. קודי רודס כמובן היה חכם ואפשר להגיד שיצא משם בזמן וקיבל בתמורה יחס של כוכב, ובגלל ההחלטה הזאת כנראה הוא ייזכר כמתאבק גדול, בניגוד לקני אומגה ולשאר ה"יוניקורנים", שימשיכו לשחק בשכונה בקקי. מקווה שMJF ואדם קול יתפסו שכל ויברחו משם בקרוב, ויקברו את הארגון הזה, ואולי תהיה הזדמנות לדור הבא לעשות את זה חכם יותר, כי AEW כבר לא ישתקמו, לא משנה איזה כוכב גדול יגיע אליהם. ג'ון מוקסלי יכול להישאר שם אגב, אף פעם לא באמת החזקתי ממנו.
11-10-2023, 07:28 PM
עדכון את'נה - בילי השבועי:
השבוע לאת'נה ובילי סטארקז היו קרבות לכל אחת מהן, את'נה הייתה הראשונה לעלות לקרב פרובינג גראונד נגד היידי הוויטזר. הקרב הסתיים בניצחון קליל של את'נה כמובן, לא הייתם צריכם להשחיר את השורה כדי לדעת את זה. אחרי הקרב את'נה ממשיכה לתקוף את היידי כהרגלה בקודש. לפני שבילי עולה לקרב שלה יש פרומו מאחורי הקלעים של את'נה ובילי אצל לקסי נייר. לקסי היא הראשונה לספוג אש מאת'נה בגלל שהייתה נראית קרובה מדי לווילו נייטינגייל בקוליז'ן האחרון. אחר כך את'נה פונה לבילי ומבקשת ממנה להיות אלימה וכועסת בקרב שלה הערב. בילי סטארקז פוגשת לקרב את רייצ'ל אלרינג. הקרב מסתיים בניצחון של בילי עם סוואנטון, אחרי הקרב את'נה נכנסת לזירה לתקוף את רייצ'ל ומבקשת מבילי להצטרף אליה, בפעם הראשונה בילי באמת מסכימה ומצטרפת לתקיפה, ליילה הירש יוצאת לעשות את ההצלה. בהמשך הפרק רייצ'ל וליילה נמצאות אצל לקסי נייר וליילה אומרת שהיא עזרה לה רק כי היא הייתה חייבת לה ועכשיו החוב שולם, מריה קאנליס נכנסת לתמונה ואומרת שהיא חושבת שיש כאן משהו מעבר לזה ומתחיל להיווצר ביניהן שיתוף פעולה, היא רוצה לראות את רייצ'ל וליילה בקרב ביחד ולאחר מכן תחליט אם היא רוצה לקחת אותן תחת חסותה. ![]()
11-10-2023, 10:11 PM
פאנק ממשיך להטריל בכל הזדמנות. יחזור בסורבייבר סיריס ? יחזור ל-AEW בתור השטן ?
![]()
11-10-2023, 10:28 PM
היי מה קורה אנשים?
אני לא פעיל בפורום אבל מידי פעם מסתכל שרוצה לראות מה חדש בעולם ההאבקות. היה לי יוזר בימים של הפורום הישן כרגע בטיול בארהב של חודשיים ומתכנן להגיע לוושינגטון דיסי לאירוע של רואו ולמשחק של הוויזארדס נגד המאבס. יש מצב שיש מישהו כאן שנמצא בדיסי והולך לרואו בשני?
11-10-2023, 10:39 PM
(11-10-2023, 10:11 PM)lidoradir כתב: אני חושב שזה מאוד אופטימי לחשוב שפאנק הוא השטן ב-AEW. AEW: ציפייה - פאנק מציאות - ג'אנגל בוי ![]()
11-10-2023, 11:18 PM
(11-10-2023, 04:07 PM)DDJ כתב: אני עוד ב-2019 רשמתי שארגון שמנוהל כמו ארגון אוהדים, ![]() לא הבנת את הקונטקס שזה נרשם. בזמנו היה לי דיון עם אהרון ורועי הארדי על הנזקים שהממשלה הזו צפויה לגרום בתחום הכלכלי (ובתחומים אחרים). אני לא יודע אם הם סתם ניסו להטריל או שהם ממש נאיביים אבל הם חשבו שיהיה סבבה. התחזית שלהם היתה יותר שגויה מהתחזית של ג'ריקו וכל פעם שלידור רושם ג'ריקו חודש כזה וכזה ומה הוא אמר, זה עושה לי חשק לרשום את אותו דבר עם הציטוטים שלהם
11-11-2023, 02:53 AM
כצפוי לוגאן יקח איתו לכל מקום את אליפות ארה"ב. קידום מצוין. אם זה מעניין מישהו בקבוק הזהב של פריים שווה חצי מיליון דולר, לוגאן פול ו-KSI עושים תחרות בניו יורק ובלונדון ומישהו יכול לזכות בו. ![]()
11-11-2023, 03:21 PM
(11-10-2023, 10:28 PM)Dctraveler כתב: היי מה קורה אנשים? תהנה גבר
![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|