11-08-2023, 07:29 PM
אוי ואבוי כמה המוצר הזה רפטטיבי
|
תוצאות | WWE Monday Night RAW 6.11.2023
|
|
11-08-2023, 07:29 PM
אוי ואבוי כמה המוצר הזה רפטטיבי
11-08-2023, 08:29 PM
שון רוס סאפ משום מה לא פרסם את הפוסט השבועי על שבירת שיא נוסף
![]() אבל האולם כן עשה זאת ![]() ![]()
![]()
11-08-2023, 11:29 PM
ראו מעולה
11-09-2023, 02:11 AM
(11-08-2023, 07:14 PM)lidoradir כתב: רספקט דה מיז. מכבד אותו מאוד אחי, אבל הוא מרגיש לי ליצן. אני לא יכול להחליט שאני פתאום לא רואה בו ליצן. מיז ייזכר כאחד המידקארדרים הגדולים בהיסטוריה וגם כפספוס. ה-4 שנים האחרונות שלו זה לקחת את הדמות שלו ולהרוס אותה. הוא יכל להיות במעמד הרבה יותר גבוה ממה שהוא היום.
11-09-2023, 08:15 AM
(11-09-2023, 02:11 AM)master of doom כתב: מכבד אותו מאוד אחי, אבל הוא מרגיש לי ליצן. אני לא יכול להחליט שאני פתאום לא רואה בו ליצן. מיז ייזכר כאחד המידקארדרים הגדולים בהיסטוריה וגם כפספוס. ה-4 שנים האחרונות שלו זה לקחת את הדמות שלו ולהרוס אותה. הוא יכל להיות במעמד הרבה יותר גבוה ממה שהוא היום. אני לא חושב שהוא יזכר כפספוס. אני מאמין שזה הייעוד שלו, להיות המתאבק הבידורי. הוא היה על הקו הזה לאורך כל הקריירה. גם בפיודים הממש האישיים שלו מאריס נכנסה לתמונה וזה נהפך ליותר בידורי. לא כל מתאבק צריך להיות רציני, במיוחד בWWE שזה חלק מהמהות שלהם כארגון. בתור מיד קארדר, מיז דווקא כן תפס לעצמו אחלה פינה בספרי ההיסטוריה. הוא ממש מזוהה עם אליפות הIC. עכשיו בפיוד עם גונתר הוא יכול לטעון בצורה לגיטימית שהאליפות הזאת היא המפעל חיים שלו ועדיין תוך כדי לעשות שטויות. גונתר יכול להוציא ממנו את הגרסה הרצינית שלו בקרב עצמו ואז הוא יקבל הערכה מהקהל בסוף הקרב. זה אחלה רגע בארגון שאוהב רגעים. מה שונות ה4 שנים האחרונות של מיז משאר הקריירה שלו? איפה הוא היה ממש רציני בהשוואה לעכשיו? ![]()
11-09-2023, 07:17 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 11-09-2023, 07:26 PM על ידי master of doom.)
(11-09-2023, 08:15 AM)NaRRative כתב: אני לא חושב שהוא יזכר כפספוס. אני מאמין שזה הייעוד שלו, להיות המתאבק הבידורי. הוא היה על הקו הזה לאורך כל הקריירה. יש להיות בידורי, ויש להיות ליצן. כשמיז מוצמד על ידי אקירה טוזוואה, זה לא בתחום הבידורי, זה להיות ליצן. כשמיז מעלה פרומואים על הביצים שלו לאורך כמה חודשים, זה להיות ליצן. יש מתאבקים שעובד עבורם להיות ליצנים, R טרות' היה מצוין בתור ליצן, גם הית' סלייטר היה מצוין בתור ליצן, לעשות ממיז ליצן זה לפגוע לו בקריירה. למיז יש פינה בהיסטוריה של ה-WWE, אני לא מתווכח על זה. הוא נמצא גבוה ברשימת אלופי ה-IC הטובים בהיסטוריה. אבל היום כשהוא עומד מול גונת'ר, נשאר רק שבריר מאותו רזומה מרשים, וכל מה שאני רואה זה מפלצת מול ליצן כאפות שהפסיד לפני חודש לטוזוואה. 4 השנים האחרונות של מיז היו תהליך איטי שבו מיז עבר מלהיות דמות לגיטימית (בידורית או רצינית זה לא משנה) לדמות של ליצן פר אקסלנס. גם כשהוא זכה באליפות ה-WWE לפני שנתיים ו-9 חודשים הוא זכה בפדייה אחרי שלאשלי תקף את מקינטייר, ברח מלאשלי שבוע ואז הושמד על ידו. הוא לא היה לגיטימי לשנייה. אגב, המפסיד הגדול מזה שמיז מוצג בצורה ככה זה ממש לא מיז, מיז כמו שאמרתי עשה את הקריירה שלו וממשיך לעשות את הכסף שלו (וגם הרוויח את אשתו מהארגון על הדרך), ה-WWE הם אלה שמפסידים. אם מיז עדיין היה צובר ניצחונות על בסיס שבועי ומוצג כ-וטרן מנוסה שלנצח אותו זה באמת קפיצת מדרגה, היינו מרוויחים אפרקארדר בצורה הכי קלילה שיש. אני חושב על השנה האדירה של ה-WWE, היו כל כך הרבה פיודים איכותיים וקרבות איכותיים, לכמה מהם מיז היה שותף? 0. האם הוא יכל לעשות הרבה יותר? חד משמעית. יכל לעמוד שווה בשווה עם מתאבקים כמו מקינטייר ולאשלי. אבל היום הוא נמצא דרגה מעל טוזוואה, בתחתית המידקארד. עריכה: לצורך העניין אני רוצה להשוות את מיז לשיימוס. אני תופס את מיז קצת מעל שיימוס מבחינת הרזומה, ולשניהם מעולם לא הייתה בעיה לשים מתאבקים אחרים אובר על חשבונם. ההבדל זה ששיימוס לא הוצג כליצן, ולכן אימפקט של לנצח את שיימוס הרבה יותר גדול מאימפקט של לנצח את מיז. אנשים לא זוכרים אבל הריין של גונת'ר התחיל קצת בצליעה, הפיוד שהרים אותו למעלה היה הפיוד עם שיימוס. ושיימוס הפסיד לו יותר מפעם אחת, אבל תמיד כשהוא עמד מולו הוא הרגיש לגיטימי, אפילו אם ידעת שגונת'ר ינצח. אני לא חושב שאם היינו מחליפים את שיימוס במיז באותה נקודת זמן האימפקט היה אותו אימפקט, ובמצב אופטימלי היה צריך להיות אימפקט, כי כמו שאמרנו מיז הוא אחד המתאבקים שהכי מזוהים עם האליפות.
11-09-2023, 07:22 PM
(11-09-2023, 07:17 PM)master of doom כתב: יש להיות בידורי, ויש להיות ליצן. כשמיז מוצמד על ידי אקירה טוזוואה, זה לא בתחום הבידורי, זה להיות ליצן. כשמיז מעלה פרומואים על הביצים שלו לאורך כמה חודשים, זה להיות ליצן. יש מתאבקים שעובד עבורם להיות ליצנים, R טרות' היה מצוין בתור ליצן, גם הית' סלייטר היה מצוין בתור ליצן, לעשות ממיז ליצן זה לפגוע לו בקריירה.תביא לי נקודה בקריירה שלו שהוא היה לגיטימי מאוד ולא היו לו הבלחות ורגעים של ליצן. שלא תטעה, אני הייתי מארק של מיז ב2010-11, אבל הוא אף פעם לא היה רציני ולגיטימי לאורך זמן. אשמח לטעות בנושא. ![]()
11-09-2023, 07:32 PM
המאסטר צודק.
בכללי הטמפלייט של מיז tv (מיז מראיין מישהו, המישהו צוחק על מיז, מיז עונה שהוא הכי טוב, מיז חוטף מכות ומושפל), פוגע בו.
11-09-2023, 07:35 PM
(11-09-2023, 07:22 PM)NaRRative כתב: תביא לי נקודה בקריירה שלו שהוא היה לגיטימי מאוד ולא היו לו הבלחות ורגעים של ליצן. שוב, יש להיות בידורי ויש להיות ליצן. יש המון מתאבקים בידוריים שהם לגיטימיים, אני לא טוען שכל מתאבק צריך להגיע לזירה עם פרצוף זעוף ולתת פרומואים כבדים. קח את רידל כדוגמה. קח את הניו דיי בימים היפים שלהם כדוגמה. מיז היה לגיטימי לאורך רוב הקריירה שלו, והוא השתתף באנגלים קומיים לאורך זמן (דמיאן מיזדאו לדוגמה). זה לא גרם לו להרגיש כמו ליצן. להפסיד לטוזוואה? ליצן. להימחץ על ידי לאשלי בצורה מביכה כשהוא רק מנסה לברוח ממנו? ליצן. ביצים? ליצן. הפרומו עם מקינטייר עוד דוגמה טובה לסגמנט שאתה עושה עם סלייטר ולא עם אחד כמו מיז. לדעתי יש הבדל, ולי זה פוגע באיך שאני רואה את מיז על המסך. אם אתה מצליח לראות אותו לגיטימי מול גונת'ר, הרווח כולו שלך. אני לא מצליח.
11-09-2023, 08:14 PM
(11-09-2023, 07:35 PM)master of doom כתב: שוב, יש להיות בידורי ויש להיות ליצן. יש המון מתאבקים בידוריים שהם לגיטימיים, אני לא טוען שכל מתאבק צריך להגיע לזירה עם פרצוף זעוף ולתת פרומואים כבדים. קח את רידל כדוגמה. קח את הניו דיי בימים היפים שלהם כדוגמה. מיז היה לגיטימי לאורך רוב הקריירה שלו, והוא השתתף באנגלים קומיים לאורך זמן (דמיאן מיזדאו לדוגמה). זה לא גרם לו להרגיש כמו ליצן. להפסיד לטוזוואה? ליצן. להימחץ על ידי לאשלי בצורה מביכה כשהוא רק מנסה לברוח ממנו? ליצן. ביצים? ליצן. הפרומו עם מקינטייר עוד דוגמה טובה לסגמנט שאתה עושה עם סלייטר ולא עם אחד כמו מיז. לדעתי יש הבדל, ולי זה פוגע באיך שאני רואה את מיז על המסך. אם אתה מצליח לראות אותו לגיטימי מול גונת'ר, הרווח כולו שלך. אני לא מצליח. אני טוען שגם ברגעי השיא שלו, הבנייה לפני ואחרי הייתה מלווה באותם קטעים כמו עכשיו. הוא הפסיד לטזוואה אבל טזוואה הפסיד בנקסט השבוע ומיז קיבל קרב אליפות בSVS. אני כבר למדתי לקטלג את ה-WWE כארגון בידורי שמוכן להקריב את הכוכבים שלו עבור רגעים ביזיוניים. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|