Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 15 16 17 18 19 ... 38 הבא »

תוצאות | AEW Dynamite 1.11.2023

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | AEW Dynamite 1.11.2023
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,867
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
הצטרף בתאריך: Jan 2021
11-03-2023, 01:45 PM
-
אתמול נאבקתי בג'וק שהגיע לדירה
-
גם הוא > חמאס
-
-
חמאס הם ג'וברים 
-

התכנית נפתחת מאחורי הקלעים עם רנה פיקאט שמציגה את MJF.
רנה שואלת את MJF על הקרב שלו מול בולט קלאב גולד, היא שואלת כיצד הוא ימצא שלושה אנשים שיהיו מוכנים להילחם לצידו. 
MJF נרגש להציג את אדם קול בשיחת וידאו, אדם קול אומר לMJF שהוא גאה בו על כך שהוא הריין הארוך ביותר בAEW, הוא מודאג מכך שכולם רודפים אחריו, והוא כן מציע לו להצתוות לסמואה ג'ו. 
MJF עוזב, אבל רודריק סטרונג צועק 'אדם' ומתגלגל יחד עם הקינגדום למסך. סטרונג שואל את אדם קול האם הוא באמת מאמין לכך שMJF הוא לא הבחור במסיכה, אדם קול מתבאס ועוזב את השיחה.

קרב 1:
האליפות הבין לאומית

אורנג' קאסידי (א') מול קלאודיו קסטגנולי 
מנצח: קאסידי בהצמדה,
אחרי ניסיון לאורנג' פאנץ', לתוך פאוורבומב והוריקנרנה. 

אחרי הקרב OC מתקשה לקום מחוץ לזירה, כשקלאודיו במצב טוב ממנו אבל מבואס.
המוזיקה של ג'ון מוקסלי נשמעת והוא מגיע מהקהל.
קאסידי מנסה לתקוף את מוקסלי, אבל מוקסלי פשוט מחסל אותו בזמן שקלאודיו פשוט עומד שם.

האבטחה מגיעה כדי להציל את קאסידי.
אבל מוקסלי וקלאודיו מחסלים את האבטחה.

[Image: 01-orange-cassidy-vs-claudio-castagnoli_...e_0032.jpg]  [Image: 9ebe181dc32a1e13b8f0bf05f9c95c2dc08ae311.gifv]

מאחורי הקלעים MJF מחפש שותפים.
הוא נתקל בדלת עליה כתוב את השם קני אומגה.
הוא דופק על הדלת, אבל כריס ג'ריקו תומך ישראל יוצא ממנה. 
MJF שואל אם קני נמצא שם, אבל ג'ריקו תומך ישראל טורק לו את הדלת בפרצוף.

MJF מגיע ללכת משם, 
אבל וורדלו תופס אותו וחונק אותו.
וורדלו אומר לMJF שהוא לקח הכל ממנו, והוא הולך לנקום בו, כשהוא הכי פחות מצפה לזה.

MJF מקלל אחרי שוורדלו עוזב, אבל נתקל באקליימד ובילי גאן ששואלים אם הוא יבחר בהם, MJF מתבאס עליהם ועוזב.

[Image: F98xA65bgAAMVlI.jpg]

ג'ון מוקסלי אומר שהוא היחיד שנתן לאורנג' קאסידי כבוד, אפילו כשלא הגיע לו. מוקסלי תוהה אם קאסידי הוא פשוט האדם הלא נכון בזמן הלא נכון, שנאלץ לעמוד מולו.
מוקסלי אומר שבפול גיר הוא הולך להביס אותו, ואין שום דבר שהוא יכול לעשות עם זה.

קרב 2:
אליפות השלשות של ROH
האמבסי (בריאן קייג' וGOA) מול
היאנג באקס והאנגמן פייג' (א') 
במהלך הקרב סוורב סטריקלנד נעמד על הרמפה ומדבר על כך שהוא היה בבית של פייג' בשבוע שעבר, פייג' מביע מבט טיפשי על הפרצוף שלו, עוזב את הקרב ורודף אחרי סוורב.
מנצחים: האמבסי בהצמדה, בישוף קאון מצמיד את ניק ג'קסון אחרי פאוורבומב, ברך לפנים ופייס-באסטר משותף. 

אחרי הקרב מאט ג'קסון מתבאס, מתעצבן ומתחיל לפרק דברים לצד הזירה. 

[Image: aew-dynamite-01112023-mogul-embassy-1.jpg] [Image: 9985a87845685d5249af0bbbebdc5dae6544d5b3.gifv]

מאחורי הקלעים MJF מתלבט אם לדפוק על הדלת של סמואה ג'ו,אבל הוא מהסס.
הוא נתקל בדלת של דארבי אלין, הוא נעצר, הוא כותב על השלט של החדר של דארבי 'Emo b*tch', ועוזב.
האקליימד ובילי גאן עוצרים אותו ושואלים אותו אם הוא רוצה להילחם לצידם, MJF עוזב.

בזירה טוני שובאני מציג את אדם קופלנד.
אדם קופלנד מדבר על כריסטיאן, הוא אומר שסטינג ממש נכנס בו, ושניהם היו תומכים אחד בשני לאורך שנים מאחר ושניהם נתקלו בבעיות דומות בקריירה - פציעות, מכשולים בדרך. קופלנד אומר שדארבי אלין הוא אחד מהאנשים המובילים בתעשייה היום והוא העתיד של רסלינג ומי שלא רואה את זה לא מבין כלום.
קופלנד תוהה אם הוא יסכים להצעה שלהם לפול גיר.

המוזיקה של כריסטיאן קייג' נשמעת.
קייג' יוצא עם לוצ'זאורוס וניק וויין. קייג' אומר שלאדם יש בעיות חמורות בצוואר, והוא ממש לא רוצה שהאגדה שלו תהפוך לסיוט, הוא מציע לו לחזור בו ולהסתלק מהעסקים של קייג', אחרת הוא ישבור לו את הצוואר, וישאיר אותו בכיסא גלגלים. קייג' אומר שהוא יודע שזה לא מגיע לראש של קופלנד, אז הוא מציע לחבר'ה שלו לשלוח את המסר הזה.

לוצ'זאורוס וניק וויין תוקפים את קופלנד, אבל הוא משתלט עליהם.
קופלנד מבצע ספיר על קייג', אבל לוצ'זאורוס משתלט על אדם. 
סטינג ודארבי אלין מבצעים את ההצלה. 
אדם קופלנד לוקח מיק' ואומר ששניהם צדקו, אם הם רוצים שותף לפול גיר - הוא האיש שלהם.

מאחורי הקלעים טוני קאהן נותן הודעה חשובה.
טוני קאהן מדבר על עצים, הוא מדבר על העצים של חג המולד.
טוני קאהן ממשיך להסביר שבמשפחה שלו העצים של חג המולד עלו עוד בחודש יולי.
טוני קאהן מכריז על מכירת כרסיטים לאול-אין 2024. 
טוני קאהן מחייך.

[Image: tonykhannigel.jpg]

קרב 3:
2.0 מול הגולדן ג'טס (ג'ריקו וקני אומגה)
מנצחים: ג'ריקו וקני אומגה בהצמדה, 
אחרי ג'ודס אפקט. אנג'לו פארקר מעוניין בDQ ולחבוט בג'ריקו עם מחבט, אבל ג'ריקו מקדים אותו ומבצע את הג'ודס אפקט.

אחרי הקרב המשפחה של דון קאליס יוצאים.
קאליס אומר שהוא רוצה סטריט פייט כדי לסיים את הפרק הזה אחת ולתמיד.  
קני אומגה אומר שזה מבאס להיות בן אדם כזה טיפש כמו קאליס, קני אומר שקאליס אמר את מילת הקסם - פייט. קני אומר שהם לא יהיו לבד, כי קוטה איבושי יצטרף אליו.
קאליס אומר שעדיין הם רק שלושה.
ג'ריקו אומר שהוא מסתכל על פאוורהאוס הובס, שהשמיד אותו לפני כמה שבועות, והוא אומר שהוא מכיר מישהו אחד שכן גדול מהובס.
קאליס אומר שאף אחד לא גדול כמו הובס, ג'ריקו אומר שהובס גדול - אבל הוא לא ענק.

פול ווייט (ביג שואו) נעמד על הרמפה.
קייל פלטצ'ר מנסה לתקוף אותו, אבל ווייט נותן אגרוף לפלטצ'ר.

[Image: broken-chair.jpg]

מאחורי הקלעים רנה פיקאט מראיינת את ג'ריק ואומגה.
היאנג באקס מגיעים ותוההים מה ג'ריקו עושה בחדר ההלבשה שלהם. מאט ג'קסון אומר שהוא לא מבין מה בדיוק האליט עושים ביחד עם הם לא מגבים זה את זה יותר. האליט עוזבים את חדר ההלבשה בסערה ואומרים לאומגה לנקות כשהם מסיימים. 

קרב 4:
אליפות העולם לנשים
היקארו שידה (א') מול ווילו נייטנגייל
מנצחת: שידה בהצמדה, 
אחרי הקטאנה.

אחרי הקרב ווילו ושידה לוחצות ידיים.
המוזיקה של טיימלס טוני סטורם נשמעת, טיימלס טוני סטורם נעמדת על הרמפה עם העוזר שלה. 
היקארו שידה מסתערת על טיימלס טוני סטורם שבורחת מהאולם.

האורות נכבים, ג'וליה הארט מופיעה מאחורי ווילו נייטנגייל.
ג'וליה 
מציעה את ידה לווילו.
סקיי בלו 
מגיעה ונעמדת מול ג'וליה. סקיי בלו יורקת אסקה-מיסט לפנים של ג'וליה הארט.

[Image: dd828edf98588af1b0e4d742c028279c1e7e2abe.gif]

קרב 5:
בולט קלאב גולד מול האקליימד, בילי גאן וMJF.
מנצחים: בולט קלאב גולד, MJF רודף אחרי BCG, סוויצ'בלייד מתגנב מאחריו,

סוויצ'בלייד מצמיד את 
MJF נקי אחרי בלייד-ראנר.

אחרי הקרב סוויצ'בלייד רוצה להכות בMJF המעולף עם חגורת האליפות.
מקס קאסטר דוחף את MJF מהדרך וחוטף את האליפות בעצמו.

התכנית יורדת כשהאקליימד ובילי גאן מבריחים את BCG. 

[Image: 06-bullet-club-gold-vs-mjf_daddy-ass_the...e_0038.jpg]  [Image: u0RzXc9q2AyNxsRV.jpg]
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 2 users Like SwitchBlade's post:
  • Asaf, NoamRR
חפש
הגב
Nisan5454 מנותק
Rookie
*
תגובות: 114
אשכולות: 0
Likes Given: 196
הצטרף בתאריך: Jul 2023
11-03-2023, 02:09 PM
תודה על התוצאות תוכנית טובה מאוד Heart
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,895
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
11-03-2023, 04:48 PM
האמת נשמעת אחלה תכנית. הייפ לתגובה של גיא כדי לדעת אם באמת היה טוב
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 919
אשכולות: 2
Likes Given: 2,217
הצטרף בתאריך: Jul 2021
11-03-2023, 05:47 PM
תוכנית מצוינת וכל הסיפור של MJF לאורך כל התוכנית והפוקוס על האקליימד ללא ספק נותן ערך.

כרגע איך שאני רואה את הדברים זה שקוליז׳ן הפכה להיות למין ״סופר סמאקדאון האוס שואו״ עם קרבות סקוואש ומאיין איבנטים עם הרבה משתתפים.
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,867
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
11-03-2023, 06:20 PM
אני חושב שאחלק את התגובה על התכנית לשתיים נטו מבחינת פוקוס, כי אני רוצה להשקיע בתגובה שלי כמו תמיד.

קודם כל חד משמעית לדעתי זה היה דינמייט טוב הפעם. 
במקום התכנית של שבוע שעבר שהייתה מלאה בחרא וגם בזבל, הפעם הרגשתי ממש 2 רגעים ספציפיים של זבל וכל השאר היה לא רע/מעולה.
אני מניח שעל הרגעים הגרועים אדבר בתגובה הבאה כי אני מניח שאנשים נהנים לשמוע אותי מתלונן, גם אני, בעצם - אדבר כרונולוגית ואקל על עצמי (אני כותב לפני קפה ובלי עריכות).

- אני ממש מחבב את הטרנד בו התכנית נפתחת עם ראיון או עם מערכון מוקלט או משהו כזה, במקום בקרב.
זה נותן הקשר ומבנה לתכנית, מסביר יפה מה הולך להיות הmain focus ותווה קצת עלילה באופן טבעי. אני ממש בעד. MJF הוריד קצת את סף הקרינג' שהוא רכב עליו בחודשיים האחרונים והעלילה סביבו התחילה מעולה, המשיכה מעולה והסתיימה מעולה הפרק.
כבר בהתחלה אנחנו מבינים את המשימה של היום - MJF הולך לחפש שלושה אנשים שירצו לחבור אליו, בזמן שהוא רוצה להימנע מהאקליימד, וגם רוצה להימנע מכל האנשים שמכוונים אליו.

MJF יצר שתי חברויות מפתיעות לאחרונה - קני אומגה וסמואה ג'ו, והרגשתי שהדינמיקה הזו גם הייתה מוצלחת. על הדלת של קני אומגה הוא דפק, על הדלת של ג'ו לא. מעניין, וגם מציג את ג'ו בצורה יותר מסקרנת בהשוואה לאומגה שהוא בתכלס איום שנוטרל כבר ע"י MJF.

אני הייתי שמח לראות קצת יותר רצינות מהקינגדום וסטרונג. אין לי בעיה עם הגימיק הזה כל עוד הוא לא נמצא במחוזות הקומדיה בלבד. 
אחרי הכל, סטרונג מתאבק מעולה וכל זה צריך ליסוב סביב העובדה שכשצריך לרוץ בזירה הוא רץ הכי מהר.

- קאסידי/קסטגנולי היה מעולה.
קסטגנולי במיוחד הרגיש כאילו.. יש לו יותר אישיות השבוע, בהשוואה לבדרך כלל.
עכשיו חלקכם תתקפו אותי ובצדק ותאמרו "אבל יש לו 0 אישיות, מכאן אפשר רק לעלות" - שזה נכון. אין לו אישיות. זה בדיוק למה כולם יודעים שאי אפשר להיות מארק של סזארו. 
ועדיין הרגשתי שהוא עירני יותר הפעם וזה כן היה מוצלח. הקרב היה מוצלח ככלל, והם החמיאו אחד לשני.
קאסידי הוא מאוד וורסטילי בקטע הזה ויכול לעבוד יפה מאוד עם ביגמנים.

מוקסלי נראה כאילו יש לו אנרגיה מחודשת.
גם הפרומו שהוא חתך מאחורי הקלעים ממש גרם לי להתעורר ופתאום להיזכר מי הוא באמת.
לא המוקיון של הג'ון מוקסלים, אלא אלוף עולם לשעבר עם קריירה עשירה.
אני מקווה שהבוץ' מול פיניקס יביא לנו מוקסלי רגוע יותר שלא זורק חרא על הקהל. מוקסלי של עלילה, ולא מוקסלי של לדחוף פסטה למצח שלו.

- וורדלו/MJF היה הפתעה מוחלטת.
אני עדיין לא יודע אם אני מחבב את זה או לא.
אחרי הכל, דווקא וורדלו היה צריך לקבל במה עצומה לפעם בה הוא נפגש מול MJF, ובמקום הם עשו את זה מאחורי הקלעים בהפתעה.
הנטייה שלי היא כן לבלוע את זה כי זה הפתיע לטובה ודווקא גרם לוורדלו להיראות קצת יותר רלוונטי.

- אליפות השלשות של ROH היה עוד קרב מוצלח.
עזבו שזה נגמר בזה שהבאקס הפסידו נקי, שזו כבר הצלחה מסחררת, בנוסף - היה פה משהו נדיר בקרבות של האליט: היגיון.
סוורב גרם להאנגמן להיראות כמו טיפש פעם שנייה בשבועיים, שזה משעשע בפני עצמו, מעבר לכך - זה היה מהלך מבריק שבנה לגמרי את הניצחון הדומיננטי של האמבסי.
אני חושב שההימור שלהם על GOA הוא נכון מאוד ואני שמח לראות אותם מתקדמים באופן טבעי בקארד, מגיע להם. בישוף קאון ממשיך להיות הלוק הכי טוב בAEW אחרי סוויצ'בלייד.

כל הקטע אח"כ עם מאט ג'קסון מתעצבן היה קצת קתרטי כי בעיניי מגיע לו להתעצבן. מעבר לזה, המצב הפיזי שלו מסגיר את זה שהוא כבר checked out מרסלינג לגמרי ואני באופן אישי לא מתנגד לזה יותר מידי. לא רק שלמנצחים הגיע לנצח, אלא גם שלמפסידים אכבר הגיע להפסיד. קרב מעולה.

- השנאה של MJF את דארבי אלין היא בדיחה חוזרת מצוינת, ואהבתי את הטאץ' הזה בו גם כשMJF לא מסוגל למצוא אף אחד, הוא עדיין ישנא את דארבי אלין.

- אדם קופלנד מרגיש קצת לא במקום בAEW, אבל הסגמנט היה אחלה לדעתי.
כריסטיאן ממשיך להיות הפרפורמר הטוב ביותר בAEW וממשיך להיות 100% הצלחות. הסטייבל שלו מעולה ואני קונה אותם לגמרי. 

- הופה, טוני קאהן זה איפה שאעצור עכשיו ואגיב מאוחר יותר.
מלך הקרינג'.
הוא גם הצליח לאבד את המארקים שלו שירדו עליו לאללה אח"כ, כי הסגמנט הזה היה פספוס כל כך גדול. הייתי קצת לא מקצועי בסיקור שלי את הסגמנט הזה נטו כי לא יכולתי לשמור על עצמי מקצועי כשראיתי כמה טוני קאהן מסוגל לעשות מעצמו צחוק. הוא הבעלים של הארגון הזה, ומצליח לגרום לעצמו להיראות כמו אחרון האוהדים. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
Agent O22 מנותק
Day One Ish
תגובות: 887
אשכולות: 1
Likes Given: 110
11-03-2023, 06:47 PM
(11-03-2023, 06:20 PM)SwitchBlade כתב:  - וורדלו/MJF היה הפתעה מוחלטת.
אני עדיין לא יודע אם אני מחבב את זה או לא.
אחרי הכל, דווקא וורדלו היה צריך לקבל במה עצומה לפעם בה הוא נפגש מול MJF, ובמקום הם עשו את זה מאחורי הקלעים בהפתעה.
הנטייה שלי היא כן לבלוע את זה כי זה הפתיע לטובה ודווקא גרם לוורדלו להיראות קצת יותר רלוונטי.

אני רוצה לומר שאני דווקא ממש אוהב את זה. הוא שם את העיניים שלו על מקס מהשנייה שחזר. הוא לא מזלזל באינטליגנציה שלנו כצופים, הם עובדים באותו בניין ולמצוא מישהו שליטרלי מהרגע הראשון עד הרגע האחרון של יום העבודה מסתובב בחופשיות בבאקסטייג לא אמור להיות אתגר גדול מידי. לגבי מה שהוא עשה שם בפועל אני באמת לא יודע, הוא כאילו הדליק את הכיריים ושם עליהן מחבת שתתחמם. וכאילו בתור מישהו שמאוד כועס עליו אני לא יודע אם אני מקבל את התגובה המאוד מאופקת הזו. אבל דבר אחד אני יודע, הוא היחיד שבאמת צריך וראוי להוריד ממנו את התואר.
הגב

•
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,558
אשכולות: 76
Likes Given: 2,521
11-04-2023, 03:39 PM
(11-03-2023, 06:20 PM)SwitchBlade כתב:  כל הקטע אח"כ עם מאט ג'קסון מתעצבן היה קצת קתרטי כי בעיניי מגיע לו להתעצבן. מעבר לזה, המצב הפיזי שלו מסגיר את זה שהוא כבר checked out מרסלינג לגמרי ואני באופן אישי לא מתנגד לזה יותר מידי. לא רק שלמנצחים הגיע לנצח, אלא גם שלמפסידים אכבר הגיע להפסיד. קרב מעולה.

ליאנג באקס מגיע עדיין קרב על אליפות הזוגות כנראה בפול גיר זרת לדעתי הסיבה שהם הפסידו פה
לא אתפלא בכלל אם הם ינצחו ויתנו עוד ראן (אחרון?) עם אליפות הזוגות
[Image: bnGtV.gif]
הגב

•
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,242
Likes Given: 286
הצטרף בתאריך: Apr 2021
11-08-2023, 07:02 PM
הגיע הזמן הזמן שוורדלו יקח את אליפות העולם מהליצן המגוחך הזה mjf
[Image: hqdefault.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
Kingslayer מנותק
Rookie
*
תגובות: 225
Likes Given: 20
הצטרף בתאריך: Jul 2022
11-08-2023, 10:46 PM
(11-08-2023, 07:02 PM)hbk כתב:  הגיע הזמן הזמן שוורדלו יקח את אליפות העולם מהליצן המגוחך הזה mjf
הליצן הזה הוא המתאבק הכי טוב בחברה.
לוורדלו יש פוטנציאל להיות אלוף , אבל לא עשו איתו כלום , זה לא יהיה אמין שהוא זה שיקח את החגורה. הוא צריך לעבור בילדאפ כדי להיות אלוף.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-12-2026, 11:31 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר