10-30-2023, 11:42 PM
אל תפספסו את אומגה-MJF מקוליז'ן.
קרב נהדר והופעה גדולה של קני אומגה הישן והטוב.
קרב נהדר והופעה גדולה של קני אומגה הישן והטוב.
![[Image: afseByC.gif]](https://i.imgur.com/afseByC.gif)
| האזהרות הבאות התרחשו: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Undefined variable $settings - Line: 32 - File: inc/plugins/avatarep.php PHP 8.2.33 (Linux)
|
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
10-30-2023, 11:42 PM
אל תפספסו את אומגה-MJF מקוליז'ן.
קרב נהדר והופעה גדולה של קני אומגה הישן והטוב. ![]()
10-31-2023, 07:26 AM
(10-30-2023, 11:42 PM)WhoIsYourHero כתב: אל תפספסו את אומגה-MJF מקוליז'ן.מחזק. נהנתי מאוד מהקרב והוא כן הרגיש גדול. אני יודע שזה בכלל לא הפורמט של הקרב אבל זה כן הרגיש לי העברת לפיד. מרגיש שאין לאומגה עוד הרבה קרבות כאלה לתת אז כל אחד כזה אני לוקח באהבה גדולה. ![]()
10-31-2023, 11:16 AM
רק לי הרגיש שסמי זיין נשא נאום פרו פלסטיני במסווה? מסרים כמו 'התנגדות' לגוף שמדכא וכו'
10-31-2023, 11:28 AM
(10-31-2023, 11:16 AM)BigRedMachine כתב: רק לי הרגיש שסמי זיין נשא נאום פרו פלסטיני במסווה? מסרים כמו 'התנגדות' לגוף שמדכא וכו' קלעת בול. מה היה שם? - הוא ילחם בדיכוי ובכוח. - הוא 'ימרוד' ו'יתנגד'. - עד שלא יהיו JD יותר. אפשר להחליף את השמות של השחקנים, אפשר גם להחליף קצה אחד של החבלים בנהר הירדן ואת הקצה השני בים התיכון. אנטישמי.
10-31-2023, 12:52 PM
(10-31-2023, 11:16 AM)BigRedMachine כתב: רק לי הרגיש שסמי זיין נשא נאום פרו פלסטיני במסווה? מסרים כמו 'התנגדות' לגוף שמדכא וכו'(לא רואה את המוצר) וואלה? אם כן זה מזעזע ![]()
10-31-2023, 12:57 PM
זיין הוא עוד ערבי שרואה את הסכסוך ככובש-נכבש ותו לא. אני בטוח שהוא שמח ב-7.10, ועכשיו כשישראל נותנת לעזה מה שמגיע לה זה פתאום לא בסדר וכיבוש וכו'. שילך להזדיין.
10-31-2023, 05:06 PM
(10-30-2023, 11:11 PM)SwitchBlade כתב: חרא סינמה, אכן, זה קרב שלא עומד במבחן הזמן. בראייה לאחור, דווקא נצחון של קודי (באם באם רועד מלרשום את זה) היה הופך את הקרב לבלתי נשכח. עכשיו באם באם הולך לצפות שוב במייקלס-אנדרטייקר כדי להזכר איך נראה קרב בלתי נשכח אמיתי (באם באם רצה לרשום מייקלס-פלייר אבל אני קצת מפחד משליו הגואט).
תמיד הייתי קרינג', כן כן
10-31-2023, 06:46 PM
(10-31-2023, 05:06 PM)Bam Bam Bigelow כתב: אכן, זה קרב שלא עומד במבחן הזמן. הדרך היחידה שתוכל לגרום לניצחון של ריינס להיראות הגיוני היא אם ייבנה אנגל מדהים בדרך למניה 40 שבה קודי יסגור מעגל וינצח את ריינס. הסיכוי הוא לא גבוה כי הוא כמו שאמרת הייתה הזדמנות מושלמת במניה 39, אבל אי אפשר לדעת מה ה-WWE יעשו עם ריינס וקודי שזה המצ'אפ אולי הכי גדול ב-WWE כרגע ביחד עם גונת'ר-ריינס/קודי וריינס-רולינס (אין לי כוח לי לדרג אבל אלה הטופ של הטופ). איזה מייקלס-טייקר אתה רואה? מניה 25? 26? באד בלאד בכלל?
(10-31-2023, 11:28 AM)SwitchBlade כתב: קלעת בול.
![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|