Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1976): « הקודם 1 ... 793 794 795 796 797 ... 1976 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#7,941
10-23-2023, 01:06 PM
אוי לא,
מה קרה לחתימה שלי?
[Image: giphy.gif]

יכול להיות יותר טוב
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#7,942
10-24-2023, 10:21 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-24-2023, 05:02 PM על ידי karusi.)
(10-19-2023, 08:04 PM)wwehof כתב:  מי שראה את הפלאש - עד כמה אירועי הסרט קשורים לסדרה?
יצא לי לראות את עזרא מילר בחיות הפלא ולא אהבתי אותו בכלל. הקול וההתנהגות שלו היו מעצבנים. אני מקווה שהוא עושה עבודה טובה יותר בפלאש.
זה עוקב אחרי FLASHPOINT PARADOX הקומיקס שהפך לאנימציה שהפך לסאגה בסדרה.
ההבדל הוא שבקומיקס-סרט אנימציה-סדרה היה שם את פרופסור זום וכאן יש שינוי קטן. סיים סיים

UFC 294?? זה היה יותר מתוסרט מאירוע WWE.
ערבים נגד nobody וגם bums כדי שהקהל יהיה מרוצה
החלטת שופט מוזרה, אולי היה צריך לחכות איזה דקה.
אוסמן- מה נהיה ממנו? אבל נראה כמו תיקו. בסיבוב הראשון היה כלום. רק היאבקות אבל אוגמן לא חטף ממש. אוסמן רק הגן אבל הוא לא חטף ממש. ושופט נתן 10-8 בולשיטטטטט
לדעתי אוסמן הפסיד והשופטים גרמו לו להפסיד פעמיים כי הוא חבר של נגאנו
קרב מרכזי- נחמד אבל נאום פוסט ניצחון מעצבן. heel turn.
[Image: a9jUJz0.png]
הגב
The following 1 user Likes karusi's post:
  • wwehof
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
תגובות: 1,442
אשכולות: 0
Likes Given: 103
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#7,943
10-24-2023, 03:23 PM
(10-24-2023, 10:21 AM)karusi כתב:  זה עוקב אחרי FLASHPOINT PARADOX הקומיקס שהפך לאנימציה שהפך לסאגה בסדרה.
ההבדל הוא שבקומיקס-סרט אנימציה-סדרה היה שם את פרופסור זום וכאן יש שינוי קטן. סיים סיים

UFC 294?? זה היה יותר מתוסרט מאירוע WWE.
ערבים נגד nobody וגם bums כדי שהקהל יהיה מרוצה
החלטת שופט מוזרה, אולי היה צריך לחכות איזה דקה.
אוסמן- מה נהיה ממנו?
קרב מרכזי- נחמד אבל נאום פוסט ניצחון מעצבן. heel turn.

חיכיתי שמישהו יענה ואז התייאשתי. סיימתי לראות אתמול. וואו, סרט ממש ארוך.

לא בטוח שהייתי ממליץ לראות בלי להכיר את עולם ה-DC.
הם אפילו לא שינו הרבה את השם זום ל-זו (לא נעשה ספויילר ונשלים את האות האחרונה בשם).

בסך הכל סרט שממשיך את מה שגרם לי להפסיק לראות את הסדרה. יותר מדי קפיצות לא קשורות בזמן.

כמה תקציב היה לסרט?
לא קיבל ביקורות כל כך טובות ברוטן טומאטוס
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
#7,944
10-24-2023, 04:22 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-24-2023, 04:27 PM על ידי karusi.)
(10-24-2023, 03:23 PM)wwehof כתב:  חיכיתי שמישהו יענה ואז התייאשתי. סיימתי לראות אתמול. וואו, סרט ממש ארוך.
לא בטוח שהייתי ממליץ לראות בלי להכיר את עולם ה-DC.
הם אפילו לא שינו הרבה את השם זום ל-זו (לא נעשה ספויילר ונשלים את האות האחרונה בשם).
בסך הכל סרט שממשיך את מה שגרם לי להפסיק לראות את הסדרה. יותר מדי קפיצות לא קשורות בזמן.
כמה תקציב היה לסרט?
לא קיבל ביקורות כל כך טובות ברוטן טומאטוס
כמה הבהרות:
הסרט אחלה ונהנתי ממנו. נותן לו 9.5 אבל כי אני מכיר את הכל.
היה תקציב ענק
הכוכב של הסרט הסתבך עם המשטרה ועוד כמה תקריות לפני כן ואנשים סתם עשו לו DOWNVOTE כמו לסרט של fantastic beasts האחרון בגלל מה שקרה עם ג'וני דפ (היה סרט טוב סה"כ).

הייתי אומר שכדי להבין את הסרט צריך לראות את סופרמן 1. ואולי גם לראות את פלאש 1 וליגת הצדק.
בסרט הפלאש חוזר לעבר ויוצר שינוי ברצף הזמן. אנחנו מוצאים את עצמנו בתחילת הסרט הראשון של סופרמן כאשר הקריפטונים פולשים לכדור הארץ.
בגלל שרצף הזמן השתנה, סופרמן מת בנחיתה לכדור הארץ. קארה שנשלחה להגן עליו- לוחמת מבוגרת- נמצאת בסרט (במקור זה היה סופרמן).
השודד שהרג את ההורים של באטמן הרג במקום זה את אמא שלו ואת ברוס ווין, ומי שהפך להיות באטמן זה אבא שלו- תומאס. (כמו בסרט המקורי של פלאשפוינט/קומיקס). ואנחנו מקבלים כאן את באטמן מהסרט של 1989 שמגולם ע"י מייקל קייטון.
פרופסור זום (מהירות על) לא בסרט.
זוד הוא האויב של סופרמן בסרט המקורי, הוא קריפטוני שרוצה לאכלס את קריפטון מחדש בכדור הארץ.
בגלל שאין את ליגת הצדק, הם לא מסוגלים לנצח את זוד, והפלאש מבין שהוא צריך לבטל את רצף הזמן שלו, אבל עדיין יוצר שינוי קטן ובגלל זה אנחנו מקבלים כאן את באטמן מהסרט באטמן ורובין שמגולם ע"י ג'ורג' קלוני

ולבסוף- פלאש הרבה פחות חזק ומהיר בסרט כי יש כאן 3 אנשים שמשתמשים בספיד פורס (פלאש מהעתיד, פלאש מההווה ועוד פלאש שכל הזמן מנסה להתערב בקרב)
הגב
The following 1 user Likes karusi's post:
  • wwehof
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
תגובות: 1,442
אשכולות: 0
Likes Given: 103
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#7,945
10-24-2023, 05:06 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-24-2023, 05:07 PM על ידי wwehof.)
תודה. יכול להיות שזאת היתה טעות לראות את הסרט ללא כל הסרטים שהיו מסביב. לא ידעתי אם הוא עומד בפני עצמו או לא.

בעיני הסרט הכיל מה שגרם לי להפסיק לראות את הסדרה ולכן הוא לא יקבל אצלי ציון (מן הסתם). הייתי נותן לו אולי 7.
הסרט גם מפוצץ באנימיציה. אתה רואה קרבות שלא נראים אמיתיים בכלל (ובכל זאת יצא לי לראות כמה עשרות פרקים של הסדרה ושם הדברים נראים הרבה יותר אמיתי). זה גם תקף לסרטים ותוכניות אחרות. אני מסתכל לדוגמה על אורות ליל שישי (הסדרה) והמגרש שם נראה אמיתי. אני די בטוח שהצילום הוא אמיתי ולא מלווה באנימציה כלשהי.
אני מסתכל על המגרש כדורגל בטד לאסו ודי בטוח שהוא אנימציה ולא אמיתי.

"השודד שהרג את ההורים של באטמן הרג במקום זה את אמא שלו ואת ברוס ווין, ומי שהפך להיות באטמן זה אבא שלו- תומאס. (כמו בסרט המקורי של פלאשפוינט/קומיקס). ואנחנו מקבלים כאן את באטמן מהסרט של 1989 שמגולם ע"י מייקל קייטון."

לא הבנתי מאיפה זה לקוח. מסרט אחר? כי לא זכור לי שזה היה בסרט שראיתי.

נ.ב.
למה החובה המעצבת הזאת לשלב שחקנים מ"תחומים שונים" (לא קופצת לי הגדרה יותר טובה).

בני מיעוטים - ההורים של בארי למרות שבסדרה המקורית הם לא בני מיעוטים.
תמיד ישתדלו להכניס שחקן מהקהילה הלהטבית או דמות כזאת - עזרא מילר

רואים את זה במלא חידושים

עריכה: תגיד, דמיינתי או שראיתי את ניקולאס קייג' בתור סופרמן באחד הקטעים?
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
#7,946
10-25-2023, 04:53 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-25-2023, 05:16 AM על ידי karusi.)
(10-24-2023, 05:06 PM)wwehof כתב:  לא הבנתי מאיפה זה לקוח. מסרט אחר? כי לא זכור לי שזה היה בסרט שראיתי.

נ.ב.
למה החובה המעצבת הזאת לשלב שחקנים מ"תחומים שונים" (לא קופצת לי הגדרה יותר טובה).

בני מיעוטים - ההורים של בארי למרות שבסדרה המקורית הם לא בני מיעוטים.
תמיד ישתדלו להכניס שחקן מהקהילה הלהטבית או דמות כזאת - עזרא מילר
רואים את זה במלא חידושים

עריכה: תגיד, דמיינתי או שראיתי את ניקולאס קייג' בתור סופרמן באחד הקטעים?
קודם כל זה ממש מפגר שהוא יהודי לבן ואמא שלו לא לבנה ולא יהודיה. הרי היו שמים לב עליו אם הוא חצי יהודי חצי ספרדי / דרום אמריקאי (גם קארה מקולומביה שזה מוזר כי אין אף אחד דרום אמריקאי מקריפטון, אבל היא שיחקה טובמ אוד אז ניחה)

לגבי דירוג והצלחה- אנשים לא אהבו את עזרה מילר והרפתקאותיו, אז לא פרסמו יותר מידי את הסרט, וגם לא עשו יותר מידי ראיונות ותקשורת. למרות זאת הסרט ברווח של משהו כמו 50-80 מיליון $. לא רע. אבל סתם שונאים אותו
הוא לא כזה גיי. הוא מתהולל באורגיות רבות משתתפים לפי מה שפורסם. אז יותר פלייבוי כזה עפ מלא נשים וגברים ביחד מאשר גבר-גבר.

אז זהו זה נראה שבאמת בחרו בבטמן המבוגר xD ואני חשבתי שהם הלכו עם הקומיקס המקורי/ סרט אנימציה. טעיתי בזה. אבל היה יותר מגניב אם זה היה תומאס. עוד על כך- ראיתי ראיון שבו הבמאי אמר שבכוונה הוא לא רצה שיהיה את תומאס כי הוא רצה שהסרט יהיה שונה מהמקור .

ניקולס קייג' היה סופרמן אבל עצרו את ההפקה באמצע ולא שיחררו את הסרט
[Image: nicolas-cage-in-superman-lives-test-foot...3020AM.png]
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,291
#7,947
10-25-2023, 03:05 PM
24 שעות של התרעננות בבית.

נלחמים.
עובדים קשה.
המורל סופר גבוה.
התגייסות ברמה שאני לא זוכר.
המזל הגדול הוא שכל הלחץ, הפאניקה, החרדה והדיכאון של העורף לא חודרים אלינו בשום צורה.

אוהב את כולכם.
[Image: Untitled.png]
הגב
The following 9 users Like RoeeHardy's post:
  • ANYS, Bam Bam Bigelow, Jon_M0xley, karusi, KB24, lidoradir, master of doom, NoamRR, wwehof
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,445
אשכולות: 119
Likes Given: 1,045
#7,948
10-25-2023, 03:08 PM
(10-25-2023, 03:05 PM)RoeeHardy כתב:  24 שעות של התרעננות בבית.

נלחמים.
עובדים קשה.
המורל סופר גבוה.
התגייסות ברמה שאני לא זוכר.
המזל הגדול הוא שכל הלחץ, הפאניקה, החרדה והדיכאון של העורף לא חודרים אלינו בשום צורה.

אוהב את כולכם.

מלך, אתה בצפון או דרום?
תשמור על עצמך  Heart

[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 1 user Likes Jon_M0xley's post:
  • RoeeHardy
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,291
#7,949
10-25-2023, 03:10 PM
(10-25-2023, 03:08 PM)Jon_M0xley כתב:  מלך, אתה בצפון או דרום?
תשמור על עצמך  Heart

בדרום.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
#7,950
10-25-2023, 04:23 PM
הפסקתי לראות את הפלאש 15 דקות לתוך הסרט. איך לעזאזל הם יכולים לקחת את הדבר הכי מגניב בפלאש שהוא ללא ספק שזה לרוץ מהר, ולגרום לו להיראות כל כך רע? בכל בחירה בדרך הם פשוט טעו וטעו והמשיכו לטעות. מהCGI הנוראי, לפוזת ההכנה לריצה המגוחכת, לתנועות הידיים שכבר הפכו למצחיקות בעיניי ועד לרקעים ברקע שבבירור סתם מתחלפים סביבו כאילו זה סרט משנות ה50. זה פשוט גרם לי לעצור ולהגיד "פאק איט, אין שום סיבה לצפות בזה ולהרוס לעצמי את הפלאש".
אפילו בסדרה הCGI טוב יותר והריצה מגניבה יותר והסדרה ממש גרועה בעיניי. ראיתי איזה 3 (?) עונות ממנה כשהייתי בר"מ 2 בצבא כי לא היה מה לראות. מתחרט על זה עד היום. אני מעריץ DC, מארק של באטמן, הסדרות המצוירות היו מדהימות, הסרט אנימציה פלאשפוינט היה מגניב מאוד (עם בעיות, אבל פשוט מגניב). אני לא הייטר. אני רוצה לאהוב את הפלאש, גם הסדרה וגם הסרט. אבל שתיהן כל כך גרועות. והסרט "מנצח" את התחרות הזאת.

פשוט תעשו דברים מגניבים. אל תעשו דברים שנראים כאילו הם לא גמרו אותם וזרקו אותם על המסך ברגע האחרון ביחד. זה עד כדי כך פשוט.
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1976): « הקודם 1 ... 793 794 795 796 797 ... 1976 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-17-2026, 12:43 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר