07-25-2021, 01:31 PM
(07-25-2021, 01:23 PM)SwitchBlade כתב:לא קרב של 4.5, אבל קרב מצוין, אתה מבין בערך מה זה איכות של קרב הגנת אליפות באמצע שנה של NJPW.(07-25-2021, 01:19 PM)Kamigoye כתב:(07-25-2021, 01:13 PM)SwitchBlade כתב:ההחלטה להביא לאיבושי את האליפות הייתה מצוינת, אבל הם ביצעו את זה נוראי עם כל החלפת האליפויות וכו'.
ועם כמה שכואב לי להסכים, ניצחון על נאיטו זה כנראה הכרחי כדי לבסס אותו בתור אלוף ראשי אמיתי, הוא בעצמו אמר שהוא רוצה שזה יהיה המיין איבנט ברסל קינגדום הבא, אבל קשה לי להאמין שזה יקרה, פשוט כי דינמיקות פייס-פייס לא קורות הרבה ב4 לינואר.
נראה כבר, יש סיכוי שיפסיד לכוכב יותר מבוסס וזה גם סבבה, אבל אז הוא חייב להיות ריין ממש ממש ארוך וחזק.
היה עכשיו ספוט משוגע בקרב של טאנא ושינגו. אכלתי את זה לגמרי.
אם אתה מדרג את נאיטו/שינגו יותר מ4.5 תאמר לי אני אראה היום.
אני חושב ששינגו שורד עד ינואר ומפסיד להיל, זו ההרגשה שלי.
אחרי סחרור האליפויות מינואר עד יולי.. אני אהיה בשוק אם תהיה החלפה נוספת (אלא אם זה אוקדה).
נאיטו/שינגו בWK מיין איבנט זה קרב שאני מריץ כל עוד אין עלילה סביבו.
חסרות להם עלילות טובות, משהו סוחף, מיוחד, בפרופיל גבוה, עם דמויות אמיתיות.
אני מסכים עם הנקודה שהיחיד שלוקח לשינגו כרגע זה אוקדה.
נאיטו ושינגו זה קרב עם המון היסטוריה, ואני חושב שבחיים לא היה להם קרב גרוע, יש להם כימיה מדהימה מדהימה מדהימה.
וזה לא רסל קינגדום מיין איבנט, פשוט לא מרגיש מתאים.
תזכור שזה ששינגו רוצה את זה לא אומר שזה יקרה, יש לנו עוד G1 לעבור.
ואני לא רוצה לפתוח פה, אבל אני מרגיש שיש לנו סיכוי לקבל את בריאן בG1 השנה? בדומה למוקס? אולי? אני אתפלל עד אותו יום.
אני מת על שינגו. באמת. ואני מקווה לראות אותו עולה בסטטוס עד שהוא יהיה טופ גאי לגיטימי ואדיר, אבל אני מפחד שפשוט נסתכל עליו כמו שאנחנו מסתכלים על סאטושי קוג'ימה, בכזה "...אה הוא היה אלוף איזה קטע, יופי לו."