12-27-2021, 10:54 PM
(12-27-2021, 09:15 PM)orgibor כתב: זה הספיק לאולטימט ווריור
אולטימייט וואריור היה קול, אומוס הוא לחלוטין סתם ביגמן.
|
תגיד את האמת
|
|
12-27-2021, 10:54 PM
(12-27-2021, 09:15 PM)orgibor כתב: זה הספיק לאולטימט ווריור אולטימייט וואריור היה קול, אומוס הוא לחלוטין סתם ביגמן.
12-28-2021, 09:43 AM
הצדק הכי גדול בעולם הוא שסטינג זוכה לסיים את הקריירה שלו בצורה יפה, כשהוא נהנה מהחיים בטאגים שהוא עושה, בזמן שהדבר האחרון שנזכור ממארק "צריך לשמור על הדמות שלי בראדר" קאלוואי זה דוקו שבו הוא מתמרמר על הקרבות הגרועים שהיו לו ואמירות אידיוטיות בראיונות.
12-31-2021, 12:45 PM
אני לא בהייפ ל-UE-האליט כמו שאני אמור להיות.
ב-2018-2019 זה היה אולי ה-קרב חלומות שלי. ב-2022? Meh ![]()
12-31-2021, 12:49 PM
(12-31-2021, 12:45 PM)RoeeHardy כתב: אני לא בהייפ ל-UE-האליט כמו שאני אמור להיות. האליט בפועל ניצחו ברגע שNXT הפסידו. אישית אני מסכים, חוץ מזה שיריבויות סטייבלים בAEW זה לרוב דבר משעמם וגרוע (עדיין יש לי בלוק מנטלי עצום על הIC-פינאקל, על האליט-IC ועוד). טוני קאהן מסוכן מאוד ברגע שהוא מוציא לפועל מלחמת סטייבלים. אישית אני מאוד רוצה לראות את היריבות הזאת מצטמקת לעניין הליבה האמיתי - קול/אומגה, יריבות איכותית עם פוטנציאל עצום שנבנית כבר מ2017-2016, משהו שבסופו נצא עם אדם קול כמיין איבנטר בAEW, ללא הצל של אומגה שתלוי מעליו כל עוד הוא לא בWWE.
12-31-2021, 08:58 PM
(12-31-2021, 12:49 PM)SwitchBlade כתב: האליט-IC אני חושב שהפיודים המאוחרים יותר של הIC קצת טשטשו את זה, אבל האליט-IC היה מצויין משבוע לשבוע וגם קיבל פייאוף ראוי בסטדיום סטמפיד הראשון, שהיה שילוב מצויין קומדיה עם רסלינג רציני. אחד הקרבות הטובים של 2020. מלחמות הסטייבלים הפחות טובות של AEW זה בעיקר הדברים שכוללים את HFO או בסט פריינדס. ואני חושב שזה באמת מסתכם בזה שאתה צריך דמות מנהיג במרכז העניינים. מתאבק סינגלס שהוא הפוקוס של הקבוצה. אני חושב שאמרתי את זה ספציפית בהקשר של HFO פעם - מה שבאמת חסר להם זה מתאבק סינגלס משמעותי. אני חושב שכל הפיודים שלהם היו הרבה פחות רעים אם במקום מאט הארדי - הבלואו אוף היה עם מישהו כמו באדי מת'יוז או קית' לי. מישהו שאני יכול לקנות כקונטנדר לאליפות.
12-31-2021, 09:01 PM
אני חושב שמה שקצת מוריד לי מהאליט-אנדספיוטד ב2022 זה העובדה שאנדספיוטד התפרקו ב2021, אבל הפירוק שלהם היה בוץ' כזה גדול שעכשיו מה שקורה זה שטוני קהאן מדביק את החתיכות בסלוטייפ.
12-31-2021, 10:47 PM
(12-31-2021, 08:58 PM)EVIL Rainmaker כתב: אני חושב שהפיודים המאוחרים יותר של הIC קצת טשטשו את זה, אבל האליט-IC היה מצויין משבוע לשבוע וגם קיבל פייאוף ראוי בסטדיום סטמפיד הראשון, שהיה שילוב מצויין קומדיה עם רסלינג רציני. אחד הקרבות הטובים של 2020. יכול להיות שאתה צודק, אישית.. קומדיה זה כמו שמנת והאליט הם כמו חתול - הם לעד ירצו ללכת לשם ותפקידי זה להרחיק אותם משם. כשאני רואה את goofy kenny שוב אני ישר מצקצק ומריץ, אז כנראה שאנחנו תופסים את הבלואו-אוף בצורה אחרת. אני לא בטוח שאני מסכים עם הטענה של דמות-מפתח. כאילו.. כן, דמות מפתח זה אספקט חיובי בסטייבל, אבל מעבר לכך סטייבל צריך עוד הרבה דברים בשביל לשרוד וגם לשגשג: סיבה להיות ביחד, גורם מקשר, אסוסיאציה ויזואלית פשוטה, תכונות אופי דומות או סוג של בידול מהאחרים שעוזר לתת אופי לסטייבל. הDO שרדו יפה בתקופה שבין פייג' לברודי, גם בלי מנהיג אמיתי. זה אפשרי. הHFO הם לא בהכרח גרועים (רק) בגלל מאט הארדי, אלא גם כי הסיבה היחידה שהם ביחד היא כי לא היה להם מקום בשום סטייבל אחר. גם הIC נופלים כאן כי בבירור הסטייבל לא באמת עוזר לרובם - גווארה מוצלח כשהוא מתרחק מהסטייבל, PnP ניזוקו מהסטייבל, על סוואגר אין מה לדבר כי הוא מיותר כך או כך. סטייבלים זה גרוע בAEW בעיקר כי לא מתייחסים לזה ברצינות. תביא לי סטייבל עם קוהרנטיות כמו של LIJ, או סטייבל כאוטי ומלוכלך כמו BC (לא הנוכחי), וזה יעבוד. מה לעשות - כשמזלזלים בצופה, הצופה מזלזל בחזרה. להמשיך את השטיק הזה של בסט פרינדס זה זלזול, HFO זה זלזול, והתגובה בהתאם. (12-31-2021, 09:01 PM)EVIL Rainmaker כתב: אני חושב שמה שקצת מוריד לי מהאליט-אנדספיוטד ב2022 זה העובדה שאנדספיוטד התפרקו ב2021, אבל הפירוק שלהם היה בוץ' כזה גדול שעכשיו מה שקורה זה שטוני קהאן מדביק את החתיכות בסלוטייפ. "אנחנו אומנם שונאים זה את זה אבל היינו פעם UE אז אני אלחם לצידך אבל אני שונא אותך עדיין." הייפ.
12-31-2021, 11:55 PM
(12-31-2021, 10:47 PM)SwitchBlade כתב: יכול להיות שאתה צודק, אישית.. קומדיה זה כמו שמנת והאליט הם כמו חתול - הם לעד ירצו ללכת לשם ותפקידי זה להרחיק אותם משם. כשאני רואה את goofy kenny שוב אני ישר מצקצק ומריץ, אז כנראה שאנחנו תופסים את הבלואו-אוף בצורה אחרת. HFO נהיו גרועים ברגע שזה נהיה סטייבל נפוח שאיבד את הפואנטה שלו. זה אפילו לא היה אמור להיות סטייבל מלכתחילה. אני מאוד אהבתי את ביג מאני מאט משחית את פרייבט פארטי, זה היה אחלה סטוריליין. ואז הצטרפו עוד שני טאגים, הפוקוס הוא כבר לא על היחסים של מאט ופרייבט פארטי ולמי בכלל אכפת? טוני אוהב לדבר על זה שAEW נותנים פייאוף לצופה, אבל זו דוגמא למשהו שלא קיבל פייאוף, אלא פשוט נעלם. זה הפך מטריו מעניין לשום כלום. אני לא מסכים עם ההייט לבסט פריינדס בפורום. יש להם פרזנטציה משותפת מאוד ברורה והם משחקים את התפקיד שלהם. אורנג' קאסדי הוא עדיין דראו ברייטינג, אז הם ממשיכים לשים אותו על המסך. אין מה לעשות.
01-01-2022, 01:03 PM
אני עדיין ממש אוהב את בסט פרינדס, את קאסידי מן הסתם אבל סקסי צ'אקי טי בין האהובים עליי אי פעם, מתאבק ממש אנדרייטד בפורום.
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|