Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות

עמודים (1986): « הקודם 1 ... 901 902 903 904 905 ... 1986 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
lidoradirאשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,760
אשכולות: 11
Likes Given: 1,725
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#9,021
12-20-2024, 08:36 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-20-2024, 08:37 AM על ידי karusi.)
(12-20-2024, 05:18 AM)Breakker כתב:  אני חושב שאנחנו עדיין לא מבינים כמה שזה מטורף.

לייב- אני לא חושב שזאת בשורה בכלל מבחינת השידור הישיר.
3-6 בבוקר זה לא משהו שימשיך אנשים. רק קומץ יראה
והשורה התחתונה- הקומץ שיראה את זה בלייב בנטפליקס זה הקומץ שראה כבר לפני כן בדרכים אחרות

מבחינת ספריה וצפיה יום אחרי-
זאת הבשורה הכי גדולה!!!!!
מהפכה

אולי יפתחו בעתיד ארגון היאבקות שיצליח לקבל תאוצה בארץ, או שאולי הקיימים יקבלו תאוצה
זה ייצור המון תנועה בארץ,ואני מניח שהפורום הזה הולך להתפוצץ

לידור אל תהיה פרייאר- התנסות חינם לחודש הראשון לאורחים ואז צפייה לרישומים בלבד!
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,350
אשכולות: 12
Likes Given: 1,131
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#9,022
12-20-2024, 09:18 AM
(12-19-2024, 05:46 PM)orgibor כתב:  אני רק שמח לראות אותך מגדיר קרב של דארבי כאחד מקרבות השנה, עוד 2-3 כאלה ואתה עוד תיכנס איתי חצי-חצי בהזמנה של המעיל הורוד שלו.

אני עדיין חסיד של אוספריי וחושב שהוא משך אותו לקרב אדיר. אני כן מבין יותר טוב למה יש
עליו זרקור כאחד שיכול לעשות את זה. אבל שורה תחתונה גם בקרב שאוספריי הכתיב וגרם לדארבי לבלוט ככה
החולה נפש עדיין קפץ עם עמוד השדרה קודם על סוף הזירה ויכל בקלות לקבל שיתוק בנחיתה לא טובה.
כל עוד בAEW לא ידרשו ממנו להפסיק את זה הוא רולטה רוסית של לא האם תקרה תאונה חלילה אלא מתי היא תקרה.

(12-19-2024, 06:32 PM)KB24 כתב:  מבין את התלונות שלך
אני כן חושב שלשים אותם במאין איבנט זאת ההחלטה הנכונה, בסופו של דבר השתתפו בקרב אלוף העולם של הארגון ושלושת הטוענים לכתר. ובכללי הסיפור המרכזי של הארגון כרגע זה לא מוקסלי אלא כל המתאבקים שרודפים אחרי אליפות העולם ויש לא מעט כאלה, אם זה וייאט והאנגמן שנמצאים גם בפיוד ביניהם, דארבי, קאסידי ואפילו כריסטיאן. אני נהנה כרגע מהבנייה של כל הסיפור הזה ואני לא באמת יודע מי יהיה זה שייקח ממוקסלי את האליפות בסופו של דבר. חשבתי שדארבי אבל עם הבנייה שוייאט מקבל והאירוע המתקרב באוסטרליה אולי הם הולכים להפתיע אותנו? ואני גם לא יודע אם הם יתנו לכריסטיאן לפדות את החוזה בהצלחה או שמשהו אחר ייקח ממנו את החוזה בדרך.

דארבי ואוספריי באופן לא מפתיע אחראים על הקרב של התוכנית, אל תדאג הם עוד יקבלו את המאין איבנט שלהם באיזה אירוע בעתיד.

אני כן מבין את ההחלטה. הטענה שלי נטו על זה שהבניה של הקרב הכתיבה שמוקסלי ינצח בסוג של רול-אפ.
שזה שלעצמו לא הגיוני כי בקלות יכלו לתת לאנגמן להצמיד אותו או לוויאט או אפילו לג'ינג'י ואז לגרום להם לריב ביניהם
על ההצמדה ומוקסלי מנצל את זה ותוקף אותם ואז תיקח את זה לניקוי זירה של הטוענים לכתר או לביטדאון של מוקסלי מה שתרצה.
אז אם כבר סיימת את הקרב בצורה כזאת ואין כאן שום הפתעות וטיזינג היחיד זה היריבות בין הטוענים לכתר בצורה ששמה את מוקסלי
בצד (אישית אני חושב שקרב בין השלושה בלי מוקסלי שמסע להוכיח שהוא גדול מריינס ורולינס על הגב של AEW עדיף ויותר מרתק)
עדיף היה ללכת על קרב של פעם ראשונה בהיסטוריה בין 2 שAEW בנו כקרב מרכזי. לעשות סגמנטים לפני שדארבי מנסה למשוך את
אוספריי לעימות מול מוקסלי ודארבי משתמש בקרב כדי לנסות לכפות את הרצון שלו על אוספריי. ככה כן יש לך קרב שהוא סה"כ טורניר
אבל פוטנצאיל לפיוד מדהים שיכול לדחוף את שניהם לסצנה המרכזית של AEW וככה להציב 5 טוענים לכתר כל אחד עם הסיפור שלו.
להציב את מוקסלי כסופר היל שרוצה לשרוף את הארגון עד היסוד ולהקים אותו מחדש, זה גם ייתן תירוץ להגדיל את הפאקשיין שלו
וחשיפה לעוד מתאבקים ובקיצור AEW מרוויחים בסיפור אחד כמעט את כל המתאבקים המרכזיים שלהם.
הגב

•
חפש
הגב
Agent O22 מנותק
Day One Ish
תגובות: 887
אשכולות: 1
Likes Given: 111
#9,023
12-20-2024, 09:44 AM
(12-20-2024, 12:02 AM)karusi כתב:  דיווחו מאחורי הקלעים השנה הזאת דיבר על כך שיש 2 סיבות שהאולה פאלה לא יכולה להיות מרץ':
1: wwe עושים דברים באיכות, והאולה פאלה זה פריט שנעשה באופן ידני. זה יותר מידי עבודה בשבילם
2. במידה וזה יהיה למכירה, זה יוריד מהערך של זה. הWWE מעוניינים שזה יהיה חפץ נדיר שמסמל את ראש השבט, אם לכל אחד יש את זה, אז זה מאבד משמעות

אז הwwe פסלו את הפריט למכירה. אולי בתוך חגורה אולי ?

לדעתי הם צריכים להפוך את החגורה של USA לחגורה של טראמפ שהכינו לו לפני חודשיים . עיצוב נדירררר
אני ממש מחזיק מקבלת ההחלטות הזאת. בעיניי זה אחד מהדברים האחרונים שאפשר להגיד עליהם בעידן הזה שהם שווים לשמור על ערכם.
עם זאת, אין מרצ׳ אמיתי שמקושר באופן ישיר לבלודליין מלבד כמה חולצות שלא באמת מסמלות שום דבר. זה רק מחזק את הטענה שתהיה חגורה כזאת מתישהו. כנראה בסטייל של אליפות האנשים של הרוק פשוט.
(12-20-2024, 12:11 AM)ItzGil כתב:  ברור שנגד, כל הסיפור זה אולה פאלה, למה צריך חגורה על ראשות השבט?

אני לגמרי בצד שלך שלא תטעה, אני רק מבין איך הביזנס עובד ובסוף הם ימצאו פריט אספנות כזה או אחר לשווק בתור ״ראש השבט״
הגב
The following 2 users Like Agent O22's post:
  • Hard2Reach, ItzGil
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,110
אשכולות: 223
Likes Given: 1,415
#9,024
12-20-2024, 10:37 AM
(12-20-2024, 09:18 AM)gilam כתב:  אני עדיין חסיד של אוספריי וחושב שהוא משך אותו לקרב אדיר. אני כן מבין יותר טוב למה יש
עליו זרקור כאחד שיכול לעשות את זה. אבל שורה תחתונה גם בקרב שאוספריי הכתיב וגרם לדארבי לבלוט ככה
החולה נפש עדיין קפץ עם עמוד השדרה קודם על סוף הזירה ויכל בקלות לקבל שיתוק בנחיתה לא טובה.
כל עוד בAEW לא ידרשו ממנו להפסיק את זה הוא רולטה רוסית של לא האם תקרה תאונה חלילה אלא מתי היא תקרה.

חחחח כן הרג אותי הטיפש הזה בספוט הזה, מלך רואים שהוא נהנה
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,248
אשכולות: 0
Likes Given: 286
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#9,025
12-20-2024, 01:57 PM
[video=facebook]https://www.facebook.com/reel/1052481406651309[/video]

חחחח איזה היל אדיר Big Grin
[Image: hqdefault.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
#9,026
12-20-2024, 03:04 PM
ספוילר אפשרי לWorlds End
מדווחים שקני אומגה יעשה את החזרה שלו בWE
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
#9,027
12-20-2024, 03:10 PM
דיווחים גם על דיבורים לגבי אליפות הטרייבל צ'יף, אומרים שWWE שוקלים להציג את האליפות בדומה לאליפות האנשים של הרוק.
דעה אישית - למה?
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב
The following 1 user Likes Coquina Clutch's post:
  • Hard2Reach
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#9,028
12-20-2024, 03:12 PM
(12-20-2024, 09:18 AM)gilam כתב:  אני עדיין חסיד של אוספריי וחושב שהוא משך אותו לקרב אדיר. אני כן מבין יותר טוב למה יש

אני כן מבין את ההחלטה. הטענה שלי נטו על זה שהבניה של הקרב הכתיבה שמוקסלי ינצח בסוג של רול-אפ.
שזה שלעצמו לא הגיוני כי בקלות יכלו לתת לאנגמן להצמיד אותו או לוויאט או אפילו לג'ינג'י ואז לגרום להם לריב ביניהם
על ההצמדה ומוקסלי מנצל את זה ותוקף אותם ואז תיקח את זה לניקוי זירה של הטוענים לכתר או לביטדאון של מוקסלי מה שתרצה.
אז אם כבר סיימת את הקרב בצורה כזאת ואין כאן שום הפתעות וטיזינג היחיד זה היריבות בין הטוענים לכתר בצורה ששמה את מוקסלי
בצד (אישית אני חושב שקרב בין השלושה בלי מוקסלי שמסע להוכיח שהוא גדול מריינס ורולינס על הגב של AEW עדיף ויותר מרתק)
עדיף היה ללכת על קרב של פעם ראשונה בהיסטוריה בין 2 שAEW בנו כקרב מרכזי. לעשות סגמנטים לפני שדארבי מנסה למשוך את
אוספריי לעימות מול מוקסלי ודארבי משתמש בקרב כדי לנסות לכפות את הרצון שלו על אוספריי. ככה כן יש לך קרב שהוא סה"כ טורניר
אבל פוטנצאיל לפיוד מדהים שיכול לדחוף את שניהם לסצנה המרכזית של AEW וככה להציב 5 טוענים לכתר כל אחד עם הסיפור שלו.
להציב את מוקסלי כסופר היל שרוצה לשרוף את הארגון עד היסוד ולהקים אותו מחדש, זה גם ייתן תירוץ להגדיל את הפאקשיין שלו
וחשיפה לעוד מתאבקים ובקיצור AEW מרוויחים בסיפור אחד כמעט את כל המתאבקים המרכזיים שלהם.

בגדול, אני מנסה לקבל את הנקודת מבט שלך בלי הטיות (בעבר באם באם היה חסיד של AEW, ברמה של לצפות בדארק) (כן כן, כבר אז ג׳וליה הייתה כוכבת) לבין הרמת סלידה שיש לי היום מהמוצר (כן, מה נעשה עם הרגש הזה).
או במילים אחרות, האם מוקסלי הוא בלתי נסבל? האם הדמות של דארבי כל כך חבולה?
או שיש דברים בגו, ואנחנו חשופים לסיפור נהדר על חילופי שלטון.

או במילים אחרות, האם יכול להיות שאור גיבור וקייבי, שני מוחות האבקות, רואים את המסך במשקפיים ורודות א-לא אורנג׳ קאסידי ביום ממש מטופש?

והתשובה של באם באם (מתח)
היא (מתח)
שאני נוטה להסכים עם גיל ואף מעריך אותו מאוד שהוא לא מתייאש מהמוצר. אפילו קצת מקנא.

ובאם באם יסביר:
מוקס הוא אלוף משעמם ודמות מאוד שטוחה. בסדר, הבנו, אתה חזק, קשוח, ונלחם אפילו עם ספגטי וספוג ים. אבל הדמות הזאת חלולה, ובעצם לא התפתחה מאז הפיוד הראשון עם דניאלסון. ולא רק שהוא לא התפתח, הוא תוקע איתו את יוטה ופאק (השניים האחרים פשוט משעממים ולא ראויים לטיפת זמן מסך). מה הוא נתן? מה הוא ייתן? עוד קרב שבו הוא ידמם? מוקס ידידנו הפך להיות לדבר ממנו הוא הכי פחד בנעוריו. באם באם כבר כתב זאת בעבר - אבל מוקס הוא הגרסה המתקדמת והמתוחכמת של ג׳ריקו וקודי.

ולמה?
כי תסתכלו רגע בעיניים נקיות - זה לא שהמוצר לא מעניין. אוספריי מדהים. ג׳יי וויט חזר להיות רלוונטי. פייג׳ הוא המתאבק והדמות השלמה ביותר כיום בענף. וואלה, אפילו מג׳פ, אדם קול וסוורב יכולים לתת ריצה מעניינת עם החגורה.

אבל דארבי?
סירסלי? ככה כותבים את זה? לפחות ככה הג׳וניורית אומרת ומגלגלת עיניים.
דארבי הוא העמוד שבו הקבלן זרק את כל מה שנשאר לו שהוא יצק את השלד. הוא הטולי ברנצרד בארבעת הפרשים, הוא הביילי בארבעת הפרשות. הוא הצד של הלימון בגלידת תות-לימון. הוא הבית קפה בשדה התעופה של כריתים היחידי שפתוח אחרי שעברת ביקורת דרכונים.
מדובר בדמות שהיא המשך ישיר של מוקסלי. הוא לא יודע לתת פרומו נורמלי, ואם תשחק משחק שתייה על כל מהלך מטומטם שלו, אתה תהייה שיכור כמעט כמו במשחק שתייה ששתית בכל פעם שסטינג התערב.

מוקסלי לא ראוי להיות אלוף, ודרבי לא ראוי להיות יורש הכתר.
וכל המצב הזה היה נסבל אם היה להם רוסטר ברמה של נקסט או TNA, לא ברמה שלהם. כי איך אמר סטארקס? אם אתה לא מכה בברזל בעודו חם, הוא יתקרר.
תמיד הייתי קרינג', כן כן
הגב
The following 1 user Likes Bam Bam Bigelow's post:
  • gilam
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,548
אשכולות: 75
Likes Given: 2,513
#9,029
12-20-2024, 03:51 PM
(12-20-2024, 03:04 PM)Coquina Clutch כתב:  ספוילר אפשרי לWorlds End
מדווחים שקני אומגה יעשה את החזרה שלו בWE

הייפ מטורף!
[Image: bnGtV.gif]
הגב
The following 1 user Likes KB24's post:
  • Tblack
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,173
אשכולות: 1,864
Likes Given: 5,134
#9,030
12-20-2024, 06:06 PM
WWE EVP Chris Legentil confirmed that John Cena will be full-time in 2025 for his retirement tour and it will include international dates

פול טיים ג'ון סינה ב-2025 כולל הופעות בינלאומיות. תודה שזכינו.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1986): « הקודם 1 ... 901 902 903 904 905 ... 1986 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-26-2026, 05:55 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר