01-03-2023, 01:40 AM
משאיר את שניהם
|
|
|
01-03-2023, 05:47 AM
משאיר את שניהם
01-03-2023, 06:29 AM
אני אוהב שהזירה מלאה במתאבקים בראמבל וכל אחד מגיע עם עלילה מסויימת.
משאיר את שניהם.
משאיר את שניהם חחחח אבל איפה האגדה שעשה שם לעצמו בכך שהדיח את לידור?
ומי הכבש השני? האם יש לנו מקרה של וויאט והאודי כאן? וויאט ואריק רואן :?
מדיח את מוקסלי, ככה rko ייזכר בתור זה שהדיח את שתי הלידורים בפריים הראשון של הראמבל
על אף שנורא צפוי שלידור אדיר יחזור בפוטו פיניש כדי לנצח את הכל, כמו ההיל מונסטר הבייסיק שהוא.
01-03-2023, 12:13 PM
הפעמון מצלצל והקרב מתחיל
לידור אומר ל-RKO: (01-02-2023, 10:54 PM)Jon_M0xley כתב: אף אחד לא נוגע באל עליון חוץ מימני. רץ ומתנפל עליו בשורה של אגרופים ובעיטות שמנסות להפיל את RKO לרצפה RKO מתאושש דוחף את לידור ונותן לו קלוזליין שמפיל את לידור RKO מחכה שלידור יתאושש ונותן לו עוד קלוזליין RKO מתכונן לתת ללידור עוד אחד אבל לידור מתנגד ודוחף את RKO מעל החבלים RKO נאחז בחבלים ומצליח לעמוד על האפרון לידור רץ אליו בשביל להדיח אותו אבל RKO מתנגד ודוחף את לידור לצד השני של הזירה לידור מתכונן לריבאונד לרייאט אבל RKO כבר בתוך הזירה מתכונן לתת ללידור עוד קלוזליין 2 המתאבקים פוגעים אחד בשני שניהם על הרצפה שעל המסך מתחילה הספירה לאחור מ-10 עד 1 כניסה מספר 3: RVD רץ אל הזירה וישר עולה על החבל העליון ונותן ללידור פרוג ספלאש RVD לא מסתפק בפרוג ספלאש אחד והוא חוזר לחבל העליון ונותן פרוג ספלאש גם ל-RKO RVD מלהיב את הקהל ומסמן את התנועה המוכרת שלו ![]() האם אתם רוצים להדיח את אחד המשתמשים או שאתם רוצים להשאיר אותם עוד סיבוב ולחכות לכניסה הבאה. Redetrko, RVD ו-Jon_M0xley, בגלל שאתם כבר חלק מהקרב אתם מקבלים 2 קולות בכל סיבוב כל עוד תישארו בזירה, כל שאר המשתמשים הקול שלכם שווה נקודה אחת.
01-03-2023, 12:23 PM
(01-02-2023, 10:54 PM)Jon_M0xley כתב: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ימאנייק, כמו שאני משחק ב2K ועושה מספר רנדולמלי ומקבל מספר בין 1-5. אהבתי את המדמם מהראש. אם יש משהו שיכול לשרוד עד הסוף מכניסה מספר 2 זה אתה מאמין בך (01-03-2023, 09:43 AM)karusi כתב: משאיר את שניהם חחחח אבל איפה האגדה שעשה שם לעצמו בכך שהדיח את לידור? אני יכול לתת ל-Redetrko בוקינג טוב, הוא צריך לדעת לנצל אותו אין כבש שני, הכבשים בכניסה של לידור עמדו בשתי שורות כמו בכניסה של סינה אבל היו מחופשים כמו בכניסה של וייאט. אחד מהכבשים התגלה בתור Redetrko, כל שאר הכבשים ברחו או הותקפו על ידי Redetrko |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|