01-03-2026, 11:50 AM
אני כשאני שומע שאחד הסטיפולציות זה הצמדות בכל מקום
|
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 2.1.2026
|
|
01-03-2026, 11:50 AM
אני כשאני שומע שאחד הסטיפולציות זה הצמדות בכל מקום
01-03-2026, 01:38 PM
טוב, אורטון חזר. נו.
קרב רביעיות סבבה. קרדונה חזר! יש! אוי שיט, המחבל עומד לקבל פוש. טריק טוב פי מאה. אליפות ארצות הברית היה נהדר. מה רוצים מטאמה טונגה? די, רק רומזים לפוש. למה ג'וליה הפסידה מלכתחילה את התואר? קודי-דרו היה נהדר, דרו כהרגלו ההיל הכי טוב. זה נראה שיש סוף לפיוד בין פריסט לבלק. מה שאומר כמובן שבראמבל בלק ידיח את פריסט, הם יתקוטטו וימשיכו בפיוד.
01-03-2026, 03:34 PM
היל דרו זו אחת מריצות ההיל הגדולות בהיסטוריה של הארגון. הוא כל כך אנדרייטד וכל כך מעניין גם כשהוא זוכה לבוקינג בינוני. זה פשוט טירוף לא לתת לו את האליפות. פספסו את זה בCATC מול ריינס לפני כמה שנים, פספסו את זה בסיפור על אליפות העולם (לפחות זכינו לפאנק-מקנטייר) ונראה שהוא שוב יפסיד לקודי.
פעם אחת האנטר, פעם אחת תגדל ביצים וזרוק אליפות על האיש הכי חם בעסק. מקנטייר מול כל אחד ברוסטר יהיה פיוד מדהים לרסלמניה
01-03-2026, 03:44 PM
(01-03-2026, 11:50 AM)Triple T כתב: אני כשאני שומע שאחד הסטיפולציות זה הצמדות בכל מקום קיבלת קארד תענוג בברלין. אתה הולך להנות. ![]()
01-03-2026, 06:11 PM
TOP 5:
5. הפקה - כל מה שהיה קשור בהפקה של התכנית היום היה מעולה, למעט היציאה וחזרה מפרסומות במיין אבנט (ראיתי בדיליי ולכן אין פרסומות, אבל היו קפיצות מוזרות). גם החזרה של מאט קארדונה, שהתחיל עם המוזיקה של זאק ריידר וההתייחסות של השדרנים לנושא במקום ההתנהגות הרגילה של ה-WWE שעד היום היו מתעלמים מכל מה שלא קרה בחברה - מצוין. ההתייחסות של מתאבקים לאורך של הפיודים שלהם וש"הגיע הזמן לסיים אותם סופית", מדהים. בקיצור, עלייה ברמה ממה שציפיתי. 4. תכנית ראשונה ל-2026 שהציבה רף גבוה - חזרה של רנדי אורטון, מקינטייר זהב, סיום פיוד של פריסט-בלאק, דיביוט של קארדונה ואפילו הופעה של טריק וויליאמס לצד טיזר להגעה של ג'ורדין גרייס. אפשר לבקש יותר? רק דבר אחד - שימו את החגורה על דרו מקינטייר ואל תעשו שטויות. איזה זהב של היל. 3. הרסלינג בתכנית. תכנית של 3 שעות ולכן קיבלנו לא מעט רסלינג, אבל כל קרב היה שונה מקודמו שזה שיפור משמעותי עבור ה-WWE, תוצאות נכונות בכל הקרבות (אולי למעט המיין אבנט) וכל הקרבות היו מעניינים מספיק כדי שלא ארצה לדלג על אף חלק מהם. 2. דרו מקינטייר הוא היל היסטורי. זה לא מגובה בתארים לצערי, אבל הוא היל שכל פייס צריך לרצות להתמודד איתו כי אין סיכוי שאתה לא יוצא הבייביפייס של השנה אחרי ההתמודדות הזו. אפילו קודי רודס המשעמם, הבנאלי, שסיים את הסיפור לפני כמעט שנתיים ועדיין רוכב על זה - מצליח להוציא רגש. 1. דמיאן פריסט ואליסטר בלאק. הפיוד הזה בתקווה מסתיים עכשיו, למרות שהמאזן שלהם בקרבות סינגלס עומד על 2-2 אם אני זוכר נכון. אבל בתקווה שהם לא ישימו לב לזה ונתקדם הלאה. פריסט בהופעה הכי טובה שלו בסמאקדאון לדעתי מאז שחזר לרוסטר, בלאק יצטרך להמציא את עצמו מחדש כי להיות "ההוא שמוציא ממך את הצד האפל" לא בדיוק שווה משהו כשאתה מפסיד את הפיוד הראשון שלך ב-WWE. BOTTOM 5 5. סמאקדאון 3 שעות. זה נחמד אם עושים את זה בתכניות מיוחדות כמו סמאקדאון ראשון של השנה, אבל תכנית שבועית באורך של PLE זה מוגזם לאורך זמן ואני מקווה שהם יעיפו את החרא הזה מהר. 4. קית וילסון - אני מבין את הצורך להריץ אותו כמתאבק סינגלס עכשיו כשהשותף של פצוע, אבל כל הגימיק החדש הזה צועק שהוא הולך להיות משוחרר בערך יום וחצי אחרי רסלמניה או בגל השחרורים הראשון שיגיע. 3. וויאט סיקס - MFT: די. זה לא מעניין. הדבר הכי מעניין בפיוד הזה כרגע הוא טאמה טונגה והחיבור שלו לשינסקה נאקאמורה. 2. ריה ריפלי בקרב האמבולנס. אני מבין שהיא הופיעה בסמאקדאון בשביל קרב הרביעיות מוקדם יותר ולכן הגיוני להשתמש בה פעם נוספת בפיוד של בלאק-פריסט בגלל זלינה, אבל היא נמצאת הרבה אחרי הסטוריליין של JD והטרור טווינס, הגיע הזמן שגם פריסט יתקדם משם. כן זה היה רגע גדול שהיא יוצאת מהאמבולנס כדי לזמבר את זלינה, אבל מה קרה אחרי הריפטייד בזירה? היא פשוט ישבה שם והסתכלה על המשך הקרב? כי לצאת לאחורי הקלעים לא ראו אותה יוצאת. אם לפחות ניה/לאש/קבוקי ווריורס היו יוצאות אחריה והיינו מקבלים בראול במקביל לקרב - היה יכול להיות יותר טוב. 1. אני מצטער שאני מתייחס לדבר הזה, אבל ראמי סאביי, או בשם הזירה שלו "המחבל" - למה? למה הדבר הזה קורה? לא ראינו אותו מאז שהפסיד את אליפות ה-US ופתאום הוא מדבר על אליפות עולם? ולא שתגידו שהוא מתייחס לרויאל ראמבל בסוף ומודיע שהוא מתכוון להתחרות בו, לא שהוא נותן איזו התייחסות לכך שהראמבל השנה בערב הסעודית וכאדם מוסלמי זה ה-מקום שלו לזכות בראמבל. לא. הוא פשוט מודיע שב-2026 הוא הולך לזכות בתואר. אני אמור לקנות את זה ברצינות אחרי שהוא הפסיד כל פיוד אמיתי שהיה לו מאז גונת'ר ברסלמניה 40? וגם מה זה הטיעון המטומטם הזה נגד קודי רודס "אני הייתי הראשון לצאת לזירה לברך אותך". בגלל שאתה לקקן תחת אתה צריך להיות ראשון בתור אחרי מקינטייר? Give me a break. אני מאחל ש-2026 תהיה טובה עבור ראמי סאביי בזירה הפוליטית, אולי כיועץ לממדני או משהו. בזירה אני מאחל לו שה-WWE יבינו כמה נזק תקשורתי האיש הזה וישחררו את כולנו ממנו.
The following 5 users Like The Visionary's post:
• Bam Bam Bigelow, Hard2Reach, NoamRR, RoeeHardy, אני
01-03-2026, 10:51 PM
![]() מעל 45 מיליון צפיות לחזרה של רנדי אורטון בכל הרשתות החברתיות של WWE תוך 15 שעות בלבד. ![]()
01-04-2026, 05:14 AM
למי שקצת מכיר מהעבר..
יש היסטוריה מיוחדת בין שינסקה לטאמה טונגה?
01-04-2026, 07:47 AM
וואלה תוכנית טובה, יחסית ל3 שעות היה מוצלח נהנתי רוב הפרק.
- אורטון חוזר היה מצויין, לא ציפיתי אבל קיוויתי שיחזור כבר למסך. מיז כמובן עם עוד פרומו מעולה, מקווה בשבילו שלא מחזירים אותו ליש לי ביצים גדולות החרא הקרינגי הזה. חבל שהוא מקבל בוקינג כזה מסריח כי הוא יכל להרבה יותר. אורטון כשנכנס הקהל התפוצץ והוא נהנה מכל שניה של זה, חשבתי הוא יקפוץ מהחבל השני ויתן rko אבל בסוף הלך על הקלאסי ואז לבקשת הקהל עוד אחד. דווקא אני מקווה שקודי יעשה את הטרן על אורטון, גם כדי שקודי סוף סוף יעשה את הטרן ויכנס לדמות של האמריקן נייטמר עד הסוף ואורטון זה הפיוד הראשון שהוא צריך כדי שיוכל להוציא את הדמות ההילית עד הסוף. - ציפיתי לאובה פמי אבל בסדר. לא הבנתי למה הוא התעקש לחזור כמאט קרדונה אבל הפינישר עדיין נשאר של זאק ריידר.... חשבתי נראה הבדל בדמויות. לדעתי הוא יצליח יותר כהיל לבסס את עצמו מחדש. - במקום לתת את אליפות הזוגות לDIY או לMCMG הם תקעו את זה על הסטריט פרופיטס(שלא הגיע להם אבל משום מה קיבלו את האליפות סתם במקום לתת לDIY ראן הילי שיבסס אותם) ואז תקעו את זה על הוואיט 6 שהרסו את כל המומנטום שהיה למחלקת הזוגות של סמאק. פיוד עם הmft זה פיוד לא מוצלח שני הטייבלים לא שווים אליפות. לא מבין מה הקשר של נקאמורה לטמב טאנגה, הם היו באותה קבוצה ביפן? (כאוס? אם אני לא טועה). סמי זיין יוצא לזירה, ושוב מתחיל לבכות שהוא יהיה אלוף השנה. עשה את זה ב2024, עשה את זה ב2025 ועושה את זה ב2026, אין לי בעיה שיעשה את זה כל שנה אם זה אומר שהוא לא יזכה. סמי זיין לא שווה אליפות ראשית ומי שאומר כן פשוט עיוור. הדמות שלו של ההוא שנלחם מלמטה כבר לא נכונה לו כי הוא אמר בעצמו, זכיתי בic זכיתי בזוגות זכיתי בus. הלוואי שהוא לעולם לא יזכה באליפות. בחיים לא שמחתי לראות את טריק כמו ברגע שהוא קטע את זיין. הקהל התפוצץ גם פה. בפרומו ראיתי שטריק כן עבד על ההבעות פנים, שמח שהוא השתפר בזה ונראה אם זה יישמר גם לפרומואים הבאים. מקווה שטריק ינצח את זיין. החלום שלי של 2026 זה שזיין ירוץ בראמבל לזירה, יקרע את הacl, מיניסקוס, יפרוק את הברך ופשוט יתרסק בריצה שלו בדרך לזירה. אחרי זה יפנו אותו כל אלונקה כשהוא ממרר בבכי. חלום. מעניין אם נקבל שוב הייז דרגונוב והאם דרגונוב יחזיר את האליפות בקרב הבא. היה מעניין בניהם מאחורי הקלעים. הווווווווו בייביייייייייי גארגאנו חוזר לשיר שלו בהיל ראן של nxt איך התגעגעתי לשיר הזההה כוסעומו. גרגאנו נגד הייז היה מטורף, סוף סוף יש ניצוצות של ג'וני רסלינג ונקווה שזה ימשיך ככה. פשוט תענוג היה לראות את גרגאנו בקרב הזה וחבל שזה לא הגרגאנו שביה נגד דרגונוב בקרב שהיה להם על אליפות ארה"ב. הייז כרגיל עם הופעה מצויינת, הקרב היה מטורף מאוד נהנתי ואם זה היה ממשיך עוד 10 דק לא הייתי מתלונן. דה רולרררררררררררררררר מקנטייר היל מדהים, פשוט תענוג לראות אותו. מאוד מקווה שהוא יצליח לקחת את האליפות כי מגיע לו ראן עם האליפות הראשית ובושה אם הוא לא יקבל אותה. לא אהבתי את הסטיל קייג' זה היה אמור להיות HIAC כי בסטיל קייג' עש עדיין אופציה לדפיקה/הפרעה דרך הדלת או בטיפוס. חוץ מזה מקנטייר היה מטורף בסגמנט הזה ופחדתי לרגע שהאש תדליק לו את הגקט. ג'וליה נגד צלסי היה אחלה, גוליה מנצחת ונקווה שצקבל בןקינג יותר טוב מהריין הראשון כדי שאחר כך תהיה מוכנה למאיין איבנט. הקרב אמבולנס התחיל קצת רע אבל ככל שהמשיך נהיה טוב והסיום היה פצצה. התבאסתי שפריסט רצה לעשות רייזור אדג' על הקופסא של ההפקה ולא על השמשה ואז בום הוא בועט בקופסא וזורק את בלאק על השמשה של באמבולנס ואני פשוט נהנצי מזה ראיתי בלופים. הסוף שהוא מעיף אותו מהגג של האמבולנס היה אחלה. סיום של הפיוד הזה, לדעתי בלאק היה צריך לנצח אבל לא נורא. מקווה שבלאק יצליח לקום מזה כי הוא מצויין. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|