Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 67 68 69 70 71 ... 128 הבא »

האירוע הבא | WWE Royal Rumble 2023

עמודים (67): « הקודם 1 ... 6 7 8 9 10 ... 67 הבא »

אשכול נעול 
מצבי תצוגת אשכול
האירוע הבא | WWE Royal Rumble 2023
Shalev_the rock מנותק
נוסטלגי
תגובות: 1,200
אשכולות: 6
Likes Given: 709
הצטרף בתאריך: Jan 2021
12-30-2022, 06:54 PM
(12-30-2022, 03:09 PM)SwitchBlade כתב:  אני חושב שלרוק היה אימפקט שלילי עצום בשנים מאז שהוא עזב.
במיוחד בעשור האחרון - רק הפרוספקט של 'דה רוק חוזר' הפך את כל הבוקינג בWWE לסיוט מתסכל ללא אפשרות לקתרזיס. דה רוק ב2022 הוא עם תוחלת שלילית לרסלינג, וכל שנה שהוא עדיין נמצא באזור הדמדומים בין לחזור לבין להיות בהוליווד ולשחק בסרטים רדודים - זו שנה בה הוא ממשיך לגרוע מרסלינג.
גואט? פחחח. דניאלסון צוחק עליו מלמטה. 
אתה טועה כי:

1.רוק חוזר לא דובר במשך 6 שנים בערך, רק לפני שנתיים ואפילו פחות התחילו להריץ שמועות על רוק-ריינס, הוא לא מנע שום דבר מאף אחד. מעבר לזה, הסטורליין הכי עקבי והכי ארוך בשנה וחצי האחרונות זה הבלאדליין, רוק נגד ריינס אשכרה פייאוף מושלם (לא פחות) לסאגה הזו. עכשיו במעמד של שניהם ובמצב של הקריירה של שניהם, לראות אותם עומדים זה לצד זה באותה זירה זה פשוט דראו שלא קיים כמותו כיום ברסלינג.

2.כאשר האבק ישקע על רומן ריינס והוא יקבל פרספקטיבה היסטורית, לא כמתאבק אפילו אלא כתופעה וכריצה, הכל יראה לך אפילו עוד יותר הגיוני. בתור אחד שכל כך רוצה לסיים את הפרק הזה אתה הראשון שצריך לשמוח שרוק מגיע, זה לא רק קליימקס מושלם זה ליטרלי קליימקס. הסיבה הכי לגיטימית והכי נכונה והכי אמיתית בלי תירוצים לסיים את כל הסיפור הזה של ריינס (לפחות כעת). הכל מתנקז לזה, זה בלתי נמנע. מעבר לזה שזה לא מנע שום דבר כרגע, זה מנוהל באש קטנה מאוד לדעתי והם דוחפים את זה בדיוק בצורה הנכונה.

3.דניאלסון בדיון הגואט זה משהו שאוהדי הארדקור הכניסו לעצמם ומאז דוחפים את זה בלי הפסקה. בכנות, כל מה שאני אכתוב עכשיו יתפס כזלזול כלפיו וזאת לא תהיה הכוונה שלי.
[Image: wwf_overtheedge98_rock2.jpg]

?Do You Smell It
הגב
The following 1 user Likes Shalev_the rock's post:
  • lidoradir
חפש
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,241
אשכולות: 119
Likes Given: 1,036
12-30-2022, 07:30 PM
(12-30-2022, 06:54 PM)Shalev_the rock כתב:  2.כאשר האבק ישקע על רומן ריינס והוא יקבל פרספקטיבה היסטורית, לא כמתאבק אפילו אלא כתופעה וכריצה, הכל יראה לך אפילו עוד יותר הגיוני. בתור אחד שכל כך רוצה לסיים את הפרק הזה אתה הראשון שצריך לשמוח שרוק מגיע, זה לא רק קליימקס מושלם זה ליטרלי קליימקס. הסיבה הכי לגיטימית והכי נכונה והכי אמיתית בלי תירוצים לסיים את כל הסיפור הזה של ריינס (לפחות כעת). הכל מתנקז לזה, זה בלתי נמנע. מעבר לזה שזה לא מנע שום דבר כרגע, זה מנוהל באש קטנה מאוד לדעתי והם דוחפים את זה בדיוק בצורה הנכונה.

מסכים עם מה שרשמת חוץ מהמודגש.
אולי לא הבנתי נכון אבל אתה בעד שרוק יצמיד את ריינס ויפיל אותו מהאליפות?
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
12-30-2022, 10:30 PM
דיון של מי הוא הגואט בין בריאן דניאלסון לדה רוק לפי דעתי לא ממש יכול להתקיים. זה פשוט יותר מידי פרמטרים. זה תקופות שונות, מעריצים שונים, תרבות שונה, העדפות שונות. מי שרסלינג בשבילו זה לראות קרבות אתלטיים וסיפורים בקרבות ו"קרב טוב" (מה שזה לא יהיה) זה הדראו הכי גדול מבחינתו ברסלינג, כנראה יכוון לדניאלסון. מי שמסתכל על התמונה הרחבה של מי היה ביי פאר דראו יותר גדול ומי הביא מסות עצומות של מעריצים חדשים (בזמן השני דיי הבריח מעריצים, אם להגיד את האמת) ולמי היה אימפקט הרבה יותר חזק על הביזנס, דה רוק ודניאלסון זה אפילו לא אותה קטגוריה, רחוק מזה.

זה לא באמת דיון שיכולה להיות לו מסקנה כלשהי כי זה פשוט העדפות שונות של מעריצים.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,031
אשכולות: 211
Likes Given: 1,355
12-30-2022, 11:14 PM
(12-30-2022, 10:30 PM)Roger כתב:  דיון של מי הוא הגואט בין בריאן דניאלסון לדה רוק לפי דעתי לא ממש יכול להתקיים. זה פשוט יותר מידי פרמטרים. זה תקופות שונות, מעריצים שונים, תרבות שונה, העדפות שונות. מי שרסלינג בשבילו זה לראות קרבות אתלטיים וסיפורים בקרבות ו"קרב טוב" (מה שזה לא יהיה) זה הדראו הכי גדול מבחינתו ברסלינג, כנראה יכוון לדניאלסון. מי שמסתכל על התמונה הרחבה של מי היה ביי פאר דראו יותר גדול ומי הביא מסות עצומות של מעריצים חדשים (בזמן השני דיי הבריח מעריצים, אם להגיד את האמת) ולמי היה אימפקט הרבה יותר חזק על הביזנס, דה רוק ודניאלסון זה אפילו לא אותה קטגוריה, רחוק מזה.

זה לא באמת דיון שיכולה להיות לו מסקנה כלשהי כי זה פשוט העדפות שונות של מעריצים.

אתה בעצם מכין את הקרקע לטיעון של לוגאן פול > אואן הארט ואני לא אוהב את זה
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב

•
חפש
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,807
אשכולות: 59
Likes Given: 4,448
12-30-2022, 11:26 PM
(12-30-2022, 06:54 PM)Shalev_the rock כתב:  אתה טועה כי:

1.רוק חוזר לא דובר במשך 6 שנים בערך, רק לפני שנתיים ואפילו פחות התחילו להריץ שמועות על רוק-ריינס, הוא לא מנע שום דבר מאף אחד. מעבר לזה, הסטורליין הכי עקבי והכי ארוך בשנה וחצי האחרונות זה הבלאדליין, רוק נגד ריינס אשכרה פייאוף מושלם (לא פחות) לסאגה הזו. עכשיו במעמד של שניהם ובמצב של הקריירה של שניהם, לראות אותם עומדים זה לצד זה באותה זירה זה פשוט דראו שלא קיים כמותו כיום ברסלינג.

2.כאשר האבק ישקע על רומן ריינס והוא יקבל פרספקטיבה היסטורית, לא כמתאבק אפילו אלא כתופעה וכריצה, הכל יראה לך אפילו עוד יותר הגיוני. בתור אחד שכל כך רוצה לסיים את הפרק הזה אתה הראשון שצריך לשמוח שרוק מגיע, זה לא רק קליימקס מושלם זה ליטרלי קליימקס. הסיבה הכי לגיטימית והכי נכונה והכי אמיתית בלי תירוצים לסיים את כל הסיפור הזה של ריינס (לפחות כעת). הכל מתנקז לזה, זה בלתי נמנע. מעבר לזה שזה לא מנע שום דבר כרגע, זה מנוהל באש קטנה מאוד לדעתי והם דוחפים את זה בדיוק בצורה הנכונה.

3.דניאלסון בדיון הגואט זה משהו שאוהדי הארדקור הכניסו לעצמם ומאז דוחפים את זה בלי הפסקה. בכנות, כל מה שאני אכתוב עכשיו יתפס כזלזול כלפיו וזאת לא תהיה הכוונה שלי.

1. אני כמובן זוקף לרעתו של רוק גם את 2012-2014, את הזכייה הלא מוצדקת שלו באליפות הWWE ושני מיין איבנטים ברסלמניה (או מיין איבנט אחד?) שפשוט לא הגיעו לו. רוק יכול להשתמש בסטארפאוור שלו כדי להעצים את הרסלינג ולא כדי לפגוע בו. 

2. אני הראשון שירצה לראות את רוק סוף סוף, נטו מהעובדה שאני פשוט רוצה שזה ייגמר כבר. 
השאלה שנשאלת היא מה יקרה ביום שאחרי?
יישות בלתי מובסת מנצחת יישות בלתי מובסת אחרת. ומי ינצח את הרוק? ברון ברייקר? המיז? נו באמת. האליפות הזאת איבדה קשר למציאות, לשים אותה על פארט טיימר אפילו גרוע יותר, עם אילוצים אפילו גרועים יותר, לא יפתור לנו את הבעיה. דה רוק לא הצליח לשים את ריינס אובר בראמבל 15', הוא גם לא יצליח להציל את הריין שלו בשום פרספקטיבה. יש מתאבקים ויש אנשי בידור. הבעיה באנשי הבידור היא שהם לא מסוגלים לקחת הפסד מבחינת PR. אני בספק ענק שדה רוק ישים את הכתפיים שלו למישהו שהוא לא ריינס - ולהיפך. 

אש קטנה? כל הבוקינג של ריינס נגזר מראש שנתיים אחורה מנקודת הזמן של רסלמניה הוליווד. זה שזה לא משהו שריינס מזכיר אותו בכל פרומו, מסיבות ברורות, ממש לא אומר שרוק וההופעה המסכנה שלו זה לא מה שהכתיב את כל הריין הזה. בלי רוק, היינו ככל הנראה מחפשים פייאוף אחר שהיה מגיע הרבה קודם, לפני שריינס היה מספיק להרוס 100% מהמיין איבנטרים בWWE. 

3. דניאלסון הוא הגואט. אוהדי ההארדקור מן הסתם יודעים על מה הם מדברים, אחרת הם לא היו נקראים 'הארדקור'.
זו לא דעה מנותקת מהמציאות. אני לא בא ואומר לך שטומוהירו ישיי הוא הGOAT, וגם לא קני אומגה. אנחנו מדברים על מישהו שסגר רסלמניה & היה אלוף העולם מספר פעמים & כנראה החיסרון היחיד שלו הוא שהוא לא הלך להוליווד ונהיה כוכב מיינסטרים. 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב

•
חפש
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,163
אשכולות: 1,829
Likes Given: 4,958
12-31-2022, 06:38 AM
הוכרז :

קרב פיץ' בלאק
אל איי נייט נגד בריי וייאט
[Image: 20221222_RR_BrayLA_FC_TEMP_DATE_(1)--d80...d15659.jpg]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
aharon1994 מנותק
Joober
**
תגובות: 524
אשכולות: 5
Likes Given: 89
הצטרף בתאריך: Oct 2022
12-31-2022, 12:09 PM
(12-30-2022, 11:26 PM)SwitchBlade כתב:  1. אני כמובן זוקף לרעתו של רוק גם את 2012-2014, את הזכייה הלא מוצדקת שלו באליפות הWWE ושני מיין איבנטים ברסלמניה (או מיין איבנט אחד?) שפשוט לא הגיעו לו. רוק יכול להשתמש בסטארפאוור שלו כדי להעצים את הרסלינג ולא כדי לפגוע בו. 

2. אני הראשון שירצה לראות את רוק סוף סוף, נטו מהעובדה שאני פשוט רוצה שזה ייגמר כבר. 
יישות בלתי מובסת מנצחת יישות בלתי מובסת אחרת. ומי ינצח את הרוק? ברון ברייקר? המיז? נו באמת. האליפות הזאת איבדה קשר למציאות, לשים אותה על פארט טיימר אפילו גרוע יותר, עם אילוצים אפילו גרועים יותר, לא יפתור לנו את הבעיה. דה רוק לא הצליח לשים את ריינס אובר בראמבל 15', הוא גם לא יצליח להציל את הריין שלו בשום פרספקטיבה. יש מתאבקים ויש אנשי בידור. הבעיה באנשי הבידור היא שהם לא מסוגלים לקחת הפסד מבחינת PR. אני בספק ענק שדה רוק ישים את הכתפיים שלו למישהו שהוא לא ריינס - ולהיפך. 

אש קטנה? כל הבוקינג של ריינס נגזר מראש שנתיים אחורה מנקודת הזמן של רסלמניה הוליווד. זה שזה לא משהו שריינס מזכיר אותו בכל פרומו, מסיבות ברורות, ממש לא אומר שרוק וההופעה המסכנה שלו זה לא מה שהכתיב את כל הריין הזה. בלי רוק, היינו ככל הנראה מחפשים פייאוף אחר שהיה מגיע הרבה קודם, לפני שריינס היה מספיק להרוס 100% מהמיין איבנטרים בWWE. 

3. דניאלסון הוא הגואט. אוהדי ההארדקור מן הסתם יודעים על מה הם מדברים, אחרת הם לא היו נקראים 'הארדקור'.
זו לא דעה מנותקת מהמציאות. אני לא בא ואומר לך שטומוהירו ישיי הוא הGOAT, וגם לא קני אומגה. אנחנו מדברים על מישהו שסגר רסלמניה & היה אלוף העולם מספר פעמים & כנראה החיסרון היחיד שלו הוא שהוא לא הלך להוליווד ונהיה כוכב מיינסטרים. 

בריאן לא יכול להיות הגואט. הוא כל כך הרבה זמן מתאבק פול טיים ובריא פשוט לא מצליח ליצור עניין ב-AEW.
[Image: TMGhSUu.jpg]
Let The Games Begin
הגב

•
חפש
Roger מנותק
באצ'ים
12-31-2022, 12:35 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-31-2022, 12:50 PM על ידי Roger.)
(12-30-2022, 11:26 PM)SwitchBlade כתב:  1. אני כמובן זוקף לרעתו של רוק גם את 2012-2014, את הזכייה הלא מוצדקת שלו באליפות הWWE ושני מיין איבנטים ברסלמניה (או מיין איבנט אחד?) שפשוט לא הגיעו לו. רוק יכול להשתמש בסטארפאוור שלו כדי להעצים את הרסלינג ולא כדי לפגוע בו. 

רשמת הרבה דברים אבסורדיים השנה שויתרתי מראש כששמעתי אותם: רומן ריינס לא טוב במיקרופון, פאט מקאפי הוא סטוג', קוקמנגה וCM פאנק בעצם שיחקו משחק פוליטי והמטרה שלהם זה היה להעיף אחד את השני מהחברה (נטו נובע ממארקיות יתר שלך ליאנג באקס כי אני מסרב להאמין שמישהו יכול להגיד כזה דבר ואשכרה להאמין בו), דברים שרק אתה מאמין בהם וחושב שצודק משום מה. אבל אחי, בקרב אוהדי הארדקור של רסלינג ומעריצי אינטרנט וחסידי מלצר אתה יכול לגלות שיאים חדשים של הטמטום האנושי. אני אגיד את זה שוב וכמה שצריך כי זה נכון וזה מטריג:

זה שאדם מסוים נכנס לאינטרנט לקרוא תגובות ורכילות מאחורי הקלעים, לא משנה כמה זמן הוא רואה ולא משנה איזה ארגון נשים יפני הוא אוהב או כמה המארקיות שלו עמוקה, ממש אבל ממש לא אומר שהוא מבין שיט מהחיים שלו, הרבה פעמים זה הפוך. הרבה פעמים אין להם מושג במושגי יסוד של היאבקות. הם לא יודעים מה זה למכור או מה זה לעבוד וזורקים את המילים האלה כמו מים כאילו הם יודעים על מה הם מדברים.

לדיון עצמו: מבחינת אימפקט על הביזנס, לדה רוק יש יותר אימפקט על הביזנס מכל אחד אחר כמעט, וזה בלי קשר לקריירה הוליווד. דה רוק היה חלק עיקרי בלהפוך את הביזנס לכי ענק שהוא היה אבר בזמן שברגע שנתת את האליפות לדניאלסון הרייטינג של התוכנית ירד. שוב, בשבילך, 80% (לא סתם) ההערצה לרסלינג זה הזירה ומה עושים בזירה וכמו שאמרת לי "הסיפור" שמסופר בזירה, אבל גם אז, להגיד "דניאלסון הוא הגואט" כי הוא יותר מבדר רק אותך ספציפית מדה רוק, זה עוד דעה שאתה לבד בעולם איתה. מצטער אח.
הרסתם.
הכל.
הגב

•
חפש
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
12-31-2022, 02:09 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-31-2022, 02:11 PM על ידי karusi.)
דה רוק ולסנר עם אליפות הם אנטי דרואו.
אלוף זה מישהו שנמצא בטלויזיה ובHOUSE SHOW כדי להכניס כסף. באופן שוטף, ולא פעם בכמה חודשים לעשות גייט. הרי 2-3 האוס שוטו זה גייט של PPV אז מה הרציונאל?
ריינס הדרדר בתקופה האחרונה עם 10 קרבות בחצי שנה האחרונה (מתוכן 3 האוס שואוס 4 PPV) והוא נמצא במצב מאוד מאוד עדין שאם סמי זיין נוחת לא טוב על הברך והוא עם MRI, אז הבלוף נחשף וכל העניין יוצא

צריך להכות על הברזל בעוד הוא חם- ריינס מול רוק , תתחילו בראמבל ותבנו לרסלמניה, למה ריינס במתכונת הנוכחית לא נשאר חם כמו עכשיו עד לרסלמניה 2024.
מה שכן - ריינס צריך לנצח את דה רוק.

דה רוק היה חם במשך תקופה מאוד מאוד קצרה, לא יותר מ5 שנים. זה כלום במונחי היאבקות.
HHH, סינה, פאנק, בריאן, אורטון ועוד החזיקו את הביזנס המון שנים
דה רוק גם הגיע בתקופה חמה של ההיאבקות והיה עוד בחור גדול עם סטרואידים.
פאנק ובריאן הביאו בחזרה אנשים להיאבקות אחרי שנים שהם לא צפו.

שים את דה רוק ב2010-2015 והוא לא היה מחזיר את הקהל להיאבקות באופן שוטף (חוץ מכמה PPV בודדים)
SAME OLD SHIT כמו פרומואים של סינה שהוא אומר אותו דברועוד בחור עם שרירים? משעמםםםםםםם אף אחד לא רוצה את זה.
יש סיבה שכולם שרקו בוז לסינה אז.
[Image: a9jUJz0.png]
הגב
The following 1 user Likes karusi's post:
  • SwitchBlade
חפש
Roger מנותק
באצ'ים
12-31-2022, 02:41 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-31-2022, 02:41 PM על ידי Roger.)
(12-31-2022, 02:09 PM)karusi כתב:  דה רוק היה חם במשך תקופה מאוד מאוד קצרה, לא יותר מ5 שנים. זה כלום במונחי היאבקות.
HHH, סינה, פאנק, בריאן, אורטון ועוד החזיקו את הביזנס המון שנים
דה רוק גם הגיע בתקופה חמה של ההיאבקות והיה עוד בחור גדול עם סטרואידים.
פאנק ובריאן הביאו בחזרה אנשים להיאבקות אחרי שנים שהם לא צפו.

שים את דה רוק ב2010-2015 והוא לא היה מחזיר את הקהל להיאבקות באופן שוטף (חוץ מכמה PPV בודדים)
SAME OLD SHIT כמו פרומואים של סינה שהוא אומר אותו דברועוד בחור עם שרירים? משעמםםםםםםם אף אחד לא רוצה את זה.
יש סיבה שכולם שרקו בוז לסינה אז.

דיי. זה לא באמת ויכוח. לנסות אפילו לטעון שלדניאלסון או פאנק היה יותר השפעה על הביזנס מדה רוק זה אבסורדיות התרלטית שהופכת את הדיון למאוד מטופש. דה רוק ב2012 שחזר היה הרבה יותר דראו ממה שדניאלסון ופאנק היו כל חייהם ביחד. דה רוק בשנות ה90 וה2000 (אפילו אם זה היה ב5 ואפילו ב3 שנים הראשונות) היה אחד מהחלוצים של אלה שהביאו את ההיאבקות המקצועית לגבהים שדניאלסון ופאנק יכולים לחלום על לחלום עליהם. אי אפשר לעשות מנטל ג'ימנסטיקס גם לזה. ה200 אלף צופים גג שפאנק ודניאלסון הביאו לAEW לא מדגדג את כמה מעריצים חדשים דה רוק הביא. פאנק ודניאלסון הביאו שניהם ביחד מעריצים שרואים און אנד אוף או לא ראו שנים, שזה כבר מעריצים קיימים.

אני שונא שמנסים לקחת דעת נישה אישית שלא מחוברת למיצאות בשיט סטייל "תגיד את האמת" ולהפוך אותה לעובדה. זה בול מה שמלצר הטיפש הגמור עושה. להימנע מזה בבקשה.
הרסתם.
הכל.
הגב

•
חפש
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (67): « הקודם 1 ... 6 7 8 9 10 ... 67 הבא »

אשכול נעול 

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-28-2026, 10:01 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר