01-25-2023, 02:52 PM
מדיח את המאסטר
|
|
|
01-25-2023, 02:52 PM
מדיח את המאסטר
מדיח עדיין את אניס. קלף טאקי בשולחן פוקר.
![]()
01-25-2023, 03:08 PM
(01-25-2023, 02:57 PM)Mad King כתב: מדיח עדיין את אניס. קלף טאקי בשולחן פוקר.אני מבין למה שתדיח אותי, אני האנדרדוג אחרי הכל אבל קלף טאקי בשולחן פוקר? נראה לי שאתה לא יודע על מה אתה מדבר. אתה טוען שנהנתי מההפקר אבל למה אני ולא כל האחרים פה? איך קרה שנהנתי מההפקר? שרדתי יותר מאנשים שנחשבים לעדיפים עלי, 2 מנהלים, לידור מוקס, אורגיבור, קארוסי ואפילו אתה. אם לא באם באם אני האיירון מן של הקרב, שרדתי 17 סיבובים כבר! אז לקרוא לי קלף טאקי בשולחן פוקר זו טעות ענקית, אני הרווחתי את המקום שלי ואני הולך לנסות להגיע הכי רחוק שאפשר עד המיין איבנט של MANIA-WIL. ![]() The impossible is possible, all you gotta do is make it so
01-25-2023, 03:10 PM
(01-25-2023, 03:08 PM)ANYS כתב: אני מבין למה שתדיח אותי, אני האנדרדוג אחרי הכל אבל קלף טאקי בשולחן פוקר? נראה לי שאתה לא יודע על מה אתה מדבר. אתה טוען שנהנתי מההפקר אבל למה אני ולא כל האחרים פה? איך קרה שנהנתי מההפקר? שרדתי יותר מאנשים שנחשבים לעדיפים עלי, 2 מנהלים, לידור מוקס, אורגיבור, קארוסי ואפילו אתה. אם לא באם באם אני האיירון מן של הקרב, שרדתי 17 סיבובים כבר! אז לקרוא לי קלף טאקי בשולחן פוקר זו טעות ענקית, אני הרווחתי את המקום שלי ואני הולך לנסות להגיע הכי רחוק שאפשר עד המיין איבנט של MANIA-WIL.כפרה עלייך איפה זה היה לפני שהצבעתי לך בסיבוב הזה?
01-25-2023, 03:14 PM
(01-25-2023, 03:10 PM)NaRRative כתב: כפרה עלייך איפה זה היה לפני שהצבעתי לך בסיבוב הזה?אז אני אזכיר לך שאתה יכול לשנות את ההצבעה שלך, הסיבוב עוד לא נגמר, פשוט הייתי חייב להגיב לו על הערה כל כך לא מכבדת. ![]() The impossible is possible, all you gotta do is make it so
01-25-2023, 03:19 PM
(01-25-2023, 03:14 PM)ANYS כתב: אז אני אזכיר לך שאתה יכול לשנות את ההצבעה שלך, הסיבוב עוד לא נגמר, פשוט הייתי חייב להגיב לו על הערה כל כך לא מכבדת.האמת, שזה עדיין לא היה משנה את הדעה שלי. אבל אתה כן כוכב בעלייה פה לדעתי. באם באם התחיל עם הקטע של הפרומואים עוד לפני הראמבל, להוסיף לזה את כל הפרומואים שהוא כתב כאן - הוא הזוכה שלי. מאסטר הוא סוס העבודה של הקרב וחלק בלתי נפרד מהפורום, אני נותן לו את המקום השני אצלי. את הדעות של נובמבר אני תמיד קורא ואפילו נהנה מהן. הוא מקום שלוש מבחינתי. אותך אניס יקר, גליתי רק בקרב הזה. מקום 4 מכובד ביותר.
01-25-2023, 03:23 PM
(01-25-2023, 03:19 PM)NaRRative כתב: האמת, שזה עדיין לא היה משנה את הדעה שלי. אבל אתה כן כוכב בעלייה פה לדעתי.מכבד את זה, האמת לא ציפיתי להגיע כל כך רחוק אבל אם אני כבר פה אז לפחות אנסה גם לנצח את זה, לא? ![]() The impossible is possible, all you gotta do is make it so |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|