Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 12 13 14 15 16 ... 128 הבא »

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 5.9.2025

עמודים (7): « הקודם 1 ... 3 4 5 6 7

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 5.9.2025
tomer4321 מנותק
Joober
**
תגובות: 306
אשכולות: 1
Likes Given: 7
הצטרף בתאריך: Sep 2021
09-07-2025, 11:34 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-07-2025, 11:35 AM על ידי tomer4321.)
(09-06-2025, 07:24 AM)hbk כתב:  כאילו לא מספיק זמן מסך מבוזבז על הנשים, עכשיו גם מחזירים את אשתו הגמדה של חובב הישמעאלים. וכמובן שהאמריקאים האידיוטים בעלי האייקיו הממוצע שנע באזור ה-60-70 צוהלים.

השנה האחרונה של סינה ממשיכה להיות אחת הבדיחות הכי גדולות בתולדות הרסלינג, לעולם לא נבין בשביל מה עשו לו את ההיל טרן הזה, ללא שום הסבר ללא שום סיבה ללא שום מחשבה, שלאחריו הגיע הפייסטרן שהיה אפילו עוד יותר מפג*

הבנתי שאתה אוהב לשנוא
אבל למה לשקר? לא מובן למה עשו לו את ההיל טרן?
הרי הוא הסביר את זה יפה מאוד בנאום שלו אחרי שנגמר רויאל ראמבל, שהאליפות ה17 שלו זה מה שטוב לביזנס
אז הכל מובן, הוא סך הכל קיבל טובה מדה רוק להיות בצ'יימבר והחזיר טובה עם מה שהוא עשה לרודס אחרי הניצחון בצ'יימבר וזהו, הסטוריליין היה מאותו רגע לעשות הכל בשביל לזכות באליפות ה17 כי זה טובו חשוב לביזנס, וזה בדיוק מה שהוא עשה, אחר כך נגמר המשימה והיה אפשר לחזור להיות פייס
אם לא הבנת את זה זה כבר בעיה שלך
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,166
אשכולות: 1,830
Likes Given: 4,958
הצטרף בתאריך: Jan 2021
09-07-2025, 11:40 AM
(09-06-2025, 08:21 AM)Cenation כתב:  עם החזרה ההיסטורית הזאת של AJ + סינה נגד לסנר באירוע הקרוב, AEW קיבלנו זין בעין
על פניו גם אני הייתי עדיף חזרה מפתיעה בלי הכנת השטח, אבל זה מהלך שיווקי גאוני שלהם שעשה הייפ אדיר לכל החודש הקרוב

קרב הזוגות הזה יכול להיות הגדול ביותר של נשים וגברים ביחד בכל הזמנים בWWE, הפוטנציאל פה הוא עצום
וכמובן שאין חובב wrestling אחד שלא רוצה לראות את סינה ולסנר פעם אחרונה ביחד בזירה (במיוחד לאור העובדה שזה אחד מהקרבות האחרונים של סינה + קרב החזרה של לסנר לאחר יותר משנתיים), ומי שלא רוצה כנראה לא באמת חובב wrestling אמיתי…

כל מילה בצבע אח.
ב-20 לספטמבר כל עיני העולם יופנו למקום אחד, אינדיאנפוליס, אינדיאנה. סולד אאוט גיינברידג' פילדהאוס.
אירוע הבכורה הענק ב-ESPN, אחד מקרבות המיקס טאג הכי גדולים בכל הזמנים, סת' רולינס ובקי לינץ' נגד CM פאנק ופאקינג AJ לי.
ולקינוח, הקרם דה לה קרם, הדובדבן שבקצפת, המתאבק הכי גדול בכל הזמנים ברוק לסנר נגד ג'ון סינה.

[Image: Brock-Lesnar-Wink.gif]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • Cenation
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
Likes Given: 560
09-07-2025, 12:17 PM
(09-07-2025, 10:36 AM)The Visionary כתב:  חפירה יפה, אבל היא בעיקר הראנט שלך על ליירה ואלקיריה שהיא ובכן, דוגמא. התעלמת מג'סי ג'יין (למה?) ואפשר בתכלס גם לשים שם את רוקסן פרז או כל מתאבקת אחרת.

לי לא אכפת שבקי לינץ' היא אשתו של סת' רולינס בחיים האמיתיים שלהם. כמו שלא עניין אותי ש-AJ לי היא אשתו של CM פאנק, או שנעומי היא אשתו של ג'ימי אוסו. אני לא צריך שיחברו אישה לסטייבל רק כי בעלה הוא המנהיג. כמו שמכרו לנו שברונסון ריד יכול להצטרף לסטייבל למרות האיבה בינו לבין רולינס, אפשר גם להגיד שרולינס התרשם מליירה ואלקיריה ולכן לקח אותה לסטייבל. זה גם יכול להיות פתח לסטוריליין - ליירה עושה היל טרן אחרי שלא הצליחה לנצח את בקי לינץ', ועכשיו היא הולכת ללמוד מבעלה. סטוריליין טוב? לא בהכרח, אבל לפחות אפשר לראות פה הצדקה לקיום של אישה מעבר ל"היא אשתו של".

בקי לינץ' לא הפכה להיות ה-GOAT (בסטוריליין) בגלל סת' רולינס. היא לא ניצחה ראמבל כי היא אשתו או הייתה במיין אבנט כי היא אשתו או הייתה טו בלטס בקי כי היא אשתו. היא פשוט הייתה הכי טובה. אז למה לרדד אותה ל"אני מצטרפת לסטייבל של בעלי" אם שום דבר בקריירה שלה לא היה תלוי בו? אדג' היה צריך להביא את בת' פיניקס ל-JD רק כי הוא הקים אותם? לא, הוא הביא את ריה...טאלנט צעיר שהייתה אבודה באותו זמן ו-JD הקפיצה לה את הקריירה.

ובחזרה לנקודות:

1. לא אכפת לי מביילי, גם לא רציתי את קרב הזוגות ההוא. חשבתי שעדיף ליירה-ביילי מאשר להוריד את החגורות ממורגן וליב. אכפת לי מהנקודה - מתאבקת שחוזרת באותו ערב לוקחת את התואר על חשבון מתאבקת שעבדה קשה כל השנה והיא לא פצועה. ביילי הייתה בסטוריליין שנזנח בשביל רגע בסושיאל מדיה. וזה ז'ון פול עושה את זה. אותו אחד שאתה מתלונן על ההתנהלות שלו כבר שנתיים. אתה זה שמתלונן על חוסר מחשבה ורק על זה שעושים "רגעים", ואתה פה אומר שטוב לך עם זה שהיה רגע על חשבון סטוריליין? רק בגלל שמדובר בביילי? סורי לא קונה את זה.

2. ליירה לא חייבת לנצח את הפיוד עם בקי. זה אפילו לא מה שכתבתי. כתבתי שבקי לקחה את החגורה וחונקת אותה. אנחנו חמישה חודשים אחרי רסלמניה והחגורה הזו היא פיסת עור מיותרת כמעט כמו מקבילתה ברוסטר הכחול. "החזון" לא צריכים אליפות IC, לא בגברים ובטח שלא בנשים. זו קבוצה שמתיימרת להיות של מיין אבנטרים? תביאו את ה-WHC של הנשים או שתביאו את המתאבקת שאתם רוצים שתהיה זו שמייצגת את הרוסטר.

3. אנחנו מסכימים שאלו חגורות מיותרות, אבל יש מספיק מתאבקות מעניינות כדי שאני לא אצטרך שהפוקוס יהיה רק על בקי לינץ' וגם הוא כדי לקדם את הגברים ולא אותה.

4. אנחנו לא נסכים על זה בחיים. זה שהיא אשתו לא אומר שהיא חייבת להיות בסטייבל הזה. גם לא חייב שהסטייבל בכלל יכיל נשים אם אין לזה הצדקה *עלילתית*

למה התעלמתי מג׳ייסי ג׳יין? כי אני לא יודע מי זאת, ולא אכפת לי, אמרתי אולי 5 פעמים בתגובה הקודמת שכל עוד זאת לא בקי לינץ׳, ולא משנה מי זאת, אז זה אסון בוקינג לוגי עצום.
אז שליירה אחרי שהספידה לבקי לינץ׳ ששונאת אותה תלך לבעלה של בקי כדי לעזור לו לנצח בקרבות, הוא יקבל אותה, ככה כאילו כלום? אני חושב שאין מספיק תווים כאן כדי להגיד כזה זה אבסורד וסופר לא הגיוני.
אה, ולמוח היצירתי של ז׳ון לקח איזה חודש רק כדי להגיע לההברקה העלילתית הכי גדולה מאז שהומצאו העלילות - רולינס התרשם ממנו וברונסון החליט להצטרף. פה הוא יעשה את זה עם בחורה שהייתה בפיוד עם אשתו ברוסטר הראשי שכולם יודעים שהיא אשתו. עזוב את כל המגה-אבסורד הברור מאליו - כמה טיפש אתה רוצה להוציא את רולינס שהוא יסמוך על מישהי ששונאת את בקי ושבקי ירדה עליה והיא הייתה בקרב גראג׳ איתה?

1.
ציטוט:אתה זה שמתלונן על חוסר מחשבה ורק על זה שעושים "רגעים", ואתה פה אומר שטוב לך עם זה שהיה רגע על חשבון סטוריליין? רק בגלל שמדובר בביילי? סורי לא קונה את זה.

כן. מה הבעיה בזה? ביילי לא מעניינת בשיט. אם אני מבקר את ז׳ון פול על זה שהוא רוצה רגעים וטוויטר אני צריך לרצות שכל המתאבקים הצעירים, מעפנים ככל שיהיו, יקבלו את הזמן מסך של אנשים שבמינימום לפחות יהיה לי קצת אכפת לראות? ושוב, זאת ביילי. היא מבוגרת והיא גם נראית מבוגר והיא 10 שנים ברוסטר ואף אחד באף מקום (לא לתת לי דוגמאות יחידניות) לא באמת מעוניין לראות אותה בשלבים האלה.

2. נו אז? מה זה בכלל חונקת את החגורה? היא בפיוד עם ליירה ואלקיריה מאז רסלמניה, 4+ חודשים, יחסית לאיטיות המייגעת שז׳ון פול אוהב זה זמן יחסית קצר. שוב, אין שום צורך לתת פוש למישהו אם המישהו שאתה נותן לו את הפוש מוכח כגרוע ומוציא ספק רעש צרצרים.

3. אני מבין שנמאס לך קצת ואולי זה אובר-קיל. אני גם לא הכי מתרגש לראות את בקי לינץ׳ על המסך, אבל היא או ליירה, רוקסן, ג׳וליה, קיירי סיין ועוד מתאבקות שמעליבות אותי בתור צופה ואוהד, קל בקי, וזה עוד שאני יודע שהיא לא אוהבת אותנו כל כך (אם תהפוך לאנטישמית כמו האידיוט המכוער הג׳ינג׳ית השני אז זה כבר סיפור אחר).

4. כנראה לא נסכים בחיים. לפי דעתי, זה בערך הדבר הכי חסר היגיון שאפשר לעשות והתמורה התיאורית לא שווה את זה ואני אגיד שאפילו לא באמת קיימת.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,144
אשכולות: 9
Likes Given: 475
09-07-2025, 12:32 PM
(09-07-2025, 12:17 PM)Roger כתב:  למה התעלמתי מג׳ייסי ג׳יין? כי אני לא יודע מי זאת, ולא אכפת לי, אמרתי אולי 5 פעמים בתגובה הקודמת שכל עוד זאת לא בקי לינץ׳, ולא משנה מי זאת, אז זה אסון בוקינג לוגי עצום.
אז שליירה אחרי שהספידה לבקי לינץ׳ ששונאת אותה תלך לבעלה של בקי כדי לעזור לו לנצח בקרבות, הוא יקבל אותה, ככה כאילו כלום? אני חושב שאין מספיק תווים כאן כדי להגיד כזה זה אבסורד וסופר לא הגיוני.
אה, ולמוח היצירתי של ז׳ון לקח איזה חודש רק כדי להגיע לההברקה העלילתית הכי גדולה מאז שהומצאו העלילות - רולינס התרשם ממנו וברונסון החליט להצטרף. פה הוא יעשה את זה עם בחורה שהייתה בפיוד עם אשתו ברוסטר הראשי שכולם יודעים שהיא אשתו. עזוב את כל המגה-אבסורד הברור מאליו - כמה טיפש אתה רוצה להוציא את רולינס שהוא יסמוך על מישהי ששונאת את בקי ושבקי ירדה עליה והיא הייתה בקרב גראג׳ איתה?

1.

כן. מה הבעיה בזה? ביילי לא מעניינת בשיט. אם אני מבקר את ז׳ון פול על זה שהוא רוצה רגעים וטוויטר אני צריך לרצות שכל המתאבקים הצעירים, מעפנים ככל שיהיו, יקבלו את הזמן מסך של אנשים שבמינימום לפחות יהיה לי קצת אכפת לראות? ושוב, זאת ביילי. היא מבוגרת והיא גם נראית מבוגר והיא 10 שנים ברוסטר ואף אחד באף מקום (לא לתת לי דוגמאות יחידניות) לא באמת מעוניין לראות אותה בשלבים האלה.

2. נו אז? מה זה בכלל חונקת את החגורה? היא בפיוד עם ליירה ואלקיריה מאז רסלמניה, 4+ חודשים, יחסית לאיטיות המייגעת שז׳ון פול אוהב זה זמן יחסית קצר. שוב, אין שום צורך לתת פוש למישהו אם המישהו שאתה נותן לו את הפוש מוכח כגרוע ומוציא ספק רעש צרצרים.

3. אני מבין שנמאס לך קצת ואולי זה אובר-קיל. אני גם לא הכי מתרגש לראות את בקי לינץ׳ על המסך, אבל היא או ליירה, רוקסן, ג׳וליה, קיירי סיין ועוד מתאבקות שמעליבות אותי בתור צופה ואוהד, קל בקי, וזה עוד שאני יודע שהיא לא אוהבת אותנו כל כך (אם תהפוך לאנטישמית כמו האידיוט המכוער הג׳ינג׳ית השני אז זה כבר סיפור אחר).

4. כנראה לא נסכים בחיים. לפי דעתי, זה בערך הדבר הכי חסר היגיון שאפשר לעשות והתמורה התיאורית לא שווה את זה ואני אגיד שאפילו לא באמת קיימת.

1. למה שרולינס ירצה לחבור להיימן שבגד בכל המיוצגים שלו בהיסטוריה בערך? כמה טיפש אתה רוצה להוציא את רולינס שהחליט לחבור לאדם שבגד בכל אחד ואחד מהמיוצגים שלו ובחלקם אפילו פעמיים? כמו שמצאו הצדקה לחיבור של היימן-רולינס ורולינס-ברונסון ריד, אפשר למצוא הצדקה לכל חיבור של כל מתאבק. אני לא צריך שההצדקה הזו תהיה "היא אשתו במציאות". אם הסטייבל נועד להעצים מתאבקים צעירים דרך רולינס שהוא מספר 1(וזה מה שעושים ברייקר וברונסון), אני לא צריך שהמתאבקת מספר 1 תהיה שם גם. תביא לי מישהי שאשכרה תרוויח מהחיבור הזו. זו יכולה להיות כל טאלנטית צעירה וטובה שהחברה רוצה להמר עליה. לשים שם את בקי לינץ' זה להודות שאין לך שום מושג איך לקדם נשים צעירות בתעשייה וללכת על בטוח.

2. ראינו המון פעמים סטוריליין של מתאבקים שהרגו אחד את השני בזירה ואז חברו ביחד. מה זה שונה במקרה של לחבר את ליירה ואלקיריה לסת' רולינס? שיימוס וסזארו הרגו אחד את השני בסדרת קרבות שלהם ואז יצרו את THE BAR. דברים יכולים לעבוד כשעושים אותם בצורה נכונה ויצירתית. לחבר מישהי לסטייבל רק כי בעלה המנהיג זה פשוט לא לחשוב.

3. שוב, ביילי היא לא הנושא והיא גם לא מישהי שהייתי רוצה שתהיה אלופת IC או וואטאבר. אבל אי אפשר להתעלם מזה שהיא מתאבקת שעבדה קשה ואז נזרקה הצידה בשביל סושיאל מדיה מומנט.

4. לא הבנתי מה ניסית להגיד בנקודה 3 שלך. פשוט זרקת שמות של מתאבקות.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
09-07-2025, 12:55 PM
(09-07-2025, 12:32 PM)The Visionary כתב:  1. למה שרולינס ירצה לחבור להיימן שבגד בכל המיוצגים שלו בהיסטוריה בערך? כמה טיפש אתה רוצה להוציא את רולינס שהחליט לחבור לאדם שבגד בכל אחד ואחד מהמיוצגים שלו ובחלקם אפילו פעמיים? כמו שמצאו הצדקה לחיבור של היימן-רולינס ורולינס-ברונסון ריד, אפשר למצוא הצדקה לכל חיבור של כל מתאבק. אני לא צריך שההצדקה הזו תהיה "היא אשתו במציאות". אם הסטייבל נועד להעצים מתאבקים צעירים דרך רולינס שהוא מספר 1(וזה מה שעושים ברייקר וברונסון), אני לא צריך שהמתאבקת מספר 1 תהיה שם גם. תביא לי מישהי שאשכרה תרוויח מהחיבור הזו. זו יכולה להיות כל טאלנטית צעירה וטובה שהחברה רוצה להמר עליה. לשים שם את בקי לינץ' זה להודות שאין לך שום מושג איך לקדם נשים צעירות בתעשייה וללכת על בטוח.

2. ראינו המון פעמים סטוריליין של מתאבקים שהרגו אחד את השני בזירה ואז חברו ביחד. מה זה שונה במקרה של לחבר את ליירה ואלקיריה לסת' רולינס? שיימוס וסזארו הרגו אחד את השני בסדרת קרבות שלהם ואז יצרו את THE BAR. דברים יכולים לעבוד כשעושים אותם בצורה נכונה ויצירתית. לחבר מישהי לסטייבל רק כי בעלה המנהיג זה פשוט לא לחשוב.

3. שוב, ביילי היא לא הנושא והיא גם לא מישהי שהייתי רוצה שתהיה אלופת IC או וואטאבר. אבל אי אפשר להתעלם מזה שהיא מתאבקת שעבדה קשה ואז נזרקה הצידה בשביל סושיאל מדיה מומנט.

4. לא הבנתי מה ניסית להגיד בנקודה 3 שלך. פשוט זרקת שמות של מתאבקות.

1. אה כן, כי אני לא מעיף הרים של חרא על הסטייבל הזה מאז שהוא נוצר ולא אומר בכל תגובה שלי בערך פה כמה הוא הסטייבל הכי גרוע שנוצר אבר ברסלינג ואחרי רסלמניה לא אמרתי שציוות של פול היימן וסת׳ רולינס לא מתחבר לי בשיט ואני חושב שזאת טעות...
אין צורך לענות לטיעונים בסגנון דייב מלצר (להביא ״טיעון נגדי״ שאמור למצוא חור לוגי בטענה מסוימת אבל אין לו באמת קשר לסיטואציה והוא רק מזכיר את הטיעון בצורה טכנית ושטחית).

2. זה מאוד מאוד שונה. סת׳ לא היה בפיוד איתה. היא הייתה בפיוד עם אשתו. ברצינות, אתה באמת לא רואה כמה לא הגיוני על גבול המטומטם זה יהיה??

3. השמות של המתאבקות האלה זה מתאבקות מאוד מאוד לא מעניינות או שוות ציפייה שלקהל לא אכפת מהן ואתה אולי היית רוצה לקדם אותן כי הן צעירות. הקריטריון שלך הוא רק ״צעיר״. הקריטריונים שלי הם ״צעיר ומעניין״.

4. בסדר, אז אי אפשר להתעלם, מה אתה מנסה להגיד בזה? שזאת הייתה טעות להחזיר את בקי ושתגנוב לביילי את הספוט? לא נראה לי. הקרב הזה לא עניין אף אחד שהכריזו עליו ובעקבות החזרה של בקי היה לפחות איזשהו דיבור סביבו.

ז׳ון פול עושה רק רגעים ויראלים לטוויטר והולך רק על האולטרא-מארקים כקהל יעד. זאת התלונה שלי. אם אתה אומר לי האם אני מעדיף את זה או לראות את ביילי, קיירי סיין, ליירה ואלקיריה עושות... משהו? ואללה, תן את הפופ הויראלי לשניה וחצי שזה יהיה מגניב ונעבור הלאה במקום לראות משהו 100% לא טוב/משעמם וארוך מאוד מהסוף להתחלה.
אם יש מישהו מספיק טוב צריך לקדם אותו. הסו-קולד ״טאלנטים״ הצעירים של היום רובו גרוע להחריד, אין מה לעשות. אם יבוא מישהו שיצליח לפרוץ החוצה ויהיה אובר - אז זה שווה קידום.
הרסתם.
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
09-07-2025, 01:11 PM
(09-07-2025, 12:55 PM)Roger כתב:  1. אה כן, כי אני לא מעיף הרים של חרא על הסטייבל הזה מאז שהוא נוצר ולא אומר בכל תגובה שלי בערך פה כמה הוא הסטייבל הכי גרוע שנוצר אבר ברסלינג ואחרי רסלמניה לא אמרתי שציוות של פול היימן וסת׳ רולינס לא מתחבר לי בשיט ואני חושב שזאת טעות...
אין צורך לענות לטיעונים בסגנון דייב מלצר (להביא ״טיעון נגדי״ שאמור למצוא חור לוגי בטענה מסוימת אבל אין לו באמת קשר לסיטואציה והוא רק מזכיר את הטיעון בצורה טכנית ושטחית).

2. זה מאוד מאוד שונה. סת׳ לא היה בפיוד איתה. היא הייתה בפיוד עם אשתו. ברצינות, אתה באמת לא רואה כמה לא הגיוני על גבול המטומטם זה יהיה??

3. השמות של המתאבקות האלה זה מתאבקות מאוד מאוד לא מעניינות או שוות ציפייה שלקהל לא אכפת מהן ואתה אולי היית רוצה לקדם אותן כי הן צעירות. הקריטריון שלך הוא רק ״צעיר״. הקריטריונים שלי הם ״צעיר ומעניין״.

4. בסדר, אז אי אפשר להתעלם, מה אתה מנסה להגיד בזה? שזאת הייתה טעות להחזיר את בקי ושתגנוב לביילי את הספוט? לא נראה לי. הקרב הזה לא עניין אף אחד שהכריזו עליו ובעקבות החזרה של בקי היה לפחות איזשהו דיבור סביבו.

ז׳ון פול עושה רק רגעים ויראלים לטוויטר והולך רק על האולטרא-מארקים כקהל יעד. זאת התלונה שלי. אם אתה אומר לי האם אני מעדיף את זה או לראות את ביילי, קיירי סיין, ליירה ואלקיריה עושות... משהו? ואללה, תן את הפופ הויראלי לשניה וחצי שזה יהיה מגניב ונעבור הלאה במקום לראות משהו 100% לא טוב/משעמם וארוך מאוד מהסוף להתחלה.
אם יש מישהו מספיק טוב צריך לקדם אותו. הסו-קולד ״טאלנטים״ הצעירים של היום רובו גרוע להחריד, אין מה לעשות. אם יבוא מישהו שיצליח לפרוץ החוצה ויהיה אובר - אז זה שווה קידום.

1. לא טענתי לרגע שאתה לא נגד החיבור של היימן-רולינס או שאתה לא מחרבן על "החזון". אני אומר שאפשר לתת הסבר לכל דבר ברסלינג, גם אם ההסבר לא טוב לפי חלק מהצופים.
2. זה לא כזה שונה. סת' הוא היל שדואג לתחת של עצמו. הוא לא הצליח להיות WHC לבד, אז הביא שני זוגות שרירים וכוח פוליטי שיעשו את זה עבורו. זה בדיוק מה שהוא עשה עם האוט'וריתי ב-2014-2015, ואחר כך עם AOP ב-2020. זו הפעם השלישית שמנסים לייצר לרולינס סטייבל ולשם שינוי זה גם נראה שעובד (ופה אגב זה בגלל היימן וברייקר ופחות סת' רולינס עצמו אם תשאל אותי, למרות שהוא זהב). אם נחזור לתסריט הדמיוני שבו מחברים לו את ליירה ואלקיריה, מה הבעיה של היל להגיד למתאבקת שלמרות שאשתו שונאת אותה, הוא יודע שהיא יכולה להיות כוח ואם היא תעזור לו אז הוא יעזור לה? הוא לא מציע לה רומן, הוא מציע לה עסקה. אתה יכול לחשוב שזה מפגר, אין עם זה בעיה, אבל לפחות זה ניסיון לעשות משהו מעבר.
3. הקריטריון שלי הוא לא רק לקדם צעירים, יש לנו פשוט POV שונה לגבי מתאבקות שאני תופס מעניינות ואתה לא. אגב, מבחינתי תעיף את כל השמות ותקדם את צ'לסי גרין, היא באמת זהב האישה הזו. עושה מכל דבר משהו ששווה לראות.
4. אני אומר שלא מתקנים חטא בחטא נוסף.
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
09-07-2025, 01:52 PM
(09-07-2025, 01:11 PM)The Visionary כתב:  1. לא טענתי לרגע שאתה לא נגד החיבור של היימן-רולינס או שאתה לא מחרבן על "החזון". אני אומר שאפשר לתת הסבר לכל דבר ברסלינג, גם אם ההסבר לא טוב לפי חלק מהצופים.
2. זה לא כזה שונה. סת' הוא היל שדואג לתחת של עצמו. הוא לא הצליח להיות WHC לבד, אז הביא שני זוגות שרירים וכוח פוליטי שיעשו את זה עבורו. זה בדיוק מה שהוא עשה עם האוט'וריתי ב-2014-2015, ואחר כך עם AOP ב-2020. זו הפעם השלישית שמנסים לייצר לרולינס סטייבל ולשם שינוי זה גם נראה שעובד (ופה אגב זה בגלל היימן וברייקר ופחות סת' רולינס עצמו אם תשאל אותי, למרות שהוא זהב). אם נחזור לתסריט הדמיוני שבו מחברים לו את ליירה ואלקיריה, מה הבעיה של היל להגיד למתאבקת שלמרות שאשתו שונאת אותה, הוא יודע שהיא יכולה להיות כוח ואם היא תעזור לו אז הוא יעזור לה? הוא לא מציע לה רומן, הוא מציע לה עסקה. אתה יכול לחשוב שזה מפגר, אין עם זה בעיה, אבל לפחות זה ניסיון לעשות משהו מעבר.
3. הקריטריון שלי הוא לא רק לקדם צעירים, יש לנו פשוט POV שונה לגבי מתאבקות שאני תופס מעניינות ואתה לא. אגב, מבחינתי תעיף את כל השמות ותקדם את צ'לסי גרין, היא באמת זהב האישה הזו. עושה מכל דבר משהו ששווה לראות.
4. אני אומר שלא מתקנים חטא בחטא נוסף.

1. אני גם חושב שבעיקרון אפשר לתת הסברים להכל אבל פה בשבילי לפחות הוויי טו מאצ׳.

2.אני חושב שזה יהיה קצת מפגר כן. מעריך מאוד את דעתך ואתה מביא פה הברקות אבל עם זה אני חושב שזה היה גורם לכל הצופים לגרד את הראש כל פעם שסת׳ ובקי היו באותה תוכנית, וגם אפילו גם אם לא.

3.פה אני איתך ב100%. צ׳לסי אדירה והייתה חייבת קידום והגולם ומגלומן שכותב (משחזר) את התוכנית החליט שמי שצריכה לנצח אותה זו הקוסמת הטכנית הפנומנלית, הריאינקרנציה הנוכחית של מילרדט בורק - זלינה פאקינג וגה. עדיין עם בקי זה לא היה סותר כי היא בתוכנית אחרת. לפי דעתי ראקל גם חייבת פוש. יש לה מגה פוטנציאל. היא בכיף יכולה להיות לטינית משוגעת שצועקת בספרדית ומקניטה מתאבקות אחרות.

4. מסכים.

דרך אגב בלי קשר, אני בעד בכלל לבטל את המילה ״דיוויזיה״ ולהתחיל להתמיע שהנשים הן בעצם חלק אינטגרלי לכל דבר ברסלינג. המילה ״דיוויזיה״ לגמרי מקניטה ומנמיכה את כל הסצנה וגורמת להן להישמע כמו אקט משני. אם מישהי רוצה להגיד שהיא הכי טובה בכביכול ״דיוויזיה״ אז במקום זה שתגיד שהיא המתאבקת (Wrestler ולא Women's Wrestler) הכי טובה ב-WWE, בעולם או וואטאבר. אני גם לגמרי בעד להגיד את המשקל שלהן בכניסה ולקרוא לאליפות הנשים פשוט WWE Championship - בדיוק כמו הגברים.
הרסתם.
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
09-07-2025, 02:02 PM
(09-07-2025, 01:52 PM)Roger כתב:  מעריך מאוד את דעתך ואתה מביא פה הברקות

שם את זה בחתימה שלי ומבחינתי סיימנו.
הגב
The following 3 users Like The Visionary's post:
  • Bam Bam Bigelow, DarkArts, Roger
חפש
הגב
iCena מנותק
Mid-card
תגובות: 1,092
Likes Given: 477
הצטרף בתאריך: Feb 2025
09-07-2025, 07:58 PM
(09-07-2025, 11:40 AM)lidoradir כתב:  כל מילה בצבע אח.
ב-20 לספטמבר כל עיני העולם יופנו למקום אחד, אינדיאנפוליס, אינדיאנה. סולד אאוט גיינברידג' פילדהאוס.
אירוע הבכורה הענק ב-ESPN, אחד מקרבות המיקס טאג הכי גדולים בכל הזמנים, סת' רולינס ובקי לינץ' נגד CM פאנק ופאקינג AJ לי.
ולקינוח, הקרם דה לה קרם, הדובדבן שבקצפת, המתאבק הכי גדול בכל הזמנים ג׳ון סינה נגד ברוק לסנר.

[Image: Brock-Lesnar-Wink.gif]
[Image: Xzq1WV.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Breakker מנותק
A bonafide badass
תגובות: 2,334
אשכולות: 91
Likes Given: 1,232
09-10-2025, 08:43 PM
נמאס לי מהמחבל הזה, פשוט נמאס.
באמת, לשים בצד את הכל ולהסתכל נטו על סמי זיין - איזה דמות מאוסה. הוא כל פעם חייב לדחוף את עצמו ולתפוס טרמפ על אחרים. היה תענוג לשמוע את ההיט וה-F5 שהוא קיבל.

לפעמים אני שוכח שאליסטר בלאק חזר ל-WWE..
כמה חבל לי שלא מצליחים להעלות איתו הילוך, יש בו כ"כ הרבה מעבר. 

כל הפוקוס של התוכנית היה כמובן על הדבר האמיתי - החזרה של AJ לי.
אין מה להגיד, זה פופ מהגדולים ביותר ששמעתי בכל שנות חיי. תגובה מדהימה. אני שמח בשבילה על הרגע הזה שהיא קיבלה.
היא נמצאת בשייפ מפחיד ויהיה מסקרן לראות איך היא בזירה, אבל כל היריבות זוגות הזאת לא באמת מעניינת אותי כ"כ.
פאק CM פאנק.
[Image: 1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (7): « הקודם 1 ... 3 4 5 6 7

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-28-2026, 05:51 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר