Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 27 28 29 30 31 ... 130 הבא »

תוצאות | WWE Royal Rumble 2025

עמודים (16): « הקודם 1 ... 5 6 7 8 9 ... 16 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Royal Rumble 2025
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,063
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,117
הצטרף בתאריך: Jan 2021
02-02-2025, 03:39 PM
אירוע מעולה, חגיגה אחת גדולה והדרך לרסלמניה מתחילה.

- 70,347 צופים. סולד אאוט חולני. השיא נשבר וזה הרויאל ראמבל הכי גדול בכל הזמנים. המספרים לא משקרים.

- ראמבל נשים היה מעולה :
- איו סקיי קיבלה פופים גדולים בהתחלה, ליב מורגן אחריה גם קיבלה תגובה מעולה... ואז רוקסן פרז הגיעה והקהל השתגע. ראמבל אדיר של רוקסן הכוכבת.
- הגיר של ליירה ואלקיריה כמעט ונפל לה איך שהיא נכנסה לקרב, השופטת עזרה לה לסדר את זה בפינה שהמצלמה לא הייתה עליה.
- צ'לסי גרין הייתה חוויה, היא כל כך טובה, היא מבצעת את הדמות הקומית שלה בצורה מושלמת, יופי של הופעה.
- בי פאב... למה אנחנו צריכים את זה ?
- אייבי נייל מדיחה את ליירה ואלקיריה ויש לנו פיוד ראשון על האליפות הביניבשתית לנשים. אחלה מאצ'אפ.
- בחירות מעולות לראמבל מ-NXT : לאש לג'נד, ג'יידה פרקר, סטפני ואקר, ג'וליה ורוקסן פרז. כמה כישרון יש שם זה מטורף.
- הספוט של ביאנקה בלאייר בפינה של הזירה שהיא כל רגע תקפה מישהי אחרת ודפקה סלטה אחורה... חזק.
- אין לי כח לסטייבל המשעמם של שיינה בייזלר, סוניה דוויל וזואי סטארק.
- למה נטליה שורדת כל כך הרבה ?
- ג'ורדן גרייס אדירה, קיבלה פופים אדירים מהקהל, הופעה מעולה שלה, ברוכה הבאה לליגה של הגדולים. זה המקום שלה.
- אלכסה פאקינג בליס חזרה ! הו בייבי כמה חיכיתי לה. מטורפת. האיצטדיון פאקינג רעד שהיא נכנסה. הפופים הכי גדולים של הקרב.
- טריש סטראטוס. תודה לך טריש.
- ליב מדיחה את אלכסה... אם ליב וראקל לא הולכות על אליפות זוגות הנשים אז יום הדין בהובלת ליב נגד הוייאט סיקס בהובלת אלכסה ברסלמניה.
- שארלוט פלייר. מתאבקת הנשים הכי גדולה בכל הזמנים. צמרמורת.
- רגע מאוד יפה בין הדור הנוכחי לדור העתיד : שארלוט פלייר, ביילי וביאנקה בלאייר עומדות מול רוקסן פרז, ג'וליה וסטפני ואקר.
- ניה ג'קס אדירה.
- ניקי בלה מספר 30 הו בייבי. מת עליה. מקווה שזה לא חד פעמי ושהיא תיהיה איתנו לעוד ריצה.
- ניה ג'קס מדיחה איזה 6-7 מתאבקות ביחד היה ספוט גדול. אהבתי.
- הסיום של הקרב היה חזק, שארלוט פלייר, ניה ג'קס ורוקסן פרז נשארות. שארלוט מצליחה להעיף את ניה ואז את רוקסן. רוקסן אשכרה נשארה עד הסוף... היא תיהיה אחת הכוכבות הכי גדולות בעסק הזה. שארלוט פלייר זוכה בראמבל זאת התוצאה הנכונה. ועכשיו תנו לנו את קרב החלומות על הבמה הגדולה מכולם : שארלוט פלייר נגד טיפאני סטראטון. לא יכול לחכות.

- DIY נגד MCMG בקרב 2 מתוך 3 הכרעות על אליפות הזוגות של ה-WWE היה קרב טוב. לא יותר. הקרב הזה נפגע קשה מאוד מהקהל שפשוט היה מותש אחרי הראמבל של הנשים, לא הגיבו לזה כמו שצריך. לא הוסיף גם שההכרעות הראשונות של הקרב היו מהירות, בכללי הקרב הזה היה צריך לקבל יותר זמן. DIY ו-MCMG נתנו הופעה מעולה... המסביב פשוט הוריד. כן אהבתי את הסיום של הקרב, זה היה מפתיע. לא ציפיתי לראות את הסטריט פרופטס... ועוד בצורה הזאת, ביטדאון גדול שלהם על כולם. מחלקת הזוגות בסמאקדאון רותחת.

- קודי רודס נגד קווין אואנס בקרב סולם על אליפות ה-WWE היה באנגר מטורף. הפיוד הזה קיבל בנייה רצינית, ארוכה ומושקעת והקרב עמד בציפיות שלי. הם פשוט הפגיזו פה חבל על הזמן. הם משוגעים, איזה ספוטים כואבים היו פה יאללה. קודי הופך את אואנס על הסולם... פאק הלך לו הגב. אחר כך אואנס דופק לו פאוורבומב משוגע על הסולם, הפישרמן באסטר על הסולם היה הולי שיט... מגיעים לבדוק אותם וזה הכניס אותי לעוד יותר הייפ, התפקיד של סמי זיין היה פה מושלם, הגיע לבדוק את שניהם אך לא התערב. ממש אהבתי לראות צד שונה של קודי בפיוד הזה, הוא נכנס לשיגעון שם ודפק לאואנס את הראש בשולחן השדרנים עד שגרם לו לדמם... ואם חשבנו שהפישרמן באסטר היה ה-ספוט של הקרב... הגיע ספוט הסיום והאלבמה סלאם היה חולני. איזה קרב אינעל העולם. שאפו לשניהם.

- ראמבל גברים היה אדיר :
- פתיחה מגניבה מאוד של ראמבל מקסיקו, כל המקסיקנים הגיעו. 2 הרגליים של פנטה נגעו בריצפה והוא היה צריך להיות מודח, התעלמו מזה.
- הפתיחה של הראמבל הייתה מהירה, כל המתאבקים שהיו התאבקו בקצב יחסית מהיר מאוד ונתנו אחלה ספוטים.
- ברון ברייקר נכנס לקרב והקהל נותן לו תגובות אדירות, עשרות אלפי אנשים נובחים כמו משוגעים.
- ספיד בפאקינג רויאל ראמבל היה זהב טהור. פשוט זהב. הרג אותי איך הוא אמר לטריפל 'אני לא מוכן'. קיבל תגובות אדירות מהקהל, אשכרה נכנס בשיר שלו של המונדיאל, הדיח את פאקינג אוטיס ואז ברייקר פשוט פירק אותו בספיר מוגזם וכואב, הולי פאק איזה ספיר הוא נתן לו.
- פופ גדול לשיימוס. תחזירו לו את השיר הישן כבר. תודה.
- תגובות גדולות לפאטו שעשה בלאגן רציני. הפייסאוף של פאטו ופנטה היה גדול. הדאבל סמואן דרופ לריי ופנטה היה חזק. ואז ה-פייסאוף... ג'ייקוב פאטו מול ברון ברייקר... ראינו אותם רק מסתכלים אחד על השני עד שהפריעו להם. אבל איזה קרב זה יהיה... ואוו.
- החלום מתגשם, ג'ו הנדרי ברויאל ראמבל. אני מאמין. 70 אלף צופים האמינו ונתנו לו פופים אדירים. איזה כיף יאללה.
- ראש השבט נכנס מספר 16 וכמו שאמרנו באשכול לייב... האצבע למעלה... ולא רק האצבע. אשכרה פייסאוף של רומן ריינס וג'ו הנדרי... מי היה מאמין. ריינס נכנס לנקות את הזירה, מפנק את כולם בספיר... ואז פייסאוף חולני אמיתי של רומן ריינס וברון ברייקר. אם הייתי שם בקהל הייתי נובח כמו מפגר. אני צריך את הקרב הזה עכשיו. ברייקר מוריד את ריינס בספיר וזה אחד הספירים הכי טובים שלו עד היום. איזה עוצמה. ואז ריינס מעיף אותו ומוכר מעולה... החשבון פתוח.
- פאטו מעיף את ג'יי לפני שהוא עוזר לריינס לקום... ריינס ופאטו מתחילים לריב ואז דרו מקנטייר יוצא החוצה. כניסה גדולה והוא נכנס לתוך הבלאגן.
- קחו מנקאמורה את האליפות הביניבשתית. תודה.
- מספר 20... YEET. ושוב האיצטדיון מתפוצץ ו-70 אלף צופים בהייפ גדול.
- AJ סטיילס חוזר, הו בייבי. ועוד בשיר הישן הזה. איזה כיף.
- אין לי בעיה בהדחה של פאטו. הפיוד של פאטו וסטרומן לא נגמר וסטרומן רמז לנו על זה בטוויטר.
- מכניסה 23 עד סוף הקרב זה הרגיש כמו חלום מטורף... ג'ון סינה, רומן ריינס, CM פאנק וסת' רולינס. כולם עומדים בזירה אחד מול השני, הקהל פשוט מאבד את זה שהוא רואה כוכב אחרי כוכב אחרי כוכב אחרי כוכב. סינמה.
- פאק סמי זיין.
- לוגאן פול כניסה אחרונה כראוי למישהו בקאליבר שלו. תותח על.
- 6 אחרונים גדולים בקרב : רומן ריינס, ג'ון סינה, CM פאנק, סת' רולינס, לוגאן פול וג'יי אוסו.
- היו באירוע הזה כמה שוטים פסיכיים... אחד מהם זה שמראים את סת' רולינס ואז הפוקוס עובר לרומן ריינס שמאחוריו. מדהים.
- ריינס ורולינס לא יכולים להוריד את העיניים אחד מהשני, כל אחד מהם רוצה לחסל את השני... פאנק מגיע ומעיף אותם ברגע ענקי. ואז לוגאן פול מפתיע את פאנק... הולי שיט. ואז זה ממשיך מחוץ לזירה וזה היה אדיר, רולינס מחסל את ריינס, נכנס לברול עם פאנק, עושה זין להיימן ושוב מנקנק את ריינס בסטומפ נוסף על המדרגות. שוב חוזר לברול נגד פאנק... ואוו. ראש השבט לא יעבור על זה בשתיקה. עכשיו השאלה מה מתכננים לנו ברסלמניה איתם ? קרב משולש של ריינס-רולינס-פאנק ? משהו אחר ? איזה הייפ יראבק.
- סינה, לוגאן וג'יי נשארו ובנקודה הזאת רק כמה אנשים בודדים בעולם חשבו שנקבל את מה שנקבל... סינה מעיף את לוגאן ברגע גדול. סינה וג'יי נשארים אחרונים והכל היה מוכן לחגיגות של ג'ון סינה... עד שג'יי פאקינג העיף אותו. לא יאומן. פשוט לא יאומן. היינו עדים לאחד האפסטים הכי גדולים בכל הזמנים. ו... אהבתי כל שנייה פה. אשכרה ג'יי אוסו זוכה בראמבל. מגיע לו. כוכב. YEETMania. לטס גו.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 4 users Like lidoradir's post:
  • Asaf, Cenation, Liorton, NoamRR
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
02-02-2025, 04:10 PM
[Image: 1.gif]

[Image: 2.gif]

[Image: giphy.gif]
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
02-02-2025, 04:18 PM
[Image: Screenshot-1.png]

מעל 50 מיליון צפיות תוך פחות מ-24 שעות לספיר החולני של ברון ברייקר על ספיד. בחשבונות האינסטגרם של WWE וספיד.
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,230
אשכולות: 9
Likes Given: 492
02-02-2025, 04:19 PM
(02-02-2025, 04:18 PM)lidoradir כתב:  [Image: Screenshot-1.png]

מעל 50 מיליון צפיות תוך פחות מ-24 שעות לספיר החולני של ברון ברייקר על ספיד. בחשבונות האינסטגרם של WWE וספיד.
לא יודע איך לבשר לך את זה ידידי לידור, אבל לא מדובר אפילו ב-12 שעות.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
02-02-2025, 04:21 PM
(02-02-2025, 04:19 PM)ser duncan the tall כתב:  לא יודע איך לבשר לך את זה ידידי לידור, אבל לא מדובר אפילו ב-12 שעות.

שמע זה מטורף.
הגב

•
חפש
הגב
Ofek1913 מנותק
Low-Card
תגובות: 867
אשכולות: 1
Likes Given: 116
הצטרף בתאריך: Jan 2025
02-02-2025, 04:37 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-02-2025, 04:42 PM על ידי Ofek1913.)
סיימתי לצפות עכשיו בראמבל

לדעתי אני בדעת מיעוט אבל אני חושב שהראמבל נשים היה הרבה הרבה יותר טוב,

הקרב זוגות מיותר

קודי אוונס היה הולי שיט, ניראלי אוונס עבר שם איזה אירוע מוחי אני לא צוחק

הראמבל גברים… בינוני, עד האמצע כבר הודחו איזה 15, רוב הזמן היה רק 5-6 בזירה, היה מצב אפילו שהיה 3 בזירה עד בערך כניסה 20 ואז התחיל להתאסף
נכון שהיו כמה מומנטים טובים אבל לא התעלה יותר מידי, בנשים נהניתי יותר

בכללי הזכייה של ג׳יי לדעתי מיותרת, בזירה הוא עושה הרבה פאדיחות והוא לא כזה היה מורגש בקרב
(לדעתי אם סינה היה זוכה הייתי נהנה יותר)

היה לי הרבה ציפיות לראמבל (קודי-אוונס עלה על הציפיות)
7.5/10

נ.ב
קהל מיותר
איזה קהל קונצרטים
ספוטים נדירים בקודי אוונס והם יושבים שותים תה
הגב
The following 1 user Likes Ofek1913's post:
  • karusi
חפש
הגב
Ariel מנותק
זוכה הרויאל ראמבל
תגובות: 462
אשכולות: 7
Likes Given: 56
02-02-2025, 05:13 PM
(02-02-2025, 12:17 PM)ser duncan the tall כתב:  מביאים לו לנצח כי הוא המתאבק הכי אובר ברוסטר, וכן הראמבל נועד לתת למתאבקים הכי אובר את הקפיצת מדרגה שהם צריכים לפעמים.
קצת שכחנו מזה בעשור האחרון של וינס, שבו ה-WWE העדיפו רגעים על פני סטוריליין, אבל ככה בונים מתאבק - לאורך זמן, עם החלטות שבונות את הדמות שלו אחת אחרי השנייה עד לרגע שהוא עומד בטופ. ההפסד לגונת'ר זה נטו כדי שהניצחון ברסלמניה, אם וכאשר, יהיה יותר גדול.

אני לגמרי מסכים איתך שראמבל זאת הזדמנות לקדם מתאבקים, השאלה שלי היא האם ג׳יי הוא האדם הנכון:

1. עוד קרב מול גונתר ?
היינו שם לפני שבועיים, האם זה היה קרב שמתאים למיין אוונט ברסלמניה ?
לטעמי ממש לא, זה אחלה קרב לאירוע רגיל אבל בטוח לא לבמה הגדולה מכולם.
האם הם יכולים לחדש לנו משהו ? לא חושב
זה עוד פעם להיכנס לחודשיים של התמסכנות של ג׳יי וצחוק של גונתר על זה שג׳יי לא ברמה.

2. ג׳יי נגד קודי
קודי כלכך אובר, אחרי שלקח לדוד ריינס את החגורה, אחרי שהיה בפיוד עם מתאבקים שבראש גדולים מג׳יי (וחלקם ב 3 ראשים, האם זה יהיה קרב אמין וזה מי שאנחנו חושבים שצריך לקחת את האליפות הראשית ?
שוב, לטעמי ממש לא.

ג׳יי מתאבק שכיף לראות וכיף להרגיש אבל הוא לא מיין אוונטר.

אגב כמו שרשמתי ממקודם, הפיוד של רולינס, פאנק וריינס פי כמה וכמה יותר מעניין מכל פיוד שאליו ג׳יי יכנס, חסר לי רק את מקנטייר ששונא שם את כולם והייתי מאושר עד הגג.
The Future Is Here !

[Image: 1042c996614b4884b369a9fbd5eefb36.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Just Keep Fighting מנותק
KO
**
תגובות: 430
אשכולות: 1
Likes Given: 37
הצטרף בתאריך: Dec 2024
02-02-2025, 05:21 PM
(02-02-2025, 05:13 PM)Ariel כתב:  אגב כמו שרשמתי ממקודם, הפיוד של רולינס, פאנק וריינס פי כמה וכמה יותר מעניין מכל פיוד שאליו ג׳יי יכנס, חסר לי רק את מקנטייר ששונא שם את כולם והייתי מאושר עד הגג.

דמיין קרב הדחות בין ארבעתם ברסלמניה
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,230
אשכולות: 9
Likes Given: 492
02-02-2025, 05:23 PM
(02-02-2025, 05:13 PM)Ariel כתב:  אני לגמרי מסכים איתך שראמבל זאת הזדמנות לקדם מתאבקים, השאלה שלי היא האם ג׳יי הוא האדם הנכון:

1. עוד קרב מול גונתר ?
זה עוד פעם להיכנס לחודשיים של התמסכנות של ג׳יי וצחוק של גונתר על זה שג׳יי לא ברמה.

2. ג׳יי נגד קודי
קודי כלכך אובר, אחרי שלקח לדוד ריינס את החגורה, אחרי שהיה בפיוד עם מתאבקים שבראש גדולים מג׳יי (וחלקם ב 3 ראשים, האם זה יהיה קרב אמין וזה מי שאנחנו חושבים שצריך לקחת את האליפות הראשית ?
שוב, לטעמי ממש לא.

הנחת היסוד שלך שזה יהיה עוד מאותו דבר היא כבר לא נכונה.
הסיטואציה לא דומה בכלום לקרב שלהם לפני שבועיים, כי ג'יי אוסו של לפני שבועיים הוא ג'יי אוסו שהכינוי "מיין אבנט" הוא נתן לעצמו סתם כך.
ג'יי אוסו של עכשיו זה ג'יי אוסו שלקח את הרויאל ראמבל הקשה ביותר בכל הזמנים - פאנק, רולינס, מקינטייר, ריינס, סטרומן ופאקינג ג'ון סינה. אתה חושב שג'יי צריך להתבכיין אחרי שהוא הביס 29 מתאבקים כדי להרוויח את הספוט שלו ברסלמניה?

הם צריכים להיות טיפשים אם הם ילכו על קו שמוציא את גונת'ר מטומטם שמזלזל בג'יי לאורך כל הדרך. הבנייה בחודשיים הקרובים, לדעתי לפחות, תתבסס על איך ג'יי מתחיל לעמוד מול גונת'ר עד שנרגיש ברסלמניה שהוא לגמרי יכול לצאת משם מנצח. ה-WWE יודעים איך לעשות את זה. עשו את זה עם ריי מיסטריו על קורט אנגל ואורטון, עשו את זה עם קופי קינגסטון על דניאל בריאן ועשו את זה עוד לא מעט פעמים. זה הסיפור הקלאסי של ה-WWE על הגיבור הקטן שמנצח את ההיל הגדול שמזלזל בו.

ג'יי לגמרי היה האיש המתאים ביותר לתפקיד הזה, מהסיבה שהוא זה שלאורך כל השנתיים האחרונות בונה את זה. הוא זה שהתחיל את הבלודליין בהצטרפות לריינס, הוא זה שפירק את הבלודליין באופן רשמי, הוא זה שבלעדיו האיחוד של הבלודליין לא יכול להתקיים והוא זה שכל אחד ברוסטר צריך לעבור כרגע כדי להיות שם דבר (כולל ברון ברייקר ואליפות ה-IC שלו). ג'יי אוסו הרוויח את הזכות לעמוד במיין אבנט של רסלמניה 41 כמתמודד על התואר. מפה זה שלו לעלות למעלה או לדפוק את זה.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב
The following 1 user Likes The Visionary's post:
  • lidoradir
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,316
אשכולות: 12
Likes Given: 1,130
הצטרף בתאריך: Nov 2023
02-02-2025, 05:33 PM
(02-02-2025, 05:13 PM)Ariel כתב:  אני לגמרי מסכים איתך שראמבל זאת הזדמנות לקדם מתאבקים, השאלה שלי היא האם ג׳יי הוא האדם הנכון:

1. עוד קרב מול גונתר ?

2. ג׳יי נגד קודי
שוב, לטעמי ממש לא.

אגב כמו שרשמתי ממקודם, הפיוד של רולינס, פאנק וריינס פי כמה וכמה יותר מעניין מכל פיוד שאליו ג׳יי יכנס, חסר לי רק את מקנטייר ששונא שם את כולם והייתי מאושר עד הגג.

*ג'יי המתאבק הכי אובר בחברה בשנה האחרונה וזה כולל את קודי וגם את ריינס, אף אחד לא מקבל משהו קרוב אליו.
*קרב של ג'יי ברסלמניה שיודעים שהוא כנראה מנצח הפעם ישבור שיאי צפייה בדיוק בגלל כמה שהוא אובר.
*כן יש מוכשרים ממנו, אבל אתה מעביר מסר שמי שנותן עבודה והופך לאובר מול הקהל יקבל את מה שמגיע לו
וככה אתה מקבל רוסטר שעובד קשה יותר ובריא יותר.

כן היה לו קרב רע ברסלמניה אבל לא לגמרי באשמתו, קשה להעביר בקרב רגש של שנאה כלפי האדם הכי קרוב
אליך בעולם. הם נכשלו להעביר רגש של שנאה או אפילו כעס ולכן זה לא התפוצץ אפילו לקרב פיזי ללא מעצורים
ואז גם תחרות סופר קיק ביניהם הייתה מתקבלת בהבנה.

העניין עם גונתר וסביב החגורה הזאת רץ אצל ג'יי כבר מתחילת השנה עוד שהייתה אצל פריסט. יש כאן אחלה סיפור
ועכשיו הוא גם יעלה הילוך.
הגב
The following 2 users Like gilam's post:
  • Tblack, The Visionary
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (16): « הקודם 1 ... 5 6 7 8 9 ... 16 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-15-2026, 08:05 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר