06-17-2023, 01:31 AM
|
Off topic - כל מה שלא היאבקות
|
|
06-17-2023, 01:31 AM
06-17-2023, 01:50 PM
(06-17-2023, 01:28 PM)ParadigmShift כתב: השיר של פינלנד מהאירוויזיון לא יוצא לי מהראש. ובצדק. הארד רוק הללויה?
06-17-2023, 02:09 PM
(06-17-2023, 01:28 PM)ParadigmShift כתב: השיר של פינלנד מהאירוויזיון לא יוצא לי מהראש. ובצדק. שיר ענק. הרבה יותר טוב מהשבדי שניצח וגם מיוניקורן. הרסתם.
![]() הכל.
06-17-2023, 04:16 PM
(06-17-2023, 12:30 AM)Jon_M0xley כתב: עונה 5 זה העונה עם דמיאן דארק, תדלג עלייה. כבר ראיתי את העונה עם דארק. רגע, המשפחה של אייריס זו זאת עם הפלאש הנוסף שהתגלה? (נדמה לי שהבן שלהם). אני לא זוכר כלום על האמא. קור - נכון. קייטלין. והזכרת לי גם את השם של סיסקו. והיה את הד"ר הזה שהיה מפקח עליהם ואז התסבר שהוא באד גיא איזו תוכנית מצויינת היתה נמלטים. לפחות העונה הראשונה. אחרי זה העונות חזרו על עצמן. העונה החמישית הרגישה כאילו היא הסתיימה באמצע. קפטן קולד מדבר מוזר אז לא הייתי בטוח אם זה הם, למרות שויזואלית הם דומים לבורוז וסקופילד
06-17-2023, 04:16 PM
(06-17-2023, 02:09 PM)Roger כתב: שיר ענק. הרבה יותר טוב מהשבדי שניצח וגם מיוניקורן. תבין כמה השיר ענק: אתמול הייתי ביומולדת אצל חבר בבית ריק. מפה לשם, חבר שלא יודע לשתות התפלפ קצת. אני ועוד שני חברים לקחנו אותו לדשא בחוץ שיקיא, והאיש מקיא ובוכה איזה 5 דקות. פתאום יש מעבר לצ׳ה צ׳ה צ׳ה והאיש פשוט בורח לנו בספרינט לתוך הבית ומתחיל לרקוד כאילו הכל רגיל. כמובן שלא שאלנו שאלות וזרמנו איתו.
(06-16-2023, 10:58 PM)lidoradir כתב: סדרות אתר מזעזע, כל הקבצים שלהם דחוסים והאיכות חרא. לא יודע איך אנשים מסוגלים לראות שם משהו ב-2023. במחשב זה לא כזה נורא (אולי בגלל שהרזולוציה של המסך יותר קרובה לרזולוציה של סדרות). מישהו יודע אם האיכות שרשומה באתר של סדרות היא האמיתית לכולם או שהיא רק לתומכים שלהם ומשתמשים רגילים מקבלים איכות נמוכה יותר? יש בעיה קשה עם שירותי הסטרימינג בישראל. אפל - מבחר באמת עלוב של תכנים. אני חייב לומר לציין גם שההרשמה שלהם חודרת מאוד לפרטיות (פלאפון, כתובת וכו') והשירות שלהם על הפנים. אתה עובר חקירה כאילו אתה אסיר ביטחוני ואם אין לך מכשיר של אפל, אז בכלל מוציאים לך את הנשמה עם כל מיני קודים בשביל לקבל שירות. פריים וידאו - טוב יותר, אבל לא מספיק תכנים. אם The Girl Next Door מדורגת שם בסרטים המומלצים אז המצב רע. למתעניינים, אין שירות ישראלי. השירות הוא של הודים הזויים. דיסני - שוב, בעיית מבחר. אם אתה לא כוכב סטאר וורס ומאוורל, אין שם הרבה מה לראות. נטפליקס - לא ניסיתי. מכיר משם מלא תכנים נהדרים. מבחינתי המחיר שלהם גבוה מדי עבור הכמות שאני צופה ונראה לי שיותר משתלם עבורי במחיר הזה לרכוש כבר את התכנים מאמאזון כי אני לא צופה המון. הולו ו-HBO יכלו להיות תוספות נהדרות אבל אין בארץ. בטוח יותר טובים מדיסני, פריים וידאו ואפל. מה אתה אומר על מה שרשמתי על קריד? לא בדיחה מה שמנסים לעשות בארץ? עריכה: שכחתי לציין שגם המחירים של HBO והולו לא זולים בכלל. מישהו יכול לעדכן אם סידרו בדיסני את האפשרות לשנות גודל כתוביות וכו'
06-17-2023, 04:47 PM
(06-17-2023, 04:23 PM)wwehof כתב:https://www.shoshi-zohar.co.il/%D7%A4%D7%99%D7%A8%D7%90%D7%98/
קארוסי, לא הבנתי בהתחלה למה התכוונת. אחרי ההודעה בפרטי הבנתי.
אני חייב תיקון קטן למישהו כאן (אני חושב שגיא). מישהו שאל איפה ניתן לראות את סאגת וינלנד. עניתי לו שאני זוכר שראיתי שיש את זה בפריים וידאו. הסתכלתי היום באפליקציה שלהם כדי לראות אם שווה לחזור, ואכן יש את זה שם, אבל אלה אם יש רק עונה אחת, אז חסרות עונות. גם ברופא הטוב חסרות עונות. יותר ויותר שירותי סטרמינג צצו בשנים האחרונות והתוכן מתפצל בין יותר מדי שירותים ומגיע למצב הזוי שעונה איקס היא בשירות אחד ועונה וואי בשירות אחר ועונה זד בשירות שלישי. הבאסה היא שהם לא מציינים שיש עונות נוספות. מבחינת תכנים - מאוד רוצה לראות את קריד ו-AIR. אכזבה עצומה שקריד לא בדולבי וויז'יין. בכלל, נראה שפריים וידאו מאוד קמצנים באיכות. הסתכלתי בסדרות / סרטים מהשנים האחרונות ובהרבה מהן אין אפילו איכות של 4k. כמעט ולא קפצו לי תכנים עם דולבי וייזיין ואטמוס. יש להם כמו מיני תכנים ב-HDR אבל מעולם לא קפצה לי הודעה שהוא עובד. למישהו כאן עבד? יש להם שר הטבעות בפור קיי, אבל ההוביט לא ב-פור קיי. נדמה לי שגם המלאכיות של צ'רלי לא בפור קיי. מבין התכנים המוכרים, שרלוק, יומני ערפד, ורוניקה מארס - כלום לא בפור קיי. אני אשמח אם כל אחד כאן ירשום את חוות דעתו על השירותי סטרמינג שהוא מנוי בהם. העולם הזה משתנה כל כך מהר שקשה לעקוב. נ.ב. פריים וידאו הוציאו את ה-6-7 סרטי מהיר ועצבני שהיו להם |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|