07-08-2024, 06:54 PM
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
07-08-2024, 07:36 PM
(07-08-2024, 04:39 PM)master of doom כתב: זה אומר שעם כמה שאני אוהב את פריסט הוא פישל ביג טיים ויש לו מזל שאנחנו יותר מושקעים כרגע בפאנק-רולינס-מקינטייר אחרת היו אוכלים אותו חי. כאילו כן, אבל איזה מין מזל זה שהסנריו הטוב הוא שאתה אלוף העולם ושלושה מתאבקים ברוסטר יותר אובר ממך שכאחד מהם בכלל פצוע כבר חצי שנה.. הרסתם.
![]() הכל.
07-08-2024, 07:44 PM
(07-08-2024, 07:36 PM)Roger כתב: כאילו כן, אבל איזה מין מזל זה שהסנריו הטוב הוא שאתה אלוף העולם ושלושה מתאבקים ברוסטר יותר אובר ממך שכאחד מהם בכלל פצוע כבר חצי שנה.. חחח זאת נקודה טובה, אין ספק. זה מצב קצת מרגיז כי פריסט באמת מתאבק מעולה בעיניי, אבל הוא גם פרץ מאוחר וגם שוחה בבריכה עם דגים יותר גדולים ממנו. מקווה שגם אחרי שהוא יאבד את האליפות הוא יישאר רלוונטי.
07-08-2024, 07:46 PM
(07-08-2024, 06:47 PM)master of doom כתב: למה שיהיה עליו היט? הוא לא יכל לעשות שום דבר אחרת בסיטואציה הזאת. אם הוא היה סופר לשלוש זה היה מעביר לרולינס את האליפות, תוקע לחברה את הרעיונות שלה (פריסט-גונת'ר ומניח שגם לסת' יש כבר תכניות לסאמרסלאם) וגם דופק את הקטע עם פאנק ומקינטייר כי פאנק יכל להתערב רק כי היה קרב משולש בלי פסילות (הוא יכל לפסול פשוט את הקרב אם זה היה אחד על אחד, אבל זה היה יותר מעפן). היום ראיתי קרב של רולינס, אייץ׳ בזירה - רולינס מצמיד ל3 המוזיקה של סטינג מתנגנת - השופט מפסיק לספור בלי קיק-אאוט. פריסט היה צריך להראות כאילו הוא לא עומד לצאת מזה והמוזיקה הייתה צריכה להתנגן, סליחה באמת שהוא לא נביא והוא לא ידע במהלך קרב רסלינג שהבחור של המוזיקה לא ינגן בזמן. נו באמת.
07-08-2024, 07:51 PM
07-08-2024, 07:58 PM
(07-08-2024, 07:46 PM)Codycutter כתב: היום ראיתי קרב של רולינס, אייץ׳ בזירה - רולינס מצמיד ל3 המוזיקה של סטינג מתנגנת - השופט מפסיק לספור בלי קיק-אאוט. פריסט היה צריך להראות כאילו הוא לא עומד לצאת מזה והמוזיקה הייתה צריכה להתנגן, סליחה באמת שהוא לא נביא והוא לא ידע במהלך קרב רסלינג שהבחור של המוזיקה לא ינגן בזמן. נו באמת. אין שום קשר בין המקרים. אם אתה לא אמור להיות מוצמד אז תצא מההצמדה, בטח כשמדובר בקרב אליפות והרבה מונח על הכף. מעבר לזה, מילא היה מדובר בסטומפ, זה כולה היה פלקון ארוו, אין שום סיבה שפריסט לא יצא מזה. מה עדיף? שהמוצר ייראה כמו זיוף כי השופט החליט על דעת עצמו להפסיק את הספירה?
07-08-2024, 09:53 PM
אותי מעניינת שאלה אחת...
נגיד והמוזיקה של מקנטייר הייתה נשמעת תוך כדי ההצמדה, זאת סיבה ששופט אמור להפסיק את הספירה? ככה או ככה פריסט היה צריך לעשות קיקאאוט. ![]() (07-08-2024, 07:46 PM)Codycutter כתב: היום ראיתי קרב של רולינס, אייץ׳ בזירה - רולינס מצמיד ל3 המוזיקה של סטינג מתנגנת - השופט מפסיק לספור בלי קיק-אאוט. פריסט היה צריך להראות כאילו הוא לא עומד לצאת מזה והמוזיקה הייתה צריכה להתנגן, סליחה באמת שהוא לא נביא והוא לא ידע במהלך קרב רסלינג שהבחור של המוזיקה לא ינגן בזמן. נו באמת. המוסיקה של סטינג נשמעה אז לפני הספירה ל-2 של השופט, אז אי אפשר לדעת מה היה קורה אם המוסיקה הייתה נשמעת שניה אחרי, אני אישית מאמין שזיגלר שהיה בפוזיציה של דמיאן, היה משתחרר. אנחנו לא מתאבקים מקצועיים ובאמת אני לא יודע כמה זה במקום שנשפוט דבר כזה, אבל אני בטוח שמתאבק מקצועי במהלך קרב, מכסת"ח את עצמו מכל הכיוונים, וכל הזמן חושב על כמה סיטואציות בראש במקביל, אין דבר כזה שמתאבק בקרב כזה סומך על מפיק או על עובד כזה או אחר שינגן שיר, ואם הוא לא מנגן אותו אז הוא נותן לשופט לספור ל-3, כשהוא יודע שהוא אמור בכל מצב לצאת אלוף מהלילה הזה. לא היה נראה שהוא התעלף, אולי הגוף שלו קפא, אולי הפקודה מהמוח לא עברה ליד או לגוף שלו באותו רגע, זה מקרה מאוד מוזר שכמעט ולא קורה.
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
07-08-2024, 10:17 PM
(07-08-2024, 09:53 PM)Jon_M0xley כתב: אותי מעניינת שאלה אחת... מסכים איתך אבל זה חלק מהחוקים הלא כתובים של רסלינג, כמו שהשופט יחליט שזה הזמן להתווכח על נושא לא רלוונטי עם מתאבק כדי "לא לשים לב" בזמן שמנקנקים את היריב שלו. בכל מקרה, אם זה לא קרה והשופט ממשיך לספור, אז שיצא. לא היה נגרם שום נזק אם הוא היה יוצא, בטח ובטח כשמדובר במהלך סיגנצ'ור טיפוסי.
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|
משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים

![[Image: mens-white-jey-uso-eat-sleep-yeet-repeat...;amp;w=900]](https://images.footballfanatics.com/jey-uso/mens-white-jey-uso-eat-sleep-yeet-repeat-t-shirt_ss5_p-201895456+pv-1+u-kupshvhhlw3uzr5w4s4a+v-p4k8roxiyvhjdlwlhpl3.jpg?_hv=2&w=900)
![[Image: Khan-H-1140x641.jpg]](https://cdn1.bloodyslam.com/uploads/3/2025/01/Khan-H-1140x641.jpg)

![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)