(04-30-2023, 11:20 PM)Jon_M0xley כתב: גועל נפש.באמת מגעיל. מקווה שהעסק שלו ייכשל.
בעל בית קפה אסר על נטלי דדון וחבריה להיכנס כי "אני לא מכניס אנשים כאלה למקום שלי".(יש סרטון עם שלל מילים יפות אחרות)
התנהגות מגעילה, מאחל לו רק רע בחיים ושיקרוס לו העסק.
הלוואי והיא תלך איתו למשפט ותוציא מימנו מלא כסף.
(04-30-2023, 11:50 PM)SwitchBlade כתב: האמת אני לא מבין איך אפשר ללכת למקום אחר ולרצות לאכול אותו דבר, אבל וואלה.. ספגטי מוקרם? כנראה זה היה מפיל גם אותי.תנסה לאכול אוכל מקומי בספרד בבקשה. גועל נפש. מתוך 10 מסעדות אולי 1 תהיה נורמלית. ובאמת שניסיתי, את המסעדות הבינוניות ואת הכי טובות, אבל פשוט מדינה זוועה מבחינת אוכל.
אני עכשיו בצום וראיתי פשוט סרטונים של איך להכין אוכל במשך שעה והדיון הזה + סיפור הספגטי מוקרם + פיצה האט מסעדה בשרית כל זה עושה אותי חלש. הייפ ללידור נוסע ללונדון שוב ואוכל במקדונלדס.
כל יום קבוע taco bell. שום דבר אחר. אוכל טוב יש בגרוזיה, טורקיה, יוון וכו. בקיצור ליגה אדריאטית > יורוליג מבחינת האוכל.
(04-30-2023, 09:23 PM)Jon_M0xley כתב: אם לא היו מרחיקים אותו יש מצב היינו מנצחים אותם.היו מוצאים משהו אחר לשרוק עליו. מונאקו בחיים לא היית מנצחת את מכבי בלי השופטים
לא יודע אם הם מתנהגים ככה(בכללי מבחינת קהל) כי מכבי מישראל או כי ככה מתייחסים שם לכל אורחת שמגיעה אבל איכס.
סטף קרי עם 50 נקודות עושה מה שידענו שהוא יעשה. עוד מטצ'אפ חלומי של ג'יימס-קרי.
גולדן, לייקרס ומיאמי עולות ממקום 8, 7, 6 ומראות שבNBA העונה הסדירה חשובה כקליפת השום. קבוצות בסוף העונה מפסידות בשביל דראפט, או מפסידות בשביל לתת לסגל לנוח. היחידות שנלחמות זה אלו במקומות 6-10

![[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]](https://i.postimg.cc/d0S19LMp/HQ-Tkaob-MAARJCN.png)