07-13-2025, 10:47 PM
(07-13-2025, 08:40 PM)gilam כתב: *אני רואה את 2 המוצרים (מדלג על קוליז'ן נכון לימים אלו)טוני לא נראלי בן אדם רע רו רע ביסודו.
*אין מילה של ביקורת על AEW בתשובה שנתתי לך
*שאני מבקר את AEW זה לא מזלזול או חושב שזה ארגון בדיחה אלא ממקום שלדעתי אין סיבה שדינמיט
לא תסתכל בלבן של העיניים לRAW. זה יקרה ביום שטוני קאן יבין שהוא לא יודע וצריך ללמוד במקום להקשיב
לאינטרסנטים שלוחשים לו באוזן כמה טוב הוא ומעניקים לו את בוקר השנה מטעם עצמם. הבחור לא טמבל יש לו
ראש על הכתפיים והוא חריף שהוא מנתק רגש עובדה החוזה שהוא השיג כולל הכניסה של אמזון שזה אולי פתח
לרכישת זכויות מלאה בעסקה שתשאיר את כולם בשוק. הבעיה היא שהוא אוהד שרוף ומסתכל על הכוכבים שלו
לא מעט כמעריץ ואנשים לא מהססים לנצל את זה.
*ביקרתי את אדם וכריסטיאן. ואני ואתה יודעים מה אדם חושב על הארגון הזה כאשר הוא יוצא לבצע הצלה הוא רץ
קודם לקהל אחרי זה נעמד לחגוג עם זיקוקים ורק אחרי זה הולך להציל. עכשיו אם הוא היה לוקח את הפרויקט הזה ברצינות
אתה חושב שהוא היה מתייחס לסיפור שמנסים לספר פה ככה? כי AEW באמת מנסים לשנות ונותנים יותר במה לסיפורים ופרומואים.
הבעיה הם כל המזדקנים האלו שהם בטוחים שהם ממלאים אולמות ואצטדיונים, ושנופל האסימון שזה המיתוג של ענק שעושה את זה
כבר מעל ל100 שנים ולבד השם שלהם לא ממלא אולם של 5 אלף צופים כאשר גם פה יש מעטפת מאוד איכותית ונדיבה הם לא יודעים
איך לעכל את זה חיים בהכחשה ומסרבים לשחרר את אור הזרקורים גם כאשר הוא חושף זקנה שעלולה לבייש את הנעורים שלה.
ביום שטוני ילמד לעבוד נכון התשוקה שלו תהפוך מחסרון לנשק הכי חזק שלו בטח כאשר היריב הוא מחלבת כספים שלוקחת
אלפיים דולר לשורות ראשונות במנייה.
אין לי ניסיון כלשהו בניהול אבל לפי השמועות והדיווחים לאורך השנים הוא לא יודע להציג גבולות לעובדים שלו.
עוד בעיה זה שהוא לוקח לנהל יותר מדי חברות ופרוייקטים במקביל.
״תפסת מרובה לא תפסת״.
אי אפשר לרקוד על כל החתונות כי אז לא תישאר לך במה לרקוד עליה.
אני חושב שהוא לא יצירתי. עם כל הכבוד לזה שהוא מעריץ רסלינג.
מצד שני יש להם רוסטר ממש מוכשר, באמת יש להם רוסטר מטורף.
באמת קשה להחליט את מי לקדם יותר ופחות(גם באפרקארד, במידקארד, במחלקת הזוגות, במחלקת השלשות)
וגם למי לתת יותר קרבות ולמי פחות וכמה זמן מסך לתת לכל אחד ולהשקיע בעלילות ובסטוריליינים ובדמויות ובפיתוח דמות.
צריל בן אדם יצירתי שאוהב פרו רסלינג ושאכפת לו מהתחום ושגם יידע לנהל ולנהל את המתאבקים.
שלא יהיה דיקטטורה כמו וינס אבל שלא יהיה יוצר מדי בלאגן כמו אצל טוני.
מבחינת קייפייב הגיוני שהוא לא ירוץ מיידית להציל את כריסטיאן אחרי כל השיט שהיה להם.
אני כן יכול להבין למה זה לא מרגיש לך רציני שבוא יוחר פתאום לפוזות עם הקהל ולזיקוקים שלו.
אולי הוא עשה מחווה לג׳ף הארדי שחזר ככה ב-AEW ב-2023.
*אני חושב ש-AEW חייבים לתת במה לפרומואים וסיפורים.
וגם לדעת לשלב בין הדברים האלו לרסלינג ולקרבות עצמם.
זו בעיה שלדעתי נוגעת על כל התחום הזה וגם מדרדרת אותו והורסת אותו.
אני לא חושב שזה ישתנה בעתיד אבל אני מקווה מאוד שכן.
לצערי גם AEW חוטאים בזה(גם WWE עד היום עדיין חוטאים בזה ואני שונא את זה אבל זה כבר דיון אחר).
אני גם שונא את זה.
עם כל הכבוד לאדג׳ וכריסטיאן וש סטוריליין של חברים הכי אובים שהיו אויבים וחוזרים להיות חברים תמיד ייגע בי ויעניין אותי.
אדג׳ לא צריך לקחת ספוטים למתאבקים צעירים או לכל הפחות אם הוא כבר במעמד גבוהה אז שיקדם מישהו אחר וישים אותו אובר באיזו יריבות.
כריסטיאן כן מביא ריצה מעולה בניגוד לאדג׳.
הוא תופס הרבה פחות פוקוס מאדג׳ ומופיע הרבה פחות ממנו.
הוא ניסה לקדם את ג׳ק פרי ללא הצלחה(כי ג׳ק פרי תא היה טוב מספיק).
הוא כן ניסה לקדם את לוצ׳זורס אבל זה השתבש כי הבן אדם עצמו היה בסכנת חיים.
הוא כן בסטוריליין עם ניק ויין כבר כמה חודשים.
אני כן מסכים איתך שהוא תופס ספוט לחבר׳ה צעירים יותר וזה בעייתי ובסטייבל שהיה לו בעיקר הוא היה הפוקוס.
לא אכפת לי מכמה כסך טוני מרוויח וכמה עולות לו המניות.
זה לא צריך לעניים אותנו.
זה צריך לעניין אותו אם הם ישכילו להשתבש בכסף ובמשאבים שלהם כדי ליצור ולייצר תוכניות טובות ומעניינות יותר וסגמנטים יותר מושקעים והפקה יותר מושקעת.
ואני לא אופתע אם אבא של טוני(שיש לו מלא כסף) עזר לו עם לסגור את הדילים
סה״כ אני מסכים עם רוב מה שכתבת בתגובה הזו.

![[Image: Khan-H-1140x641.jpg]](https://cdn1.bloodyslam.com/uploads/3/2025/01/Khan-H-1140x641.jpg)