Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
1 2 3 4 5 ... 37 הבא »

אשכול הדיבורים הרשמי של פורום AEW

עמודים (118): « הקודם 1 ... 4 5 6 7 8 ... 118 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום AEW
Penta מנותק
Low-Card
תגובות: 832
אשכולות: 0
Likes Given: 156
הצטרף בתאריך: May 2021
07-13-2025, 10:47 PM
(07-13-2025, 08:40 PM)gilam כתב:  *אני רואה את 2 המוצרים (מדלג על קוליז'ן נכון לימים אלו)
*אין מילה של ביקורת על AEW בתשובה שנתתי לך
*שאני מבקר את AEW זה לא מזלזול או חושב שזה ארגון בדיחה אלא ממקום שלדעתי אין סיבה שדינמיט
לא תסתכל בלבן של העיניים לRAW. זה יקרה ביום שטוני קאן יבין שהוא לא יודע וצריך ללמוד במקום להקשיב
לאינטרסנטים שלוחשים לו באוזן כמה טוב הוא ומעניקים לו את בוקר השנה מטעם עצמם. הבחור לא טמבל יש לו
ראש על הכתפיים והוא חריף שהוא מנתק רגש עובדה החוזה שהוא השיג כולל הכניסה של אמזון שזה אולי פתח
לרכישת זכויות מלאה בעסקה שתשאיר את כולם בשוק. הבעיה היא שהוא אוהד שרוף ומסתכל על הכוכבים שלו
לא מעט כמעריץ ואנשים לא מהססים לנצל את זה.

*ביקרתי את אדם וכריסטיאן. ואני ואתה יודעים מה אדם חושב על הארגון הזה כאשר הוא יוצא לבצע הצלה הוא רץ
קודם לקהל אחרי זה נעמד לחגוג עם זיקוקים ורק אחרי זה הולך להציל. עכשיו אם הוא היה לוקח את הפרויקט הזה ברצינות
אתה חושב שהוא היה מתייחס לסיפור שמנסים לספר פה ככה? כי AEW באמת מנסים לשנות ונותנים יותר במה לסיפורים ופרומואים.

הבעיה הם כל המזדקנים האלו שהם בטוחים שהם ממלאים אולמות ואצטדיונים, ושנופל האסימון שזה המיתוג של ענק שעושה את זה
כבר מעל ל100 שנים ולבד השם שלהם לא ממלא אולם של 5 אלף צופים כאשר גם פה יש מעטפת מאוד איכותית ונדיבה הם לא יודעים
איך לעכל את זה חיים בהכחשה ומסרבים לשחרר את אור הזרקורים גם כאשר הוא חושף זקנה שעלולה לבייש את הנעורים שלה.

ביום שטוני ילמד לעבוד נכון התשוקה שלו תהפוך מחסרון לנשק הכי חזק שלו בטח כאשר היריב הוא מחלבת כספים שלוקחת
אלפיים דולר לשורות ראשונות במנייה.
טוני לא נראלי בן אדם רע רו רע ביסודו.
אין לי ניסיון כלשהו בניהול אבל לפי השמועות והדיווחים לאורך השנים הוא לא יודע להציג גבולות לעובדים שלו.
עוד בעיה זה שהוא לוקח לנהל יותר מדי חברות ופרוייקטים במקביל.
״תפסת מרובה לא תפסת״.
אי אפשר לרקוד על כל החתונות כי אז לא תישאר לך במה לרקוד עליה.
אני חושב שהוא לא יצירתי. עם כל הכבוד לזה שהוא מעריץ רסלינג.
מצד שני יש להם רוסטר ממש מוכשר, באמת יש להם רוסטר מטורף.
באמת קשה להחליט את מי לקדם יותר ופחות(גם באפרקארד, במידקארד, במחלקת הזוגות, במחלקת השלשות)
וגם למי לתת יותר קרבות ולמי פחות וכמה זמן מסך לתת לכל אחד ולהשקיע בעלילות ובסטוריליינים ובדמויות ובפיתוח דמות.
צריל בן אדם יצירתי שאוהב פרו רסלינג ושאכפת לו מהתחום ושגם יידע לנהל ולנהל את המתאבקים.
שלא יהיה דיקטטורה כמו וינס אבל שלא יהיה יוצר מדי בלאגן כמו אצל טוני.

מבחינת קייפייב הגיוני שהוא לא ירוץ מיידית להציל את כריסטיאן אחרי כל השיט שהיה להם.
אני כן יכול להבין למה זה לא מרגיש לך רציני שבוא יוחר פתאום לפוזות עם הקהל ולזיקוקים שלו.
אולי הוא עשה מחווה לג׳ף הארדי שחזר ככה ב-AEW ב-2023.
*אני חושב ש-AEW חייבים לתת במה לפרומואים וסיפורים.
וגם לדעת לשלב בין הדברים האלו לרסלינג ולקרבות עצמם.

זו בעיה שלדעתי נוגעת על כל התחום הזה וגם מדרדרת אותו והורסת אותו.
אני לא חושב שזה ישתנה בעתיד אבל אני מקווה מאוד שכן.
לצערי גם AEW חוטאים בזה(גם WWE עד היום עדיין חוטאים בזה ואני שונא את זה אבל זה כבר דיון אחר).
אני גם שונא את זה.
עם כל הכבוד לאדג׳ וכריסטיאן וש סטוריליין של חברים הכי אובים שהיו אויבים וחוזרים להיות חברים תמיד ייגע בי ויעניין אותי.
אדג׳ לא צריך לקחת ספוטים למתאבקים צעירים או לכל הפחות אם הוא כבר במעמד גבוהה אז שיקדם מישהו אחר וישים אותו אובר באיזו יריבות.
כריסטיאן כן מביא ריצה מעולה בניגוד לאדג׳.
הוא תופס הרבה פחות פוקוס מאדג׳ ומופיע הרבה פחות ממנו.
הוא ניסה לקדם את ג׳ק פרי ללא הצלחה(כי ג׳ק פרי תא היה טוב מספיק).
הוא כן ניסה לקדם את לוצ׳זורס אבל זה השתבש כי הבן אדם עצמו היה בסכנת חיים.
הוא כן בסטוריליין עם ניק ויין כבר כמה חודשים.
אני כן מסכים איתך שהוא תופס ספוט לחבר׳ה צעירים יותר וזה בעייתי ובסטייבל שהיה לו בעיקר הוא היה הפוקוס.

לא אכפת לי מכמה כסך טוני מרוויח וכמה עולות לו המניות.
זה לא צריך לעניים אותנו.
זה צריך לעניין אותו אם הם ישכילו להשתבש בכסף ובמשאבים שלהם כדי ליצור ולייצר תוכניות טובות ומעניינות יותר וסגמנטים יותר מושקעים והפקה יותר מושקעת.
ואני לא אופתע אם אבא של טוני(שיש לו מלא כסף) עזר לו עם לסגור את הדילים

סה״כ אני מסכים עם רוב מה שכתבת בתגובה הזו.
[Image: giphy.gif]
הגב
The following 1 user Likes Penta's post:
  • karusi
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
07-14-2025, 12:04 AM
(07-13-2025, 10:45 PM)gilam כתב:  תאונה מצערת. אתה לא מסתכן בלאבד את הכשרון הצעיר הכי גדול שלך בגלל תאונה כזאת.
גולדברג גמר לברט ארט את הקריירה לא באולי לא חושבים שזה מזה בשידור ישיר מול כולם
הוא המשיך לקריירה אגדית ועשה לחברה שללו ולעצמו עוד מיליוני דולרים.
אסור לטוני להיכנע להיט בחדר ההלבשה כי אז הוא יבין שהוא טעה שWWE יציגו את הכוכב החדש
שלהם שתוך פחות מ3 שנים כבר במין איבנט של רסלמניה וכל מה שיישאר לדון כמה זכויות יש לAEW בעליה
לגדולה של מי שהיה אצלם קייל פלטשר.

אתה ממש לא תאבד את הכשרון הצעיר הכי גדול שלך אם תשהה לו זכייה בתואר מיד/אנדר-קארד שגם ככה אפקטיבלי קבור. אם הוא עושה כאלה פשלות הוא צריך להיות מודע אליהם ולתקן ולהשתפר. אין מה לעשות. הוא עשה טעות - הוא צריך להיענש איכשהו. זה לא הולך לפגוע בו אלא לשפר אותו.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 5,954
אשכולות: 12
Likes Given: 1,080
הצטרף בתאריך: Nov 2023
07-14-2025, 08:14 AM
(07-14-2025, 12:04 AM)Roger כתב:  אתה ממש לא תאבד את הכשרון הצעיר הכי גדול שלך אם תשהה לו זכייה בתואר מיד/אנדר-קארד שגם ככה אפקטיבלי קבור. אם הוא עושה כאלה פשלות הוא צריך להיות מודע אליהם ולתקן ולהשתפר. אין מה לעשות. הוא עשה טעות - הוא צריך להיענש איכשהו. זה לא הולך לפגוע בו אלא לשפר אותו.

ההיסטוריה מלמדת שכל פעם שהוא נכנע להיט על מתאבק הוא איבד אותו.
הגב

•
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
07-14-2025, 02:26 PM
(07-13-2025, 06:07 PM)KB24 כתב:  הדיווח לגבי אדם קול זה שהוא עבר זעזוע מוח נוסף
באירוע אחד הפרשנים אמר בטעות שזאת פציעה שקייל פלטשר גרם לה
אנשים מייחסים את זה לספוט הזה בקרב האחרון ביניהם:
https://x.com/wwe_wwf_Junkie/status/1944164350102536499

אני לא אופתע אם ריקושה יהיה אלוף ה-TNT הבא.
האדמירל של AEW.
הגב

•
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
07-14-2025, 02:36 PM
(07-13-2025, 08:40 PM)gilam כתב:  *אני רואה את 2 המוצרים (מדלג על קוליז'ן נכון לימים אלו)
*אין מילה של ביקורת על AEW בתשובה שנתתי לך
*שאני מבקר את AEW זה לא מזלזול או חושב שזה ארגון בדיחה אלא ממקום שלדעתי אין סיבה שדינמיט
לא תסתכל בלבן של העיניים לRAW. זה יקרה ביום שטוני קאן יבין שהוא לא יודע וצריך ללמוד במקום להקשיב
לאינטרסנטים שלוחשים לו באוזן כמה טוב הוא ומעניקים לו את בוקר השנה מטעם עצמם. הבחור לא טמבל יש לו
ראש על הכתפיים והוא חריף שהוא מנתק רגש עובדה החוזה שהוא השיג כולל הכניסה של אמזון שזה אולי פתח
לרכישת זכויות מלאה בעסקה שתשאיר את כולם בשוק. הבעיה היא שהוא אוהד שרוף ומסתכל על הכוכבים שלו
לא מעט כמעריץ ואנשים לא מהססים לנצל את זה.

*ביקרתי את אדם וכריסטיאן. ואני ואתה יודעים מה אדם חושב על הארגון הזה כאשר הוא יוצא לבצע הצלה הוא רץ
קודם לקהל אחרי זה נעמד לחגוג עם זיקוקים ורק אחרי זה הולך להציל. עכשיו אם הוא היה לוקח את הפרויקט הזה ברצינות
אתה חושב שהוא היה מתייחס לסיפור שמנסים לספר פה ככה? כי AEW באמת מנסים לשנות ונותנים יותר במה לסיפורים ופרומואים.

הבעיה הם כל המזדקנים האלו שהם בטוחים שהם ממלאים אולמות ואצטדיונים, ושנופל האסימון שזה המיתוג של ענק שעושה את זה
כבר מעל ל100 שנים ולבד השם שלהם לא ממלא אולם של 5 אלף צופים כאשר גם פה יש מעטפת מאוד איכותית ונדיבה הם לא יודעים
איך לעכל את זה חיים בהכחשה ומסרבים לשחרר את אור הזרקורים גם כאשר הוא חושף זקנה שעלולה לבייש את הנעורים שלה.

ביום שטוני ילמד לעבוד נכון התשוקה שלו תהפוך מחסרון לנשק הכי חזק שלו בטח כאשר היריב הוא מחלבת כספים שלוקחת
אלפיים דולר לשורות ראשונות במנייה.

אדג׳ עשה ראיון לפני כמה חודשים.
הוא אחר שהוא מקווה לשלב עוד מתאבקים בסיפור שלו.
בסטייבל של כריסטיאן, ג׳יי וייט(אולי זה גם יערב את הגאנס ואת ג׳וס רובינסון), את ווילו נייטגירל, את אלו שהיו בסטייבל עם כריסטיאן,
לערב גם את FTR(הם ואדג׳ חברים במציאות) ולתת לה Spin-offs.
*הוא אמר ספציפית על סוויצ׳בלייד ג׳יי וייט שיש ביניהם הרבה קווי דימיון וששניהם מסתמכים על קאונטרים בסגנון שלהם בזירה
והוא אוהב את הגישה שלו ושהוא מנסה להוציא את המיטב ממה שנותנים לו.
יש לאדג׳ זמן עד האיחוד עם כריסטיאן,
אם סוויצ׳בלייד יהיה כשיר חייבים לנצל את זה לדעתי ולעשות להם פיוד אחד על אחד רציני.
שתהיה להם יריבות בקאליבר של פאנק-MJF ובקאליבר של האנגמן-סוורב או לכל הפחות קרוב לזה.
ולסוויצ׳בלייד היה סטוריליין שהוא מנסה להחזיר הפסדים עם מי שהוא ניצח אותו.
על האנגמן הוא החזיר ניצחונות(הוא ניצח אותו פעמיים או שלוש פעמים ב-AEW, גם ב-NJPW הוא ניצח אותו בעבר).
ניצחון על כריסטיאן באחד על אחד הוא עוד לא החזיר.

https://collider.com/aew-adam-copeland-christian-cage-death-riders-percy-jackson-season-2/
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
07-14-2025, 06:37 PM
(07-14-2025, 02:36 PM)Penta כתב:  אדג׳ עשה ראיון לפני כמה חודשים.
הוא אחר שהוא מקווה לשלב עוד מתאבקים בסיפור שלו.
בסטייבל של כריסטיאן, ג׳יי וייט(אולי זה גם יערב את הגאנס ואת ג׳וס רובינסון), את ווילו נייטגירל, את אלו שהיו בסטייבל עם כריסטיאן,
לערב גם את FTR(הם ואדג׳ חברים במציאות) ולתת לה Spin-offs.
*הוא אמר ספציפית על סוויצ׳בלייד ג׳יי וייט שיש ביניהם הרבה קווי דימיון וששניהם מסתמכים על קאונטרים בסגנון שלהם בזירה
והוא אוהב את הגישה שלו ושהוא מנסה להוציא את המיטב ממה שנותנים לו.
יש לאדג׳ זמן עד האיחוד עם כריסטיאן,
אם סוויצ׳בלייד יהיה כשיר חייבים לנצל את זה לדעתי ולעשות להם פיוד אחד על אחד רציני.
שתהיה להם יריבות בקאליבר של פאנק-MJF ובקאליבר של האנגמן-סוורב או לכל הפחות קרוב לזה.
ולסוויצ׳בלייד היה סטוריליין שהוא מנסה להחזיר הפסדים עם מי שהוא ניצח אותו.
על האנגמן הוא החזיר ניצחונות(הוא ניצח אותו פעמיים או שלוש פעמים ב-AEW, גם ב-NJPW הוא ניצח אותו בעבר).
ניצחון על כריסטיאן באחד על אחד הוא עוד לא החזיר.

https://collider.com/aew-adam-copeland-christian-cage-death-riders-percy-jackson-season-2/

הסיפור של אדג׳ מעניין רק אדם אחד שחושב שזה מגניב לקצר את השם משפחה שלו. ביום שבאם באם יקרא לעצמו ״ביג״ אפשר לסגור את הבאסטה.

אם למדנו משהו, זה שהעתיד של AEW נמצא בדור הבא (שזה די הגיוני לא?).
אדג׳ צריך להיות חלק בסיפור של ג׳יי וויט. לא להפך.

כריסטיאן ואדג׳ (בסדר הזה, אדג׳ גם פה שחקן משנה) צריכים להיות טאג טים נוסטלגי כמו ההארדיז, ולהאבק במחלקת הזוגות שמערבת כרגע זוגות שזמנם עבר כמו FTR, יאנג באקס והמוכשרים אך המשעממים. וזה גם צריך להיות מצב זמני עד שיצליחו לבנות עוד 2 זוגות מעניינים מלבד הגאנס שיקחו את ההובלה משם.
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
07-14-2025, 07:57 PM
(07-14-2025, 08:14 AM)gilam כתב:  ההיסטוריה מלמדת שכל פעם שהוא נכנע להיט על מתאבק הוא איבד אותו.

ההיסטוריה לא תמיד חוזרת על עצמה ב-100%. שוב, במקום לזכות באליפות הזאת עכשיו הוא יזכה בה (או יהיה בדברים יותר טובים) עוד 2-3 חודשים ובזמן הזה יראה שאשכרה אפשר לסמוך עליו מספיק שלא ידפוק את הראש של היריבים שלו. זה רסלינג 101. אם אין עונש על דבר כזה אז זה יהיה הכי מטופש והכי מארקי חסר חוליות שיכול להיות.

חוץ מזה, אני בכלל לא חושב שקייל פלטשר אומר לעצמו: ״שיט משהים לי ת׳פוש. אני חייב לערוק ל-WWE. זה מגוחך להישאר בחברה שהבעלים שלה מגדיר אותי העתיד שלה ויש כבר תכנונים ברורים לגבי זה ולא לבחור לערוק למתחרים ולהיות PC טאלנט ב-NXT ולהיות בתחתית״.
הרסתם.
הכל.
הגב
The following 1 user Likes Roger's post:
  • בחוק
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 5,954
אשכולות: 12
Likes Given: 1,080
הצטרף בתאריך: Nov 2023
07-14-2025, 08:21 PM
(07-14-2025, 07:57 PM)Roger כתב:  ההיסטוריה לא תמיד חוזרת על עצמה ב-100%. שוב, במקום לזכות באליפות הזאת עכשיו הוא יזכה בה (או יהיה בדברים יותר טובים) עוד 2-3 חודשים ובזמן הזה יראה שאשכרה אפשר לסמוך עליו מספיק שלא ידפוק את הראש של היריבים שלו. זה רסלינג 101. אם אין עונש על דבר כזה אז זה יהיה הכי מטופש והכי מארקי חסר חוליות שיכול להיות.

חוץ מזה, אני בכלל לא חושב שקייל פלטשר אומר לעצמו: ״שיט משהים לי ת׳פוש. אני חייב לערוק ל-WWE. זה מגוחך להישאר בחברה שהבעלים שלה מגדיר אותי העתיד שלה ויש כבר תכנונים ברורים לגבי זה ולא לבחור לערוק למתחרים ולהיות PC טאלנט ב-NXT ולהיות בתחתית״.

*אני רוצה את קייל פלטשר בדינמיט רחוק ככל האפשר מהחגורה הזאת, יש 2 יותר מעניינות ממנה שם. איך שהוא כל מי שהחזיק
בה סיים רע וקייל כשרון שאני נהנה לצפות בו, תן אותה לסמי זיין.
שוב מדובר בתאונה, מרסדס כמעט גמרה את הקריירה לפייג' ועלה לה בכמה שנים והרבה כסף. אתה חושב שהיא צריכה להענש?
טעויות קורות בטח שמדובר בלייב בוטשים קורים כל קרב לפעמים הם מובילים לפציעה רצינית אתה לא מעניש מישהו על משהו
שנעשה בשוגג וגם ככה הוא מרגיש רע עם זה. בטח לא בגלל שחדר ההלבשה דורש את זה, זה מתכון לאיבוד שליטה כי הם יבינו
שהם מכתיבים את הטון.

*קייל פלטשר לWWE זה חלום שלי וחלק מרשימת קניות שמדי פעם אני חושף בה שם לאור, הוא מעולם לא התבטא ברצון למעבר
יותר מזה אוספריי חבר הכי קרוב אליו פגוע מאנטר מה שיוצר דם רע מה גם שבת הזוג שלו גם בAEW, אבל מותר לי לחלום.
את היהלום שבכתר כבר השגתי.
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
07-14-2025, 08:44 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-14-2025, 08:44 PM על ידי Roger.)
(07-14-2025, 08:21 PM)gilam כתב:  *אני רוצה את קייל פלטשר בדינמיט רחוק ככל האפשר מהחגורה הזאת, יש 2 יותר מעניינות ממנה שם. איך שהוא כל מי שהחזיק
בה סיים רע וקייל כשרון שאני נהנה לצפות בו, תן אותה לסמי זיין.
שוב מדובר בתאונה, מרסדס כמעט גמרה את הקריירה לפייג' ועלה לה בכמה שנים והרבה כסף. אתה חושב שהיא צריכה להענש?
טעויות קורות בטח שמדובר בלייב בוטשים קורים כל קרב לפעמים הם מובילים לפציעה רצינית אתה לא מעניש מישהו על משהו
שנעשה בשוגג וגם ככה הוא מרגיש רע עם זה. בטח לא בגלל שחדר ההלבשה דורש את זה, זה מתכון לאיבוד שליטה כי הם יבינו
שהם מכתיבים את הטון.

*קייל פלטשר לWWE זה חלום שלי וחלק מרשימת קניות שמדי פעם אני חושף בה שם לאור, הוא מעולם לא התבטא ברצון למעבר
יותר מזה אוספריי חבר הכי קרוב אליו פגוע מאנטר מה שיוצר דם רע מה גם שבת הזוג שלו גם בAEW, אבל מותר לי לחלום.
את היהלום שבכתר כבר השגתי.

חחחחחחחח כן. סשה בנקס צריכה להיענש. מה כל כך קשה לתפוס? מי שעושה טעויות שעולות לקולגות בקריירה - ייענש. לא מוכן לשמוע את השטות הגמורה של ״טעויות קורות״. קרו כבר 2 טעויות שפלטשר גרם לאדם קול, פעם אחרי פעם. יש 0 השלכות שליליות ורק היגיון ב(שוב)השהיית פוש מאוד זמנית שתגרום לפלטשר להיות יותר בטוח בזירה (=מתאבק יותר טוב). לא מבין מה יש להתעקש כל כך.
הרסתם.
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
הצטרף בתאריך: Jan 2021
07-14-2025, 08:51 PM
כמה כשיר בריאן?
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (118): « הקודם 1 ... 4 5 6 7 8 ... 118 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-26-2026, 06:35 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר