10-28-2025, 09:54 PM
הריצה של בריאן בWWE לאחר הפציעה שלו הייתה ממש טובה ומאוד נהניתי ממנו, במיוחד בתקופה שהחזיק באליפות כהיל והביא את החגורה הזאת מעץ אורגני או שיט כזה.
![[Image: finn-balor.gif]](https://media.tenor.com/5tkYZ03S7LIAAAAM/finn-balor.gif)
|
תגיד את האמת
|
|
10-28-2025, 09:54 PM
הריצה של בריאן בWWE לאחר הפציעה שלו הייתה ממש טובה ומאוד נהניתי ממנו, במיוחד בתקופה שהחזיק באליפות כהיל והביא את החגורה הזאת מעץ אורגני או שיט כזה.
![]()
10-28-2025, 09:56 PM
(10-28-2025, 09:54 PM)SaHBK כתב: הריצה של בריאן בWWE לאחר הפציעה שלו הייתה ממש טובה ומאוד נהניתי ממנו, במיוחד בתקופה שהחזיק באליפות כהיל והביא את החגורה הזאת מעץ אורגני או שיט כזה. חגורה שהייתה עשויה מחשיש, אבנים, עץ, ודברים אקולוגיים. החגורה הייתה יפה האמת.
10-29-2025, 10:58 AM
(10-28-2025, 09:56 PM)DarkArts כתב: חגורה שהייתה עשויה מחשיש, אבנים, עץ, ודברים אקולוגיים. קטאן. ![]()
10-29-2025, 02:23 PM
זה לא כזה קריטי בתכלס
אבל אני נורא אהבתי שלPPV יש שמות של אירועים ולא על סוגי קרבות. כמו No Mercy .. Unforgiven No Way out להבדיל מEC או אקסטרים רולס לדוגמא.. ![]() (10-29-2025, 02:23 PM)SaHBK כתב: זה לא כזה קריטי בתכלס "שמות אפלים" אני קורא לזה, משהו שקצת מדגדג לך את האינטלקט היום הכל חרטא... שמות מופלצים, שמות של הפנינג בית ספר רסלפאלוזה, קראון ג'ול, קלאש את זיבי
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
11-01-2025, 08:23 PM
(11-01-2025, 05:19 PM)SaHBK כתב: תנו לי את צ'אמפה בפוש סינגלס סטייל היל NXT מיד קארד לגיטימי לגמרי. בדיעבד ההתעקשות של צ'אמפה ושל גרגאנו להישאר בNXT הייתה מוצדקת. הם היו בטופ של הבראנד מס' 3 בתעשייה במשך שנה וחצי - כשהבראנד היה בתקופה הכי טובה שלו. הראן שלהם בראשי מוכיח שהם באמת הבינו שהם נמצאים בנקודה ממנה אפשר רק לרדת. יפתיע אותי לראות את צ'אמפה מקבל צ'אנס כנה בסינגלס. אולי אם הוא יוסיף לעצמו כמה קעקועים סמואנים ויתחיל לחרוש על מילה אחת עם 4 אותיות.
11-01-2025, 11:05 PM
(11-01-2025, 05:19 PM)SaHBK כתב: תנו לי את צ'אמפה בפוש סינגלס סטייל היל NXT מיד קארד לגיטימי לגמרי. צ'אמפה אם לא הצוואר הבעייתי שלו יכל להיות מאיין איבנטר כהיל. יש לו הכל, מיק, זירה, דמות הכל. הראן שלו כבלאקהארט הייתה פשוט שלמות. ![]() (11-01-2025, 08:23 PM)SwitchBlade כתב: בדיעבד ההתעקשות של צ'אמפה ושל גרגאנו להישאר בNXT הייתה מוצדקת. מה שאתה אומר כאן זאת הסיבה ש-NXT בלאק אנד גולד של ז׳ון פול היה הבראנד פיתוח הכי פחות אפקטיבי אולי בהיסטוריה של הבארנדים הפיתוחיים בכל ענף ביקום. זה באמת נכון, הם הגיעו לפיק מול קהל עם סטאנדרט שואף לאפס שאם יקבלו באנגרים מודרניים ימשכנו את ביתם (ליטרלי רואים את זה היום) וכשהגיע הזמן שלהם לעלות לבראנד שאליו היו אמורים להתכונן ב״בראנד הפיתוח״ הם התבגרו, נפצעו יותר, השתמשו ביותר חומר, הומאסו יותר והבינו מיד שבראשי הם באמס שהאינטרנט הטיפש ניפח. כל הרוסטר של הנשים הגיע מהפיתוח הזה וזו נקודה לרעה ולא לטובה, כי כל הבנות האלה למדו היאבקות בצורה מזעזעת ורואים את הבאצ׳ים המזעזעים מידי קרב (גם אצל הגברים שעלו משם ולמדו מ-0). ליטרלי כל בית ספר להיאבקות ממוצע עם אנשים מנוסים שהיו מנסים ללמד אותן קצת את הפאן היותר רוחני של רסלינג ולא הפאן הטכני של לשנן מהלך לקרב ולקוות שלא יהיו באצ׳ים, היה עושה עבודה פי 100 יותר טובה. ז׳ון פול. מחורבן בהכל. הרסתם.
![]() הכל.
11-02-2025, 07:51 AM
(11-01-2025, 11:25 PM)Roger כתב: מה שאתה אומר כאן זאת הסיבה ש-NXT בלאק אנד גולד של ז׳ון פול היה הבראנד פיתוח הכי פחות אפקטיבי אולי בהיסטוריה של הבארנדים הפיתוחיים בכל ענף ביקום. זה באמת נכון, הם הגיעו לפיק מול קהל עם סטאנדרט שואף לאפס שאם יקבלו באנגרים מודרניים ימשכנו את ביתם (ליטרלי רואים את זה היום) וכשהגיע הזמן שלהם לעלות לבראנד שאליו היו אמורים להתכונן ב״בראנד הפיתוח״ הם התבגרו, נפצעו יותר, השתמשו ביותר חומר, הומאסו יותר והבינו מיד שבראשי הם באמס שהאינטרנט הטיפש ניפח. וכרגיל אתה טועה ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|