Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 129 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (711): « הקודם 1 ... 582 583 584 585 586 ... 711 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
Omer מנותק
Rookie
*
תגובות: 208
אשכולות: 0
Likes Given: 52
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#5,831
10-17-2025, 07:49 PM
(10-17-2025, 06:18 PM)Cenation כתב:  דעה הגיונית לגמרי, הקרב הזה היסטורי חד משמעית
אפשר להסכים שהמשולש במניה הוא מההכי הכי טובים שהיו בכל הזמנים?

אמממ עד כמה שאהבתי את הסיום של הקרב הזה אני לא יודע…
מצד אחד, הקרב הזה התחיל מנקודה מאוד גבוהה. השמות, הספוט והסיום המפתיע.
מצד שני, היו 4 טריפל טרטס במיין איבנט של רסלמניה. אם אני לוקח בחשבון את הסיפור, הסטאר פאוור והרסלינג- את הקרב הזה הייתי שם במקום ה3 אחרי בנואה-מייקלס-האנטר ובראיין-אורטון-בטיסטה ולפני בקי-שארלוט-רונדה.

אם ניקח טריפל טרטס שהיו ברסלמניה אבל לא במיין איבנט, אז מבחינת רסלינג נטו (כי בכל זאת מיין איבנט זה מעמד אחר, בנייה בד״כ יותר מושקעת וכו) יש לנו:
Tlc מרסלמניה. זה היה חדשני, די מטורף וגנב את ההצגה ברסלמניה שנחשבת להכי איכותית.
איו-ריפלי-ביאנקה
שיימוס-גונתר-מקינטייר
כולם לדעתי טובים משמעותית מרולינס -פאנק-ריינס בתוך הזירה.
יש גם את ריינס-בראיין-אדג מרסלמניה 37 שמגיע לו אזכור של כבוד כאן, ואם אנחנו מחשיבים את הפדייה של סת ברסלמניה 34 כטריפל טרט אז גם לקרב הזה מגיע אזכור.

אם נלך לple אחרים עולים לי:
רולינס-לסנר-סינה. קרב מטורף מהראמבל.
מייקל-בנואה-טריפל מבקלאש. הקרב החוזר היה לא פחות טוב מרסלמניה, אבל עם מנצח יותר ברור ומעמד מן הסתם פחות גדול.

עולים לי עוד קרבות שהיו איכותיים יותר אבל לא קרובים במעמד , בבנייה או בסיום.

שורה תחתונה, תלוי מה אתה מגדיר מהטובים בכל הזמנים. אישית, אצלי זה בחיים לא טופ 3, אבל בוודאות כן טופ 10.
הגב
The following 5 users Like Omer's post:
  • Bam Bam Bigelow, Cenation, NoamRR, SaHBK, SwitchBlade
חפש
הגב
DDJ מנותק
Low-Card
תגובות: 907
Likes Given: 35
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#5,832
10-18-2025, 04:21 PM
האם ג'ון סינה באמת ה-GOAT?
אולי אני ציניקן אבל קצת קשה לי עם ההנדסת תודעה הזאת,
ועם מכונת היח"צ המשומנת שה-WWE מפעילים כלפיו, בצורה שאף מתאבק לא קיבל.

כן, ג'ון סינה מייצג דור רסלינג שלם, עידן שלם
כך גם ברונו סמרטינו, האלק הוגאן, ברט הארט, שון מייקלס, סטון קולד, דה רוק, טריפל H, רנדי אורטון, רומן ריינס, קודי רודס
וכמובן צריך להזכיר גם מתאבקים כמו טייקר, פאנק, ולסנר שהתאבקו ברצף למשך המון זמן

יש לי כמה בעיות עם ג'ון סינה:
1. הוא ממש לא ההגדרה של "מתאבק שלם".
יכולות הזירה שלו בינוניות לעומת הרבה שמות גדולים אחרים, הדמות שלו מ-2006 עד השנה הייתה לגמרי שנוי במחלוקת,
וגם כשחושבים על קלאסיקות של ג'ון סינה, ויש כמה כאלה, זה יותר על המתאבק שהתמודד מולו מאשר עליו.

2. במשך רוב מוחלט של הקריירה, חצי מהקבל לא קיבל אותו.
כן, הוא היווה השראה עבור מלא אנשים, אך מנגד היה לגמרי שנוי במחלוקת עבור אחרים,
הרבה אוהדים כבר לא יכלו לראות אותו, כי עבור רבים הוא היווה התגלמות הבינוניות.
השנה יש עליו קונצנזוס, פעם ראשונה בקריירה בערך, אבל קשה לי לשכוח את "הסבל" שהוא העביר רבים בשנות השיא שלו.

3. השקר הזה שהוא היה כאן למשך 25 שנה, שהוא ממשיך להדהד אותו, זה לגמרי הנדסת תודעה.
קודם כל, כי ממתי מחשיבים ליגות פיתוח? כבר תורידו שנתיים.
ובפועל, מאמצע 2024, עד תחילת 2025, הוא כמעט ולא הופיע.
זה בערך 7 שנים, שג'ון סינה נמצא בסטטוס של סימן שאלה, בסטטוס של פארט-טיימר שגם כשהוא מופיע לא מספק את הסחורה.
מישהו באמת זוכר מה סינה עשה ב-7 השנים האחרונות?
בתכלס, הוא מתאבק פעיל במשך 15 שנה בלבד, שזה יפה מאוד, אך כמוהו אני יכול לתת עוד 50 מתאבקים כאלה.

שוב, אני לא יכול לקחת לו את יכולת המיקרופון והפרומו המעולות,
את העובדה שהוא ידע לייחצן את עצמו ואת הארגון בצורה מעולה גם מחוץ לגבולות הרסלינג
אבל הכי טוב בכל הזמנים?
שמגיע לו טור פרישה כזה?

לא יודע.
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מחובר
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,173
אשכולות: 9
Likes Given: 485
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#5,833
10-19-2025, 07:21 AM
שבוע חדש - דל"פ חדשה:
זכייה באליפות העולם של סמי זיין יכולה לעשות רק טוב לישראלים.

(וואו אני מחכה שמישהו ישאל אותי איך ולמה)
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב
The following 1 user Likes The Visionary's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
NoamRR מחובר
סייקו
תגובות: 4,326
אשכולות: 8
Likes Given: 11,032
#5,834
10-19-2025, 07:23 AM
(10-19-2025, 07:21 AM)The Visionary כתב:  שבוע חדש - דל"פ חדשה:
זכייה באליפות העולם של סמי זיין יכולה לעשות רק טוב לישראלים.

(וואו אני מחכה שמישהו ישאל אותי איך ולמה)

מצליח להבין את הכוונה אבל זאת עדיין המסורת שלנו אז - תפרט.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מחובר
#5,835
10-19-2025, 07:34 AM
(10-19-2025, 07:23 AM)NaRRative כתב:  מצליח להבין את הכוונה אבל זאת עדיין המסורת שלנו אז - תפרט.

כבר שנים שלא הייתה דמות שנויה במחלוקת כמו סמי זיין מבחינה פוליטית. מצד אחד - פייס כמעט נצחי ואהוב, מתאבק מוכשר (אין מה לעשות), יודע את העבודה על המיק' ובהחלט סוחף אחריו קהל. מצד שני - בחיים האמיתיים הוא בעל דעה פוליטית מוכרת, בולטת ושנויה במחלוקת שגורמת ל-WWE לא פעם לעכב את הקידום שלו.

עכשיו צריך להגיד ביושר - הוא היה אלוף US מוצלח. הקרבות בריין האליפות (שהיה בסך הכל 7 שבועות) היו מוצלים והיו נגד שמות בולטים כמו: ג'ון סינה, נאקאמורה, אליסטר בלאק ועוד כמה. ברור לכולם שה-WWE זרקו עליו את התואר כפרס ניחומים, מכיוון שהוא בכלל לא היה בתמונת האליפות הזו ורק חודש לפני כן, סת' רולינס הציע לו לעבור לסמאקדאון ולקבל קרב על אליפות העולם והוא סירב, אבל אז עבר בשביל אליפות ה-US.

הסיטואציה עם זיין כרגע היא שהוא לא באמת מיד קארדר, אבל הוא גם לא מיין אבנטר. ל-WWE יש שני אירועים גדולים בסעודיה בהפרש של שנה וקצת זה מזה: רויאל ראמבל 2026, רסלמניה 43 (2027). ופה מגיע הקאטץ'.
ה-WWE יתנו לסמי זיין את הרגע שלו באחד האירועים האלו. או מיין אבנט ברסלמניה 43 או רויאל ראמבל 2026. אבל לא את שניהם וזה בגלל המעורבות הפוליטית הנוראית שלו. בשנתיים של המלחמה, זיין הראה ברשתות החברתיות צד מחליא שלו - קידום אנטישמיות בבירור (דרך פרוקסי שהיא אשתו, אבל הדעות הן שלו לחלוטין), שנאת ישראלים, עידוד מעשי טרור. ה-WWE נאלצו לגרום לו למחוק כמה פוסטים בשנתיים האלו למרות שהם ניסו לא להתערב יחסית.

אירוע ה-Invasion ושינוי השם שלו ל-Showdown מראים כמה שה-WWE בגרסה הנוכחית שלהם הם ארגון פוליטי שלא ממש רוצה רעש. סמי זיין = רעש. תוסיפו לזה שבשבועות האחרונים יותר ויותר אמריקאים יצאו נגדו בגלל שהוא Anti-USA, שזה מבחינתם החטא הכי גדול שאפשר לדמיין.

ועכשיו לזווית הישראלית: בניגוד למה שאפשר לחשוב, ה-WWE מאוד לא רוצים להצטייר כפרו-פלסטין. יש להם את העסקים עם סעודיה, אבל זו סעודיה ולא פלסטין. הם לא רוצים להיגרר לשיט של המזרח התיכון. בנוסף, בשבועות האחרונים יש איזו תנועה ברשתות לפיה טריפל אייץ' רוצה לקחת צעד אחורה מהקריאייטיב של ה-WWE כדי להיכנס לפוליטיקה הארצית. אם זה נכון, הוא לא ירצה שמי שידפוק לו את התכניות לנשיאות זה סמי זיין ולכן הוא לא יתן לו את התואר הגדול לאורך זמן. וכן, הוא יכוון לנשיאות, לא להיות חבר סנאט/קונגרס, הוא כזה מגלומן.

למה זו הזווית הישראלית? כי למרות שאנחנו נקודה קטנה על מפת העולם, ישראל היא חלק קבוע ותמידי בקמפיינים של מועמדים לבחירות ולאחר מכן לאורך 4 שנות נשיאות אנחנו והפלסטינים עושים להם כזה כאב ראש שהם שונאים את המזרח התיכון כמו שתיכוניסטים שונאים בגרויות. אתה יודע שאתה צריך לעבור את זה, אבל אין לך באמת כוח. אם יום יבוא וטריפל אייץ' באמת יחליט להתמודד בפוליטיקה, הדמות של סמי זיין תצוף בקמפיינים האלו והוא יצטרך להתמודד עם השאלה - איך הוא נתן לאחד מארגוני הבידור הגדולים בעולם לקדם ולעודד אנטישמיות באמצעות אחת מהדמויות הכי מרכזיות בשנות הניהול שלו. וכאן - יבוא השינוי האמיתי בהתייחסות לסמי זיין.
הגב
The following 1 user Likes The Visionary's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
NoamRR מחובר
סייקו
תגובות: 4,326
אשכולות: 8
Likes Given: 11,032
#5,836
10-19-2025, 09:24 AM
(10-19-2025, 07:34 AM)The Visionary כתב:  פירוט.

מה שחשבתי, לפוצץ אותו חזק עם פוש ולתת לפיצוץ להתפוצץ ולפוצץ הכל.
השימוש בשורש פ.צ.צ הינו מכוון.
בכל מקרה אם באמת האנטר מכוון לקריירה פוליטית, הוא אמור להיות חכם וזהיר, משמע מראש לא לתת לסמי אליפות עולם או כן לתת לו אותה עם בתנאי שהוא מפסיק עם הבלאגן שהוא עושה.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,092
אשכולות: 12
Likes Given: 1,106
#5,837
10-19-2025, 10:31 AM
(10-19-2025, 09:24 AM)NaRRative כתב:  מה שחשבתי, לפוצץ אותו חזק עם פוש ולתת לפיצוץ להתפוצץ ולפוצץ הכל.
השימוש בשורש פ.צ.צ הינו מכוון.
בכל מקרה אם באמת האנטר מכוון לקריירה פוליטית, הוא אמור להיות חכם וזהיר, משמע מראש לא לתת לסמי אליפות עולם או כן לתת לו אותה עם בתנאי שהוא מפסיק עם הבלאגן שהוא עושה.

סמי זיין יודע איך לקדם את עצמו, הוא חכם ומחושב.
הבן אדם כופר גמור אבל מאז נחתמה העסקה עם האמרויות וסעודיה הוא הדליף שהוא צם רמאדן
נכנס עם כפייה לקרבות וכפייה אדומה מסורתית לא הלבן שחור של חמאס הוא לא טמבל.
אותו הדבר כאן נגדנו. אנחנו לא מעניינים אותו והוא לא שונא אותנו מכל הלב מה שנקרא, הוא שוב זיהה
הזדמנות ורכב עליה. ככה הוא נהיה פופולרי ברמה היסטורית על אדמת המזרח התיכון והוא צובר כוח שהWWE
לא יכולים להתעלם ממנו ועובדה הדיבורים על ראמבל ואליפות עולם לא מפסיקים מאז שזה התחיל.
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,266
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
#5,838
10-19-2025, 11:39 AM
(10-19-2025, 07:34 AM)The Visionary כתב:  כבר שנים שלא הייתה דמות שנויה במחלוקת כמו סמי זיין מבחינה פוליטית. מצד אחד - פייס כמעט נצחי ואהוב, מתאבק מוכשר (אין מה לעשות), יודע את העבודה על המיק' ובהחלט סוחף אחריו קהל. מצד שני - בחיים האמיתיים הוא בעל דעה פוליטית מוכרת, בולטת ושנויה במחלוקת שגורמת ל-WWE לא פעם לעכב את הקידום שלו.

עכשיו צריך להגיד ביושר - הוא היה אלוף US מוצלח. הקרבות בריין האליפות (שהיה בסך הכל 7 שבועות) היו מוצלים והיו נגד שמות בולטים כמו: ג'ון סינה, נאקאמורה, אליסטר בלאק ועוד כמה. ברור לכולם שה-WWE זרקו עליו את התואר כפרס ניחומים, מכיוון שהוא בכלל לא היה בתמונת האליפות הזו ורק חודש לפני כן, סת' רולינס הציע לו לעבור לסמאקדאון ולקבל קרב על אליפות העולם והוא סירב, אבל אז עבר בשביל אליפות ה-US.

הסיטואציה עם זיין כרגע היא שהוא לא באמת מיד קארדר, אבל הוא גם לא מיין אבנטר. ל-WWE יש שני אירועים גדולים בסעודיה בהפרש של שנה וקצת זה מזה: רויאל ראמבל 2026, רסלמניה 43 (2027). ופה מגיע הקאטץ'.
ה-WWE יתנו לסמי זיין את הרגע שלו באחד האירועים האלו. או מיין אבנט ברסלמניה 43 או רויאל ראמבל 2026. אבל לא את שניהם וזה בגלל המעורבות הפוליטית הנוראית שלו. בשנתיים של המלחמה, זיין הראה ברשתות החברתיות צד מחליא שלו - קידום אנטישמיות בבירור (דרך פרוקסי שהיא אשתו, אבל הדעות הן שלו לחלוטין), שנאת ישראלים, עידוד מעשי טרור. ה-WWE נאלצו לגרום לו למחוק כמה פוסטים בשנתיים האלו למרות שהם ניסו לא להתערב יחסית.

אירוע ה-Invasion ושינוי השם שלו ל-Showdown מראים כמה שה-WWE בגרסה הנוכחית שלהם הם ארגון פוליטי שלא ממש רוצה רעש. סמי זיין = רעש. תוסיפו לזה שבשבועות האחרונים יותר ויותר אמריקאים יצאו נגדו בגלל שהוא Anti-USA, שזה מבחינתם החטא הכי גדול שאפשר לדמיין.

ועכשיו לזווית הישראלית: בניגוד למה שאפשר לחשוב, ה-WWE מאוד לא רוצים להצטייר כפרו-פלסטין. יש להם את העסקים עם סעודיה, אבל זו סעודיה ולא פלסטין. הם לא רוצים להיגרר לשיט של המזרח התיכון. בנוסף, בשבועות האחרונים יש איזו תנועה ברשתות לפיה טריפל אייץ' רוצה לקחת צעד אחורה מהקריאייטיב של ה-WWE כדי להיכנס לפוליטיקה הארצית. אם זה נכון, הוא לא ירצה שמי שידפוק לו את התכניות לנשיאות זה סמי זיין ולכן הוא לא יתן לו את התואר הגדול לאורך זמן. וכן, הוא יכוון לנשיאות, לא להיות חבר סנאט/קונגרס, הוא כזה מגלומן.

למה זו הזווית הישראלית? כי למרות שאנחנו נקודה קטנה על מפת העולם, ישראל היא חלק קבוע ותמידי בקמפיינים של מועמדים לבחירות ולאחר מכן לאורך 4 שנות נשיאות אנחנו והפלסטינים עושים להם כזה כאב ראש שהם שונאים את המזרח התיכון כמו שתיכוניסטים שונאים בגרויות. אתה יודע שאתה צריך לעבור את זה, אבל אין לך באמת כוח. אם יום יבוא וטריפל אייץ' באמת יחליט להתמודד בפוליטיקה, הדמות של סמי זיין תצוף בקמפיינים האלו והוא יצטרך להתמודד עם השאלה - איך הוא נתן לאחד מארגוני הבידור הגדולים בעולם לקדם ולעודד אנטישמיות באמצעות אחת מהדמויות הכי מרכזיות בשנות הניהול שלו. וכאן - יבוא השינוי האמיתי בהתייחסות לסמי זיין.

מה?
האנטר כנשיא ארהב? מה?

מפחיד אותי אם זה יקרה לגלות שהוא נגדנו ואז ישבר לי הלב, אבל לא חושב שהוא רוצה להיות נשיא ארהב.
אני ממש מקווה שיגידו לזיין שהוא יקבל את הרגע שלו במניה שם ואז לפני מניה הוא יפצע ולא יקבל כלום.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מחובר
#5,839
10-19-2025, 12:55 PM
(10-19-2025, 11:39 AM)Jon_M0xley כתב:  מה?
האנטר כנשיא ארהב? מה?

מפחיד אותי אם זה יקרה לגלות שהוא נגדנו ואז ישבר לי הלב, אבל לא חושב שהוא רוצה להיות נשיא ארהב.
אני ממש מקווה שיגידו לזיין שהוא יקבל את הרגע שלו במניה שם ואז לפני מניה הוא יפצע ולא יקבל כלום.

חיכיתי שמישהו ישאל על זה. תודה לידור.
אישית אני לא מבין מה השאיפות הפוליטיות שלו, אם בכלל קיימות כאלו. זה בסך הכל דיווחים שונים ברשת ולא איזה משהו קונקרטי, אבל זה לא כזה תלוש מהמציאות.
ה-WWE מקורב המון שנים למפלגה הרפובליקאית. לינדה מקמהן הייתה שרה בממשל טראמפ הקודם והיא שרה גם בממשל הנוכחי (אפילו קודמה, מעסקים קטנים לשרת חינוך). אני לא אופתע אם באמת יש לו שאיפות פוליטיות.
הגב

•
חפש
הגב
Omer מנותק
Rookie
*
תגובות: 208
Likes Given: 52
#5,840
10-19-2025, 02:36 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-19-2025, 02:37 PM על ידי Omer.)
(10-19-2025, 07:34 AM)The Visionary כתב:  כבר שנים שלא הייתה דמות שנויה במחלוקת כמו סמי זיין מבחינה פוליטית. מצד אחד - פייס כמעט נצחי ואהוב, מתאבק מוכשר (אין מה לעשות), יודע את העבודה על המיק' ובהחלט סוחף אחריו קהל. מצד שני - בחיים האמיתיים הוא בעל דעה פוליטית מוכרת, בולטת ושנויה במחלוקת שגורמת ל-WWE לא פעם לעכב את הקידום שלו.

לפעמים החיים הם הרבה יותר פשוטים.
גם לדעתי סמי הולך לנצח את הראמבל ולזכות באחת מהאליפויות במניה.

אבל זה יקרה מאותן סיבות שכריס בנואה, קופי קינגסטון, ריי מסטריו, ג׳יי אוסו ,ברמה מסויימת גם קודי רודס ויש מצב ששכחתי כמה זכו. מתאבק שנמצא שנים בחברה ועושה עבודה מעולה, הגיע להישגים אבל אף פעם לא באמת הגיע לטופ והקהל מאחוריו, ואז לא רק שהוא זוכה באליפות הוא זוכה בה לראשונה בבמה הגדולה מכולן. זה סיפור אנדרדוג קלאסי שקל לבנות. טריפל הייץ מת על זה, ואין לדעת מה יהיה עוד כמה חודשים, אבל כל הבנייה שלו בחודשים האחרונים ומצביעה לשם.
העובדה שהראמבל בסעודיה תעצים את הזכייה, אבל חושב שהוא היה מנצח גם אם הראמבל היה בניו יורק או לוס אנגלס.

גם מסכים איתך שבמניה 43 הוא לא יהיה במיין איבנט, אבל שוב מסיבות אחרות לגמרי. מאותן סיבות שגיי אוסו לא יהיה במיין איבנט במניה הקרובה- שניהם פשוט לא ברמה של להחזיק את סצנת המיין איבנט לאורך זמן רב. מעטים ברמה הזאת
הגב
The following 2 users Like Omer's post:
  • Bam Bam Bigelow, NoamRR
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (711): « הקודם 1 ... 582 583 584 585 586 ... 711 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-04-2026, 08:03 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר