03-27-2023, 12:09 PM
בואו נדבר על זה שדחו לי מועד ב היום בגלל החרא הזה, אני כבר באמת מותש נפשית מכל המחאות האלה והזריקת זין על האדם הפשוט
|
Off topic - כל מה שלא היאבקות
|
|
03-27-2023, 12:09 PM
בואו נדבר על זה שדחו לי מועד ב היום בגלל החרא הזה, אני כבר באמת מותש נפשית מכל המחאות האלה והזריקת זין על האדם הפשוט
03-27-2023, 02:31 PM
(03-27-2023, 12:15 PM)Bam Bam Bigelow כתב: רק בריאות קארוסי, מחזיק אצבעות לתוצאות שליליות.תודה (03-27-2023, 12:09 PM)Agent O22 כתב: בואו נדבר על זה שדחו לי מועד ב היום בגלל החרא הזה, אני כבר באמת מותש נפשית מכל המחאות האלה והזריקת זין על האדם הפשוטאתה מדבר? אני על תמיסות מרוקנות כיבה ביחד עם כדורים משלשלים ואני צריך להגיע לבית חולים בדרך רגלית ארוכה כי חסמו את הכביש. אני משחק במשחק הכי מסוכן שיש.
03-27-2023, 02:41 PM
(03-27-2023, 07:18 AM)Adam Cole כתב: ההשוואה בין הסיפור של פאנק והאליט לבין מה שקורה בנבחרת חסר פואנטה, זה לא דומה. אמת. האשמה על ההתאחדות שעושה הכל כדי שנשאר מאחור. אתה יכול לעשות קומבינות אבל בסוף - נבחרת שמתנהלת נכון תנצח נבחרת שמתנהלת לא נכון. ככה פשוט.
03-27-2023, 02:45 PM
(03-27-2023, 12:09 PM)Agent O22 כתב: בואו נדבר על זה שדחו לי מועד ב היום בגלל החרא הזה, אני כבר באמת מותש נפשית מכל המחאות האלה והזריקת זין על האדם הפשוט בוא נדבר על זה. לבאם באם ירדו 3 נקודות בממוצע מצוק איתן - נקודות שבגללן (ובמבט לאחור - בזכותן) באם באם לא יכל להיות פסיכולוג קליני. אבל - זה החוזה עם המדינה, בעת משבר צריך להתגייס. וזה מה שאתה צריך לעשות אדון סוכן, כי בינינו, מה יעזור לך מועד ב׳ במדינה שקורסת? נ.ב. בשבת באם באם לקח את ג׳וניור למיון (מרגיש הרבה יותר טוב, תודה לשואלים) - עדיין באם באם אמר תודה בכל צומת למפגינים, כי זה העתיד של כולנו, באם באם, באם באם ג׳וניור וסוכן 23.
קארוסי, תרגיש טוב.
נדמה לי שיועז הנדל קרא לעוצמה יהודית, חולשה יהודית. אז חולשה יהודית פרסמה הצהרה. אין דרך אחרת להגדיר את זה ואת שאר מה שקרה בחודשים האחרונים מלבד: נתניהו הפך לשפחה של בן גביר וסמוטריץ. הם פשוט סוחטים ממנו כל מה שהם רוצים. זה פסיכי. הגיע הזמן שישין את המפתחות על השולחן ויפרוש. עריכה: החלטתי טיפה לשנות את המילה שרשמתי. זה לא נשמע כל כך טוב במקור
03-27-2023, 07:15 PM
קארוסי תרגיש טוב מלך.
ביבי עכשיו משהה את החקיקה, מהלך מתבקש אחרי הבלאגן שהוא עשה.
(03-27-2023, 02:45 PM)Bam Bam Bigelow כתב: בשבת באם באם לקח את ג׳וניור למיון (מרגיש הרבה יותר טוב, תודה לשואלים) - עדיין באם באם אמר תודה בכל צומת למפגינים, כי זה העתיד של כולנו, באם באם, באם באם ג׳וניור וסוכן 23.בריאות לג'וניור. אבל אני בניגוד אליך קיללתי את המפגינים (ימין, בעד הרפורמה) ימך שמם חסמו את הצמתים ליד בית החולים. מקלל אותם למרות שהם מפגינים למען הרפורמה הלכתי ברחבי באר שבע אחרי קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה מטפטף כמו נרות חנוכה אני שומע "העם רוצה צדק חברתי". אבל איפה הצדק של קארוסי נר שמיני. היכן?
03-27-2023, 09:05 PM
נאום מפלג ומלא שקרים של ביבי, לא להאמין.
לפחות נעצרה החקיקה, הדבר החיובי היחיד. כל עוד הממשלה הזאת מתפקדת העתיד של המדינה הזאת ממשיך להראות קודר. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|