Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 562 563 564 565 566 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#5,631
09-20-2025, 06:13 PM
(09-20-2025, 04:55 PM)master of doom כתב:  לא יודע, זה לא מתיישב אצלי. זה נראה לי כל כך טריוויאלי להזיז את המתאבק השני מהחבלים לפני שמצמידים אותו, ובטח לנסות שוב מיד אחר כך למרות ההתאוששות שלו. זאת לא טעות שאני יכול להחליק אותה, זה פאקינג ההכרעה של הקרב פה.

לגבי הדבר השני שכתבת - אני מצד אחד מסכים, אבל מצד שני זה גם תלוי סיטואציה. נגיד טייקר אחרי הטומבסטון הראשון על מייקלס במניה 25, מובן לגמרי. אבל אם ג'ון סינה לדוגמה יעשה פרצוף של הלם אחרי שיוצאים מ-AA אחד, זה כבר ממש טיפשי.

הרעיון שעם כל העייפות, האדרנלין והלחץ אתה לא חושב על הכל, זה כמו שאתה יכול להיות נהג מעולה בשיעורי נהיגה ואז בטסט להתחיל לפשל, הלחץ משפיע על אנשים ואני דווקא מת על זה.
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
#5,632
09-20-2025, 06:27 PM
(09-20-2025, 06:13 PM)Coquina Clutch כתב:  הרעיון שעם כל העייפות, האדרנלין והלחץ אתה לא חושב על הכל, זה כמו שאתה יכול להיות נהג מעולה בשיעורי נהיגה ואז בטסט להתחיל לפשל, הלחץ משפיע על אנשים ואני דווקא מת על זה.

בדיוק יש בזה אלמנט של סטוריטלינג, ואפשר להבין את מאסטר כי לכל מעריץ יש את הדברים הIRKיים שלו לגבי חוקים או דברים כל שהם ברסלינג.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,230
אשכולות: 9
Likes Given: 492
#5,633
09-28-2025, 01:33 PM
שבוע חדש - דלפ חדשה:

היריבות של סת' רולינס ורומן ריינס היא בטופ יריבויות היסטוריות של ה-WWE, יותר מרוק-אוסטין, סינה-אורטון ואוסטין-וינס מקמהן.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
#5,634
09-28-2025, 01:39 PM
(09-28-2025, 01:33 PM)The Visionary כתב:  שבוע חדש - דלפ חדשה:

היריבות של סת' רולינס ורומן ריינס היא בטופ יריבויות היסטוריות של ה-WWE, יותר מרוק-אוסטין, סינה-אורטון ואוסטין-וינס מקמהן.

דל״נ.
הרסתם.
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
תגובות: 2,175
אשכולות: 0
Likes Given: 752
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#5,635
09-28-2025, 01:52 PM
(09-28-2025, 01:39 PM)Roger כתב:  דל״נ.

דעה לא נכונה? סעמק איתכם אני צריך לפתוח מילון כל הזמן
אם זו הכוונה אני מסכים

אבל לדעתי ניב סתם מטריל ובא לו להדליק קצת אש חחח
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
#5,636
09-28-2025, 01:54 PM
(09-28-2025, 01:52 PM)m0tti כתב:  דעה לא נכונה? סעמק איתכם אני צריך לפתוח מילון כל הזמן
אם זו הכוונה אני מסכים

אבל לדעתי ניב סתם מטריל ובא לו להדליק קצת אש חחח

אני דיי בטוח שהוא התכוון לדעה לא נורמלית.
אבל זו לא הטרלה, אני באמת מאמין בזה ולו רק בגלל אורך הסטוריליין המוגזם ביניהם והטוויסטים.
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
#5,637
09-28-2025, 02:02 PM
(09-28-2025, 01:54 PM)The Visionary כתב:  אני דיי בטוח שהוא התכוון לדעה לא נורמלית.
אבל זו לא הטרלה, אני באמת מאמין בזה ולו רק בגלל אורך הסטוריליין המוגזם ביניהם והטוויסטים.

אתה טועה. התכוונתי לדעה לא נכונה. זה שהם היו הכי הרבה זמן ממש לא אומר שהאימפקט שלהם היה הכי חזק, וזה הדבר המכריע שאתה אומר יריבות גדולה. אם אתה מסתכל על פרטים טכניים יבשים אז אתה יכול להנדס איזושהי טענה שתיגמר ב״בכל הזמנים״ אבל זה לא באמת מבוסס וזה משהו שיותר תצטרך להסביר לאנשים למה זה ככה במקום שהם יסיקו את זה לבד.
הרסתם.
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
#5,638
09-28-2025, 02:11 PM
(09-28-2025, 02:02 PM)Roger כתב:  אתה טועה. התכוונתי לדעה לא נכונה. זה שהם היו הכי הרבה זמן ממש לא אומר שהאימפקט שלהם היה הכי חזק, וזה הדבר המכריע שאתה אומר יריבות גדולה. אם אתה מסתכל על פרטים טכניים יבשים אז אתה יכול להנדס איזושהי טענה שתיגמר ב״בכל הזמנים״ אבל זה לא באמת מבוסס וזה משהו שיותר תצטרך להסביר לאנשים למה זה ככה במקום שהם יסיקו את זה לבד.

אני יכול להסביר -
הקריירות של שניהם משתלבות זו בזו בצורה שלדעתי היא דיי חסרת תקדים ולמען האמת מרגישה פחות מהונדסת, כמו תחילת הסטרייק של טייקר - זה פשוט קרה ואז התחילו לשים לב לזה.

שניהם פרצו יחד בשילד, שנחשב עד היום לאחד הפאקשיינים הטובים בהיסטוריה של הארגון.
הטרן של סת' ופירוק השילד הם רגע היסטורי (עבור חלק מהצופים ברמת הטרן של אוסטין והחבירה לוינס, אני פחות מתחבר לטיעון הזה אבל זה עדיין רגע היסטורי).
לאורך שנים, סת' רדף ריינס ומנע ממנו להיות הNumber 1 על חשבונו.
גם לאורך הריין ההיסטורי של ריינס, היחיד שהוא לא מצליח לנצח זה סת' רולינס וזה בעל משמעות. כולל העובדה שרולינס הוא הסיבה להפסד של ריינס ברסלמניה 40.
אני חושב שאם תיקח את כל הרגעים הגדולים של שניהם, ביותר מ-50% אלו יהיו רגעים שבהם הם מעורבים זה עם זה.
רולינס גם גנב לריינס את ה-WiseMan שלו ברסלמניה שזה חתיכת מומנט (גם אם כולם ראו את זה מגיע).

בניגוד לרוק-אוסטין שהחזיקו את האטיטיוד ארה, ונתנו ל-WWE את הניצחון על WCW ברייטינג, ליריבות של ריינס-רולינס לא הייתה תחרות כזו ועדיין זה הצליח לגלוש למיינסטרים. מה גם שהם מעולם לא נפגשו ברסלמניה בקרב 1-1, ואת רוק-אוסטין דחפו לזה 3 פעמים וזה הרגיש מאולץ כבר בפעם השלישית (לדעתי גם בשניה, אבל זה לא טיעון, סתם דעה שלי).

בניגוד לסינה-אורטון, זו לא יריבות שראינו רק היל אחד ופייס אחד לאורך עשור. היו פה שינויים בתפקיד והתפתחות של דמויות, מה שלא קרה לאורך היריבות של סינה ואורטון.

ובניגוד לוינס-אוסטין, כאן לא מדובר בדמות מנהל שעושה הכל לדפוק את הפייס שלו. מדובר בשני מתאבקים מעולים שהגדירו את הדור האחרון של ה-WWE (תאהבו את זה או לא, הם היו פרצוף של הביזנס לאורך העשור האחרון כשכל פעם יש לצידם עוד מתאבק או שניים).
הגב
The following 1 user Likes The Visionary's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
#5,639
09-28-2025, 02:24 PM
(09-28-2025, 02:11 PM)The Visionary כתב:  אני יכול להסביר -
הקריירות של שניהם משתלבות זו בזו בצורה שלדעתי היא דיי חסרת תקדים ולמען האמת מרגישה פחות מהונדסת, כמו תחילת הסטרייק של טייקר - זה פשוט קרה ואז התחילו לשים לב לזה.

שניהם פרצו יחד בשילד, שנחשב עד היום לאחד הפאקשיינים הטובים בהיסטוריה של הארגון.
הטרן של סת' ופירוק השילד הם רגע היסטורי (עבור חלק מהצופים ברמת הטרן של אוסטין והחבירה לוינס, אני פחות מתחבר לטיעון הזה אבל זה עדיין רגע היסטורי).
לאורך שנים, סת' רדף ריינס ומנע ממנו להיות הNumber 1 על חשבונו.
גם לאורך הריין ההיסטורי של ריינס, היחיד שהוא לא מצליח לנצח זה סת' רולינס וזה בעל משמעות. כולל העובדה שרולינס הוא הסיבה להפסד של ריינס ברסלמניה 40.
אני חושב שאם תיקח את כל הרגעים הגדולים של שניהם, ביותר מ-50% אלו יהיו רגעים שבהם הם מעורבים זה עם זה.
רולינס גם גנב לריינס את ה-WiseMan שלו ברסלמניה שזה חתיכת מומנט (גם אם כולם ראו את זה מגיע).

בניגוד לרוק-אוסטין שהחזיקו את האטיטיוד ארה, ונתנו ל-WWE את הניצחון על WCW ברייטינג, ליריבות של ריינס-רולינס לא הייתה תחרות כזו ועדיין זה הצליח לגלוש למיינסטרים. מה גם שהם מעולם לא נפגשו ברסלמניה בקרב 1-1, ואת רוק-אוסטין דחפו לזה 3 פעמים וזה הרגיש מאולץ כבר בפעם השלישית (לדעתי גם בשניה, אבל זה לא טיעון, סתם דעה שלי).

בניגוד לסינה-אורטון, זו לא יריבות שראינו רק היל אחד ופייס אחד לאורך עשור. היו פה שינויים בתפקיד והתפתחות של דמויות, מה שלא קרה לאורך היריבות של סינה ואורטון.

ובניגוד לוינס-אוסטין, כאן לא מדובר בדמות מנהל שעושה הכל לדפוק את הפייס שלו. מדובר בשני מתאבקים מעולים שהגדירו את הדור האחרון של ה-WWE (תאהבו את זה או לא, הם היו פרצוף של הביזנס לאורך העשור האחרון כשכל פעם יש לצידם עוד מתאבק או שניים).

יפה. כמו שאמרתי, אתה צריך להסביר לי את ה״עומק״ של העניין ואת כל הפרטים הטכניים היבשים כמו שהסברת פה שחלק מהאנשים לא הכי יודעים. זה דאטה בלי פיל, וזאת הבעיה הכי גדולה בהיאבקות מודרנית - אני אגיד לך כמה זה טוב ואז אתה תחשוב שזה באמת טוב, גם אם אתה לא באמת מרגיש ככה.
לא יודע מאיפה הבאת שזה גלש למיינסטרים מעבר למים 1 אבל אתה לא יכול להשוות בכלל את המיינסטרימיות של דה רוק ואוסטין לרולינס וריינס. זה לא קרוב אפילו מבחינה תרבותית וגם לא מספרית.
אוסטין ומקמהן הביא למצב שאתה בכלל יודע היום מי זה סת׳ רולינס ורומן ריינס. הדמות של מנהל שעושה הכל לדפוק את הפייס שלו נשמע כמו משהו מעניין וחדשני שחייב לראות ו״שני מתאבקים מעולים שהגדירו את הדור האחרון של ה-WWE״ נשמע כמו טאגליין מאוד משעמם ומשסתכלים על רולינס וריינס בנפרד - רולינס הוא אנטי-דראו והופך את התוכנית לבלתי ניתנת לצפייה וריינס הוא הכוכב הכי גדול בזכות הסטוריליין של הבלודליין שסת׳ רולינס היה לא מרכזי בכלל בה.

מה שאני אומר בקיצר זה שהגלייזינג והחיבור טענות ביחד כדי להגיד בסוף ״בכל הזמנים״ חייב להיפסק והסטנדרטים חייבים חייבים חייבים לעלות.
הרסתם.
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
#5,640
09-28-2025, 02:31 PM
(09-28-2025, 02:24 PM)Roger כתב:  יפה. כמו שאמרתי, אתה צריך להסביר לי את ה״עומק״ של העניין ואת כל הפרטים הטכניים היבשים כמו שהסברת פה שחלק מהאנשים לא הכי יודעים. זה דאטה בלי פיל, וזאת הבעיה הכי גדולה בהיאבקות מודרנית - אני אגיד לך כמה זה טוב ואז אתה תחשוב שזה באמת טוב, גם אם אתה לא באמת מרגיש ככה.
לא יודע מאיפה הבאת שזה גלש למיינסטרים מעבר למים 1 אבל אתה לא יכול להשוות בכלל את המיינסטרימיות של דה רוק ואוסטין לרולינס וריינס. זה לא קרוב אפילו מבחינה תרבותית וגם לא מספרית.
אוסטין ומקמהן הביא למצב שאתה בכלל יודע היום מי זה סת׳ רולינס ורומן ריינס. הדמות של מנהל שעושה הכל לדפוק את הפייס שלו נשמע כמו משהו מעניין וחדשני שחייב לראות ו״שני מתאבקים מעולים שהגדירו את הדור האחרון של ה-WWE״ נשמע כמו טאגליין מאוד משעמם ומשסתכלים על רולינס וריינס בנפרד - רולינס הוא אנטי-דראו והופך את התוכנית לבלתי ניתנת לצפייה וריינס הוא הכוכב הכי גדול בזכות הסטוריליין של הבלודליין שסת׳ רולינס היה לא מרכזי בכלל בה.

מה שאני אומר בקיצר זה שהגלייזינג והחיבור טענות ביחד כדי להגיד בסוף ״בכל הזמנים״ חייב להיפסק והסטנדרטים חייבים חייבים חייבים לעלות.

העניין הוא כזה - בלי וינס/אוסטין או אוסטין/רוק (שגם במקום מסוים אלו סיפורים שהשתלבו) אין רומן/סת'. זה נכון כמובן.
אבל בזמן שמבחינתך סת'/ריינס זה דאטה בלי פיל, יש אנשים שגדלו על היריבות הזו ואת היריבויות האחרות הם מכירים מיוטיוב ולכן מבחינתם הפיל הוא בסת'/ריינס ולא בסטוריליינים האחרים.

ובטח שאפשר להשוות את רמת המיינסטרימיות. זה אמנם יהיה כפוי כי נטפליקס והנטוורק לא היו שם עבור ה-WWE בשנות ה-90 ותחילת ה-2000, אבל גם כאן - סת'/ריינס יושבים על הבסיס שהשאירו אוסטין/רוק ואוסטין/וינס. זה אולי בזכותם, אבל זה לא אומר שאי אפשר לעקוף אותם.

ואני שמח שאתה לא מסכים ולא תסכים איתי על זה, לכן זו דל"פ.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 562 563 564 565 566 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-16-2026, 07:55 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר