Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 538 539 540 541 542 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
lidoradirתגיד את האמת
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
#5,391
08-13-2025, 09:56 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-13-2025, 09:57 PM על ידי Roger.)
(08-13-2025, 07:13 AM)The Visionary כתב:  בטח חשבת לעצמך "וואו ניב הולך לריב איתי על זה". אז לא, אני מסכים.
ג'יי-גונת'ר לא היה הסיפור שהיינו צריכים לרסלמניה. זו חוכמה שבדיעבד, אבל ה-WWE היו הרבה יותר חכמים אם הם היו שולחים את ג'יי אוסו לסמאקדאון לפיוד עם קודי רודס, שישלב את ג'ימי אוסו וכל השיט של הבלודליין ובאותו זמן גונת'ר היה מקבל את סינה.

לא יודע מה איתך אבל לעולם לעולם לעולם (גם ב-2020, 2023, 2024, 2025, המילניום הנוכחי) לא חשבתי שג׳יי אוסו יכול להיות משהו יותר ממתאבק טאג, שלא נדבר על מיין איבנטר. ה-YEET והצרחות של הקהל היו אשליה גרמה לחנונים ביוטיוב לחשוב שבגלל שהם צועקים את זה אז אשכרה הם רוצים לראות אותו מיין איבנטר, שלא נדבר על זה שבחינת יכולות של היאבקות, מיקרופון ורסלינג בכלל אני לא אגזים אם אגיד שהוא לגמרי בתחתית הסולם בעולם כיום.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,900
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#5,392
08-13-2025, 10:55 PM
(08-13-2025, 09:44 PM)Roger כתב:  קודם כל אם אין בארנד ספליט אין שום צורך בשתי אליפויות עולם. היום הם אומרים שיש אבל בכלל אין. כולם מופיעים בכל התוכניות בלי קשר לכלום. אם אליפות עולם זה דבר שאתה רוצה לבסס אותו כפרס של המתאבק מספר 1 בחברה אז שתי אליפויות מחסל לך אוטומטית את הנרטיב הזה ובגלל שבאמת יכול להיות רק אדם אחד במעמד הזה, האליפות השניה אוטומטית נחותה מהקודמת. זה שיש המון ״מיינאיבנטרים (אין WTF)״ לא אומר שצריכים עוד אליפות שהיא הגביע הקדוש. זה כמו שיווצרו עוד מדינות בעולם וירצו בעקבות זה לעשות 2 מונדיאלים.

מה גם, העובדה שהאליפות הזאת הייתה על טאלנטים שהתגלו כפלופ זה דבר שמבחינתי לחלוטין הרג את החגורה. לא שהיא לא הייתה מתה לפני, בכל זאת, האליפות של קודי עד סאמרסלאם נקראה ״בלתי מעוערת״ - האליפות המדוברת היא מעורערת, משנית, בדיחה. מבחינתי ג׳יי, גונתר ופריסט לא היו אלופי עולם. היה איתם ניסיון להיות אלוף ביניבשתי שקצת יותר מכוון למיין איבנטים. כל שהשלושה האלה נפלו - וזה רומס את החגורה הזאת יותר ממה שנרמסה כבר וזה כמו להכות גופה בשלב הזה.

נל"ל אחי.

מי נחשב מיינאבנטר לדעתך? אני מחשיב את קודי, רולינס, ריינס, מקינטייר ופאנק. 5 זה די הרבה לדעתי.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
#5,393
08-13-2025, 11:05 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-13-2025, 11:07 PM על ידי Roger.)
(08-13-2025, 10:55 PM)master of doom כתב:  נל"ל אחי.

מי נחשב מיינאבנטר לדעתך? אני מחשיב את קודי, רולינס, ריינס, מקינטייר ופאנק. 5 זה די הרבה לדעתי.

אני לא חושב שיש מה להסכים או לא על זה שבלי בראנד-ספליט אין צורך בשתי אליפויות ראשיות. לא מספיק להעמיד פנים שאשכרה ראו וסמאקדאון הם בראנדים נפרדים.

מנית 5 מיינאיבנטרים. זה אפילו לא מספיק לאילימניישן צ׳יימבר. זה ממש ממש לא הרבה, בטח לא להצדיק 2 אליפויות. בשנים קודמות היו לך 7-8 מיינאיבנטרים והייתה רק אליפות אחת.
לדעתי המיינאיבנטרים שמנית הם כן מיינאיבנטרים אבל זה נורא מעט. אם זה מתחלק למצב ש3 אנשים על אחת ו2 על השניה זה מאוד צר ובסוף יהיה משעמם.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב
The following 1 user Likes Roger's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#5,394
08-13-2025, 11:19 PM
(08-13-2025, 03:05 PM)Roger כתב:  האליפות עולם החדשה הזאת שנושאת את השם ואת הצורה של הביג-גולד זו אולי האליפות רסלינג (באופן כללי) הכי לא אפקטיבית שראיתי אבר. לא קיימת ולדעתי לא יכולה להיות קיימת אליפות פחות טובה מזאת.

התחילו את האליפות הזאת לא כי יש בראנד-ספליט וצריכים 2 אליפויות כמו ב-2002 ו-2016, אלא בגלל שפאקינג רומן ריינס הוא אלוף יותר מידי טוב שניצח את כל הרוסטר והוא פארט-טיימר ששם זין ולכן צריכים אליפות שאוטומטית נחותה משלו כדי שלשאר המתאבקים יהיה מה לעשות. זאת אומרת - האליפות הזאת נוצרה בהנחה יסודית שהיא תהיה משנית - כבר מטומטם וגרוע. אה, וגם לא היה בארנד-ספליט בכלל, עד היום, מאז שהיא האליפות הזאת נוצרה.

האלופים היו: סת׳, דרו, פריסט, גונתר, ג׳יי, גונתר, פאנק, סת׳.
דרו ופאנק לא נחשבים.
מהאלה שלא זכו באליפות עולם בחייהם והאליפות הזאת הייתה אמורה איכשהו לקדם אותם, אף אחד לא התקדם.
פריסט איום ונורא וסופר משעמם בכל דבר שהוא עושה, ג׳יי אוסו - כבר נאמר מספיק וגונתר הוא מגה-פלופ שמוכיח עוד פעם למה קידוש ה״פרו-רסלינג״ זה דבר מעפן, מארקי ומטופש.

אני מסכים עם הרבה דברים כאן.

אני לא מגיע לחלוק, אלא להוסיף שלדעתי הדרך האידאלית שמצדיקה 2 אליפויות היא עם בראנדים שהם באמת, אבל אשכרה, ב100%, מופרדים לגמרי. 
דבר כזה לא קרה בWWE מאז 2009.
היו ניסיונות נחמדים ב2016 ובשנים האחרונות, אבל בסופו של דבר אנחנו רואים ומבינים שזה לא רציני.

עד 2009 לא רק היה בראנד ספליט, אלא לכל בראנד הייתה אישיות משלו שהיא עצמאית ומופרדת לגמרי מהבראנד השני, וגם מWWE ככלל.
לכל יישות נפרדת יש אלוף שמייצג אותה, והוא האלוף המוביל של התכנית, וההצדקה לכך שיש לנו 2 מתאבקים שהם 'מספר 1' היא שהם היו כל כך מופרדים שלא יכולנו לדעת מי מהם טוב יותר ומרכזי יותר מהשני. 

מי היה יותר טוב - בטיסטה או סינה ב2005?
אין לי מושג. וגם היה לי קשה מאוד לדעת כי הם היו מופרדים לגמרי, ומי שהתאבק מולם היה מופרד לגמרי, וכשמתאבק עבר תכנית או הגיע לתכנית אחרת זה היה ביג דיל. עד היום אני זוכר את התחושה המיוחדת שסינה נחת בECW לקהל עוין שמתעב אותו. 

היום, כפי שאתה אומר, אני יודע ב100% שקודי > סת', ואין לי ספק, ואני גם ראיתי שלושה קרבות שלהם בשנתיים האחרונות, אז גם יש מעט מתח. ואני רואה מתאבקים מסמאקדאון קופצים לראו בלי שום בעיה ולהיפך, אז יכול מאוד להיות שבאמת לא צריך 2 אליפויות. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 3 users Like SwitchBlade's post:
  • Bam Bam Bigelow, m0tti, Roger
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
#5,395
08-13-2025, 11:28 PM
(08-13-2025, 06:01 AM)NaRRative כתב:  ניסחת בצורה מדויקת ומשכנעת, תגובה מעולה.
מייקלס הוא גם חבילה שלמה לעומת ברט הארט, כנ"ל אנגל (שהיה טוב בכל תפקיד שנתנו לו).

Heart

אני בכנות מנסה לברוח מהדעה הזאת שיש לי אבל לדעתי מייקלס הוא הכוכב הכי גדול בהיסטוריה.
מדבר מבחינת סטאר קוואליטי וקרבות גדולים - אני לא רואה מישהו שמצליח להגיע קרוב אליו. אני פתוח לזה שישנו את הדעה הזאת שלי, אבל מעולם לא ראיתי כוכב כזה גדול ברסלינג. 

(08-13-2025, 06:05 AM)NaRRative כתב:  לא מסכים.
ברסלינג יש כמה בוסים, וולטר הוא הבוס המתיש שאתה צריך לנצח אותו אחרי עבודה קשה + לעלות על טריק נוסף שמחליש אותו.
וולטר צריך להפסיד מדי פעם, זה בריא לו.
ג׳יי היה ניסוי שפחות אהבנו, אבל אני בעד לנסות.

אני הכי בעד הפסדים, לדעתי הפסדים זה חלק מהותי מדמות, ולדעתי הפסדים זה משהו שעושים גרוע ברסלינג בשנים האחרונות.
אני חושב שהתפיסה על וולטר כטאלנט נפגעה. 
לא בגלל הבוקינג, ממש לא. גם לא בגלל ההפסד ברסלמניה. 
אלא מבחינת ביצוע היריבות, הניהול של העלילה, והתפיסה של כמה המתאבק עצמו, העובד שמשחק את וולטר, הוא טוב או רע - זה האספקט שנפגע מאוד בוולטר.

בעיקרון אני לא אומר כלום על התפיסה שלו בתוך הזירה, אבל אנשים חושבים שהוא וורקר פחות טוב כי הוא נכשל בלסחוב את ג'יי.

(08-13-2025, 07:13 AM)The Visionary כתב:  בטח חשבת לעצמך "וואו ניב הולך לריב איתי על זה". אז לא, אני מסכים.
ג'יי-גונת'ר לא היה הסיפור שהיינו צריכים לרסלמניה. זו חוכמה שבדיעבד, אבל ה-WWE היו הרבה יותר חכמים אם הם היו שולחים את ג'יי אוסו לסמאקדאון לפיוד עם קודי רודס, שישלב את ג'ימי אוסו וכל השיט של הבלודליין ובאותו זמן גונת'ר היה מקבל את סינה.

בדיעבד אני מתבאס שג'יי היה כזה פלופ.
כמו שאמרתי לך אז, אני רוצה שהוא יצליח, וחבל שהוא לא.
אם אנחנו במחוזות החוכמה שבדיעבד, אני מסכים עם הדעה המקורית שלך ומאמין שחד משמעית כדאי לעשות ניסויים כאלו בעתיד, פשוט לדעתי אפילו לניסוי ג'יי היה מועמד גרוע. 
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
#5,396
08-13-2025, 11:37 PM
(08-13-2025, 11:05 PM)Roger כתב:  אני לא חושב שיש מה להסכים או לא על זה שבלי בראנד-ספליט אין צורך בשתי אליפויות ראשיות. לא מספיק להעמיד פנים שאשכרה ראו וסמאקדאון הם בראנדים נפרדים.

מנית 5 מיינאיבנטרים. זה אפילו לא מספיק לאילימניישן צ׳יימבר. זה ממש ממש לא הרבה, בטח לא להצדיק 2 אליפויות. בשנים קודמות היו לך 7-8 מיינאיבנטרים והייתה רק אליפות אחת.
לדעתי המיינאיבנטרים שמנית הם כן מיינאיבנטרים אבל זה נורא מעט. אם זה מתחלק למצב ש3 אנשים על אחת ו2 על השניה זה מאוד צר ובסוף יהיה משעמם.

7-8 מיינאבנטרים בשנים קודמות? לא היה אף אחד, אולי מלבד מקינטייר ואדג' עד מניה 37 בערך שדגדג את ריינס. באטיטיוד, כמה מתאבקים יכולת לשים באותה שורה של רוק או אוסטין לדוגמה? עזוב ברמת הדראו (כי אף אחד לא השתווה אליהם) אלא ברמת ה-"מי יכול להחזיק באליפות ולא ירגיש באופן מוחלט כמחמם חגורה". 5 מיינאבנטרים שכולם אמינים להחזיק באליפות ראשית ולא תרגיש נפילה כשהתואר יעבור אחד לשני זה מצב שהרבה זמן לא היה.

אני כן חושב שבראנד ספליט זה רעיון שיאדיר את ה-WHC, לא צריך להסביר למה. אבל העובדה שרולינס אלוף כרגע החזירה את האליפות הזאת, לדעתי לפחות, להרגיש כמו תואר אליפות באמת נחשק ולא אליפות עולם לעניים.
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
#5,397
08-13-2025, 11:42 PM
(08-13-2025, 11:28 PM)SwitchBlade כתב:  אני הכי בעד הפסדים, לדעתי הפסדים זה חלק מהותי מדמות, ולדעתי הפסדים זה משהו שעושים גרוע ברסלינג בשנים האחרונות.
אני חושב שהתפיסה על וולטר כטאלנט נפגעה. 
לא בגלל הבוקינג, ממש לא. גם לא בגלל ההפסד ברסלמניה. 
אלא מבחינת ביצוע היריבות, הניהול של העלילה, והתפיסה של כמה המתאבק עצמו, העובד שמשחק את וולטר, הוא טוב או רע - זה האספקט שנפגע מאוד בוולטר.

בעיקרון אני לא אומר כלום על התפיסה שלו בתוך הזירה, אבל אנשים חושבים שהוא וורקר פחות טוב כי הוא נכשל בלסחוב את ג'יי.

אולי זה כי הוא פשוט לא מצליח לסחוב את הדמות שלו כשהוא סופג הפסדים... הוא לא וורקר פחות טוב כי הוא לא סחב את ג'יי, גם הסיפור של הקרב שלו עם פאנק לא היה מעניין בכלל, הדבר היחיד שהיה רלוונטי זה האם פאנק סוף סוף זוכה באליפות עולם. אני באמת שואל, אתה לא מרגיש ירידה די משמעותית בהייפ מגונת'ר מאז ההפסד למחבל במניה 40? הוא תקוע על אותה דמות, אותם שטיקים, וזה אחרי שהוא כבר הוצמד נקי על ידי ליצן.
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
#5,398
08-14-2025, 12:07 AM
(08-13-2025, 11:42 PM)master of doom כתב:  אולי זה כי הוא פשוט לא מצליח לסחוב את הדמות שלו כשהוא סופג הפסדים... הוא לא וורקר פחות טוב כי הוא לא סחב את ג'יי, גם הסיפור של הקרב שלו עם פאנק לא היה מעניין בכלל, הדבר היחיד שהיה רלוונטי זה האם פאנק סוף סוף זוכה באליפות עולם. אני באמת שואל, אתה לא מרגיש ירידה די משמעותית בהייפ מגונת'ר מאז ההפסד למחבל במניה 40? הוא תקוע על אותה דמות, אותם שטיקים, וזה אחרי שהוא כבר הוצמד נקי על ידי ליצן.

אני מפריד בין התפיסה שלי את הדמות לבין התפיסה שלי את הוורקר.

בסופו של דבר הערך של וולטר חד משמעית ירד כדמות, אבל בתור וורקר לדעתי ג'יי היה אחד האתגרים הכי רציניים שהוא קיבל, ואני ראיתי שבעיקרון הוא מתאמץ ויוצא מגדר הדמות שלו כדי לסחוב את היריבות מול מישהו שבאמת לא נמצא באזור שלו. 

לא אכפת לי ואני לא מדבר על ניצחון, הפסד או דברים שנמצאים בגדר הקייפייב.
בתור וורקר, הרושם של וולטר נהרס, לדעתי לא לגמרי כצדק. הוא סחב עלילה כנגד כל הסיכויים ונכשל, אבל הוא עדיין סחב. 
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
#5,399
08-14-2025, 12:17 AM
(08-14-2025, 12:07 AM)SwitchBlade כתב:  אני מפריד בין התפיסה שלי את הדמות לבין התפיסה שלי את הוורקר.

בסופו של דבר הערך של וולטר חד משמעית ירד כדמות, אבל בתור וורקר לדעתי ג'יי היה אחד האתגרים הכי רציניים שהוא קיבל, ואני ראיתי שבעיקרון הוא מתאמץ ויוצא מגדר הדמות שלו כדי לסחוב את היריבות מול מישהו שבאמת לא נמצא באזור שלו. 

לא אכפת לי ואני לא מדבר על ניצחון, הפסד או דברים שנמצאים בגדר הקייפייב.
בתור וורקר, הרושם של וולטר נהרס, לדעתי לא לגמרי כצדק. הוא סחב עלילה כנגד כל הסיכויים ונכשל, אבל הוא עדיין סחב. 

אני מסכים עם זה, אני פשוט לא חושב שזה קרה בהכרח בגלל הפיוד עם ג'יי. גונת'ר לא מצדיק את ההייפ כבר תקופה, וזאת תוצאה שלנו שנתנו לו ערך גבוה מדי לדעתי.

**אני אציין שהוא כן טאלנט מעולה וכן יודע לספק סגמנטים טובים באופן עקבי, וקטונתי מלהסביר לך מה בדיוק לא עובד לי איתו ולמה הוא לא מייצר עניין, אני כן אשמח לראות אותו מעורב בפיודים בפרופיל גבוה כי יש עם מה לעבוד, רק שני דברים - 1. הוא חייב הפסקה. שיצא, יתרענן, חזרות תמיד מסייעות זמנית להעלות הייפ למתאבקים. כרגע הוא פשוט לא מוסיף לי כלום בתכניות. 2. הוא חייב להשמין. וולטר השמן >>> גונת'ר השחיף. אני מניח שגם לו וגם לאשתו יותר נוח בגרסה הרזה שלו, אבל אם הוא באמת רוצה להיראות כמו ביריון מניאק כמו בשנות השיא שלו ב-UK, שיחזור ללוק הקודם שהיה לו. זה לוק שהרבה יותר מתאים למה שהוא מנסה לשדר עם הדמות שלו.
הגב

•
חפש
הגב
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
תגובות: 2,361
אשכולות: 0
Likes Given: 237
הצטרף בתאריך: Nov 2023
#5,400
08-14-2025, 08:07 AM
אסור לתת ללוגאן פול את האליפות הראשית, הוא יכול לקבל אליפויות מידקארד אבל לא ראשית.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 538 539 540 541 542 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-22-2026, 08:27 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר