02-23-2023, 11:53 PM
ביי דה יונג.
ביי ברצלונה.
![[Image: main-large.gif]](https://i.ibb.co/3y6GvDGh/main-large.gif)
|
Off topic - כל מה שלא היאבקות
|
|
02-24-2023, 12:06 AM
ככה מתחילים את הסופש איזה תענוג.
יונייטד בועטים את ברצלונה מהליגה האירופית
![]()
02-24-2023, 01:20 PM
הדחה מהליגה האירופית זה לא דבר נעים אבל גם לא האסון הכי גדול. הקבוצה לא מספיק טובה לאירופה העונה, הסגל לא רחב מספיק, וצריך לבנות את הביטחון דרך הליגה. במשחק נראו כל החולשות שלנו במיוחד כשפדרי, גאבי ודמבלה לא כשירים, ההתקפה לא מספיק חדה ולבה ממשיך בתקופה הלא טובה עם ההחמצה בסוף.
ממשיכים הלאה, עכשיו אין ברירה אלא לתת הכל בליגה ולקחת למדריד עוד תואר בגביע עוד שבועיים. ואמוס!
02-25-2023, 02:45 PM
(02-21-2023, 01:01 PM)orgibor כתב: לא צריך אפליקציה, אתה רק צריך לעדכן את הdns בהתאם לדפדפן שאתה נכנס ממנו, אם זה כרום אז 1.1.1.1 יעבוד לך, אצלי הdns הזה מתאים גם לטלוויזיה אבל לכל חברה שונה של טלוויזיות יכול להתאים dns שונה, בכל מקרה אתה יכול לשאול אותם בטלגרם על כל דבר שאתה מסתבך איתו ויענו לך תוך שניות. תודה. אני אבדוק איתם דרך האתר שלהם (לא משתמש בטלגרם)
02-25-2023, 02:50 PM
אני ועוד מישהו כאן (גיא?) שוחחנו על עזיבה של הארץ. משעשע לראות איך פתאום התחילו דיבורים רבים על עזיבה.
מה אתם אומרים יקרה עם מחיר הדירות? כרגע הריבית טסה לשמיים, מה שאומר ייקור מאוד משמעותי של המשכנתאות (ישלמו מאות אלפי שקלים יותר בעבור הריביות ו/או האינפלציה לאורך חיי המשכנתא). הממשלה חייבת להתחיל לבנות כמויות מטורפות של דירות כדי להדביק את הביקוש.
02-25-2023, 03:07 PM
(02-25-2023, 02:50 PM)wwehof כתב: אני ועוד מישהו כאן (גיא?) שוחחנו על עזיבה של הארץ. משעשע לראות איך פתאום התחילו דיבורים רבים על עזיבה. כן זה כנראה היה איתי, זה כל מה שאני מדבר עליו בשנים האחרונות. אני תמיד פסימי בכל מה שקשור למחירי הדירות. ישראלים אובססיבים לדירות ותמיד יקנו אותן, לא משנה כמה כבר יש להם. גם אם ירד קצת, זה לא ישנה את היחס הקשיח בתרבות שלנו כלפי דירות כהשקעה לפני שזה מוצר שנועד למחייה של משפחות. החלום של כל קונה דירה הוא להשכיר אותה למשפחה צעירה בלי הון שתשלם לו את המשכנתא, שזה מרושע לתפיסתי. הממשלה לא תשחרר קרקעות והיתרים בחיים, הם מרוויחים משעבוד של זוגות צעירים למינוף ההון שלהם כדי לרכוש דירה. משבר הדירות הוא מכוון. אני תופס את הרצון הקולקטיבי הגדול לעזוב את הארץ בתור גחמה ופאניקה ברוב המקרים, בחלק מהמקרים (לרוב אנשים צעירים שעוד לא השתקעו) דווקא מדובר בהבנה עמוקה שהדברים פה לא הולכים להשתפר, וזה חיובי לכל אחד. כשאני אעלה על טיסה בכיוון אחד מפה, אשמח לראות עוד אנשים דומים לי שעושים אותו דבר - שמח בשביל כל מי שמבין את זה.
02-25-2023, 04:01 PM
(02-25-2023, 03:07 PM)SwitchBlade כתב: כן זה כנראה היה איתי, זה כל מה שאני מדבר עליו בשנים האחרונות. ביי גיא. ![]() Let The Games Begin
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|