02-28-2024, 05:38 PM
RIP וירג'יל.
|
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
|
|
02-28-2024, 05:57 PM
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate ![]()
02-28-2024, 05:59 PM
(02-28-2024, 05:57 PM)StavHen כתב: פאק רק בן 61 הבן אדם הצליח לשרוד יחסית הרבה בעיות רפואיות, זה היה עניין של זמן.
02-28-2024, 07:04 PM
(02-28-2024, 02:13 PM)NovemberMan כתב: אם אתה לוקח מתאבק שהיה חם ב-NXT ומצנן לו את החיים ברוסטר הראשי - זה לא קשור ל-NXT. אני חושב שגם מדובר בתקופות שונות. התפיסה כלפי רסלינג הייתה שונה וזה עובדה. לא היה AEW ו- NXT TAKEOVER היו האירועים שהיית נהנה מסטוריליין איכותי עם קרבות אדירים. רוב המוצר של NXT באותה תקופה היה להיות אלטרנטיבה ברסלינג ועובדה שזה גם חושב הבראנד שלישי. אז כן, בשביל המוצר של NXT באותה תקופה, אנדרדה וריקושט הם הולי שיט, אבל למוצר של WWE הם מקסימום מידקראד. נכון היו כמה חברה מ- NXT שהם הוכיחו שהם גם ראויים להיות מובילים בראשי כמו בובי רוד, נאקמורה, באלור ומקנטייר. NXT של עכשיו יהיה מעניין כשנתחיל לראות איך העלות שלהם ישפיעו בראשי.
02-28-2024, 10:05 PM
בנוגע לאיכות המתאבקים מNXT,
אני לא יודע כמה בדיוק הייתי מייחס את זה לכישרון שלהם. אני חושב שזה הרבה יותר עניין של פירמידה מאוד מאוד צרה למעלה, עם פול ענק של טאלנט ברמות הנמוכות יותר. בסופו של דבר מתאבקים מוכשרים ומעניינים, ב2024 (וגם ב2017-2018) יש לך כמו כלום. אני זורק אבן מאחורי הקלעים של WWE ואני פוגע במישהו ששווה לפחות אפרקארד במתכונת הבוקינג האידיאלית עבורו. בריכה עצומה של טאלנט איכותי, כזה שמכפיל פי כמה וכמה את בריכת הטאלנט היבשה שהייתה להם ב2012. כשאתה נמצא במקום כזה בו יש להם X מקומות בכירים למתאבקים בכירים, ובערך 10X מתאבקים מוכשרים לאללה, מן הסתם שהרוב המוחלט של המתאבקים האלו הולכים לשלוף קריירה ממוצעת שלא באמת מצדיקה את הרמה שלהם. אני, כידוע, חסיד ענק של הפסדים נקיים - אבל גם אני יודע שבסופו של דבר כן יש פה משחק סכום אפס, מישהו כמו וולטר לא נוצר מבלי להקריב את הבמה של מתאבקים אחרים לטובתו - לכן לא באמת אפשר שיהיה לנו רוסטר שמלא בוולטרים. אז יש וולטר, ויש מקנטייר, ויש ריינס, ויש סת', ויש בקי, ויש ריה, ויש דומיניק וכולם מצוינים ועושים עבודה נהדרת, ועכשיו מגיע איזה פצלוח מNXT עם רעב אינסופי ועיני עגל, מחפש את המקום שלו בקארד, ומה בדיוק הוא ימצא? דרו מקנטייר יסתכל על בריכת הטאלנט ויגיד "או, הם מאוד מוכשרים, אולי אעצור את הקריירה שלי לטובתם?" - ממש לא. וגם לא אף אחד אחר. ב2018 הייתה לי תלונה על גרגאנו, אדם קול ותומאסו צ'אמפה - אמרתי שהם עוצרים בכוונה את השרשרת כי הם הגיעו למקום הזה בפירמידה בו הפרוספקט שלהם עצום בכמה מידות על המימוש שלו בפועל בראשי. מה קרה לשלושתם היום? פחות או יותר מה שהם חששו שיקרה להם אז - רק שעבור אדם קול התשובה הזו קצת יותר פיקנטית מאשר עבור DIY. אגב, אני לא מסיר אחריות מהבוקינג, אבל אני באמת לא רואה את כל הטאלנט הזה נכנס בראו/סמאקדאון ומשאיר מקום לעוד. אם AEW היו ארגון רציני, אולי היינו נמצאים במצב בו יש לנו שתי במות ענקיות לפרוס את כל הטאלנט הזה על גביהן, אבל אתם יודעים, יותר חשוב שמתאבקים גנריים מCMLL ואגדות יפניות יקבלו זמן מפתח בפריים טיים.
02-28-2024, 10:43 PM
הלילה זה הדינמיט האחרון של סטינג ובעוד 4 ימים הקרב האחרון שלו.
הוא קיבל בוקינג נהדר בו הוא קידם מתאבקים צעירים כמו ??? וכמובן את ??? ובכלל לא תקע במקום את דרבי אלן. לזכותו הוא עשה עבודה מצויינת בזירה ולקח באמפים שאנשים בגילו לא צריכים לקחת, הביקורת היא רק על הבוקינג שהוא קיבל.
02-29-2024, 02:22 AM
נתקלתי בקרב הזה ורציתי לשתף, אחד הקרבות הכי אנדרייטד מהשנים האחרונות בעיניי. ביג E בשיא הקריירה שלו, בובי לאשלי שהפסיד לו את האליפות אחרי ריין של 7 חודשים, רולינס ואואנס ההילים שמשתפים פעולה וברוק לסנר. זה היה ספרינט מעולה, הרבה ספוטים טובים, סטיפיות וסטארפאוור. לדעתי ביג E היה אחלה אלוף, לא חומר למיינאבנט אבל בהחלט יכל להפוך למישהו משמעותי באפרקארד עם גיחות לקרבות אליפות. ההפסד הזה ללסנר קטע לו את המומנטום וכמובן שהוא נזרק הצידה כאילו הוא לא היה אלוף בשביל לסנר-ריינס (כזכור לסנר נכנס לקרב אחרי שריינס חלה בקורונה והושבת מהקרב שהיה אמור להתקיים ביניהם), אני לא יודע אם הוא בכלל היה מתוכנן להפסיד את האליפות אם ריינס היה בריא.
03-01-2024, 12:03 AM
(02-28-2024, 04:10 PM)DarkArts כתב: וואלה, מה קרה עם מקסין דופרי? אפשר לחזור לצטט אנשים. חייב להתייחס לנושא הזה כי משום מה זה תפס חזק בטוויטר... ריה ריפלי, בקי לינץ' ועוד מתאבקות יצאו להגנת מקסין דופרי. אוי אוי אוי, נתנו לה היטים אחרי קרב... נו באמת. זה המקצוע שהיא בחרה, עכשיו היא צריכה לקרוע את התחת ולהוכיח לכולם הפוך. אנשים בקהל ששילמו כסף יכולים לתת היט למתאבקת במידה והיא נתנה הופעה רעה, מי שמאשים את הקהל מטומטם. ![]()
03-01-2024, 12:20 AM
- רוק, רומן ריינס, קודי רודס וסת' רולינס מפורסמים להופיע ב-8 במרץ בסמאקדאון.
- CM פאנק מפורסם להופיע בראו ב-1 באפריל, הראו האחרון לפני רסלמניה. - בעיות הויזה של גונת'ר הסתיימו, WWE פרסמו את גונת'ר ללייב איבנט בוינה, אוסטריה ב-2 במאי. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|