Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תוצאות | WWE SummerSlam 2026 - לילה 1

עמודים (5): « הקודם 1 2 3 4 5
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE SummerSlam 2026 - לילה 1
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,896
אשכולות: 19
Likes Given: 1,296
הצטרף בתאריך: Jun 2021
08-02-2026, 11:14 PM
(08-02-2026, 07:02 PM)lidoradir כתב:  לפי האינסיידר ההערכה של האנשים שהם ששוחחו איתם אתמול היא שלסנר הוא זה שלחץ לסגור את המופע ולהיות הקרב המרכזי.

האמת יצא גבר. אמנם אם פאנק-קודי היה במיינאבנט אז הזיקפה שהיינו מקבלים מהחזרה של רנדי הייתה קשיחה ועבה יותר, אבל לסנר רצה לשים את אובה אובר כמה שהוא יכל. אני לא רואה את זה כאחד המקרים שמתאבק מנסה לקחת ספוטלייט מאחרים וכו', נהפוכו כשמדובר בלסנר שבדרך כלל רוצה לחזור הביתה מוקדם.

ודוגרי, על זה שפאנק וקודי ממש ריסנו את עצמם בפיוד הזה, מבחינתי אין בעיה שלא יקבלו מיינאבנט.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
הצטרף בתאריך: Jan 2021
08-02-2026, 11:18 PM
פאנקודי זה קרב שצריך צפייה שנייה כדי לתת עליו דעה אמיתית.
אבל אני מודה שאין לי בעיה לוותר על צפייה שנייה.

זה לא 'קרב רע' ולא זוועה ולא כל הדברים האלה.
מצד שני זה גם לא קלאסיקה.

אני זחוח ושמח לאיד מהקרב הזה - בעיקר כי הם חשבו שיש להם פורמולת WWE מנצחת בידיים והם פשוט שחזרו את כל הדברים שעבדו.
קרב ארוך של 25+ דקות, אגרופים של "יאיי" "בווו", ספוט גדול על השולחן, עבודה על רגל, פציעה שמלווה את הקרב, התערבות חיצונית, פינישר-פסט עם פולס-פינישים גדולים. זו התבנית הקלה לייצור קלאסיקה. אני גם מניח שהם חשבו שזה קרב באנקר בקארד שבוודאות יהיה מוצלח - ואין להם סיבה שלא לחשוב ככה, רוב הדברים שפאנק נגע בהם היו זהב בריצות האחרונות שלו.

מצד שני קיבלנו 2 מתאבקים מזדקנים ועייפים, התערבות של מתאבק זקן ועייף, קרב שהרגיש קצת זקן ועייף. ספוט שפאנק של לפני 20 שנה לא היה עושה - הוא ביצע עכשיו. בוץ' שלא יבייש את התקופות הגרועות ביותר של קוליז'ן. המון נקודות חולשה.

בסופו של דבר האופנר של האירוע היה הניגוד המוחלט לקרב על האליפות.
באותו אירוע קיבלנו קרב צעיר, חם ועם המון היט - מול קרב זקן ומבוגר שהבנייה אליו הייתה עייפה גם כן והתחילה מאוחר מידי.
שוב - לא קרב זוועה. בואו לא נגזים.
מצד שני - השלם היה קטן מסך חלקיו בקרב הזה. מיין איבנטר + מיין איבנטר הוציאו קרב ממוצע. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 3 users Like SwitchBlade's post:
  • master of doom, NoamRR, RoeeHardy
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,073
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,120
08-02-2026, 11:37 PM
(08-02-2026, 09:50 PM)תנולהיותאורח כתב:  אם זה קרב פרישה אמיתי אז מקובל עליי אם זה סתם לאגו, חבל.

אבל אובה פמי יהיה מפלצת אם לא יהרסו אותו, ניצחון על ריינס והוא הלסנר החדש (אבל למי הוא יפיל אחרי זה שלא יעשו לנו גולדברג-לסנר שוב פעם)

(08-02-2026, 11:14 PM)master of doom כתב:  האמת יצא גבר. אמנם אם פאנק-קודי היה במיינאבנט אז הזיקפה שהיינו מקבלים מהחזרה של רנדי הייתה קשיחה ועבה יותר, אבל לסנר רצה לשים את אובה אובר כמה שהוא יכל. אני לא רואה את זה כאחד המקרים שמתאבק מנסה לקחת ספוטלייט מאחרים וכו', נהפוכו כשמדובר בלסנר שבדרך כלל רוצה לחזור הביתה מוקדם.

ודוגרי, על זה שפאנק וקודי ממש ריסנו את עצמם בפיוד הזה, מבחינתי אין בעיה שלא יקבלו מיינאבנט.

מסתבר שלא בסוף, הדיווח המלא של האינסיידר :

בטור השאלות והתשובות האחרון שלי (שנכתב אמש), נשאלתי לגבי ההחלטה שברוק לסנר יסגור את הלילה הראשון של סאמרסלאם בקרב Hell in a Cell מול אובה פמי.

השאלה התבססה על כך שלסנר בדרך כלל מעדיף להתאבק מוקדם יותר כדי שיוכל לחזור הביתה. ציינתי שמיניאפוליס היא למעשה שוק הבית שלו, ושעל פי האנשים שדיברנו איתם, ההערכה הייתה שלסנר דחף לרעיון שהקרב שלו יסגור את המופע. איכשהו, הדבר הפך לסיפור ברשתות החברתיות, בין היתר משום שמה שכתבתי סולף במקומות אחרים (להפתעתו של אף אחד), על ידי אנשים שפשוט לא הבינו את מה שקראו.

לאחר ששוחחתי היום אחר הצהריים עם מקורות ב-WWE בעלי ידע ישיר על התוכניות היצירתיות של החברה, נמסר לי שהתוכנית המקורית הייתה שקרב ה-Hell in a Cell יפתח את הלילה הראשון של סאמרסלאם. אולם במהלך שבוע סאמרסלאם התקבלה ההחלטה (אני מניח שעל ידי פול לווק) להעביר את הקרב של לסנר למשבצת הסוגרת מכיוון שמדובר בקרב Hell in a Cell, עם לסנר, במיניאפוליס.

עוד נמסר כי למיטב ידיעתם, ללסנר לא הייתה כל מעורבות בשינויים שבוצעו בסדר הקרבות או במבנה המופע.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Omer מנותק
Rookie
*
תגובות: 218
אשכולות: 0
Likes Given: 54
הצטרף בתאריך: Nov 2023
08-02-2026, 11:41 PM
(08-02-2026, 11:37 PM)lidoradir כתב:   

מסתבר שלא בסוף, הדיווח המלא של האינסיידר :

בטור השאלות והתשובות האחרון שלי (שנכתב אמש), נשאלתי לגבי ההחלטה שברוק לסנר יסגור את הלילה הראשון של סאמרסלאם בקרב Hell in a Cell מול אובה פמי.

השאלה התבססה על כך שלסנר בדרך כלל מעדיף להתאבק מוקדם יותר כדי שיוכל לחזור הביתה. ציינתי שמיניאפוליס היא למעשה שוק הבית שלו, ושעל פי האנשים שדיברנו איתם, ההערכה הייתה שלסנר דחף לרעיון שהקרב שלו יסגור את המופע. איכשהו, הדבר הפך לסיפור ברשתות החברתיות, בין היתר משום שמה שכתבתי סולף במקומות אחרים (להפתעתו של אף אחד), על ידי אנשים שפשוט לא הבינו את מה שקראו.

לאחר ששוחחתי היום אחר הצהריים עם מקורות ב-WWE בעלי ידע ישיר על התוכניות היצירתיות של החברה, נמסר לי שהתוכנית המקורית הייתה שקרב ה-Hell in a Cell יפתח את הלילה הראשון של סאמרסלאם. אולם במהלך שבוע סאמרסלאם התקבלה ההחלטה (אני מניח שעל ידי פול לווק) להעביר את הקרב של לסנר למשבצת הסוגרת מכיוון שמדובר בקרב Hell in a Cell, עם לסנר, במיניאפוליס.

עוד נמסר כי למיטב ידיעתם, ללסנר לא הייתה כל מעורבות בשינויים שבוצעו בסדר הקרבות או במבנה המופע.

מי שלא החליט את זה קיבל החלטה נכונה.
סגירה של פיוד ארוך ומוצלח שנמשך 4-5 בין 2 מפלצות שהם מגה אובר. העברת לפיד קלאסית. בין פאנק וקודי גם ככה כנראה יהיה רימאץ אחרי שקודי יסיים עם אורטון.
הגב
The following 1 user Likes Omer's post:
  • lidoradir
חפש
הגב
DDJ מנותק
Low-Card
תגובות: 912
אשכולות: 0
Likes Given: 35
הצטרף בתאריך: Apr 2021
08-03-2026, 12:01 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-03-2026, 12:09 AM על ידי DDJ.)
רק לי יש בעיה עם הסיום של לסנר-אובה

מהלך גאוני, טומבסטון מטורף שמסמן את היריב ההיסטורי של לסנר וההישג הכי גדול שלו בקריירה
על רינג דק חשוף
הופך לחוסר מכירה לא הגיוני של סופרמן אובה פמי
פאלס אוף גרייס על הזירה ולא על החלק החשוף, והצמדה ל-3?
הוומהסטון הזה זה מהלך שלא יוצאים ממנו… ואם כן, לפחול תמכור שזה כאבמלך
באמת... סיומות כאלה לא הגיוניות ומפגרות מוציאות את כל הרוח מהמפרשים

בונים את אובה-פמי כמו גאנת'ר על סטרואידים
אחרי הניצחון על ריינס שכנראה יבוא ברסלמניה הנוכחית, או הרסלמניה הבאה
לא יהיה לו מה לעשות יותר בארגון

לגבי שאר האירוע -
לא היה כאן קרב שתפס אותי... לא היה כאן קרב שאני יכול לתת לו אפילו 4 כוכבים
הדבר הכי טוב באירוע היה ה-RKO של רנדי על קודי
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
הגב
The following 1 user Likes DDJ's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,230
אשכולות: 9
Likes Given: 492
08-03-2026, 08:52 AM
(08-03-2026, 12:01 AM)DDJ כתב:  רק לי יש בעיה עם הסיום של לסנר-אובה

מהלך גאוני, טומבסטון מטורף שמסמן את היריב ההיסטורי של לסנר וההישג הכי גדול שלו בקריירה
על רינג דק חשוף
הופך לחוסר מכירה לא הגיוני של סופרמן אובה פמי
פאלס אוף גרייס על הזירה ולא על החלק החשוף, והצמדה ל-3?
הוומהסטון הזה זה מהלך שלא יוצאים ממנו… ואם כן, לפחול תמכור שזה כאבמלך
באמת... סיומות כאלה לא הגיוניות ומפגרות מוציאות את כל הרוח מהמפרשים

בונים את אובה-פמי כמו גאנת'ר על סטרואידים
אחרי הניצחון על ריינס שכנראה יבוא ברסלמניה הנוכחית, או הרסלמניה הבאה
לא יהיה לו מה לעשות יותר בארגון

לגבי שאר האירוע -
לא היה כאן קרב שתפס אותי... לא היה כאן קרב שאני יכול לתת לו אפילו 4 כוכבים
הדבר הכי טוב באירוע היה ה-RKO של רנדי על קודי

אני לא מסכים איתך על הטומבסטון.
לסנר זה לא טייקר, זה לא הפינישר שלו וזה לא מהלך שמזוהה איתו כדי שיסיים קרב.
זה שהורידו לאשפתות את הערך של F5 (וכמעט כל פינישר ב-WWE למעשה), זה בעיה אחרת. אבל אין סיבה שלסנר יסיים קרב עם טומבסטון.

מסכים לגבי המכירה עצמה כמובן. אובה חייב להתחיל למכור.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,291
08-04-2026, 12:18 PM
(08-02-2026, 11:18 PM)SwitchBlade כתב:  פאנקודי זה קרב שצריך צפייה שנייה כדי לתת עליו דעה אמיתית.
אבל אני מודה שאין לי בעיה לוותר על צפייה שנייה.

זה לא 'קרב רע' ולא זוועה ולא כל הדברים האלה.
מצד שני זה גם לא קלאסיקה.

אני זחוח ושמח לאיד מהקרב הזה - בעיקר כי הם חשבו שיש להם פורמולת WWE מנצחת בידיים והם פשוט שחזרו את כל הדברים שעבדו.
קרב ארוך של 25+ דקות, אגרופים של "יאיי" "בווו", ספוט גדול על השולחן, עבודה על רגל, פציעה שמלווה את הקרב, התערבות חיצונית, פינישר-פסט עם פולס-פינישים גדולים. זו התבנית הקלה לייצור קלאסיקה. אני גם מניח שהם חשבו שזה קרב באנקר בקארד שבוודאות יהיה מוצלח - ואין להם סיבה שלא לחשוב ככה, רוב הדברים שפאנק נגע בהם היו זהב בריצות האחרונות שלו.

מצד שני קיבלנו 2 מתאבקים מזדקנים ועייפים, התערבות של מתאבק זקן ועייף, קרב שהרגיש קצת זקן ועייף. ספוט שפאנק של לפני 20 שנה לא היה עושה - הוא ביצע עכשיו. בוץ' שלא יבייש את התקופות הגרועות ביותר של קוליז'ן. המון נקודות חולשה.

בסופו של דבר האופנר של האירוע היה הניגוד המוחלט לקרב על האליפות.
באותו אירוע קיבלנו קרב צעיר, חם ועם המון היט - מול קרב זקן ומבוגר שהבנייה אליו הייתה עייפה גם כן והתחילה מאוחר מידי.
שוב - לא קרב זוועה. בואו לא נגזים.
מצד שני - השלם היה קטן מסך חלקיו בקרב הזה. מיין איבנטר + מיין איבנטר הוציאו קרב ממוצע. 

תגובה שאני מתבאס שלא כתבתי בעצמי
[Image: Untitled.png]
הגב
The following 1 user Likes RoeeHardy's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
ANYS מנותק
Day One Ish
תגובות: 1,170
אשכולות: 14
Likes Given: 726
08-04-2026, 01:15 PM
(08-03-2026, 08:52 AM)The Visionary כתב:  אני לא מסכים איתך על הטומבסטון.
לסנר זה לא טייקר, זה לא הפינישר שלו וזה לא מהלך שמזוהה איתו כדי שיסיים קרב.
זה שהורידו לאשפתות את הערך של F5 (וכמעט כל פינישר ב-WWE למעשה), זה בעיה אחרת. אבל אין סיבה שלסנר יסיים קרב עם טומבסטון.

מסכים לגבי המכירה עצמה כמובן. אובה חייב להתחיל למכור.

אני לא חושב שזאת אשמת אובה פמי, מי שראה אותו ב-NXT יודע שהוא מסוגל למכור, אלה פשוט המקבלי החלטות ב-WWE שככל הנראה ממש רוצים להציג אותו כמפלצת אז כנראה ביקשו ממנו לא למכור.
[Image: 1202735-3-15.jpg]
The impossible is possible, all you gotta do is make it so
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (5): « הקודם 1 2 3 4 5

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-16-2026, 06:16 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר