Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 7 8 9 10 11 ... 37 הבא »

תוצאות | Stardom 5 Star Grand Prix 2025 - מתעדכן

עמודים (7): « הקודם 1 ... 3 4 5 6 7 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות |  תוצאות | Stardom 5 Star Grand Prix 2025 - מתעדכן
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,796
אשכולות: 9
Likes Given: 3,919
הצטרף בתאריך: Jan 2021
08-06-2025, 10:39 PM
(08-06-2025, 10:23 PM)Tblack כתב:  אין על המתאבקת האהובה עלינו, רינה.

הבאת לקרב באם וחצי מתוך כמה באם באמים?

אם את ממש אוהבת ג'ושי, אני מאוד ממליץ לך לראות את מלכת הזירה בנטפליקס The Queen Of Villains
זה מבוסס על קריירת ההאבקות של דאמפ מאטסומוטו, אחת ההיליות הכי טוב בשנות ה80 של יפן.
גם בכללי, מכליל הרבה טאלנט נשים מהתקופה.

הגב

•
חפש
הגב
Tblack מנותק
Joober
**
תגובות: 466
אשכולות: 4
Likes Given: 875
הצטרף בתאריך: Jul 2024
08-07-2025, 05:12 AM
(08-06-2025, 10:39 PM)DarkArts כתב:  אם את ממש אוהבת ג'ושי, אני מאוד ממליץ לך לראות את מלכת הזירה בנטפליקס The Queen Of Villains
זה מבוסס על קריירת ההאבקות של דאמפ מאטסומוטו, אחת ההיליות הכי טוב בשנות ה80 של יפן.
גם בכללי, מכליל הרבה טאלנט נשים מהתקופה.

שמעתי שהתכנית מדהימה.
אנסה לצפות בה אחרי שנסיים את הרוקי
הגב
The following 1 user Likes Tblack's post:
  • DarkArts
חפש
הגב
Tblack מנותק
Joober
**
08-08-2025, 10:34 PM
סיימתי לצפות בעוד ערב מוצלח של היאבקות בחסות סטארדום. להלן הרשמים:

06/08/25:

פעם ראשונה שאני שומעת את השידור עם שדרן באנגלית. סטיוארט ווקר הוא תוספת נהדרת לצפייה שלי, עזר לי להתחבר ולהבין קצת יותר את ענייני המסביב. בשני הקרבות האחרונים גם רוקי רומרו הצטרף, וזה בכלל היה נחמד. עוד דבר שקרה היום בפעם ראשונה - הגיעה כרוזה לכרוז בתוך הזירה. אמאלה היא הייתה מעצבנת.

בי פרייסטלי נגד מיי סיירה: שמעתי שהקרב הזה היה טוב. אהבתי את מה שיש למיי סיירה להציע בקרבות הקודמים אז כמובן שצפיתי. באם באם, אני חושבת שזה מה שהיית רוצה לראות בקרב כזה. קצב נהדר. גם עבודת הקרקע שלהם הייתה טובה וקרב עם הרבה קאונטרים. המהלך ש להניצחון היה מפתיע ומאוד כיפי. אחלה אחלה של קרב, וקצר מדי. זה היה הקרב הכי טוב של בי פרייסטלי ואני מתחילה לחבב את הגימיק של בי בתור הזרה שחוזרת לסטארדום ופתאום פוגשת כל מיני מתאבקות חדשות.
תוצאה: מיי סיירה מנצחת בהצמדה (06:22).

[Image: GxrLsMdaMAAnWW-?format=jpg&name=small]
מיי סיירה נגד בי פרייסטלי

אמי סוהריי נגד רואקה: רואקה לא מתאבקת שמאוד מעניינת אותי, אבל אמי סוהרי כן. זה לא היה קרב טוב, כנראה הקרב הכי חלש של אמי בטורניר, שעד עכשיו היא הייתה אחת המבריקות בו וגם בלתי מנוצחת. עד הקרב הזה. הקרב נגמר אחרי עזרה מבנות H.A.T.E. מצד אחד – זו בהחלט הדרך הנכונה לעשות את זה ולשמור על אמי. מנגד, אחרי ההתערבות אמי כבר הצליחה לצאת מההצמדה של רואקה, והפסידה מיד אחרי עם שני סופלקסים. פחות אהבתי את הסיום.
תוצאה: רואקה מנצחת בהצמדה (10:10).

בוזילה נגד סאורי אנו: סאורי היא אולי האיום המשמעותי ביותר לבוזילה בבלוק שהיא קיבלה בו. נראה שגם בוזילה עצמה ידעה את זה ולכן החליטה לשנות טקטיקה – להוציא את סאורי מחוץ לזירה ולזרוק אותה/עליה כל מיני דברים באולם. זה לא עבד לה. סאורי כן עשתה שיעורי בית, הצליחה להפוך מתקפות של בוזילה למתקפות על בוזילה ועבדה לה טוב מאוד על הברך. היו כמה ספוטים ממש טובים והרגשתי שהמתאבקות השקיעו מאוד, ובזמן שהיה להן, הגיעו לקצה. הסוף של הקרב היה מושלם בעיניי – בוזילה הצמידה את סאורי אנו וממש לפני שהשופט הגיע ל-3, עברו 15 הדקות והקרב נגמר. בוזילה התחרפנה, הרביצה לשופט, העיפה כיסאות של צופים וקיללה את סאורי אנו, שמצידה דאגה שהיא לא תשכח איך קוראים לה. קרב מעולה.
תוצאה: הקרב נגמר ללא הכרעה (15:00).

[Image: GxrNwMMbsAA2z21?format=jpg&name=small]
"I am Saori Anou"

AZM נגד רינה: אוף כמה שזה היה טוב. קרב פשוט מעולה. שתיהן הגיעו ופשוט פוצצו את האולם. האנרגיה שלהן הייתה מטורפת מהשנייה הראשונה והן העיפו את הקהל. גם הן ניצלו את כל הזמן שהביאו להן כדי לתת פה חתיכת באנגר. הרגיש שהיה פה המון טראש טוק. הקרב רק הלך והשתפר וגם כשידעתי את התוצאה, עדיין הייתי במתח במהלך הקרב ופשוט נהניתי.
אני לא אאשים את באם באם בזה שרצף הניצחונות של רינה נגמר, כי סך הכל נראה שזה היה יום של שבירת סטריקים. אבל אני כן אציין שאני מאוד מסכימה עם אורגיבור – אזומי היא כוכבת גדולה של סטארדום בגיל 22 בלבד. וגם - רינה בת 18, והיא בין האטרקציות הגדולות שיש לארגון להציע. שני כישרונות מדהימים. כפרה על רינה.
מנצחת: אזומי מנצחת בהצמדה (11:50).

לרינה נשארו שני קרבות- נגד פוי ונגד סטארלייט קיד. הקרב הקודם של רינה נגד SLK היה על החגורה של SLK והוא היה קרב משוגע, הקרב שגרם לי לעקוב אחרי רינה באדיקות. ממליצה מאוד.

[Image: GxrV1LwawAAeSB5?format=jpg&name=small]
רינה נגד אזומי

סאיה קמיטאני נגד הנאן: המיין איבנט המרכזי של הערב ואחד המפגשים הגדולים שהטורניר העניק לנו עד כה. נמרוד אמר לי לפני כמה חודשים לשים עין על הנאן. אני מבינה למה. אם מישהו מחפש את המתאבקת שבונים עליה להיות בטופ – לא צריך להתלבט אחרי שרואים את הקרב הזה. אמנם הרגשתי שהקרב יכול היה לזרום טיפה יותר מהר, הוא עדיין היה קרב טוב, עוצמתי, מלא ברגש מצד שתי המתאבקות. היו פה כמה רגעים גדולים שהעלו את הקרב ברמה. למשל, סאיה חונקת את הנאן עם שרשרת ברזל – כבוד שעד כה היא חלקה רק עם טאם נאקאנו (נכון?). ווקר ציין את זה בשידור ואני מסכימה, סאיה רואה בהנאן איום. איום גדול.
ולמרות שהנאן הפסידה את הקרב, היא גם יודעת בדיוק מה היא שווה, כשאחרי הקרב אמרה לסאיה שהיא היחידה שיכולה לעצור את סאיה. היא צריכה להשתפר עוד קצת. יש למה לצפות.
תוצאה: סאיה קמיטאני מנצחת את הנאן (11:54).

[Image: GxqsAdEawAQkdwE?format=jpg&name=small]
הנאן נגד סאיה קמיטאני
הגב
The following 4 users Like Tblack's post:
  • Bam Bam Bigelow, KB24, NoamRR, orgibor
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
08-08-2025, 10:45 PM
(08-08-2025, 10:34 PM)Tblack כתב:  סטיוארט ווקר הוא תוספת נהדרת לצפייה שלי

הוא במקור שדרן של NJPW, ורק בשנה שעברה הוא קיבל חוזה כדי לעבוד עם סטארדום.
הבן אדם צעיר, אבל הוא ממש טוב בעבודה שלו.

הגב
The following 1 user Likes DarkArts's post:
  • Tblack
חפש
הגב
Tblack מנותק
Joober
**
08-13-2025, 08:18 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-13-2025, 09:15 PM על ידי Tblack.)
היה קצת שבוע עמוס, אז לא יצא לי להצליח להשלים את כל שלושת הימים שפספסתי, שבת עד שני. החלטתי להיות בררנית, בחרתי לצפות רק בקרבות שממש עניינו אותי. ואת רינה, כמובן.

09.08.25:

סוזו סוזוקי נגד סאריייייי: קראתי בטוויטר שהקרב הזה הוא מאסט. בואו נראה. זו הפעם הראשונה שסוזו וסאריייי נפגשות אחת נגד השנייה בקרב סינגלס. ו... טוב. אם עוד מישהו צפה בקרב, אשמח לשמוע את דעתו. לא נהניתי מהקרב, וזה בלשון המעטה. קרב איטי, ספאמינג של סופלקסים וצ'ופים, מאוד כבד. סוזו שוב עושה את המהלך המסוכן הזה שיכול לגרום למתאבקת היריבה לשבור את המפרקת (הפעם הוא היה נראה בטוח יותר, בטח מומו חטפה אותו קשה). למעשה, הדבר הכי מעניין בקרב הזה היה קיר החלונות המטורף שמאחורי הזירה שמתאר סיפורים מספר בראשית, והחתולה הקטנה שבאה להתיישב ליד המסך. וזהו. לא יודעת. לא התלהבתי בכלל. מה שכן, בחירה נכונה של תוצאה, לקחת את הקרב הזה למגבלת הזמן שווה להשאיר פיוד ולתת לסוזו סיבה לרדוף אחרי סארייייי בהמשך.
תוצאה: הקרב נגמר ללא הכרעה (15:00).

[Image: Gx7Or4OWMAAwjaY?format=jpg&name=small]
ההייליט

10.08.25:
מיי סיירה נגד אזוסה אינאבה: גיליתי שיש צלמת בשיקגו בשם אזוסה אינאבה.... בכל אופן, מיי סיירה תמיד מביאה חלקים מתחבושות הידיים שלה לאנשים בקהל. זה ממש חמוד. זה היה אחלה קרב, עם תוצאה מאוד מפתיעה. שתי מתאבקות צעירות שבאו לתת אחלה של קרב, אחלה אווירה, מהלכים ממש חמודים, דמויות מעולות. בעיקר כזה שאומר – יש לכם עוד למה לצפות מאיתנו. הבאסה היחידה בקרב הייתה שהסוף היה קצת מבוצ'בץ' אבל בסדר.
תוצאה: אזוסה אינאבה מנצחת את מיי סיירה בהצמדה (09:38).

רינה נגד פוי: זה היה קרב מעולה. הוא לא היה באנגר כמו הקרב של רינה נגד אזומי, אבל הוא גם היה קרב טוב. ויתרתי על קרב אחד או שניים של פוי, אז לראות אותה שוב היה מרענן. את רינה תמיד כיף לראות והיא לא נמאסת עליי. היא גם תמיד יודעת להרים את הקהל. היה קרב זורם, יש ביניהן כימיה טובה. זה הרגיש כאילו רינה הצליחה קצת לערער את פוי – מעין השדונית שמרגיזה את הפיה, וזה לקח הרבה מצד פוי כדי לנצח את רינה. זה היה ההפסד הרצוף השני של רינה, ואני לא מצביעה על אשמים, אבל מישהו צריך לקחת אחריות וזה באם באם.
תוצאה: פוי מנצחת את רינה בהצמדה (12:02).

[Image: Gx_X-SXaEAAauCQ?format=jpg&name=small]
פוי נגד רינה

מאוד רציתי לראות גם את הקרב של הינה נגד מומו ווטאנאבה מיום שני, שמעתי שהוא טוב. טרם יצא, אולי בהמשך.

בשולי הדברים - סאיה קמיטאני התאבקה באירוע של ארגון Pro Wrestling WAVE ושם נחלה את ההפסד הראשון שלה מזה שנה.
אגב קמיטאני, אז אעדכן שהיא הראשונה שהבטיחה את המקום שלה בשלב הבא מתוך הבלוק האדום A. בבלוק הכחול A, התחרות על העלייה לשלב הבא ועל המיקומים היא בין בוזילה, סאורי אנו ואמי סוהרי.

לכל המתאבקות יש בין קרב אחד לשני קרבות. אם לא הייתי ממוצעת מינוס במתמטיקה, הייתי עושה חישובים יפים כמו של אורגיבור שכותב מה הסיכויים של המתאבקות לעלות. אבל... אני תמיד נותנת לאנשים אחרים לעשות את החישובים של הבתים בליגת האלופות.
בכל אופן, הקרב האחרון של רינה הוא נגד SLK. צפו לטירוף חושים על חלל.
הגב
The following 4 users Like Tblack's post:
  • Bam Bam Bigelow, KB24, NoamRR, orgibor
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
08-13-2025, 08:41 PM
(08-13-2025, 08:18 PM)Tblack כתב:  הדבר הכי מעניין בקרב הזה היה קיר החלונות המטורף שמאחורי הזירה שמתאר סיפורים מספר בראשית

זה מה שבעצם חייבים להראות במצלמות שזה קשור למופעים במקום (KBS Hall)
סתם עובדה מעניינת, הם לא עשו את זה פעם אחת במאריגולד ושרפו את הארגון בטוויטר.

הגב

•
חפש
הגב
Tblack מנותק
Joober
**
08-13-2025, 09:12 PM
(08-13-2025, 08:41 PM)DarkArts כתב:  זה מה שבעצם חייבים להראות במצלמות שזה קשור למופעים במקום (KBS Hall)
סתם עובדה מעניינת, הם לא עשו את זה פעם אחת במאריגולד ושרפו את הארגון בטוויטר.

יכולה להבין למה. זה פשע.
הגב
  • DarkArts
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
08-14-2025, 11:49 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-14-2025, 11:49 AM על ידי Bam Bam Bigelow.)
(08-13-2025, 08:18 PM)Tblack כתב:  באם באם.

לוקח אחריות.
[Image: giphy.gif]
הגב
The following 1 user Likes Bam Bam Bigelow's post:
  • Tblack
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
08-18-2025, 12:29 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-18-2025, 04:27 PM על ידי DarkArts.)
הגענו לשלב הפלייאוף של הטורניר, בו המקומות ה2 וה3 של הבתים נלחמות כדי לפגוש את המנצחת של כל בלוק

20 לאוגוסט-

בלוק כחול B מקום 2
סוזו סוזוקי
נגד
בלוק כחול A מקום 3
בוזילה

המנצחת של אותו יום פוגשת את המנצחת של הבלוק הכחול A, סאורי אונו.

בלוק כחול A מקום 2
אמי סוהרי
נגד
בלוק כחול B מקום 3
מומו וואטאנבה

המנצחת של אותו יום פוגשת את המנצחת של הבלוק הכחול B, סארייי.

בלוק אדום B מקום 2
אזומי
נגד
בלוק אדום A מקום 3
הנאן

המנצחת של אותו יום פוגשת את המנצחת של הבלוק האדום A, סאיה קמיטאני.

בלוק אדום A מקום 2
בי פריסטלי
נגד
בלוק אדום B מקום 3
רינה

המנצחת פוגשת באותו יום את המנצחת של הבלוק האדום B, נאטסופוי.

הגב
The following 3 users Like DarkArts's post:
  • KB24, NoamRR, Tblack
חפש
הגב
Tblack מנותק
Joober
**
08-18-2025, 04:11 PM
תודה!
טרם הספקתי להתעדכן לגמרי אז לא יצא לי לעדכן.
הגב
  • DarkArts
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (7): « הקודם 1 ... 3 4 5 6 7 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-09-2026, 12:10 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר