Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 21 22 23 24 25 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE WrestleMania 41 - לילה 1

עמודים (11): « הקודם 1 ... 3 4 5 6 7 ... 11 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE WrestleMania 41 - לילה 1
Tzahi מנותק
Rookie
*
תגובות: 82
אשכולות: 0
Likes Given: 13
הצטרף בתאריך: Feb 2022
04-20-2025, 03:15 PM
(04-20-2025, 02:54 PM)ser duncan the tall כתב:  הכיוון הוא סטייבל של היימן-רולינס-סינה-דה רוק.
רולינס בשבועות האחרונים מתלבש כמו דה רוק יותר מדי פעמים, משתמש במחוות המיקרופון של דה רוק יותר מדי פעמים וכמו סינה ורוק לפניו, הוא זרק את המשפט "בסט פור ביזנס".

או וואה אתה מפתח לי פה ציפיות, מקווה שזה יקרה באמת, יכול להיות משהו מדהים.
אז יש סיכוי שרולינס יהיה הפנים של WWE 2K6?
הגב

•
חפש
הגב
Liorton מחובר
עובדות
תגובות: 1,874
אשכולות: 1
Likes Given: 1,333
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-20-2025, 03:17 PM
(04-20-2025, 02:54 PM)ser duncan the tall כתב:  הכיוון הוא סטייבל של היימן-רולינס-סינה-דה רוק.
רולינס בשבועות האחרונים מתלבש כמו דה רוק יותר מדי פעמים, משתמש במחוות המיקרופון של דה רוק יותר מדי פעמים וכמו סינה ורוק לפניו, הוא זרק את המשפט "בסט פור ביזנס".

תאשר לי שגם אורטון בסטייבל הזה ואני מת מאושר
הגב

•
חפש
הגב
m0tti מנותק
Brock Lesnar Guy
תגובות: 2,147
Likes Given: 730
הצטרף בתאריך: Aug 2021
04-20-2025, 03:33 PM

מי לעזאזל יכול להתמודד נגד סטייבל כזה
הגב

•
חפש
הגב
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
תגובות: 2,292
Likes Given: 228
הצטרף בתאריך: Nov 2023
04-20-2025, 03:34 PM

אני מבין אתה מנסה בכוח לטעות כדי שנרד ממך ולא נחשוב שאתה מכשף שנתן את הנשמה שלו לשטן של הwwe האלק הוגאן
הגב

•
חפש
הגב
תנולהיותאורח מנותק
לא אורח
תגובות: 2,292
Likes Given: 228
04-20-2025, 03:35 PM
(04-20-2025, 03:33 PM)m0tti כתב:  מי לעזאזל יכול להתמודד נגד סטייבל כזה

יום הדין בראשות דומיניק מיסטיריו
הגב

•
חפש
הגב
dorrrrr מנותק
Rookie
*
תגובות: 15
Likes Given: 0
הצטרף בתאריך: Nov 2024
04-20-2025, 04:25 PM
כרגיל כיף לקרוא פה את התגובות והדעות של כולם.

אם עד לפני אפילו חודשים בודדים הwwe באמת האמינו שג׳יי באמת מיין איוונטר לגיטימי ויש לו את זה אני חושב שהתברר בעיקר בשבועות האחרונות שהוא פרווה מדי, מאמין שהwwe ינצלו את זה שהוא אובר בשביל שאלוף היל שהwwe ירצו פשוט יוריד אותו.

לגבי המיין איוונט - עוד לפני חודשיים הגבתי פה שהמשולש יהיה המיין איוונט ושלדעתי רולינס יקח וזה היה שקוף, אם שמתם לב כשהיימן לקח את הכיסא רולינס היה כזה מאחורה לעומת פאנק וריינס שהיו מקדימה ושם כבר היה ברור שזה יקרה, בכל מקרה קרב מדהים וההופעה הבאה של כל אחד מהשלושה(וכמובן של היימן) תהיה מאוד מעניינת, לא אתפלא אם רולינס יופיע כבר היום וידפוק את קודי.
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,109
אשכולות: 12
Likes Given: 1,110
04-20-2025, 04:26 PM
טוב נתחיל לסכם שעה שאני רואה שוב את הקרבות ברקע.

*הקהל היה חלש ביחס לתוכנית של ראו, שלא לדבר על PLE שלא לדבר על מניה.
מה שכן מי שמכיר אירועים כאלו לרוב (יש יוצאים מן הכלל) ככל שהקהל גדול יותר
יש יותר טרמפיסטים שבאים לאירוע ולא לעודד ולתת עבודה מה שנקרא.

*ג'יי הוריד מהאגו שלו לדעתי ונתן את המושכות של לתכנן את הקרב שלהם לגונתר.
גונתר כמו שאמר ניב כיסה בקרב הזה על החולשות העיקריות של ג'יי. בנה קרב איטי
פיזי מאוד עם אפקט של פאניקה ולחץ מצד ג'יי שגם ככה היה נתון בהם מן הסתם.
תוסיפו את האפקט של ג'יי משתמש במהלכים של גונתר נגדו שזה חלק מהסיפור של מפגש
חמישי בן השתיים וקיבלנו פה קרב טוב מאוד או מעולה אם מתחשבים בחששות שלנו מהמוגבלות
של ג'יי בקרבות יחידים.

*קרב הזוגות לא שווה להיות קרב פותח או מיין איבנט בראו שלא לדבר על מניה. אני מוכן לקבל
ש20 דקות בערך לא מספיקות לקרב סולם בטח לא איכותי. הייתי אומר שאולי עם בניה נכונה של
הפיוד היה אפשרות להשחיל את הקרב למניה אבל הריידר זה צמד שלא מוציא תגובות מקהל רותח
בטח שלא מקהל מת כמו אתמול. אם אנטר רצה את הניו די במניה הוא היה צריך לבנות להם סיפור טוב
יותר. בטח מהניו די הנוכחים שבלי E איבדו המון כריזמה והילה שהוא הביא איתו.

*ג'ייד הייתה ירוקה אבל זה מתקבל על הדעת וכמו שאמרתי אם בונים עליה בקליבר הגבוהה ביותר צריך
היה לזרוק אותה למים בשלב כל שהוא היא כבר שנתיים בארגון כאשר שנה רק עבדה בסנטר על היכולות
שלה וכאשר נזרקה למים נתנו לה כנפיים בדמות ביאנקה אחת הטובות ביותר שיש לWWE להציע.
לכן בסך הכל אני מרוצה ממנה למורות שזה היה תצוגת כוח וספוטים מאשר קרב של ממש מצידה.
לגבי נעומי ואו. גם אני לא סבלתי אותה אבל אם להיות הוגנים ההיל טרן עושה לה רק טוב. היא הוציאה בספוטים
של ג'ייד את ג'ייד מעולה. נתנה עבודה מעולה בזירה והנוכחות שלה בהחלט עזרה לג'ייד המון בהופעת בכורה
ואחרי מה שראינו והבנו איפה ג'ייד עומדת אני מקבל יותר בהבנה לחכות עם הפיוד מול ביאנקה. ג'ייד תהיה כוכבת
על היא רק צריכה להמשיך לעבוד קשה ואני מסתמך על חברי הפורום שראו אותה בAEW ואומרים שהיא הרבה יותר טובה
ממה שהייתה שם (למורות ששוב יש הרבה עבודה עד שהקרב יבוא לה בטבעיות יותר).

*ג'ייקוב פאטו פשוט ענק. אנחנו רגילים לקרבות נחמדים עד טובים מנייט והוא הוציא פה קרב טוב מאוד ממנו
במיוחד עם הספוט מהעליון. נייט יצא נהדר (חוץ מההרגל המגונה שלו לא לשכב עוד כמה שניות אחרי ההצמדה)
ג'ייקוב יצא מפלצת אבל לא בלתי נגיעה או משהו מוגזם שזה הקסם שלו. קרב טוב שעם קהל יכל להרגיש נהדר.

*לדעתי מיסטריו היה צריך להפסיד והעובדה שפינקס הסכים לקחת את הספוט הזה עם המשמעות של ההפסד
היא מאוד מכובדת ולא סתם אנטר הזכיר את זה ואת זה שהוא מעריך את זה. אני נוטה יותר ויותר לכיוון שגייבל הוא
הוורקר בזירה הטוב ביותר בביזנס היום. ואחרי שקיבלנו את ג'יי כאלוף עולם אז גם לו מגיע מצדי שיעשו את זה עם מזוודה
הסטייבל שלו חייב לזרוח בעונה הבאה.

*טיפי נגד שארלוט הניחו רף חדש למושג למכור שנאה. הבנות האלו גרמו ליריבות של פאנק ורולינס להיראות כמו חברים
שמעמידים פנים ששונאים אחד את השני. הן סיימו עם חבורות סגולות וכחולות על הגוף. שארלוט מתחננת להפוגה בגלל הרגל
וטיפי פשוט רואה הזדמנות לפגוע בה יותר והולכת על זה בכל הכוח. קרב ששתי הבנות חיפשו לפגוע ביריבה אף אחת לא הייתה
בהגנה לא היה כאן קרב טקטי אלא ניסיון להראות מצד שארלוט אני עדיין האלפה פה ומצד טיפי אני היורשת שלך ואת לא יכולה
לעצור את הדבר הזה כי זה הזמן שלי. פשוט קרב נהדר בטח מבחינה סיפורית, שארלוט הרימה פה למתאבקת כמו שלא עשתה כל
הקריירה שלה ועל זה כל הכבוד.

*שקרב אחד בקארד גורם למבקרים הכי גדולים של האירוע להגיד אי אפשר לקרוא לזה כשלון כי הקרב הזה הציל אותו
אתה מבין איזה קרב גדול היה כאן. לי אישית הקרב הזה סגר סופית מסקנה אחת, רומן גדול על כולם היום בליגה אחת לפחות.
כאשר הבן אדם בקרב משולש עם 2 מתוך 5 הטובים ביותר שיש לארגון להציע ואתה לא רק הלב ועמוד השדרה של הקרב אתה
גם הדבק שמחבר את הכל והביצועים שלך בולטים מעליהם ברמה שלא ניתנת לערעור זה אומר הכל. איך החברים אומרים פה
רומן ריינס תודה שזכינו. קשה לי להאמין שנראה מישהו בדרגה הזאת בימי חיינו. ברט ארט אמר עליו מבחינת היכולת לספר סיפור
בזירה ולמכור את היריב מעולה רומן הטוב ביותר בדור הנוכחי ומזכיר את הדור הישן, אמר וצדק.
הערב השני יהיה איכותי יותר ועדיין יהיה קשה מאוד להתעלות על הקרב הזה. אני יודע שקודי אמור לקחת חזרה מסינה את האליפות
בטקס העברת השרביט. אבל אני מוכן לריין טרור מושלם נוסף של ריינס.
הגב
The following 1 user Likes gilam's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,121
אשכולות: 46
Likes Given: 661
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-20-2025, 04:37 PM
אני מרגיש שללילה כזה לא מגיע לרשום מגילת דעות ארוכה, אבל עדיין אני אסכם עם כמה נקודות חשובות :

בגדול - עם כל כמה שמבאס אותי להגיד, זה היה אחד מלילות הרסלמניה הגרועים ביותר שקיבלנו ב5-10 שנים האחרונות ואולי אפילו יותר
עד הקרב של טיפי נגד שארלוט, קיבלנו קרבות בינוניים במקרה הטוב וחלשים מאוד במקרה הרע, עצוב לי להגיד אבל עד הקרב של טיפי נגד שארלוט, הרגיש שאני צופה באירוע רגיל של אמצע שנה וגם שהוא ממש מעפן, אני מתבייש שככה הייתה נראית רסלמניה

וכל מי שאומר שזה היה לילה טוב או מצוין פשוט לא מבין מה זה רסלמניה, מבחינתי להגיד על הלילה הזה שהוא היה טוב זה כמו להגיד שהמיין איוונט היה הקרב הכי חלש של הלילה - אמירה תלושה מהמציאות לגמרי, לפעמים צריך להגיד את האמת ולהיות ביקורתיים וזה לא בושה להגיד שחווינו את אחד הלילות המאכזבים והחלשים בשנים האחרונות

מה שכן טיפי נגד שארלוט היה קרב שעלה על הציפיות שלו לדעתי והיה פשוט מטורף, נהנתי מכל שנייה והן התעלו על עצמן בזירה וסיפקו קרב אדיר, זאת ההגדרה של קרב ברסלמניה. שאני רואה רסלמניה אני מעדיף קארד של 10-12 קרבות שכל אחד מהם יהיה במינימום כמו הקרב של טיפי ושארלוט, כי זה סוג הקרבות שאנחנו רוצים לראות ברסלמניה, אנשים לפעמים מתבלבלים ושוכחים שזה ה-אירוע של השנה, זה לא מקום לעוד קרבות ופיודים רגילים ובינוניים שהיינו יכולים לקבל במהלך השנה באירועים רגילים, זה הזמן לקבל את הדברים הכי איכותיים והכי מיוחדים, והכל מתנקז לערב אחד מיוחד

המיין איוונט - לדעתי לפחות טופ 5 קרבות בWWE בעשור האחרון, ויזכר בתור קלאסיקה מטורפת עוד המון שנים קדימה
הכל בקרב הזה בוצע פשוט ברמה הכי טובה שאפשר לבקש - ביצועים בזירה, קצב, רגש, סטוריטלינג, סטארפאוור ובונוס קיבלנו את אחד מהרסלמניה מומנטס הכי מפתיעים בכל הזמנים
חשוב לי להדגיש שבלי קשר לבגידה של היימן, זה עדיין היה קרב פשוט מטורף ודעתי עליו לא הייתה משתנה, אבל אין ספק שהרגע הזה הוסיף ובענק ויהפוך את הקרב הזה לקלאסיקה ענקית שיהיה בלתי אפשרי לשכוח

הקרב הזה ממש השכיח לי את הערב החלש, כי זה אחד הקרבות שהכי נהנתי לצפות בשנים האחרונות
הגב
The following 1 user Likes Cenation's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
04-20-2025, 04:41 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-20-2025, 04:49 PM על ידי Roger.)
כוכבי רוג׳ר - דירוג סופי:

ג׳יי גונתר - 2.5
טאג - 2
ג׳ייד נעמי - 1
ג׳ייקוב נייט - 2.25
גייבל פיניקס - 3
שארלוט טיפי - 3.25
מיין איבנט - 4.75 (מה שמנע ממני לתת לזה 5 זה הקהל שהיה פשוט לא ממש מעוניין - לא משנה מה יקרה, וזה ההחלטה לצוות את רולינס להיימן טיפה לא עובדת לי)
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב
The following 2 users Like Roger's post:
  • Bam Bam Bigelow, karusi
חפש
הגב
master of doom מחובר
שילד צ'ר
תגובות: 8,764
אשכולות: 19
Likes Given: 1,273
הצטרף בתאריך: Jun 2021
04-20-2025, 04:55 PM
(04-20-2025, 04:41 PM)Roger כתב:  כוכבי רוג׳ר - דירוג סופי:

ג׳יי גונתר - 2.5
טאג - 2
ג׳ייד נעמי - 1
ג׳ייקוב נייט - 2.25
גייבל פיניקס - 3
שארלוט טיפי - 3.25
מיין איבנט - 4.75 (מה שמנע ממני לתת לזה 5 זה הקהל שהיה פשוט לא ממש מעוניין - לא משנה מה יקרה, וזה ההחלטה לצוות את רולינס להיימן טיפה לא עובדת לי)

5 זה המקסימום שלך? או שאם זה מערב יפנים אתה מעלה ל-6 ו-7
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (11): « הקודם 1 ... 3 4 5 6 7 ... 11 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-10-2026, 06:07 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר