02-06-2025, 12:36 AM
(02-06-2025, 12:33 AM)Ofek1913 כתב: על פי מה נקבע שהמהלך בסוף של אוואנס זה פייסטרן ?
לא באמת.
סמי זיין שונא ישראל אז מי שמחסל אותו הופך להיות הפייס מספר אחד בפורום שלנו.
![[Image: 61272c614dca8f92.gif]](https://i.ibb.co/5WYswFGf/61272c614dca8f92.gif)
| האזהרות הבאות התרחשו: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Undefined variable $settings - Line: 32 - File: inc/plugins/avatarep.php PHP 8.2.33 (Linux)
|
|
תוצאות | WWE Monday Night RAW 3.2.2025
|
|
02-06-2025, 12:36 AM
(02-06-2025, 12:33 AM)Ofek1913 כתב: על פי מה נקבע שהמהלך בסוף של אוואנס זה פייסטרן ? לא באמת. סמי זיין שונא ישראל אז מי שמחסל אותו הופך להיות הפייס מספר אחד בפורום שלנו. ![]()
02-06-2025, 06:20 AM
ג'יי כל כך גרוע ולא אמין... זה הולך להיות אלוף עולם? אני ממש מקווה שלא. ואל תתחילו עם הבולשיט של "הוא אובר עם הקהל" כי אני אגיד לכם את מה שאני תמיד אומר- גם כשהורנסווגל הדגנרט רקד בזירה עם קאלי הוא היה אובר עם הקהל. תשואות של הקהל זה לא מדד לכלום, האמריקאים הם עם מטומטם שקונה כל מה שמוכרים לו.
02-06-2025, 08:16 AM
(02-06-2025, 12:36 AM)lidoradir כתב: לא באמת. #אואנסלבאנר Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate ![]()
02-06-2025, 08:48 AM
(02-06-2025, 06:20 AM)hbk כתב: ג'יי כל כך גרוע ולא אמין... זה הולך להיות אלוף עולם? אני ממש מקווה שלא. ואל תתחילו עם הבולשיט של "הוא אובר עם הקהל" כי אני אגיד לכם את מה שאני תמיד אומר- גם כשהורנסווגל הדגנרט רקד בזירה עם קאלי הוא היה אובר עם הקהל. תשואות של הקהל זה לא מדד לכלום, האמריקאים הם עם מטומטם שקונה כל מה שמוכרים לו. כמו שציינתי בשאר התגובות שלי, אני לגמרי איתך. ג׳יי ינצח ויקח אליפות, זה די ברור לכולנו, התכנון לפיוד עם ריינס גם צפוי. לטעמי שהעניין הוא לא רק לנצח את האליפות אלא גם להישאר רלוונטי אחרי, זה חלק שמאוד קשה ולהרבה כוכבים גדולים זה לא הולך: דוגמא קלאסית היא דמיאן וגונתר, מהרגע שלקחו את האליפות הראשית הם פשוט נהיו לא מעניינים ולא רלוונטיים, ברגע שהם הפסיקו לרדוף אחר האליפות הם איבדו מומנטום והרשימה עוד ארוכה. האם ג׳יי יצליח להיות כמו רולינס ומקנטייר (שאיבדו מומנטום והיו צריכים להמציא את עצמם מחדש) ? האם ג׳יי יצליח להיות רלוונטי באופן קבוע כמו קודי וריינס ?
The Future Is Here !
![]()
02-06-2025, 09:23 AM
02-06-2025, 09:33 AM
(02-05-2025, 08:43 PM)Sexy devil כתב: גם ריינס היה פייס שניצח את טייקר במניה והקהל התפהך עליה. מה הקשר הסיפור של ריינס למה שקרה עם שארלוט? שארלוט חזרה כפייסית. היה לה פרומו של פייסית על כמה היה לה קשה והשנה שכמעט שברה אותה וכמה היא התגעגע ולא איכפת לה הבוז כי גם זה היה חסר לה ושלוש משפטים אחרי זה היא זרקה הכל מהחלון והתהפכה. אז או שלא ראית את הפרומו או שלא שמת לב כל כך או שלא יודע מה
02-07-2025, 02:11 PM
הבדיחה של אוסטין תאורי גנבה את ההצגה אני לא יכול להפסיק להסתכל על אלפא אקדמי אחרת יותר
![]() זה כל כך מדויק. ![]()
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|